Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Mistrzostwa MPC - League Of Legends - II Edycja

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jest 1vs1 czy jest tez 5vs5?

W temacie masz wszystko opisane.

Grupa Beginner gra 3vs3, a Profesional gra 5vs5.

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@kokoszpodworza

Nie ma sensu, wylosują i zawodnicy sami będą wybierać tank czy mag, zresztą więcej roboty będzie, bo każdy może tanka wybrać.

Opublikowano

to jest bezsensu skoro mozna zglaszac tylko pojedynczo anie caly team

Przeczytałeś temat?

Tam jest napisane że można samemu się zapisać i z teamem.

Opublikowano

Farex:

jak bedziesz robil druzyny na east professional to zapisz do mojej druzyny QuanPl, Walendes z forum. To moj kumpel :P

A co do tematu: jak myslicie, nie lepiej by bylo 5 vs 5 i cztery druzyny? Ewentualnie 8 druzyn, ale jak sie wiecej ludu nazbiera.

Opublikowano

Czy rozgrywki będą w trybie Draft czy normalnie ?

Draft

Sory za spam,ale może być tak że zapisze siebie i 3 moich kolegów ? a ty byś dodał jeszcze 2 :)

Nie, jeśli zapisujesz swoją drużynę to musi być pełny skład.

Opublikowano

czy jezeli napisałem w poscie ze tylko siebie zapisałem, to moge edytowac i dodac 2 kumpli ?

czy jezeli napisałem w poscie ze tylko siebie zapisałem, to moge edytowac i dodac 2 kumpli ?

he?

Opublikowano

Chcę was poinformować, że zaszła mała zmiana.

Zapisy nie trwają do piątku tylko do czwartku tego tygodnia.

Opublikowano

a jeżeli bd za dużo osób to co z tymi pozostałymi?

I nie wiem dacie jakiś czas na "zgranie" teamu? Bo tak naprawde jak ktoś wpisuje cały team to już są zgrani a ci co pojedynczo to nie

Pojebna ta gra, kupujesz sobie osiołka i ci nosi kurwa itemy.

Krótko o DoTa

Opublikowano

Uzbieranie 14 postaci do około 10 lvla to raczej nie problem (10 z rotacji).

Jeśli jednak będzie taka osoba - prawdopodobnie mecz będzie rozegrany bez drafta.

Opublikowano

@lordwyder

dla mnie to jest problem, bo licząc z rotacją mam 12 postaci z czego tylko 2 gram, a champów nie kupuje, bo zbieram na runy od 20 :)

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Mam zamiar zapisać moją drużynę, czytając te głupawe za przeproszeniem posty doszedłem do wniosku, że nikt tutaj nie ma z nami szans, nie przechwalając się zbyt wiele, gramy w to już 6 miesięcy i jesteśmy naprawdę ogarnięci. No cóż zapiszemy się nie długo.

Opublikowano

@Farex

skoro draft, to co beginner ma powiedzieć bez 14 postaci?

To się zrobi bez draftu..

Mam zamiar zapisać moją drużynę, czytając te głupawe za przeproszeniem posty doszedłem do wniosku, że nikt tutaj nie ma z nami szans, nie przechwalając się zbyt wiele, gramy w to już 6 miesięcy i jesteśmy naprawdę ogarnięci. No cóż zapiszemy się nie długo.

Każdy ma szanse. Też przy pierwszej edycji myślałem że jestem "prosem" itd, nikt nie ma szans, a się okazało że miałem lekkie problemy by wygrać.

p.s. ja w to gram około roku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...