Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Mistrzostwa MPC - League Of Legends - II Edycja

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja nawet w tym już nie startuje bo widzę jak to jest organizowane i jak to będzie wyglądać więc dziękuje jak patrze z innych działów konkursy to chwila w ten dzień zapisują w tamten startujemy i wiemy jakie będą wyniki itd , a tutaj już sobie wyobrażam co będzie ....

nie żebym kogoś obwiniał czy oskarżał ale takie są moje spostrzeżenia na ten temat i huj

NJxbd4x.png

Opublikowano

@Up

Masz rację. Post Farexa z ogłoszeniem konkursu był 09 grudzień 2011 - 14:05 .

Jest już 2 styczeń -.- Rozumiem że przerwa świąteczna, czas na zapisy ale jak się za coś bierzecie to więcej ogaru ... :)

he?

Opublikowano

A co jak mnie wczoraj nie bylo a wyslales mi wiadomosc o potwierdzeniu?

To potwierdź i będzie dobrze.

ja nawet w tym już nie startuje bo widzę jak to jest organizowane i jak to będzie wyglądać więc dziękuje jak patrze z innych działów konkursy to chwila w ten dzień zapisują w tamten startujemy i wiemy jakie będą wyniki itd , a tutaj już sobie wyobrażam co będzie ....

nie żebym kogoś obwiniał czy oskarżał ale takie są moje spostrzeżenia na ten temat i huj

Tak ja Farex. Nie jest łatwo zorganizować ok.150 osób,w dodatku że nie każdy potwierdza swój udział i trzeba kombinować, żeby wam pasowało.

Opublikowano

No rozumiem żeby zorganizować to trzeba czasu, ale usiądziesz w 2 dni i zrobisz to porządnie ... ;/ Nie wiem, może bym to zrobił gorzej od was ale no troche przedłużacie ;)

he?

Opublikowano

Z powodu nieaktywności niektórych graczy zostali wyrzuceni z turnieju, przez co jest miej grup.

Niedługo zostaną one uaktualnione.

Opublikowano

robisz turniej dzień pierwszy zapisy trwają 3 dni max , następny dzień grupy składy , następny potwierdzenie graczy i ewentualne poprawki , drzewko statystyk i turniej , takie coś to max tydzień wiele konkursów widziałem i kilka sam nawet robiłem , ja naprawdę nie chcę tutaj was jakoś , nie wiem jak to nazwać upokarzać

ale jak się przysiądzie to na prawdę to jest chwila a większość ludzi podchodziło bo niedługo minie miesiąc od "ogłoszenia" o konkursie a jeszcze drzewka kto z kim gra nie ma .

cały problem w tym że to przeciągałeś i ci nie wyszło , ja ci radze zrobić nowy wtedy wszyscy chętni będą i zrobić go jak najszybciej i poświecić trochę czasu , w końcu jesteś modem :)

NJxbd4x.png

Opublikowano

HAHAHAHHAHAH powiem ci tyle pier*** z tym turniejem tyle czasu szukalem kontaktu ze swoim team-em i dostaje wiadomosc przepraszam nie ma dla cb miejsca haha! Wyjeb**e w ten turniej trzymaj sie .Ten turniej to syf i takie jest moje zdanie :)

Zobacz teraz pw.

Opublikowano

a ja napisalem Ci pw z potwirdzeniem i mnei nie ma o_O

Grupy nie są odświeżone.

Muszę je dopiero zaktualizować.

Uczeń
Opublikowano

Te grupy to jeden wielki niewypał oprócz tych zorganizowanych, poza tym w beginierach są osoby które już przekroczyły 20lvl.

Opublikowano

Pytanie do Farexa.

Czy jest możliwość zamienienia MM Czacza na MM Lestat?

Czacza już nie gra, a mamy za to innego kolegę.

Tylko o nick w grze chodzi, Czacza udostępnił maila koledze.

Grupa F [WP]. Eu West.

Z góry dzięki.

Opublikowano

Pytanie do Farexa.

Czy jest możliwość zamienienia MM Czacza na MM Lestat?

Czacza już nie gra, a mamy za to innego kolegę.

Tylko o nick w grze chodzi, Czacza udostępnił maila koledze.

Grupa F [WP]. Eu West.

Z góry dzięki.

Skoro chce grać za kogoś to musi założyć konto na forum.

Podaj mi jego nick to go wymienię.

Opublikowano

A grupy bd nowe?

Nie było losowanie, więc Ci co się nie wstawią nie będą grać, proste i logiczne. Nie będzie tak że co chwilkę podmianka itd. bo w końcu Turniej się wogóle nie odbędzie, Farex ogarnij te grupy i do roboty. Bo wgl. ten Turniej się nie odbędzie -_-

Opublikowano

Nie było losowanie, więc Ci co się nie wstawią nie będą grać, proste i logiczne. Nie będzie tak że co chwilkę podmianka itd. bo w końcu Turniej się wogóle nie odbędzie, Farex ogarnij te grupy i do roboty. Bo wgl. ten Turniej się nie odbędzie -_-

Zgadzam sie,mamy 2stycznia,juz prawie miesiac czekamy na ten turniej

Mialo byc przed swietami juz jakies gry rozegrane,mamy 2stycznia a zadna gra jeszcze nie poszla,co wiecej nie wiadomo z kim gramy przeciw sobie

sstwc.jpg

Opublikowano

ale jak to zrobisz jak bd grupy 3 os (wszystkie osoby potwierdzily udzial) a moga potwierdzic 2 lub 1 a nawet 0 (ale chyba sie to nie zdarzy) to co trzeba nowe losowanie robic

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano

Farex czemu wyrzuciłeś moją grupę na EP w skład której wchodzili : ja, koceks, DrGinekolog, Cryee, Vego1717

Sharimi.png

Opublikowano

Zmuszony byłem trochę pomieszać grupy ze względu na to, że nie wszystkie osoby potwierdziły udział.

Jak widzicie jest już drzewko east begginer i jeszcze dziś pojawi drzewko east pro i west pro.

Aktualne teamy już nie zmieniamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...