Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Mistrzostwa MPC - League Of Legends - II Edycja

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2xUP

Taki pewny to ty nie bądź.

@lordwyder

dla mnie to jest problem, bo licząc z rotacją mam 12 postaci z czego tylko 2 gram, a champów nie kupuje, bo zbieram na runy od 20 :)

Nie wiem po co kupujesz runy, skoro wszystkich odblokowanych miejsc nie masz. Jeżeli masz tylko 2 kupione postacie to tylko twój problem, nie masz pewności że akurat te zbanują. I tak Grupa Beginner będzie grała bez run.

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zastanawiam się aby wprowadzić takie coś, że grupa Beginner grała by normalnie, bez draftu.

Co wy na to?

Opublikowano

Myślę że lepiej będzie bo to początkowi i może nie kumają o co chodzi z Draft'em i tak jak mówią mają mało postaci.

Opublikowano

Słuchajcie. Masz 12 postaci więc nie masz dużo do wyboru. Drafta dostałbyś 3 bany na postacie, nie ma sensu.

@2xUP

Taki pewny to ty nie bądź.

Niestety to prawda. Raczej nam nie dacie rady :>

46594938.png

Gram w League of Legends. Z chęcią doradzę w sprawie grania, buildów.

Pomogłem? Daj lubię to!

Opublikowano

Farex, policz tych graczy bo ponad 100 odpowiedzi a miało 96 graczy być jeszcze się okaże że za dużo osób będzie

Opublikowano

Już widzę te gry na beginnerze "kto picknie trynde wygrywa". Raczej niech draft zostanie, dokupienie 2 postaci za 450 to raczej nie jest problem.

Co do drużyny Prosów - rozumiem że przez te 6 miesięcy macie na swoim koncie wygraną w jakimś znaczącym turnieju czy Elo 1500 + w team ranked że jesteście tacy pewni wygranej?

Opublikowano

albo ja jestem ślepy albo nie ma a więc pytanko czy bd to turniej na zasadach renkeda czyli banowanie postaci widzimy jakie postacie ma przewina drużyna itp czy normal ?

Opublikowano

@up; moją rozgrywkę mogę polivstreamować ;)

To chyba będzie zależało od graczy, bo wątpię, że organizatorzy zrobią masowy livestream.

y5r5.png

Opublikowano

A i czy można będzie siedzieć na specu :>? ...

(I np (jeżeli było by to możliwe,zależy od terminu rozgrywek) nagrywał bym mecz/e i potem zlepił w "WIELKIE FRAGMOVIE MPCFORUM LOL" ...:D)

d35b0db6ad0fd.jpg

Opublikowano

@Farex

Pytałem się czy administracja czyli ty i inni załatwicie dla wszystkich uczestników Ts'a lub coś innego czy mamy sobię samy łatwić komunikację ?

he?

Opublikowano

Hmm, razor miał coś wykombinować, ale widzę że użytkownik "eidos" ma ts, pogadam z nim i może udostępni nam na czas turnieju.

Opublikowano

Wiekszość userów to są uczniowie. Więc jeżeli komuś nie będzie odpowiadał termin to co? Może jakaś lektura (np. teraz mam krzyżaków - czytam streszczenie no bo jak przeczytac 550 stron w 10 dni !!!) albo sprawdzian (sciągi trzeba zrobic) więc ktoś może nie mieć czasu

@edit

A nawet Farex możesz mieć sprawy rodzinne nie?

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano

To jak ty chcesz przeprowadzić turniej? Będziemy zapewne starali się być elastyczni i dopasować się do was.

Każdy ma jakieś obowiązki. Skoro się zgłosiłeś to tą godzinę raczej znajdziesz.

Prawda jest taka, że jakoś to trzeba przeprowadzić i chociaż wszystko rozumiemy to ewidentne przeciąganie nie jest nam na rękę : )

P.S

550 stron w 10 dni to wcale nie jest dużo. Zapraszam do liceum :D

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Wiekszość userów to są uczniowie. Więc jeżeli komuś nie będzie odpowiadał termin to co? Może jakaś lektura (np. teraz mam krzyżaków - czytam streszczenie no bo jak przeczytac 550 stron w 10 dni !!!) albo sprawdzian (sciągi trzeba zrobic) więc ktoś może nie mieć czasu

@edit

A nawet Farex możesz mieć sprawy rodzinne nie?

Wiesz, każdy zapisuje się na swoją odpowiedzialność. Jeśli nie jest pewien czy będzie grał to niech się nie zapisuje.

Ustalone terminy nie będą przekładane. Jeśli kogoś nie będzie to walkower.

Spróbujcie też zrozumieć nas, organizatorów. Jest sporo ludzi i musi to jakoś przebiegać. Bo jak będziemy przekładać mecze to skończymy turniej na wakacjach.

Opublikowano

No ja rozumiem ale zamiana np 1 teamowi nie pasuje we wtorek a 2 w czwartek to nie można zrobic zamiany?

@edit

Jeszcze dochodzą jakieś treningi czy SKS to przecież nie bd opuszczał treningu by pograć na kompie. To można planować tak by ustalać gry w dni takie by pasowaly napewno

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano

No ja rozumiem ale zamiana np 1 teamowi nie pasuje we wtorek a 2 w czwartek to nie można zrobic zamiany?

Jednorazowe przypadki są ok. Ale jeśli ktoś zadeklaruje dzień przed turniejem, że w pn nie może i umówi się na 100% na wtorek,

a potem we wtorek powie, że na czwartek to tak się nie bawimy :)

Zgłoszeń jest sporo, a chcielibyśmy by turniej został sprawnie przeprowadzony.

Wy pewnie też chcecie otrzymać nagrodę, a nie czekać 2 tygodnie na kogoś kto olewa sprawę i blokuje turniej.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

@edit

Jeszcze dochodzą jakieś treningi czy SKS to przecież nie bd opuszczał treningu by pograć na kompie. To można planować tak by ustalać gry w dni takie by pasowaly napewno

Farex napisał wyżej jeżeli wiesz że nie będziesz miał zbytnio czasu to po jakiego grzyba się zapisałeś?Dzień wybierają organizatorzy i nie będą go zmieniać dla 1 osoby która musi sobie chodzić na SKSy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...