Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gall proszę cię nowy gracz nie ma co tam szukać  i dobrze o tym wiesz...

Zapewne gdyby nie expienie petow zostaloby wprowadzone ograniczenie lvlowe na tej mapie.

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Złoty środek jak i tak bedą 254  na małolevolowych postać z eq.

Rozumiem, ze ta mape chcialbys miec tylko dla siebie? Niestety tak latwo to nie ma. 254/255 maja gdzie zarabiac zatem watpie aby ograniczali sie do mapy metinow.

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie chodzi ze mape dla siebie ale żeby było jakieś ograniczenia a nie że gosciu ci nie da dropic ani wstać ... wiedziałem że bedziesz bronił adminów.  a tak naprawde hajs z is musi się zgadać.

Opublikowano

Nie chodzi ze mape dla siebie ale żeby było jakieś ograniczenia a nie że gosciu ci nie da dropic ani wstać ... wiedziałem że bedziesz bronił adminów.  a tak naprawde hajs z is musi się zgadać.

Naucz się czytać ze zrozumieniem kolego, bo nie dość że mylisz pojęcia to zdaje się że kompletnie pomieszały Ci się definicje gier multi i siengle player.

Metin jest grą która polega na rywalizacji, a ty rozumiem chciałbyś porobić getta i przedziały lvl na każdej mapie pod każdy poziom postaci.

Pomyśl trochę następnym razem zanim napiszesz coś "mądrego inaczej" mieszając do wszystkiego is.

Opublikowano

Naucz się czytać ze zrozumieniem kolego, bo nie dość że mylisz pojęcia to zdaje się że kompletnie pomieszały Ci się definicje gier multi i siengle player.

Metin jest grą która polega na rywalizacji, a ty rozumiem chciałbyś porobić getta i przedziały lvl na każdej mapie pod każdy poziom postaci.

Pomyśl trochę następnym razem zanim napiszesz coś "mądrego inaczej" mieszając do wszystkiego is.

nie myle multi i singiel tylko widzę że 90lvl ma walczyć z 254? o tak to bardzo wyrównana walka tak bardzo wyrówna 

Opublikowano

nie myle multi i singiel tylko widzę że 90lvl ma walczyć z 254? o tak to bardzo wyrównana walka tak bardzo wyrówna 

To chyba normalne jak w każdej grze że nową/słabszą/niższą lvl postacią nie dasz rady lepiej rozwiniętym postaciom, ale na tym polega cały sens tej gry. Dlatego u nas  do dyspozycji masz aż 7CH i na pewno na którymś z kanałów wcześniej bądź później znajdziesz miejsce do dropu.

..jak byś dalej nie rozumiał co mam na myśli, to napisz np. propozycje na forum counter-strike odnośnie wprowadzania zakazu strzelania do osób posiadających tylko nóż, czy też słabszą broń :)

Pozdrawiam

Opublikowano

To chyba normalne jak w każdej grze że nową/słabszą/niższą lvl postacią nie dasz rady lepiej rozwiniętym postaciom, ale na tym polega cały sens tej gry. Dlatego u nas  do dyspozycji masz aż 7CH i na pewno na którymś z kanałów wcześniej bądź później znajdziesz miejsce do dropu.

..jak byś dalej nie rozumiał co mam na myśli, to napisz np. propozycje na forum counter-strike odnośnie wprowadzania zakazu strzelania do osób posiadających tylko nóż, czy też słabszą broń :)

Pozdrawiam

powiem tak co z tego że 7 ch jak nawet znajdzie się spota to i tak za 5 ,10 min pojawi się ktoś kto jest tam po to by się wyżyć i będzie cię zabijał dla rozrywki sam się spotkałem wielokrotnie z takimi osobami , żeby spotkać kulturalnych graczy trzeba iść na servery zagraniczne na których sporadycznie się zdarza bicie przeszkadzanie w grze  od bicia są zadymy pod dt czy w m1 no ale polscy gracze już tacy są . Admin powiedź jak można rozwinąć postać skoro nie pozwalają na to inni gracze to nie jest rywalizacja to jest zwykłe chamowate zachowanie no ale wy macie z tego hajs bo kto nie daje rady a go stać to zainwestuje w is server był by lepszy bez noobstwa ale na większości serverach takich ludzi się spotyka nie powiem grając nocami idzie się zarobić ale w dzień odpada a nie wszyscy mogą poświecić noc na grę ja akurat w pracy mam takową opcje gry więc jakoś sobie poradziłem ale  jeśli ktoś nie ma dużo czasu na grę i determinację to nie polecam gry na tym servie

Opublikowano

Pozdrawiam

Tylko w cs możesz zabić nożem czy słabszą bronią tu tego nie zrobisz + i tam się chociaż z respisz tu nie dadzą ci wstać

27747378571844864561.jpg

Taki przykład To tylko jeden z przykładów czystej rywalizacji na serverze+ czekam na obronę tego servera od Galla

Opublikowano

69241755734317334851.jpg

Niech admin jeszcze raz napisze o czystej rywalizacji to jebne że raz Gall pomógł super + dla niego ale to jest 1 osoba na 100 na mapie byly jeszcze  2 254 i czyli mam rozumiec ze mapa metin 90 jest dla 254...

