Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Mistrzostwa MPC - League Of Legends - II Edycja

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@razor

nie no ja rozumiem mam troche inteligencji i wiem że jak zgłosze ze mi termin nie pasuje to musze zglosić to odpowiednio wczesniej by byl czas na przelożenie.

Co to tej książki to nie jestem humanistą i "nienawidze" (w sensie przedmiotu) polskiego

@up

reklamowanie innych forum jest zabronione ( chyba że chodzi ci o ts'a na turniej) Zostawie to dla adminów

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć kiedy w ogóle jest ten turniej bo ja w tym tygodniu nie mam możliwości i dlatego się nie zapisuje. Niestety piszę próbne testy gimnazjalne

@Down

Dziękuję za odpowiedź.

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć kiedy w ogóle jest ten turniej bo ja w tym tygodniu nie mam możliwości i dlatego się nie zapisuje. Niestety piszę próbne testy gimnazjalne

W tym tygodniu meczy nie będzie. Tak myślę, że mecze ruszą w przyszłym tygodniu w piątek. Ale też jest przewidywana przerwa świąteczna.

Opublikowano

nie opłaca się przekładać bo potem będzie sylwester i znowu będzie to samo co teraz napisałeś

Opublikowano

Co za idiotyzm, to my powinniśmy sobie ustalać terminy. Załóżmy, że w rozpisce są drużyna A na drużynę B. Dajecie im 3 dni na rozegranie meczu, lider drużyny A kontaktuje się z liderem drużyny B i ustalają sobie sam własny termin. Jeśli będziecie komuś narzucać termin, a co najgorsze godzine to z moich genialnych szacunków wynika że 70% meczów się nie odbędzie.

Opublikowano

Mógłby mi ktoś powiedzieć kiedy będą rozgrywane mecze bo nie wiem czy znajde czas

Chyba, że PIĄTEK WIECZÓR,SOBOTA,NIEDZIELA to dam rade

Opublikowano

@2up

Mądrze powiedziane bo np w tyg to moge 17 godz w piatki po 16 a w sobote to tylko po 19-20

Wiec tak byłoby najlepiej

Krótko o DoTa

Opublikowano

To tak nie działa panowie,wiesz jak ciężko dla takiej osoby ustalić odpowiednią datę? Przeważnie nie ma wszystkich osób online naraz i weź się tu dogaduj jeden chce na 14 inny na 16 a jeszcze któryś na 18,tak samo w drugiej drużynie.Terminy powinny być ustalane z góry przez sędzię,i wtedy tak sobie zaplanuj czas,żebyś mógł zagrać.

Opublikowano

Co za idiotyzm, to my powinniśmy sobie ustalać terminy. Załóżmy, że w rozpisce są drużyna A na drużynę B. Dajecie im 3 dni na rozegranie meczu, lider drużyny A kontaktuje się z liderem drużyny B i ustalają sobie sam własny termin. Jeśli będziecie komuś narzucać termin, a co najgorsze godzine to z moich genialnych szacunków wynika że 70% meczów się nie odbędzie.

Zrobimy tak jak mówi najsiok. Wgl tak to wygląda na "profesionalnych" turniejach.

Pamiętacie przecież ile meczy zostało przełożonych w I edycji z powodu braku ludzi.

Opublikowano

Nie wiem jak bylo w I edycji ale jeszcze można zrobic tak żeby sędzia wypisał terminy w odpowietnim temacie i kapitanowie drużyn wypisali im odpowiadające terminy (wszystkie ktore pasuja dla całej dużyny) i potem dobrać odpowiedni termin zadeklarowany przez obie wrogie drużyny

@plejer

To nie moja wina że byś po szkole całe dnie siedział na kompie nie mając zainteresowań do robienia czegoś innego.

I czy np. Jeżeli ktoś ma zły dzień lub innego pecha to odgrywany jest tylko jeden mecz czy z rewanżem?

@Farex Jutro do czternastej to 95% ludzi bd w szkołach więc zdaje mi sie, że możesz już dziś wieczorem się tym zająć (ale tak po 22) ale lepiej sobie wypocząc

Miałem się jeszcze o coś zapytać ale zapomniałem jakby co to new post albo edit

Krótko o DoTa

Opublikowano

Kurde tak patrze... i sadze ze turniej powinien byc +15lvl gdyz wiekszosc osob robi sobie nowa konta aby grac ze slabszymi graczami.

Taka jest moja opinia

Opublikowano

@Edit

Musze podawać do zapisow nicki z forum ?

Ponieważ nam nie zalezy na nagrodzie tylko o wygraną :P

Chcesz zobaczyć jakie zdjęcia wysyłają i przechowują na swoim snapchacie? Sprawdź na http://snapfotos.pl/

Opublikowano

@Edit

Musze podawać do zapisow nicki z forum ?

Ponieważ nam nie zalezy na nagrodzie tylko o wygraną :P

Jeśli grasz teamowo to musisz podać wszystkie nicki graczy z forum.

Opublikowano

Dokladnie tak bo pomyslcie kto by sie zglaszal na konkurs majac np 2lvl nie umiejac grac. Moim zdaniem turniej + 15lvl!

Opublikowano

Dzięki za poparcie mojego pomysłu. Poza tym gramy też w 5 osób, 2 osoby są już zarjestrowane - ja i kolega. Reszta się zarejestruje jutro w godzinach wieczornych, napisałem to w edytując mój post. Chyba to nie stanowi problemu? Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...