Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy ja grałem to było to samo.. 3 wypady 2x kick :) Szkoda, że na dt jest wszystko standardowo i nie ma modyfikacji :)

Jest modyfikacja w zarobku.

Może za każdym razem to rzeczywiście nie, ale na 3 wypady na jednym wyrzuciło mnie po królu, a na dwóch na pieczątkach więc nie wiem co jest.. Jak jestem w m1, m2 i kopie rudy, przeglądam/wystawiam sklepy to nawet laga nie mam, a o kickach nie wspominając.

Upewnij sie, czy podczas przenoszenia na kolejne pietro odwolujesz peta/konia. Nie jestem pewien czy to pomoze, ale sprobowac nie zaszkodzi. Swoja droga, z dt przenosi Cie przed wieze czy wyrzuca z serwera?

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest modyfikacja w zarobku.

Upewnij sie, czy podczas przenoszenia na kolejne pietro odwolujesz peta/konia. Nie jestem pewien czy to pomoze, ale sprobowac nie zaszkodzi. Swoja droga, z dt przenosi Cie przed wieze czy wyrzuca z serwera?

Wylogowuje mnie, a jak lognę to jestem przed wieżą- koń jest padnięty więc nie mam opcji przywołania, a peta miałem zamiar przywoływać tylko na ripku więc to nie to.

BTW: Jaka modyfikacja zarobku? O co chodzi? Kiedyś to dt było takie jak na pl'u tylko dodatkowo leciało 'złoto ripera' czy jakoś tak, o to chodzi czy doszły jakieś inne zmiany?

Jesteś teraz w grze? Mam kilka pytań ew. mogę zadać Ci je na pw tu na forum jeśli chcesz.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Może w zarobku i jest, lecz tak to jest mozolne nudne dt :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Wylogowuje mnie, a jak lognę to jestem przed wieżą- koń jest padnięty więc nie mam opcji przywołania, a peta miałem zamiar przywoływać tylko na ripku więc to nie to.

BTW: Jaka modyfikacja zarobku? O co chodzi? Kiedyś to dt było takie jak na pl'u tylko dodatkowo leciało 'złoto ripera' czy jakoś tak, o to chodzi czy doszły jakieś inne zmiany?

Jesteś teraz w grze? Mam kilka pytań ew. mogę zadać Ci je na pw tu na forum jeśli chcesz.

Mialem na mysli zloto.

Srij9JT.png

Opublikowano

Tu jest jakis npc z itemami do biologa czy ja mam tak dropic te zeby po 1 i bawic sie w chowanie do depo?

Opublikowano

Tu jest jakis npc z itemami do biologa czy ja mam tak dropic te zeby po 1 i bawic sie w chowanie do depo?

Npc nie ma, sa za to szkaty biologa, ktore dropia m.in. na mapie metin1.

Srij9JT.png

Opublikowano

A co z BS'em? Słyszałem, że jest nielegalny.Walka z nim to jak walka z marihuaną.

@Kelar bs jest pod F6 az sam sie zdziwilem, tym bardziej ze nigdzie nie znalazlem wzmianki o jego dodaniu.

Opublikowano

Opłaca się zaczynać od zera?

Jeśli masz czas by yebać po kilkanaście godzin dziennie, dzień w dzień to oczywiście ^_^

­azYIWDl.png

Opublikowano

Jeśli masz czas by yebać po kilkanaście godzin dziennie, dzień w dzień to oczywiście ^_^

Przeciez to nie sa wyscigi, przyjemnosc z gry mozna czerpac na kazdym lvlu, niezaleznie od eq.

Srij9JT.png

Opublikowano

Przeciez to nie sa wyscigi, przyjemnosc z gry mozna czerpac na kazdym lvlu, niezaleznie od eq.

Dokladnie ja wczoraj zaczalem mam 50lv i wlasnie biologa koncze robic a jeszcze tyle przede mna :O

Opublikowano

Z tym, że jeśli ktoś pyta czy warto zaczynać to zazwyczaj chodzi o to czy albo jest dużo online, a jest bo widać licznik na stronie, albo czy można się jeszcze wybić, w przypadku virtuala, trzeba grać na najwyższych obrotach by chociaż w 2 miesiące mieć chociaż 1/4 tego co "elita"

­azYIWDl.png

Opublikowano

Z tym, że jeśli ktoś pyta czy warto zaczynać to zazwyczaj chodzi o to czy albo jest dużo online, a jest bo widać licznik na stronie, albo czy można się jeszcze wybić, w przypadku virtuala, trzeba grać na najwyższych obrotach by chociaż w 2 miesiące mieć chociaż 1/4 tego co "elita"

Co świadczy o tym że serwer żyje, a gracze nie narzekają na brak zajęcia.

Przy okazji małe info:

W dniu 10 lutego o godzinie 23:50 zaplanowana została 10 minutowa przerwa podczas której usunięte zostaną wszystkie gildie!

Liderów aktywnych/dużych gildii prosimy (w razie zajęcia nazwy przez innego użytkownika)

o wykonanie screenshota okna gildii z widoczną nazwą lidera.

Zmiany jakie zostaną wprowadzone podczas przerwy to:

System gildyjny (opis) - w skarbcu każdej nowo założonej gildii, na dobry początek znajduje się 1000 bryłek!

Przywrócenie standardowego wyglądu OX (po przerwie nie będzie już kurczaków).

Naprawa broni otchłani umożliwiająca wbicie sr/um w bonach 1-5

Obniżona cena za zmianę klasy postaci z 10 tyś bryłek na 5 tyś.