Opublikowano

Pomyślę nad jakimś sensownym rozwiązaniu z tą mapą, tymczasem zapraszam do lektury:

W dniu dzisiejszym na serwera zawitała długo oczekiwana opcja pożyczania ekwipunku.

Na chwilę obecną system przez 3 dni będzie funkcjonował  jako wersja testowa.

Jako że całość systemu opiera się na bardzo skompilowanych funkcjach w związku z tym drop "kamienia lichwiarza" potrzebnego do możliwości wypożyczenia itemku na tobole jest wydzielany/przydzielany przez GM jedynie grupom osobom

chcących przetestować możliwość pożyczania we własnym gronie znajomych, posiadającym dostęp do komunikatora teamspeak

System przez pierwsze 3 dni opierał się będzie na możliwości wypożyczenia itemu jedynie na 60 minut, po upływie w/w czasu

właściciel itemu może użyć opcji zwrotu itemu u NPC "Octavio". O ile postać która która posiadała pożyczone itemy jest aktualnie zalogowana w grze to item zwracany jest wprost do okna ekwipunku osoby która go wcześniej wystawiła na tobole.

Natomiast sytuacja z odebraniem itemu z niezalogowanej postaci, lub też z kanału gry który uległ uszkodzeniu (brak komunikacji na PW), mapa OX, mapa ślubów, mapa wojen gildii. wygląda w sposób następujący: po "rozmowie z NPC "Octavio" item zwracany jest do

magazynu itemshop w slot 25 (licząc pierwsze okienko jako slot numer 0)

W wypożyczonym itemie nie można: zmieniać bonów, wyjmować/wkładać KD, przekładać, wyrzucać, ulepszać itp.

Poniżej znajduję się kilka przykładowych screenshotów

virtual_1424310515__zrzut_ekranu_2015-02

virtual_1424310455__zrzut_ekranu_2015-02

virtual_1424309984__zrzut_ekranu_2015-02

virtual_1424309996__zrzut_ekranu_2015-02

virtual_1424310006__zrzut_ekranu_2015-02

virtual_1424310013__zrzut_ekranu_2015-02

Opublikowano

Stary dobry virtual :) Idealny serwer. Pograłbym ale niestety ogarnięcie topki mija się teraz z celem ;P

Może kiedyś bd s2? :D

Opublikowano

JA serwera nie polecam. Grałem 3 lata.. Dość naoglądałem się przekrętów Abaddona, Ostatnimi czasy Yeppy, ukrywania tego i mydlenia oczu graczom. I wiem ze dalej tak jest, bo skończyłem grac całkiem niedawno. Admin tylko jedno potrafi "daj mi dowód" , a dowodów miał tone, i nic z tym nie zrobił. Zakopał, groził banami itp. Eq na obojętnie (super "unikalne" bony w strzałach, broniach tarczach), sety runiczne na full 2 dni po wprowadzeniu na serwer, ostatnimi czasy "pomaganie" sobie i nie tylko przez Yeppę ( tak, tak pomaga sobie za plecami albo i nie admina w ulepszaniu i robieniu eq i nie tylko sobie bo też Karli). Zbyt dużo przekrętów, mnie to już zmęczyło, a sam nie jedno dostałem z Navi. Żeby dostać sie do topki niestety ale albo trzeba kupować za kasę, albo męczyć się przez kilka miesięcy żeby coś ogarnąć o gonieniu topki czy "równej" walce nie mówiąc.. . Zachowanie GallaAnonima który jedzie po każdym innym serwie na tym forum wynosząc na piedestały Virtual tylko świadczy o jednym - albo to najemnik opłacany przez serwer tylko po to bo inaczej nie potraficie zyskiwać nowych graczy, albo Virtual się kończy i ma problemy, bo przy liczniku 500-800 nie jeden raz można zastać tylko... pustkę. Wojtek się nie wypowiadaj , i nie broń. Bo bronisz się za każdym razem a fakty i tak są faktami. Zrobiłeś serwer pod Euforię, Bajlandoo i może Braterstwo... Teraz tylko tak gra wygląda. Boicie się przejść na source bo.. bo się boicie że nie dacie rady. Nowinki które wprowadzacie są na innych serwach już od dawna (może nie wszystkie ale nikt nie jest tak głupi zęby kazać płacić za tworzenie gildii takie makabryczne koszty zeby na serwie "nie było tylu śmieciowych gildii" czyli prosto z mostu - dyskryminacja słabych graczy z ubogim zasobem bryłek, czy robić coś tak niepotrzebnego jak pożyczanie eq). A tym czasem brak source zaczyna was chyba pogrążać ( choćby nawet TYLKO 2 zakładki eq).

