Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Mistrzostwa MPC - League Of Legends - II Edycja

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grupa A vs. Grupa F

Dziś 19.00

Nazwa gry: League of Noobs

Hasło: MPC

Gramy na Winterze! :D

Prosiłbym o przydzielenie +/- 15 minut czasu, gdyż Nasz jeden gracz zadeklarował, iż może się lekko spóźnić.

1. Jesteśmy grupa H, nie F

2. Dziś nam nie pasuje, bo prawie nikogo nie ma.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
  • Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kostek, ogar proszę.

Ja nie mówię o żadnym East tylko West.

Wszystko jest już ustalone z kapitanem drużyny. Chyba bym nie ustalał meczu z kimś, kto gra na innym serwerze...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@Farex co mam zrobić jak nie mogę się skontaktować z moim team'em ? Mógłbyś mnie przyłączyć do innej drużyny czy coś ?

a próbowałeś ? Cały Team jest tylko ciebie nie ma -,-

Zaproś w LoL-u LuzaQQ

Opublikowano

Jezuuu nie ma powtórek, ew. nie nagrywasz Frapsem? Co mi po ss'ie?

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Jezuuu nie ma powtórek, ew. nie nagrywasz Frapsem? Co mi po ss'ie?

No szkoda że nie jest nagrywane, ponieważ można by było pomału robić taktyki itd. na przeciwników, a po ss'ie nic nie zrobimy :>

Opublikowano

No szkoda że nie jest nagrywane, ponieważ można by było pomału robić taktyki itd. na przeciwników, a po ss'ie nic nie zrobimy :>

1. to nie moja grupa, ale palicho może masz racje, ale

2. no bardzo mnie to zaciekawiło! no ale skoro ktoś ma tylko jeden styl gry w rękawie to rzeczywiście ma szanse wygrać :>

Czy masz mnie za takiego prostaczka, który uciekałby się do takich zagrań? UP dziękuję za powtórke :)

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Mecz west pro między A i F wygrała drużyna A walkowerem.

Drużyna F nie wstawiła się na umówiony termin.

Opublikowano

Kto z grupy C może ustalić termin meczu z drużyną K (EP), żeby potem nie było, że się nie pytałem.

Sharimi.png

Opublikowano

Farex, czy to są jakieś żarty? Mecz umówiony był na sobote 20 między grupą F i A (WP). My grupa F byliśmy wszyscy, czekając na przeciwników.

Oni mówią, że nie ma jednej osoby i nie mogą grać, a sensownego wytłumaczenia nie było. Następnego dnia tj. niedziela o godzinie 19 było wszystko umówione,

aczkolwiek w Policach ( miasto ) nie było internetu ( vectry ) i było to zgłoszone, czyli 2 zawodników ja i MM Pojara 1899 nie mieliśmy dostępu do LoLa, więc nie wiem jakim cudem może być walkower, skoro grupa A dostała 2 szansę, co my jacyś gorsi jesteśmy? Jeżeli tak, to naprawde żałosne.

Opublikowano

Farex, czy to są jakieś żarty? Mecz umówiony był na sobote 20 między grupą F i A (WP). My grupa F byliśmy wszyscy, czekając na przeciwników.

Oni mówią, że nie ma jednej osoby i nie mogą grać, a sensownego wytłumaczenia nie było. Następnego dnia tj. niedziela o godzinie 19 było wszystko umówione,

aczkolwiek w Policach ( miasto ) nie było internetu ( vectry ) i było to zgłoszone, czyli 2 zawodników ja i MM Pojara 1899 nie mieliśmy dostępu do LoLa, więc nie wiem jakim cudem może być walkower, skoro grupa A dostała 2 szansę, co my jacyś gorsi jesteśmy? Jeżeli tak, to naprawde żałosne.

Skoro jest tak jak mówisz to rozegracie mecz. Tylko to ma być już ostateczny termin, ten kto się nie wstawi to przegrywa już. Daję czas 3 dni od dzisiaj do 11 stycznia.

Opublikowano

Skoro jest tak jak mówisz to rozegracie mecz. Tylko to ma być już ostateczny termin, ten kto się nie wstawi to przegrywa już. Daję czas 3 dni od dzisiaj do 11 stycznia.

Dzięki Ci dobry wyrozumiały człowieku. Ja napiszę Ci termin, albo kilka terminów i przeciwnicy się dostosują, lecz napiszę je dzisiaj koło 17.

Opublikowano

Dzięki Ci dobry wyrozumiały człowieku. Ja napiszę Ci termin, albo kilka terminów i przeciwnicy się dostosują, lecz napiszę je dzisiaj koło 17.

Macie ustalić z przeciwną drużyną jeden termin i ustalony już podać w tym temacie.

