Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Mistrzostwa MPC - League Of Legends - II Edycja

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko :

Mecz będą w ciągu tygodnia ?

Chodzi o to , że np. przez ten weekend mnie nie będzie :x

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Farex chodzi mi o to , że jak kogoś nie ma w weekend , a wy ustalicie datę np. w piątek jak go nie ma ?

Co zrobi team ?

Opublikowano

Nie ustalamy terminów.

Tylko, np. grupa A i B mają ze sobą grać, daję wam 2 lub 3 dni na rozegranie meczu i zwycięzca podaje screeny z gry jako dowód. Sami wybieracie termin.

Opublikowano

Drużyny już zostały wylosowane.

Prawdopodobnie dziś zostaną umieszczone.

Jest taki problem, że jest tylko 5 osób na EU West Beginner :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Drużyny już zostały wylosowane.

Prawdopodobnie dziś zostaną umieszczone.

Jest taki problem, że jest tylko 5 osób na EU West Beginner :D

Co do west beg. to znajdziemy jedną osobę i zagrają obie drużyny jeden, finałowy mecz -.-'

Opublikowano

... Nie czytasz tego, co piszę.

Drużyny SĄ JUŻ rozlosowane (Ba, nawet je losowałem). Prawdopodobnie zaraz Farex je zamieści na forum.

Losowanie odbywało się za pośrednictwem pewnego serwisu internetowego, który losuje liczby, każdy uczestnik miał dany numer ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Farex a ty dasz tylko edita czy dasz nowego posta by zobaczyc ze jest nie przeczytane?

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano

Dajcie już z tym spokój. Drużyny będą w swoim czasie. Nie łatwo zorganizować 140 osób. Więc nie pytajcie kiedy będą.

Opublikowano

Grupy są już gotowe! Zapraszam to zapoznania się!.

btw. Brakuje dwóch osób!

Poszukuję osób z poniżej 20lv na regionie East i West

Kto pierwszy do mnie napiszę na pw to zostanie dodany.

Opublikowano

Szkoda ,że nie zostałem z kolegami dodany do turnieju ;/ Trudno. Zycze szczescia.

@

Nie wiem z drugiej strony dlaczego ci za mną są wpisani w grupy?

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Dlaczego nie zostaliśmy dodani do żadnej z grup, wpisałem drużynę 5 osobową na eu west, tylko jeden kolega został wyrzucony do jakiejś oddzielnej grupy z ludźmi których nie zna, innych nigdzie nie ma. Jesteśmy jednym teamem.

Opublikowano

@Farex

Mam 2 pytania, zlecenia. Jestem na tym TS'ie zbanowany permamentnie i nie pogadam z nikim z administaracji, a potrzebne by to było.

Dwa. Zgłosiłem się teamowo - w tym Najs oraz moi koledzy - a ja widzę siebie z jakimiś innymi typami w grupie D.

@SmuGGler

Płakać? Powodzenia w grze ze mną kotek.

46594938.png

Gram w League of Legends. Z chęcią doradzę w sprawie grania, buildów.

Pomogłem? Daj lubię to!

Opublikowano

Piszecie, jakbyście byli pewni wygranej, a połowa robi supportów pod AP -.-

Polelum, to Ty nie ogarniasz, najpierw zgłosiłeś się sam, a dopiero potem ktoś zgłosił Cię w drużynie. Zostałeś potraktowany jako osoba pojedyńcza, bo 3 osoby z drużyny Pana najsioka nie zarejestrowały się na forum mimo mojego ponaglania na GG.

http://www.mpcforum.pl/topic/500359-turniej-mistrzostwa-mpc-league-of-legends-ii-edycja/page__view__findpost__p__3566553

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jeżeli ktoś poszukuje rezerwowego do Eu Nordic /East to jestem chętny. Powyżej 1100 rozegranych meczy ,pracuje nad elo;) Niestety przez kolegów nie zostałem dodany..

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...