Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Mistrzostwa MPC - League Of Legends - II Edycja

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za poparcie mojego pomysłu. Poza tym gramy też w 5 osób, 2 osoby są już zarjestrowane - ja i kolega. Reszta się zarejestruje jutro w godzinach wieczornych, napisałem to w edytując mój post. Chyba to nie stanowi problemu? Pozdrawiam.

Nie stanowi, Udział w konkursie mogą wziąć tylko forumowicze.

Staż jest nieważny. A przy okazji fajnie, że powiększa się społeczność graczy LoL'a na mpc :)

1373662483-U83583.png

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up Trochę nie rozumiem twojej wypowiedzi, zauważyłeś że zaprzeczyłeś sam sobie? :D

Chodzi mi o to, że ja w jednym poście zapisałem całą drużynę, a nie wszyscy są jeszcze zarejestrowani na forum, zarejestrują się jutro.

Opublikowano

PRZEPRASZAM ZA SPAMM , ale ...

Chce wystąpić razem z kolegą ale niemam całej drużyny 3 osób tylko 2 , czy możemy zapisać się razem i losować 3. członka drużyny?

Opublikowano

Wszyscy mamy 30lvle, oprocz rezerwowych na wszelki wypadek. Więc po co mają zakładać konta na forum, jeżeli nie potrzebne są nam nagrody ?

Chcesz zobaczyć jakie zdjęcia wysyłają i przechowują na swoim snapchacie? Sprawdź na http://snapfotos.pl/

Opublikowano

PRZEPRASZAM ZA SPAMM , ale ...

Chce wystąpić razem z kolegą ale niemam całej drużyny 3 osób tylko 2 , czy możemy zapisać się razem i losować 3. członka drużyny?

Jeśli chcecie grać razem potrzebujecie cały team.

Wszyscy mamy 30lvle, oprocz rezerwowych na wszelki wypadek. Więc po co mają zakładać konta na forum, jeżeli nie potrzebne są nam nagrody ?

Taki jest regulamin. Turniej jest organizowany przez MPCforum.pl i chyba mamy prawo ustalić że każdy musi mieć konto na owym forum.

A co do nagród, to samowolnie decydujecie się na udział w konkursie, tym samym akceptujecie regulamin oraz nagrody. Jeśli nie chcecie to nie musicie przyjmować nagrody.

Opublikowano

Taki regulamin. Muszą założyć konto, co im szkodzi 5 min.??

Opublikowano

Mam pyt co do ts'a

Da sie zabezbieczyć tymczasowo hasłem poszczególne pokoje? Przecież wrogowie mogą podsłuchiwać.

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano

@up Trochę nie rozumiem twojej wypowiedzi, zauważyłeś że zaprzeczyłeś sam sobie? :D

Chodzi mi o to, że ja w jednym poście zapisałem całą drużynę, a nie wszyscy są jeszcze zarejestrowani na forum, zarejestrują się jutro.

Tak, ale do rozpoczęcia turnieju będą już zarejestrowani.

24h to niewiele.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

z Tego co widzę to dużo ludzi nie umie czytać bądź po prostu są leniwi :F

Po 1. Drużyny będą zorganizowane najprawdopodobniej dzisiaj albo jutro gdyż koniec zapisów jest do dzisiaj [15.12.2011]

po 2. Jaki tryb: Najprawdopodobniej to sędziowie zdecydują. na 100% będzie to custom by była możliwość specta Ale czy draft czy normal to nie wiadomo po zakończeniu zapisów będzie to odnotowane więc odrobinę cierpliwości.

Po 3. Dużo pytacie i piszecie ze trzeba ustawić kto kim będzie grał. Wiec z góry mogę założyć że nie jesteście wcale profesjonalnymi graczami wiec z lekka wytłumaczę jak to powinno być [ a raczej jak jest na rankedach :) ] więc:

--- jest w sumie 6 banów zazwyczaj banowane postacie : Kassadin, Brand, Amumu, Morgana, Lee Sin i np Xin zhao.

--- Picki ? 1 AP , 1 jungler , 1 Offtank na Solo top'a [offtank to nie tank bo być może nie każdy zna znaczenie tego słowa] 1 ad carry na bota i 1 support wraz z ad carry na bot'a

--- podstawa dobrej gry jest support i offtank. czemu ? Support supprotuje i rozstawia wszędzie wardy i niszczy przeciwnika. Offtank ? dużo HP i choooolerny DMG.

--- Ap nie musi się feednac czemu ? Bo zazwyczaj każdy AP nawet bez Feedu ma naprawdę duuuuzy dmg :F

--- Support nigdy nie zabija minionow ! wszystkie miniony idą dla Ad carry.

--- Jungler często ganguje [ ale linie nie mogą puszowac by dać szanse gangu]

--- Wszystkie smoki muszą być zabite !@#

a przede wszystkim musi być Team play ! bo bez tego to nic się nie da zrobić.

Teraz tylko trzeba cierpliwie czekać na decyzje MPC o skaldach i terminach. :))

To wszystko ode mnie mam nadzieje że trochę pomogłem a także dałem odpowiednie informacje dla "leniwych"

Opublikowano

Kurde tak patrze... i sadze ze turniej powinien byc +15lvl gdyz wiekszosc osob robi sobie nowa konta aby grac ze slabszymi graczami.

Taka jest moja opinia

Nie !!!

Ja mam 15lvl - i umiem grać i co teraz ???

I co mam nie grać przez to że ktoś zrobił nowe konto ?

RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Nie !!!

Ja mam 15lvl - i umiem grać i co teraz ???

