Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Mistrzostwa MPC - League Of Legends - II Edycja

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Organizacja jest dobra, a to że mecze są przesuwane itp. to tylko wina tego że teamy nie mogą się ze sobą skontaktować a pomysł z ustalaniem terminów jak najbardziej dobry, bo nie będzie problemów że ktoś nie może i drużyny mają czas na zorganizowanie sobie wolnej chwili na gre.

Co do drużyny D [EB] to postarajcie się zorganizować, bardzo chcemy zagrać ten mecz :)

Organizacja NIE jest dobra, bo to ORGANIZATOR powinien podawac terminy meczy, a nie uczestnicy.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

Organizacja NIE jest dobra, bo to ORGANIZATOR powinien podawac terminy meczy, a nie uczestnicy.

Dobra jest.. Sędzie nie może narzucać aż tak dużo :> Wystarczy że da klika dni na rozegranie meczu, wtedy to jest najbardziej korzystnym rozwiązaniem.

Opublikowano

Podam termin, który nie pasuje dla 3/4 osób, wtedy trzeba przekładać tak aby każdemu pasowało albo były by same walkowery.

Podczas I edycji były podawane terminy przez sędziów i wtedy było gorzej.

Opublikowano

Podam termin, który nie pasuje dla 3/4 osób, wtedy trzeba przekładać tak aby każdemu pasowało albo były by same walkowery.

Podczas I edycji były podawane terminy przez sędziów i wtedy było gorzej.

Właściwie to były ustalane przez uczestników.

Tak czy inaczej - takiego turnieju nie można przeprowadzić tak, jak są przeprowadzane turnieje profesjonalne. Niektórzy zapisują się i zapominają/ nie chce im się grać, co powoduje opóźnienia. Jedynym sposobem na przeprowadzenie turnieju sprawnie jest all premade. Ale tu jest problem z ilością drużyn - zebrały by się 2 czy 3.

Opublikowano

Ta, zapomnialem dodac, ze random vs premade raczej nie ma szans, powinien byc albo random albo premade

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

Do Grupy J[EP] i Farexa

Czy pasuje termin jutro tj. środa 11.01.2012r. godzina około 17-18 ?

My w inne terminy nie będziemy się pieprzyć bo to środa to ostatni - jeżeli nie to Walkower dla nas ;)

he?

Opublikowano

proponuje termin ostateczny dla grup A-H [EP] w ten piątek koło godziny 20:00 . Jak nie pasuje to nie mój problem i jest walkower.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Dzisiaj jest środa - ostatni dzień na rozegranie meczów D vs J [EP] . Ja napisałem termin, nikt się nie zgłosił z przeciwnego teamu :)

he?

Opublikowano

Dzisiaj jest środa - ostatni dzień na rozegranie meczów D vs J [EP] . Ja napisałem termin, nikt się nie zgłosił z przeciwnego teamu :)

Czyli dla Was walkower, u Nas chyba będzie to samo [EB] Grupa A, ponieważ Team D nie może się zorganizować ^^

@Down

hehe : d

Opublikowano

jak to team D nie może się zorganizować ?! przecież wszyscy jesteśmy i czekamy na mecz...

#edit: Ups sorry mój błąd nie zauważyłem [EB] :)

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Mecz między A vs D wygrała drużyna A [EB].

Mecz między D vs J wygrała drużyna D [EP].

Mecz między I vs B wygrała drużyna B [EP].

Opublikowano

Do Moderatorów: Czy w dalszych fazach gry również będzie walkower (tylko w konieczności)

Co za pytanie? Jeśli będzie trzeba to będzie walkower.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...