Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się jakoś zacząć grę od nowa na chwilę obecną czy już nie bardzo coś osiągnę jeśli wcześniej w ogóle nie grałem i nic nie mam? Dużo gra osób? Sporo jest gildii aktywnych i wojen/ ustawek?

Pewnie że da się zacząć od nowa, chociaż nie nie ukrywajmy nie ma co się łudzić że w tydzień czy dwa osiągniesz to co gracz grający na serwerze  5 lat.

Natomiast jeśli chodzi o gildiię i wojny to dobrze trafiłeś ponieważ na dniach uruchomiony zostanie całkowicie nowy system rozgrywki, który polegał będzie między innymi na:

• Możliwość zdobycia expa tylko za pomocą wojen, w stosunku 100 dla gildii wygranej i 50% dla przegranej.
  • Wojny tylko za wcześniej obstawioną sumę bryłek, wygrana gildia zgarnia całą pulę wcześniej obstawionych bryłek.
  • Skarbiec gildyjny do którego można wpłacać i wypłacać bryłki złota.
  • 255 poziom gildi itd.....
  • Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wow ten serwer jeszcze zyje? ludzie prosze was o screen z najbardziej zaludnionego M z ch1 bo szukam serwa easy z duza iloscia graczy. DZIEKI

Opublikowano

wow ten serwer jeszcze zyje? ludzie prosze was o screen z najbardziej zaludnionego M z ch1 bo szukam serwa easy z duza iloscia graczy. DZIEKI

@mem0l jinno m1 jest tak zapelnione ze ja mam tam 6 fpsow i shinsoo m2 jest tak zapelnione jak jinno ;) na serwerze przez dzien przewinie ci sie spokojnie z 8k luda i az 2 m sa zapelnione a ssa nie chce mi sie robic wiec na gameplayach yt sobie sprawdz ;)

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

@mem0l jinno m1 jest tak zapelnione ze ja mam tam 6 fpsow i shinsoo m2 jest tak zapelnione jak jinno ;) na serwerze przez dzien przewinie ci sie spokojnie z 8k luda i az 2 m sa zapelnione a ssa nie chce mi sie robic wiec na gameplayach yt sobie sprawdz ;)

ja jebe a ja nigdy na tym serwerze nie gralem czujesz? dlaczego ja nigdy go nie widzialem na peirwszej stronie w publikacjach eh. Wbijam na strone glowna a tam "ponad 200 broni dodanych" nie no raczej musze zagrac :]. Warto tu zaczynac? Dam rade bez is? Serwer stoi dosc dlugo i chyba bede mial problem z ulepami jesli spoty sa obstawiane?

ten serwer jest na source? (prezka chyba nie jest zaaktualizowana)

Opublikowano

Wojtek przemyśl sprawę tanszej oplaty za gildie, bo wyjdzie na to, z tylko max lvl beda sie biły :/

Przy niższym koszcie założenia gildie funkcjonowały by na dotychczasowej zasadzie (zero prestiżu, brak odpowiedzialności ze strony liderów, brak zaangażowania w życie gildii) koszt na poziomie 20 tyś bryłek złota to przy 10 osobowej gildii 2 tyś bryłek na głowę, przy takim założeniu przeciętna średnio "levelova" postać jest w stanie zarobić na tego typu wydatek w kilka dni. Myślę że nie jest to zbyt wygórowana cena, chociaż  myślę że będziemy skłonni na jakiś lekki kompromis w tym temacie :)

Opublikowano

Przy niższym koszcie założenia gildie funkcjonowały by na dotychczasowej zasadzie (zero prestiżu, brak odpowiedzialności ze strony liderów, brak zaangażowania w życie gildii) koszt na poziomie 20 tyś bryłek złota to przy 10 osobowej gildii 2 tyś bryłek na głowę, przy takim założeniu przeciętna średnio "levelova" postać jest w stanie zarobić na tego typu wydatek w kilka dni. Myślę że nie jest to zbyt wygórowana cena, chociaż  myślę że będziemy skłonni na jakiś lekki kompromis w tym temacie :)

I tutaj zaczyna sie problem, poniewaz te 10 osob musi miec do siebie calkowite zaufanie. Gracz, ktory szuka gildii po wstapieniu wplaca ~2kb. po czym lider usuwa go z niej. Co w takiej sytuacji?

Srij9JT.png

Opublikowano

ja jebe a ja nigdy na tym serwerze nie gralem czujesz? dlaczego ja nigdy go nie widzialem na peirwszej stronie w publikacjach eh. Wbijam na strone glowna a tam "ponad 200 broni dodanych" nie no raczej musze zagrac :]. Warto tu zaczynac? Dam rade bez is? Serwer stoi dosc dlugo i chyba bede mial problem z ulepami jesli spoty sa obstawiane?

ten serwer jest na source? (prezka chyba nie jest zaaktualizowana)

Nie nie stoi na source, prezentacji niestety nie możemy zaktualizować z powodu czyjejś nadgorliwości (banik na koncie)

Pozdrawiam.

