Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Mistrzostwa MPC - League Of Legends - II Edycja

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mi akurat nie pasuje Piątek, co najwyżej Sobota, jeszcze dogadam się z kolegami z RL, 1 na pewno, drugi ma konkursy i nie wiadomo ale może tą godzinkę bd miał.

wobqx.jpg
Opublikowano

Hmm. Po krótkim zastanowieniu doszedłem do wniosku, że można zacząć w piątek. Moja propozycja jest taka:

Piątek: 3 mecze: EB - grupa E i B, EP - grupa E i B oraz WP - grupa E i B.

Sobota: 5 meczy: EB - grupa H i D, EP - grupy: H i D oraz A i F, WP - grupy H i D a dodatkowo A i F

Niedziela jak już będzie może być. Głównie chodzi o to, że najwięcej grup jest w EP i WP.

Ja tylko sugeruję. Mi to akurat pasuje, bo w sobotę nie mam za bardzo czasu, chyba że gdzieś między 16:30 a 18:00.

Godziny proponuje od 17:00 a 21:00, wtedy każdy jest w domu, a nawet jeśli się zacznie o 17:00 można odrobić lekcje o 18:30, a jak ktoś ma o 19:00 to może od razu po szkole. Oczywiście jest to głównie dla graczy w przedziale wiekowym 10 - 17, ja sam mam 14 lat, ale wiem o tym, że dorośli mają prace, więc to zależy od organizatora.

P.S.

Farex proponuję, bo zapewne będzie porozumienie przez TS, Skype itp., żeby Team był w miarę możliwości dobierany w podobnym przedziale wiekowym, bo nie widzę tego pięknie jak 9 latek z facetem 31 letnim rozmawia i co chwile leci jakieś przekleństwo.

@Edit Łatwo rozpoznać wiek po pisowni.

RIP STARY LOL
http://i38.tinypic.com/vfuohy.jpg <----- te polaczki

Opublikowano

Tak ale bierz pod uwage ze ja w piatek spie dluzej (max 9 o 10 bd na komie) na 13 do kosciola a pozniej na 15 na kolede

oczywiscie moge zagrac po 19-20 nie wiem kiedy wroce ale pozostale druzyny moga grac

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano

Hmm, Chciałbym się dowiedzieć dlaczego został usunięty mój post, z sekcjii zapisów, oraz to dlaczego nie ma mnie na liście zawodników, a tydzień temu jeszcze byłem..

Opublikowano

Czemu w grupie G w West Profesional jest 7 osób?

Za pewne jest to Team zapisany jako jedna drużyna + dwóch "rezerwowych". :)

Opublikowano

@Farex

Pisałeś że można od jutra zaczynać, a nadal nie ma rozpiski meczy EP -.-

Spokojnie ciekawe czy to byś ogarnął taką grupę ludu ;p

Opublikowano

@Farex

Pisałeś że można od jutra zaczynać, a nadal nie ma rozpiski meczy EP -.-

Jak na razie tworzymy tabelki więc cierpliwości.:)

Do piątku na pewno turniej się zacznie.

Opublikowano

My możemy grać w piątek ok 2/3, ponieważ ja idę na osiemnastkę do kuzyna, więc wieczorem mnie nie ma (Grupa B)

wobqx.jpg
Opublikowano

Hmm, Chciałbym się dowiedzieć dlaczego został usunięty mój post, z sekcjii zapisów, oraz to dlaczego nie ma mnie na liście zawodników, a tydzień temu jeszcze byłem..

Ponieważ drużyny są zmieniane a WB zostało usunięte, bo jest za mało drużyn.

Opublikowano

Hmm. Po krótkim zastanowieniu doszedłem do wniosku, że można zacząć w piątek. Moja propozycja jest taka:

Piątek: 3 mecze: EB - grupa E i B, EP - grupa E i B oraz WP - grupa E i B.

Sobota: 5 meczy: EB - grupa H i D, EP - grupy: H i D oraz A i F, WP - grupy H i D a dodatkowo A i F

Niedziela jak już będzie może być. Głównie chodzi o to, że najwięcej grup jest w EP i WP.

Ja tylko sugeruję. Mi to akurat pasuje, bo w sobotę nie mam za bardzo czasu, chyba że gdzieś między 16:30 a 18:00.

Godziny proponuje od 17:00 a 21:00, wtedy każdy jest w domu, a nawet jeśli się zacznie o 17:00 można odrobić lekcje o 18:30, a jak ktoś ma o 19:00 to może od razu po szkole. Oczywiście jest to głównie dla graczy w przedziale wiekowym 10 - 17, ja sam mam 14 lat, ale wiem o tym, że dorośli mają prace, więc to zależy od organizatora.

P.S.

Farex proponuję, bo zapewne będzie porozumienie przez TS, Skype itp., żeby Team był w miarę możliwości dobierany w podobnym przedziale wiekowym, bo nie widzę tego pięknie jak 9 latek z facetem 31 letnim rozmawia i co chwile leci jakieś przekleństwo.

@Edit Łatwo rozpoznać wiek po pisowni.

Nie wziąłes pod uwagę tego, co kto inny będzie robił. owszem, jest wolne, ale np. ja będę od soboty w stanie upojenia z okazji osiemnastki... więc automatycznie odpadnę, no chyba że pozwolicie mi obijać sie o ściany w bazie, bo wątpię żebym był zdolny wyprowadzic postać z takiej przeszkody.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Farex mam pytanie bo nie mogę zbytnio otworzyć drzewka east professional tak jakby nic tam nie było ;d

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Farex mam pytanie bo nie mogę zbytnio otworzyć drzewka east professional tak jakby nic tam nie było ;d

Bo drzewka jeszcze nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...