Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Mistrzostwa MPC - League Of Legends - II Edycja

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co bd z tą drużyną? Grupa F [EB]

http://www.mpcforum.pl/topic/500359-turniej-mistrzostwa-mpc-league-of-legends-ii-edycja/page__view__findpost__p__3578330

A co ma być? Jeśli chodzi ci o h3nka to on parę postów później zapisał się.

Opublikowano

Pytanie dlaczego w EB sa drużyny 3 osobowe?

KAŻDY ADMIN TO KURWA WYPIERDALAĆ SZMATY
CICHY TY JEBANA SZMATO MOŻESZ MI ZROBIĆ LODA
KAŻDY ADMIN TO POJEBANA KURWA A DZIEWCZYNY TO SZMATY
MOŻECIE MI OJEBAĆ KOLBE CHUJE JEBANE 

Opublikowano

Powinno się przy zapisywaniu dopisać czy woli się grać na 3vs3 czy na 5vs5 ,bo niektórzy lepiej się czują na treeline a inni na summoner rift. Ale teraz nikt tego nie zmieni xD

Opublikowano

Jak nie masz kontaktu.?

Spróbuj do nich napisać lub skontaktuj się na Lol'u i zgadajcie się na TS lub Skype.

Opublikowano

@up

Jeszcze niewiadomo, ale przez święta będzie przerwa. Możliwe że przed przerwą odbędą się z 2 mecze.

Opublikowano

Losujący powinni wybrać którąs osobę z grupy na CL'a. Oraz ogarnąć kanały na TeamSpeaku. A nie ja wejde na TS'a nikogo żeby zrobił kanały nic. Na avatarach jakiś typów mordy z wiekiem poniżej 10 lat ... Ja chętnie napiszę do swojej grupy ale muuszę podać jakieś parametry spoktania (Kanał TS) ...

@Edit

Mądry H@ dał mi kanał ;)

he?

Opublikowano

@Up

Napisz na gg. U mnie to zadziało. Najlepiej pierw spraw sobię jakiś kanał na TS żeby podać gdzie mają wejść twoi TeaMates.

he?

Opublikowano

Nie, przemyślane to było [albo przypadkowe]. To wszystko w przerwie świątecznej (albo po? ;x już nie wiem) więc macie trochę czasu ;)

46594938.png

Gram w League of Legends. Z chęcią doradzę w sprawie grania, buildów.

Pomogłem? Daj lubię to!

Opublikowano

Ja mam kontakt z jednym członkiem teamu ale co bd z h3nki3m jak chce wypisac postac z beginner i wpisac do professional? Oczywiście post napisany po zakonczeniu zapisów?

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...