Naprawa farby do włosów na maksymalnym poziomie postaci.

*W godzinach wieczornych pojawi się patch naprawiający widok wymaganej ilości expa do poziomu gildi

Zauważone problemy - po wylogowaniu się z konta i ponownej próbie logowania przed upływem 1 minuty pojawia się komunikat "Twoje konto jest połączone" Na chwilę obecną nie wiemy czy jest to spowodowane bardzo słabymi parametrami zapasowego serwera VPS, czy też błędem nowych funkcji w silniku gry. W każdym razie gdyby podobny problem występował po przerwie, to jak najszybciej zajmiemy się jego wyeliminowaniem.

Zastrzegamy sobie możliwość wyłączenia serwera, oraz "cofnięcia" całości zmian (z zachowaniem backupu aktualnych gildii)

w wyniku wystąpienia niestabilności, lub napotkania poważnych błędów.

Opublikowano

Co świadczy o tym że serwer żyje, a gracze nie narzekają na brak zajęcia.

Przy okazji małe info:

W dniu 10 lutego o godzinie 23:50 zaplanowana została 10 minutowa przerwa podczas której usunięte zostaną wszystkie gildie!

Liderów aktywnych/dużych gildii prosimy (w razie zajęcia nazwy przez innego użytkownika)

o wykonanie screenshota okna gildii z widoczną nazwą lidera.

Zmiany jakie zostaną wprowadzone podczas przerwy to:

System gildyjny (opis) - w skarbcu każdej nowo założonej gildii, na dobry początek znajduje się 1000 bryłek!

Przywrócenie standardowego wyglądu OX (po przerwie nie będzie już kurczaków).

Naprawa broni otchłani umożliwiająca wbicie sr/um w bonach 1-5

Obniżona cena za zmianę klasy postaci z 10 tyś bryłek na 5 tyś.

Naprawa farby do włosów na maksymalnym poziomie postaci.

*W godzinach wieczornych pojawi się patch naprawiający widok wymaganej ilości expa do poziomu gildi

Zauważone problemy - po wylogowaniu się z konta i ponownej próbie logowania przed upływem 1 minuty pojawia się komunikat "Twoje konto jest połączone" Na chwilę obecną nie wiemy czy jest to spowodowane bardzo słabymi parametrami zapasowego serwera VPS, czy też błędem nowych funkcji w silniku gry. W każdym razie gdyby podobny problem występował po przerwie, to jak najszybciej zajmiemy się jego wyeliminowaniem.

Zastrzegamy sobie możliwość wyłączenia serwera, oraz "cofnięcia" całości zmian (z zachowaniem backupu aktualnych gildii)

w wyniku wystąpienia niestabilności, lub napotkania poważnych błędów.

Tak, nigdy nie powiedziałem, że na serwerze nie ma co robić lub jest słaby, jak najbardziej jest b.dobry najlepiej pokazuje to wcześniej wspomniany licznik oraz fakt ile serwer stoi ;)

­azYIWDl.png

Opublikowano

Duzymi krokami zblizaja sie walentynki, vckat myslales juz o formie eventu? O ile dobrze pamietam rok temu trzeba bylo dropnac 12 itemow i wymienic u domokrazy na nagrode, bardzo pozytywnie wspominam ten event.

Jako, iz prace nad systemem pozyczania itemow zostaly wznowione jestes w stanie okreslic date wprowadzenia aktualizacji? (+/-)

Srij9JT.png

Opublikowano

Duzymi krokami zblizaja sie walentynki, vckat myslales juz o formie eventu? O ile dobrze pamietam rok temu trzeba bylo dropnac 12 itemow i wymienic u domokrazy na nagrode, bardzo pozytywnie wspominam ten event.

Jako, iz prace nad systemem pozyczania itemow zostaly wznowione jestes w stanie okreslic date wprowadzenia aktualizacji? (+/-)

Dobrze że przypomniałeś te walentynki, bo pewnie bym przeoczył :) w każdym razie na pewno jakaś forma zabawy zostanie uruchomiona, co do pożyczania to nie jestem w stanie określić kiedy to uruchomimy, myślę że koniec marca to optymistyczna data. System pożyczania jest bardzo skomplikowany jeden błąd i mamy mega bałagan na serwerze.

Poniżej film gm kota prezentujący system pożyczania.

Opublikowano

Coś co raz mniej tych sklepów stoi a szkoda, gall lub vckat jest jakiś dungeon na 150 lvlu na ktorym moge zarobic lub cos do roboty czy dalej mam kopac rudy sobie ? ;d

Opublikowano

Coś co raz mniej tych sklepów stoi a szkoda, gall lub vckat jest jakiś dungeon na 150 lvlu na ktorym moge zarobic lub cos do roboty czy dalej mam kopac rudy sobie ? ;d

Za rączkę na "razadora" też Cię zaprowadzić czy sam trafisz?

Dungeonem dla niskich lvl są właśnie bramy piekieł na których możesz dropąć 200 bryłek.

Opublikowano

Riper mocniejszy niż standardowo? jakie przepustki na razadora? jakiś opłacalny drop z metków na niskim lvlu czy nie warto?

tak mocniejszy i pustynne lisy wzmocnione duzo, z buffem musisz, na razadora przepustka z ognistego króla jest po drodze do dungeonu, nie warto moim zdaniem

Opublikowano

Osoba odpowiedzialna za nowa prezentacje jeszcze nad nia pracuje? :P

Edit@ Juz wiem.

Aby nie robić spamu w tamtym temacie przeczytaj od 60 do 90 strony tego tematu i zobaczymy czy będzie ci się chciało grać.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...