I tutaj zaczyna sie problem, poniewaz te 10 osob musi miec do siebie calkowite zaufanie. Gracz, ktory szuka gildii po wstapieniu wplaca ~2kb. po czym lider usuwa go z niej. Co w takiej sytuacji?

Ale zaufanie to przecież  istota i sens istnienia gildii, w przypadku znacznie niższego kosztu byłoby milion pięćset martwych gildii i moim zdaniem wyszła by z tego kompletna sieczka.

Opublikowano

Ale zaufanie to przecież  istota i sens istnienia gildii, w przypadku znacznie niższego kosztu byłoby milion pięćset martwych gildii i moim zdaniem wyszła by z tego kompletna sieczka.

Niekoniecznie martwych, fakt bylaby wieksza roznorodnosc, co za tym idzie wiecej gildii do ''wyzywania''.

Jesli hipotetycznie obnizylbys cene o 50% tj 10kb byloby to na tyle duzo aby ludzie nie wydawali 50 workow na gildie by zarastala kurzem.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jako iż chciałbym zagrać na serwerze to mam kilka pytań:

Potrzebny jest buff?

Jaka postać najlepsza do PvP?

Jaka postać najlepsza do dropu?

Ile kosztuje wbicie dowodzenia na P i co wtedy daje?

Gdzie początkujący gracz może zarobić najwięcej?

Łatwo o perfect EQ?

Jakie EQ zrobić do dropu? Tzn. czy np. przerabiać z łez itp.

Ile kosztuje pet z IS? Ten co tam ma 4k wartości ataku i coś tam jeszcze ;p W PLN.

Zamierzacie przejść na source?­

tenor.gif

Opublikowano

Ludzie co wy macie z tym source? Ktoras z kolei osoba o to pyta. Serwer na obecnych plikach oferuje znacznie wiecej nowosci niz source, ktory na dzien dzisiejszy ogranicza sie do zwiekszonej ilosci zakladek i stackow...

Srij9JT.png

Opublikowano

Ludzie co wy macie z tym source? Ktoras z kolei osoba o to pyta. Serwer na obecnych plikach oferuje znacznie wiecej nowosci niz source, ktory na dzien dzisiejszy ogranicza sie do zwiekszonej ilosci zakladek i stackow...

W sumie to sam nie wiem, jakoś się po prostu do tego przyzwyczaiłem ^^.

Ło panie, 1k+ po 1 w nocy, no nieźle. Da się tutaj znaleźć jakiegokolwiek bossa lub metka? :v­

tenor.gif

Opublikowano

W sumie to sam nie wiem, jakoś się po prostu do tego przyzwyczaiłem ^^.Ło panie, 1k+ po 1 w nocy, no nieźle. Da się tutaj znaleźć jakiegokolwiek bossa lub metka? :v­

Wiekszosc zarobkow polega na prywatnych dungeonach wiec pod tym wzgledem nie ma problemow.

Srij9JT.png

Opublikowano

Coś chyba ten licznik lipnie liczy, bo niby 800 ludzi, a 100 się ciężko doliczyć w shinsoo  to, ani 1 osoby nie ma;/

Opublikowano

W shinsoo m2?

No pierwszy raz widzę, żeby na priv w m2 ktoś był, ale jest parę osób w shinsoo, ale jinno tylko m1, a chunjo jakaś banda w m1 tylko;/

Opublikowano

No pierwszy raz widzę, żeby na priv w m2 ktoś był, ale jest parę osób w shinsoo, ale jinno tylko m1, a chunjo jakaś banda w m1 tylko;/

Zwroc uwage na pozna pore, wejdz na serwer jutro ok 14:00 to nieźle sie ździwisz xD

Srij9JT.png

Opublikowano

Zwroc uwage na pozna pore, wejdz na serwer jutro ok 14:00 to nieźle sie ździwisz xD

OK :D ile mniej więcej bryłek zdobędę z samego expa tak do 90lvl? i ile potrzebuję kasy, aby zrobić eq perf na 100lv?

Opublikowano

OK :D ile mniej więcej bryłek zdobędę z samego expa tak do 90lvl? i ile potrzebuję kasy, aby zrobić eq perf na 100lv?

Trudno powiedziec, mysle ze ok 5-10 liczac sztabki. Kokosow na dropie yang nie zarobisz dlatego musisz dzialac w innym kierunku, mozesz zaczac choćby od dropu rud.

Co do zmianek 1-5 nie sa drogie.

Srij9JT.png

Opublikowano

Trudno powiedziec, mysle ze ok 5-10 liczac sztabki. Kokosow na dropie yang nie zarobisz dlatego musisz dzialac w innym kierunku, mozesz zaczac choćby od dropu rud.

Co do zmianek 1-5 nie sa drogie.

Czym się różni Kilof+6, a +0? ­

tenor.gif

Opublikowano

Serwer dobry, lecz najbardziej denerwuje mnie sam fakt iż jest to Easy i trzeba wbijać skille ksiązkami.

Btw. chciałby ktoś ze mną pograć? Jestem nowy mam 22lvl ImNoOnlyOne Szaman Jinno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...