Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Mistrzostwa MPC - League Of Legends - II Edycja

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poczekajcie trochę. Nie długo będzie,do jutra powinno być, bo kombinujemy jak tu was rozłożyć itp.

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wziąłes pod uwagę tego, co kto inny będzie robił. owszem, jest wolne, ale np. ja będę od soboty w stanie upojenia z okazji osiemnastki... więc automatycznie odpadnę, no chyba że pozwolicie mi obijać sie o ściany w bazie, bo wątpię żebym był zdolny wyprowadzic postać z takiej przeszkody.

Sorry, nie jestem wszech wiedzący. Skąd mam wiedzieć kiedy ktoś ma osiemnastkę, albo pracuje? Wiem tylko to, że Jak się chodzi do szkoły to maxymalnie można być zajętym od 8:00 do 16:00. W piątek jest najlepiej, bo: dni wolne od pracy, wolne od szkoły, żadnych dodatkowych zajeć, jedynie kościół.

RIP STARY LOL
http://i38.tinypic.com/vfuohy.jpg <----- te polaczki

Opublikowano

@up co ja na to poradze ze ty oprocz szkoly to lol 24/7. Inni maja chociaz anbicje i zainteresowania a moze nawet chca isc w piatek do kosciola

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano

@up co ja na to poradze ze ty oprocz szkoly to lol 24/7. Inni maja chociaz anbicje i zainteresowania a moze nawet chca isc w piatek do kosciola

24/7 ? buhahahaha. Nie jestem tobą. Mówie tylko, że jak byś chciał być w turnieju to mógłbyś iść na 8:00 do kościoła, a potem jakoś rozdysponować czas.

RIP STARY LOL

Opublikowano

Nie troluj z ,,anbijcami" ok?

Opublikowano

24/7 ? buhahahaha. Nie jestem tobą. Mówie tylko, że jak byś chciał być w turnieju to mógłbyś iść na 8:00 do kościoła, a potem jakoś rozdysponować czas.

tak u mnie jest jedna msza o 13

Nie troluj z ,,anbijcami" ok?

moze przesadzilem dobra ale tez masz obowiazki w domu czy moze nawet chcesz isc sie spotkac z kolegami

@edit

Farex gdzie bd pisal o meczach tu czy w turnieju? new post czy edit?

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano

@edit

Farex gdzie bd pisal o meczach tu czy w turnieju? new post czy edit?

Na mecze sami się umawiamy, a ss z wygraną pewnie będzie trzeba wysłać komuś z Jury na PW, a oni podmienią tabelkę.

Opublikowano

5.Za zabicie sędziego jest kara ujemnych punktów pod koniec meczu.

6.Sędzia może w każdej chwili zażądać chwili przerwy.

7.Sędzia po zakończeniu rozgrywki w odstępie maximum 1h podać oficjalne wyniki poprzez wpis w temacie.

Te podpunkty regulaminu świadczą jasno, że sędzia bierze udział w rozgrywce. Będzie on Spectatorem.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Te podpunkty regulaminu świadczą jasno, że sędzia bierze udział w rozgrywce. Będzie on Spectatorem.

Hmmm jakoś się ostatnio pytałem i jury nie raczyło odpisać :) Pytałem się czy umawiamy się ze sędziami czy tylko z przeciwnikami, więc w końcu jak jest bo my mamy już termin spotkania.

Opublikowano

Ja wam daje np. 3 dni na rozegranie meczu i np. jedna ze stron podaje date i jeden z sedziow wchodzi na mecz.

Opublikowano

Po uzgodnieniu z Liderem grupy [EB]F termin spotkania [EB]A vs F został ustalony na Sobotę. Mecz odbędzie się dzisiaj tzn. 07.01.2012r. około godziny 19. Osoby występujące w grupie F niech napiszą do mnie na PW swoje nicki z gry, aby sprawniej to działało.

Niech wygrają lepsi :> tzn. My

xD

Opublikowano

KURWA MAĆ !!! Ile można czekać na to gówniane drzewko z EP. Wszyscy już mają tylko nie EP. Co to kurwa ma być za turniej !!!

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

@Up ogarnij się i odśwież stronę -.-

Wszystkie drzewka są już gotowe, dodałem do grupy wp B użytkownika GierO zamiast wtf? z tego powodu iż się wypisał.

West professional:

grupa E i B - 3 dni na rozegranie meczu

grupa A i F - 3 dni na rozegranie meczu

East beginner:

grupa E i B - mecz 08.1.12r 16:30

grupa A i F - mecz 07.1.12r 19:00 - winner A

East professional:

grupa: I i B - 4 dni na rozegranie meczu

grupa: J i D - 4 dni na rozegranie meczu

Te drużyny które wyżej podałem proszę o dogadanie się co do terminu i podanie go w tym temacie.

btw. czy grupie B wp pasuje dzisiaj mecz o 18:00?

Opublikowano

Nie wiem czy 3 dni to nie za mało, nie wiem kto jest kapitanem przeciwnej drużyny, a jeszcze jedno pytanie, czy będa udostępnione powtórki?

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Nie wiem czy 3 dni to nie za mało, nie wiem kto jest kapitanem przeciwnej drużyny, a jeszcze jedno pytanie, czy będa udostępnione powtórki?

Tak, po każdym meczu na forum wrzucamy mecze nagrywane lol replayem.

Opublikowano

Mi po tej całej eliminacji i uzupełnianiu nie udało sie jak do tej pory skontaktować z jednym...

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

@Up ogarnij się i odśwież stronę -.-

Wszystkie drzewka są już gotowe, dodałem do grupy wp B użytkownika GierO zamiast wtf? z tego powodu iż się wypisał.

West professional:

grupa E i B - 3 dni na rozegranie meczu

grupa A i F - 3 dni na rozegranie meczu

East beginner:

grupa E i B - mecz 07.1.12r 16:00

grupa A i F - mecz 07.1.12r 19:00

East professional:

grupa: I i B - 4 dni na rozegranie meczu

grupa: J i D - 4 dni na rozegranie meczu

Te drużyny które wyżej podałem proszę o dogadanie się co do terminu i podanie go w tym temacie.

btw. czy grupie B wp pasuje dzisiaj mecz o 18:00?

Jeszcze jedno pytanie. Kto będzie tworzył pokój i jak się będzie nazywał, bo zakładam, że będzie to gra niestandarowa.

RIP STARY LOL

Opublikowano

No sorry, ale głupszego pytania zadać nie mogłeś.

Grę może założyć każdy uczestnik, potem dołącza sędzia na specta.

Tytuł rooma? 'asdgavaewcfaew'? Przecież to bez znaczenia.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...