Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Mistrzostwa MPC - League Of Legends - II Edycja

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na forum: renzrul78lk

Nick w grze: Pokso

lv:30

region: Eu Nordic East

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie chcę narzekać, ale w teamie profeszynal mam kolesia z 6 lvl. sqmany nick ma.

skrinszota nie dam bo screenshooter tutaj nie chce dzialac.

@Down.

ja tam spokojny jestem...

moj blad. nie zauwazylem =.="\

ale wpisalem sqmany, pojawil sie koles, wiec myslalem, ze to on. :D

Opublikowano

Spokojnie, pisane były nicki forumowe, a nie te z gry :)

Tutaj link do jego posta:

http://www.mpcforum.pl/topic/500359-turniej-mistrzostwa-mpc-league-of-legends-ii-edycja/page__view__findpost__p__3583306

Jego nick w grze to: sqmany714 :)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nick na forum: najsiok, SrelumPolelum, Macius2, Swierku96, reszta zarejestruje się jutro i napisze ich nicki w tym temacie gdyż dzisiaj nie mieli czasu

Nick w grze: najsiok, SrelumPolelum, Macius z Klanu, KartoOFel, Zyziex, WLOCHATYY, GrZZyB

lv: wszyscy 30

region: eu west

Jest nas 7, jako rezerwowych traktujcie:

- Zyziex

- WLOCHATYY

Opublikowano

Nick na forum: najsiok, SrelumPolelum, Macius2, Swierku96, reszta zarejestruje się jutro i napisze ich nicki w tym temacie gdyż dzisiaj nie mieli czasu

Nick w grze: najsiok, SrelumPolelum, Macius z Klanu, KartoOFel, Zyziex, WLOCHATYY, GrZZyB

lv: wszyscy 30

region: eu west

Jest nas 7, jako rezerwowych traktujcie:

- Zyziex

- WLOCHATYY

Niestety nie możecie wziąć udziału.

Nie macie założonych kont na forum.

Czasu było sporo, przykro mi.

Opublikowano

@up Bardzo nam zależy, naprawdę się zarejestrują, poza tym te nicki które wpisałem są zarejestrowane. Proszę nas zapisać, jutro wyślę Ci pw z ich nickami lub napiszę w tym temacie. Liczę na wyrozumiałość, zapisaliśmy się w połowie i naprawdę chcemy wziąć udział.

@edit 3 osoby to nie dużo, na pewno założą te konta, przecież inaczej nie wzięlibyśmy więc masz pewność.

Opublikowano

@up Bardzo nam zależy, naprawdę się zarejestrują, poza tym te nicki które wpisałem są zarejestrowane. Proszę nas zapisać, jutro wyślę Ci pw z ich nickami lub napiszę w tym temacie. Liczę na wyrozumiałość, zapisaliśmy się w połowie i naprawdę chcemy wziąć udział.

Ale postarajcie się zrozumieć mnie. Popatrzcie ile jest osób i każdego trzeba zorganizować i przydzielić do grupy. Wy nie spełniliście wymagań, był na to tydzień.

Nie podaliście nicków więc nie zostaliście zapisani. Jak was teraz dodam to grupy będą nie parzyste.

Mogę was jedynie dodać pod jednym warunkiem.

Jeśli oprócz was dołączy także druga grupa 5 osobowa. Tak że jak wy dojdziecie żeby ktoś jeszcze doszedł żeby grupy były parzyste.

Opublikowano

My nie mieliśmy na to tygodnia gdyż dowiedzieliśmy się troszkę później, na pewno nie dołączy inna 5 osobowa grupa, czyli postawiłeś sprawę jasno, a tak chcieliśmy wziąć udział.

Opublikowano

No niestety bardzo nam, przykro ale czas był. I to nawet spory, a to że dowiedziałeś się później nie ma tu nic do rzeczy.

Opublikowano

My nie mieliśmy na to tygodnia gdyż dowiedzieliśmy się troszkę później, na pewno nie dołączy inna 5 osobowa grupa, czyli postawiłeś sprawę jasno, a tak chcieliśmy wziąć udział.

Nie mogę cię już przyjąć, bo nie ma miejsca.

Opublikowano

No niestety bardzo nam, przykro ale czas był. I to nawet spory, a to że dowiedziałeś się później nie ma tu nic do rzeczy.

Wiesz co? Wkurwiasz mnie synek. Pierdolis* tak ironicznie.. tobie przykro? Przed kompem na pewno pobeczałeś się ze szczęścia, że wygrasz z NIEZORGANIZOWANYMI i wgl NIEZNAJĄCYMI SIĘ drużynami, a nie z nami - drużyną ze skillem. Wgl. Chcemy zagrać z wami sparing. Dzisiaj wieczór, na regionie west.

Dodaj: SrelumPolelum lub najsiok

46594938.png

Gram w League of Legends. Z chęcią doradzę w sprawie grania, buildów.

Pomogłem? Daj lubię to!

Opublikowano

@up

I kto tu jest dzieciakiem, sam teraz wybuchłeś. I doceniam każdego nic takiego nie mówiłem że ktoś grać nie umię. Więc się zamknij i nie pisz jakiś beznadziejnych postów, jak chcesz sparing to zapraszam na PW.

Opublikowano

I tak debilizmem ogranizującego konkurs jest wymieszanie premade z random.

To tak jakby ludzie z Solo Q walczyli vs Arranged Team...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Pilnie potrzebuję dwóch ludzi z poniżej 20lv grających na west.

Kto pierwszy do mnie napisze na pw tego dołączę do turnieju.

Opublikowano

A chuj z tobą, udzielam się tu, zapisałem się pośrodku i nie chcesz nas dodać bo Ci niewygodnie i nie będzie parzyście. Widać znasz się na organizowani turniejów.

Opublikowano

A chuj z tobą, udzielam się tu, zapisałem się pośrodku i nie chcesz nas dodać bo Ci niewygodnie i nie będzie parzyście. Widać znasz się na organizowani turniejów.

Umiesz czytać,?? On szuka ludzi do 20 lvl a nie 30 lvl. Więc myśl zanim coś napiszesz.

Opublikowano

Tak a czemu szukajac członków grupy h3ni3k ma usuniety post?

Wypisal sie czy co?

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano
Umiesz czytać,?? On szuka ludzi do 20 lvl a nie 30 lvl. Więc myśl zanim coś napiszesz.

Ty zajebany imbecylu nie nawiązuje do tego. Użyj czasem swojego mózgu i pomyśl zanim coś napiszesz.

Opublikowano

Ty zajebany imbecylu nie nawiązuje do tego. Użyj czasem swojego mózgu i pomyśl zanim coś napiszesz.

Czy ja cie do cholery obrażam?? Chyba nie, więc zamknij twarz i nie wyżalaj się tu że w turnieju nie wystąpisz. Tak jest chyba lepiej, bo gdybyś przegrał to byś wył i obwiniał team za przegraną.

Koniec dyskusji na ten temat, jeżeli chcesz w taki sposób pogadać to zapraszam na PW.

Opublikowano

Co bd z tą drużyną? Grupa F [EB]

http://www.mpcforum.pl/topic/500359-turniej-mistrzostwa-mpc-league-of-legends-ii-edycja/page__view__findpost__p__3578330

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...