I co mam nie grać przez to że ktoś zrobił nowe konto ?

Dobra dobra, a co jeśli taki advanced dołączy do Ciebie ? :D

Btw nie przejmuj się to tylko gra ^^:D

Opublikowano

z Tego co widzę to dużo ludzi nie umie czytać bądź po prostu są leniwi :F

Po 1. Drużyny będą zorganizowane najprawdopodobniej dzisiaj albo jutro gdyż koniec zapisów jest do dzisiaj [15.12.2011]

po 2. Jaki tryb: Najprawdopodobniej to sędziowie zdecydują. na 100% będzie to custom by była możliwość specta Ale czy draft czy normal to nie wiadomo po zakończeniu zapisów będzie to odnotowane więc odrobinę cierpliwości.

Po 3. Dużo pytacie i piszecie ze trzeba ustawić kto kim będzie grał. Wiec z góry mogę założyć że nie jesteście wcale profesjonalnymi graczami wiec z lekka wytłumaczę jak to powinno być [ a raczej jak jest na rankedach

:)

] więc:

--- jest w sumie 6 banów zazwyczaj banowane postacie : Kassadin, Brand, Amumu, Morgana, Lee Sin i np Xin zhao.

--- Picki ? 1 AP , 1 jungler , 1 Offtank na Solo top'a [offtank to nie tank bo być może nie każdy zna znaczenie tego słowa] 1 ad carry na bota i 1 support wraz z ad carry na bot'a

--- podstawa dobrej gry jest support i offtank. czemu ? Support supprotuje i rozstawia wszędzie wardy i niszczy przeciwnika. Offtank ? dużo HP i choooolerny DMG.

--- Ap nie musi się feednac czemu ? Bo zazwyczaj każdy AP nawet bez Feedu ma naprawdę duuuuzy dmg :F

--- Support nigdy nie zabija minionow ! wszystkie miniony idą dla Ad carry.

--- Jungler często ganguje [ ale linie nie mogą puszowac by dać szanse gangu]

--- Wszystkie smoki muszą być zabite !@#

a przede wszystkim musi być Team play ! bo bez tego to nic się nie da zrobić.

Teraz tylko trzeba cierpliwie czekać na decyzje MPC o skaldach i terminach.

:)

)

To wszystko ode mnie mam nadzieje że trochę pomogłem a także dałem odpowiednie informacje dla "leniwych"

Profesionalny graczu nie udzielaj się nigdy więcej pisząc takie bzdety.

Opublikowano

Zobaczymy jak będzie rozgrywka ;)) i jak w papę dostaniesz ;)

Albo ze masz lepszy "tutek" to proszę podaj.

Również Profesjonalny graczu :)

@ Edit.

Pozwoliłem sobie sprawdzić Twoje Elo na stronie lol'a.

I oto co sie dowiedziałem.

Solo 5 vs 5 : Unranked

Team 5 vs 5 : Unranked

Jeśli tak jest naprawdę to śmiać mi się chce. Aczkolwiek tego nie robię gdyż może źle wpisałeś login na "turnieju" albo strona na lolu nie poprawnie działa :) aczkolwiek w to wątpię gdyż u mnie moje pokazuje tak jak trzeba i kolegów także :)

Opublikowano

Typie... Jesteś żałosny, elo tu nie ma nic do rzeczy. W większości gramy customy - ligi forumowe, czasami z jakimiś gamingami. Ranked rzadko solo, przeważnie przegrywam przez retardów z niskim elo.

Nie chodzi mi to co napisałeś tylko w jakim stylu.

A co do tego co napisałeś to też mam zastrzeżenia;

Jest takich pierdół, poza tym zobaczymy kto się będzie śmiał. Liczę na to że się spotkamy w rozgrywkach.

Opublikowano

Typie... Jesteś żałosny, elo tu nie ma nic do rzeczy. W większości gramy customy - ligi forumowe, czasami z jakimiś gamingami. Ranked rzadko solo, przeważnie przegrywam przez retardów z niskim elo.

Nie chodzi mi to co napisałeś tylko w jakim stylu.

A co do tego co napisałeś to też mam zastrzeżenia;

Jest takich pierdół, poza tym zobaczymy kto się będzie śmiał. Liczę na to że się spotkamy w rozgrywkach.

Ta wymowka robi sie juz nudna.

Btw. Nie wiem po co podkresliles lee i branda, przeciez oni maja taka mobilnoosc ze ja piernicze. Jedynie to xin, ale przeciez widzisz ze kolega podal to dla PRZYKLADU , a ty odrazu wielki hejter aka hotszotgiegie

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

Yukitos całkowicie się z Tobą zgadzam. Rozmowa nie ma sensu. Aczkolwiek ze względu że gram rankedy i co nie co poznałem to dzielę się swoją wiedzą z innymi. Przede wszystkim tu chodzi o zabawę. Są osoby co uważają mój temat za bez wartościowy i ok, krytykę przyjmuje, wnioskuje ze kolega najsiok [sry tak mi się skopiowało] uważa ze wie lepiej wiec ok. Ewentualnie proszę o wypisanie tutka a nóż widelec się okaże jego tutek bardziej przydatny. A także są tacy co nie znają wszystkiego i nie które rzeczy im rozświetlił. Ja i tak to co napisałem wyżej jest bardzo uogólnione. Więc też nie można tego odbierać jak konkretny tutek.

Opublikowano

Skończcie się już kłócić.

Gadajcie sobie na pw.

Jak ktoś jeszcze raz nie napisze posta na temat turnieju to wstawię bana na pisanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...