Czy grupie B pasuje dziś mecz o 19:30-20:00 ?

Opublikowano

Deklarowalem Menesowi ze nie moge grac w sobote wiec bylo wytlumaczenie...

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

Tak, rzeczywiście nie było neta gdzieś od 17:00 -_- chociaż mam z espola. A co do turnieju, to jak na razie 1 osoba mi w ogóle nie odpisuje. No ale muszę czekać, mam nadzieję że pojawi się "kiedyś".

Powodzenia wszystkim życzę.

Opublikowano

I'm sorry what?

1. Najpierw mieliśmy odbyć grę turniejową w Sobotę, o 20, niestety jeden z naszych członków nie mógł zagrać z powodów osobistych, wszystko zgłoszone godzinę przed grą, ok.

2. Ustaliliśmy termin (Ba, nawet nie My, a Oni) na Niedzielę, 19.00. Wszystko niby OK, Farex tworzy room'a o 18:50, z naszego team'u byli praktycznie wszyscy (Jedna osoba jadła bodajże kolację, za dużo nie straciła), a z ich team'u NIE MIELIŚMY OZNAK ŻYCIA. O 19:15 napisał do mnie jeden z 'przedstawicieli' tamtego team'u: "Dwóch naszych nie ma neta". Ok, w takim razie czekaliśmy do 19:30, nic. Nadmieńmy tutaj, że mieli AŻ 7 graczy, czyli aż dwóch rezerwowych. Do gry nie stawiła się żadna osoba. Czy Farex otrzymał jakieś informacje o stanie technicznym członków? Podejrzewam, że nie... O 19.30 ogłoszony został walkower.

3. Dzisiaj drużyna tamta proponuje nam godzinę 18:30 (DZISIAJ?!), problem leży w tym, że przez tą wczorajszą akcję straciłem dwóch członków, a z jednym nie mam nawet kontaktu (A mieszka w moim mieście, rotfl). Podsumowując: Jeżeli mamy grać dzisiaj turniej, to 2v5 -.-

EXPmIpC.gif

Opublikowano

I'm sorry what?

1. Najpierw mieliśmy odbyć grę turniejową w Sobotę, o 20, niestety jeden z naszych członków nie mógł zagrać z powodów osobistych, wszystko zgłoszone godzinę przed grą, ok.

2. Ustaliliśmy termin (Ba, nawet nie My, a Oni) na Niedzielę, 19.00. Wszystko niby OK, Farex tworzy room'a o 18:50, z naszego team'u byli praktycznie wszyscy (Jedna osoba jadła bodajże kolację, za dużo nie straciła), a z ich team'u NIE MIELIŚMY OZNAK ŻYCIA. O 19:15 napisał do mnie jeden z 'przedstawicieli' tamtego team'u: "Dwóch naszych nie ma neta". Ok, w takim razie czekaliśmy do 19:30, nic. Nadmieńmy tutaj, że mieli AŻ 7 graczy, czyli aż dwóch rezerwowych. Do gry nie stawiła się żadna osoba. Czy Farex otrzymał jakieś informacje o stanie technicznym członków? Podejrzewam, że nie... O 19.30 ogłoszony został walkower.

3. Dzisiaj drużyna tamta proponuje nam godzinę 18:30 (DZISIAJ?!), problem leży w tym, że przez tą wczorajszą akcję straciłem dwóch członków, a z jednym nie mam nawet kontaktu (A mieszka w moim mieście, rotfl). Podsumowując: Jeżeli mamy grać dzisiaj turniej, to 2v5 -.-

Kolego, dobrze wiesz, że jak jest awaria internetu, nie ma co na to poradzić. Ja wróciłem z treningu o 18.30 w niedzielę i zadzwoniłem do kolegi najszybciej jak mogłem. Jak nikt z teamu się nie zjawił skoro MM Bazor mówił, że był.

Nie wiem dlaczego mielibyśmy nie dostać szansy kolejnej, skoro wy dostaliście.

Jak jesteście teamem, to jak mogłeś stracić kontakt z ludźmi, którymi grasz na codzień. Niekoniecznie to musi być dzisiaj o 18.30 może to być kiedy wam pasuje, ale musimy się umówić, żeby wszyscy byli, mamy czas do 12.01.2012. Sorry za wczoraj, to nie moja wina.

Opublikowano

W takim razie mamy problem.

Jeden z naszych już zadeklarował, że nie zamierza grać.

Drugi ma w tym tygodniu wszystko zawalone na łbie

Trzeci... Trzeci? WTF, gościu olał sprawę.

Innymi słowy, do dyspozycji mam tylko jednego członka team'u - lorda.

Czekamy na decyzję Farex'a.

EXPmIpC.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...