Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezeli chodzi o zasade w evencie pvp o zabranianiu multi-kont. Postac startujaca musi miec wiekszy lvl niz inne postacie czy o co dokladnie chodzi?

A co jesli wymienialem konta miedzy serwerami i dostalem woja 254 bez eq?

9YbAX2Z.png
Opublikowano

To jest nadal ten serwer który zaczynał jako serwer dla gróbki znajomych z kafejki internatowej :D?

Fajne że dalej funkcjonujecie. W szoku jestem że jeszcze moje konta/postacie istnieją.

2sbu2dv.png

Opublikowano

To jest nadal ten serwer który zaczynał jako serwer dla gróbki znajomych z kafejki internatowej :D?

Fajne że dalej funkcjonujecie. W szoku jestem że jeszcze moje konta/postacie istnieją.

Tak to ten sam serwer który w od połowy 2010 roku działał tylko w sieci LAN i do póki nie został zalany piwem, stał fizycznie pod moim biurkiem :)

Opublikowano

Tak to ten sam serwer który w od połowy 2010 roku działał tylko w sieci LAN i do póki nie został zalany piwem, stał fizycznie pod moim biurkiem :)

Pamiętam początki w Chunio grały dwie osoby ja i mój kolega. Dobre czasy fajne że się trzymacie jakoś.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Zapraszam do lektury nowej prezentacji, może nie jest zbyt obszerna ale nie zanudza i zawiera wszystkie istotne informacje.

Opublikowano

Wprawdzie wieksza część prezentacji widzialem juz wczesniej jednak musze przyznac, ze jako calosc wyglada jeszcze atrakcyjniej i nie chodzi tylko i wylacznie o kwestie estetyczna a o fakt, ze nie majac stycznosci z serwerem czytajac ja mozna dowiedziec sie o virtualu duzo istotnych i ciekawych informacji.

Jedyny blad jaki napotkalem to itemy ''odchlani'' w obrazkach ale to malo istotne.

Przy okazji bardzo ciesze sie z nowej sygnatury, poprzednia troszke mi spowszedniala :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Jak dla mnie szkoda czasu na ten serw sklepow tyle co pies naplaka, a expienie od 170lvl to porazka jak ich malo, nie wiem kto wpadl na taki kretynski pomysl zeby wbijac exp na metkach w pt gdzie bez chordy ludzi nie ma szans bo mapki sa pozajmoane przez max. lvl i nie pozwola expic bo trzymaja dla swoich postaci cale mapki

Wiec serw jak dla mnie w skali 1-10 daje 2

Wejdź nawet o 6 rano to zobaczysz ile jest sklepów, ile osób toczy pvp.

Exp na metkach najlepszy pomysł jaki mógł być, pamiętaj VirtualMT2 jest oryginalny. :)

Opublikowano

Jak dla mnie szkoda czasu na ten serw sklepow tyle co pies naplaka, a expienie od 170lvl to porazka jak ich malo, nie wiem kto wpadl na taki kretynski pomysl zeby wbijac exp na metkach w pt gdzie bez chordy ludzi nie ma szans bo mapki sa pozajmoane przez max. lvl i nie pozwola expic bo trzymaja dla swoich postaci cale mapki

Wiec serw jak dla mnie w skali 1-10 daje 2

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/533911422796195922706.png

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/939001422796195922706.png

Tyle co kot naplakal powiadasz? Jezeli ta liczba sklepow cie nie satysfakcjonuje musisz poczekac do kolejnej aktualizacji, ktora w znacznym stopniu rozwinie handel.

Wiesz, zawsze bylem przekonany, ze w metinie chodzi o rywalizacje, bo w takim razie po co expic, po co robic eq jezeli boisz sie konfrontacji z drugim graczem? Swoja droga wspominasz o kretynizmie a sam robisz takie babole az przykro patrzec.

Srij9JT.png

Opublikowano

Czemu jak pobralem nowego clienta ze strony, wypakowalem go patcherem I nie mialem tych buttonow nowych, wygladu nowego podloza itp?

Opublikowano

Dzieki za pomoc.

A slyszalem, ze ma byc wprowadzona na serwer jakas opcja dzieki ktorej ma byc wiecej sklepikow tak?

Opublikowano

Dzieki za pomoc.

A slyszalem, ze ma byc wprowadzona na serwer jakas opcja dzieki ktorej ma byc wiecej sklepikow tak?

Tak, handel rozkwitnie gdy wejdzie '' pozyczanie eq''

Na samym dole prezentacji znajduje sie filmik opisujacy na czym polega caly system ale tez nie przesadzajmy, bo jak na serwer easy tych sklepow jest calkiem sporo.

Srij9JT.png

Opublikowano

Graczy ma się w d***e 254 lvl na mapie metin 90 jesteś nowym graczem nie podropisz bo cie będą zabijać lub gracze z eq pełnym co nie jest banowane dziekuje bardzo nie polecam nowym graczą. Zaraz pewnie zacznie się bronienie servera

Opublikowano

Graczy ma się w d***e 254 lvl na mapie metin 90 jesteś nowym graczem nie podropisz bo cie będą zabijać lub gracze z eq pełnym co nie jest banowane dziekuje bardzo nie polecam nowym graczą. Zaraz pewnie zacznie się bronienie servera

O tej godzinie chyba nie ma tam az takich tlumow :D

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...