Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Mistrzostwa MPC - League Of Legends - II Edycja

Farex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to sprawa nie wygląda ciekawie. My mamy teraz cały skład, ale oczywistym jest, że poczekamy aż wasz skład będzie w całości, lub na decyzje Farexa.

Możemy również zrobić tak, że grupa D nie ma przeciwnika i my będziemy ich przeciwnikiem, a grupa A po prostu przejdzie dalej.

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Jeżeli masz taki zajezdwabisty team, to już Twoja sprawa. W sobotę byliśmy wszyscy w pełnym składzie, a jak to ktoś powiedział: 'nasz gimnazjalista musi się uczyć.'. Więc nie zwalaj teraz wszystkiego na nas, bo Wy odwołaliście termin pierwszy. Na tyle, joł.

Opublikowano

@up

Jeżeli masz taki zajezdwabisty team, to już Twoja sprawa. W sobotę byliśmy wszyscy w pełnym składzie, a jak to ktoś powiedział: 'nasz gimnazjalista musi się uczyć.'. Więc nie zwalaj teraz wszystkiego na nas, bo Wy odwołaliście termin pierwszy. Na tyle, joł.

Nie musialem sie uczyc, w porownaniu co do nie ktorych ja tez mam zycie, cya

dazasygna.png

by sWitch.(nie znajdziesz go tu ;>)

Opublikowano

Grupa A [WP] rezygnuje z turnieju.

Sorry, przy takim rozegraniu 'kart' nie będę się bawił w ciuciubabkę.

@D

Ta, ale o szczegółach i debilnej organizacji przez założyciela to już mowy nie ma.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jeśli grupa B west profesional nie odpowie, automatycznie moja drużyna (E) wygr ywa walkowerem.

O termin pytałem się trochę czasu wcześniej, nie otrzymałem jednak potwierdzenia. A przypominam, że dziś mamy ostatni termin na rozegranie meczu.

Czekam do 20:30, później będzie walkower.

@ czyli wygrała drużyna E wp walkowerem.

Opublikowano

Farex nie ogarniam kontaktu z lordwyderem. Napisałem do niego na GG i nie ma odpowiedzi ciągle

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Czyli teraz jest "po ptokach"?

Jestem oburzony. Nie było żadnych terminów podanych. Przedłuż jeszcze kilka dni i dodaj informację z terminami, a na pewno będzie więcej rozegranych meczy.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

@UP nie rozumiem cię. Wcześniej podałem terminy meczów no i teraz leci kolejna servia.

East beginner:

C vs G - 3 dni na rozegranie meczu - wygrała C

A vs D - 3 dni na rozegranie meczu - wygrała A

East professional:

I vs B - 2 dni na rozegranie meczu - wygrała B

J vs D - 2 dni na rozegranie meczu - wygrała D

A vs H - 4 dni na rozegranie meczu - wygrała H

G vs F - 4 dni na rozegranie meczu - ----------

West professional:

C vs G - 5 dni na rozegranie meczu - wygrała G

Jeśli już ktoś uzgodnił termin proszę o wpisanie go w tym temacie.

Opublikowano

Sorki, ale terminy wypadało by podać w oficjalnym temacie.

Czyli mam 3 dni, więc 11 najpóźniej mam rozegrać mecz, tak?

Termin podaję tutaj, i ty wchodzisz na specta, czy demko wystarcza?

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Farex nie ogarniam dałes już 3 dni temu termin m.in mojej grupie east professional i jutro mija termin, nikt d nich nie odpisał mi do teraz. chcesz się bawić w przedłużanie kolejek? może by to za jednym a porządnym zamachem przeprowadzić a nie tak się cackać z tymi meczami? było 4 dni? nie odpowiedzieli? ich strata a skoro twierdzisz, ze potrzeba np. 8 dni to trzeba było od początku.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Farex nie ogarniam dałes już 3 dni temu termin m.in mojej grupie east professional i jutro mija termin, nikt d nich nie odpisał mi do teraz. chcesz się bawić w przedłużanie kolejek? może by to za jednym a porządnym zamachem przeprowadzić a nie tak się cackać z tymi meczami? było 4 dni? nie odpowiedzieli? ich strata a skoro twierdzisz, ze potrzeba np. 8 dni to trzeba było od początku.

Już jest all ok, grupy EP I vs B i J vs D zostało im 2 dni na rozegranie meczu.

Opublikowano

East beginner:

A vs D - 3 dni na rozegranie meczu

Pisałem o termin meczu 2dni teamu, lecz Uppsik napisał że nie ma kontaktu ze swoim Team'em :>

Opublikowano

Jak na razie nie oficjalnie ustaliliśmy że mecz WP odbędzie się w piątek o 19:00. Jeżeli coś się zmieni to edytuje.

Opublikowano

Pisałem o termin meczu 2dni teamu, lecz Uppsik napisał że nie ma kontaktu ze swoim Team'em :>

Macie jeszcze czas. Spróbujcie skontaktować się ze swoimi drużynami.

Potem podajcie tutaj termin meczu ewentualnie kto wygrywa walkowerem.

Opublikowano

Czy jes moze ktos z teamu F z grupy EP ?? bo jakos nie mam kontaktu zbytniego o_O

//Sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Ten turniej to jeden wielki shit i tyle. Sto razy przekladane gry, 0 organizacji (my ustalamy mecze pomiedzy soba, ja pierdole ).

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Uczeń
Opublikowano

Organizacja jest dobra, a to że mecze są przesuwane itp. to tylko wina tego że teamy nie mogą się ze sobą skontaktować a pomysł z ustalaniem terminów jak najbardziej dobry, bo nie będzie problemów że ktoś nie może i drużyny mają czas na zorganizowanie sobie wolnej chwili na gre.

Co do drużyny D [EB] to postarajcie się zorganizować, bardzo chcemy zagrać ten mecz :)

Opublikowano

Ciekawy turniej , a może ?

Kto się założy o to , że 3/4 meczy to walkower ?

Rozmawiałem z Farexem po weekendzie , ustalaliśmy czas meczu itd. ode mnie 2 ludzi nie mogło i ... walkower .

Następnym razem zróbcie turniej w składach po 3 i żeby ludzie już zgłaszali się razem .

Opublikowano

Grupa C vs Grupa G

Wygrała grupa C.

Mecz odbył się bez sędziego, jednak za zgodą Farexa został nagrany przez jedną osobę z meczu:

Film z meczu:

http://www.speedyshare.com/file/huZAm/Myszek1-Morgana-.lrf

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=7004a480e41576353794d10642d800b7566659d4d4662f56d31f7c4b0645d8bc-1326217943

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...