Tak więc to moja opinia po kilku latach spędzonych na tym serwerze. W momencie wprowadzenia nowych setów stwierdziłem ze serwer się skończył. Bo zrobienie ich mija się z celem dla "normalnego" gracza. Do Tego wszystkiego jeszcze ingerencja w rynek, blokowanie dropu bo jest za duzo ulep itp...

Natomiast ilość filmów i ssów z "pomocy" w robieniu eq jak na razie zostanie dla mnie ;) Jak się wkurzę to zrobię osobny temat i pooglądacie jak się robi eq na Virtualu :) przytoczę tu chociaż ulepszanie runicznej zbroi przez gracza Questilla czy jakoś podobnie, który władował filmik, ulepszanie od 0 -9 za 1szym razem, film z forum zniknął w kilka sekund gracz dziwnie później też na bardzo długo :) :) Ilość ulepszaczy potrzebnych do ulepszeń dziwnie przewidziana... ;)

54169037467327365173.png

Opublikowano

@Orbit84

Przyznam, ze czekałem na moment aż dobijesz te nieszczęsne 50 postów i po raz kolejny udowodnisz to z jakim konfabulantem, kazdy użytkownik tego forum ma do czynienia, niemniej jednak twój dzisiejszy post bardzo mnie rozbawił ;)

To całkiem logiczne, ze przy tak poważnych zarzutach o faworyzowaniu i rozdawaniu eq z navi podstawą są dowody, bo kto normalny (czyt. o zdrowych zmysłach) uwierzy nastolatkowi, który własnie przechodzi okres buntu a jego pejoratywne i tendencyjne wypowiedzi nie są przez nikogo zweryfikowane zatem w rzeczywistości okazują sie jedną wielką bujdą. Jeśli chcesz coś wskórac przygotuj sie na tyle by posiadać chociaz kilka ssów czy wideo, które potwierdziłoby twoje zarzuty, bo czytając brednie, które wypisujesz, niekoniecznie tyczące się tego serwera coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, ze jestes zawistnym malkotentem, który czerpie radość z tego, ze podburza potencjalnych graczy.

Zastanawiające jest to, czemu wywyższasz serwery serwery, które startowały juz x razy i widzisz w nich same zalety a o innowacjach, które oferuje virtual uważasz za zbędne. No cóz, widocznie u pokolenia wychowanych na filmach pana, którego główną maksymą jest łubu dubu j*b*ć fubu juz dawno doszło do atrofii mózgu. 

Srij9JT.png

Opublikowano

@Orbit84 Gdybyś nie wyrwał bana za handel bryłkami nie pieprzył byś tego typu głupot, jako że nie mam w zwyczaju polemizować z idiotą posłużę się sentencją z Foresta Gumpa "poznasz debila po czynach jego"

Pozdrawiam Rosiek :)

Opublikowano

@Orbit84

Przyznam, ze czekałem na moment aż dobijesz te nieszczęsne 50 postów i po raz kolejny udowodnisz to z jakim konfabulantem, kazdy użytkownik tego forum ma do czynienia, niemniej jednak twój dzisiejszy post bardzo mnie rozbawił ;)

To całkiem logiczne, ze przy tak poważnych zarzutach o faworyzowaniu i rozdawaniu eq z navi podstawą są dowody, bo kto normalny (czyt. o zdrowych zmysłach) uwierzy nastolatkowi, który własnie przechodzi okres buntu a jego pejoratywne i tendencyjne wypowiedzi nie są przez nikogo zweryfikowane zatem w rzeczywistości okazują sie jedną wielką bujdą. Jeśli chcesz coś wskórac przygotuj sie na tyle by posiadać chociaz kilka ssów czy wideo, które potwierdziłoby twoje zarzuty, bo czytając brednie, które wypisujesz,  niekoniecznie tyczące się tego serwera coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, ze jestes zawistnym malkotentem, który czerpie radość z tego, ze podburza potencjalnych graczy.

Zastanawiające jest to, czemu wywyższasz serwery serwery, które startowały juz x razy i widzisz w nich same zalety a o innowacjach, które oferuje virtual uwaak nie jest żasz za zbędne. No cóz, widocznie u pokolenia wychowanych na filmach pana, którego główną maksymą jest łubu dubu j*b*ć fubu juz dawno doszło do atrofii mózgu. 

Pozdrawiam i miłego dnia zyczę.

Ja również zastanawiałem się kiedy wpadniesz znowu broniąc i pokazując jak bardzo jesteś w to wszystko uwikłany :D Do tej pory kilkanaście osób dostało ów dowody na pw :) Na Ich własną prośbę ;) Ty znowu udajesz idiotę, i próbujesz znowu wszystko zatuszować i ukryć :) I pokazać jaki to serwer jest nieskalany i idealny :)  A tak nie jest :D Doskonale o tym wiemy :) Więc wyzywanie kogoś od nastolatków, forma w jakiej piszesz udając wielce wykształconego i inteligentnego ( a nie zdziwiłbym się gdybyś w mleczarni pracował ) sprowadza cię tylko do poziomu na którym pisanie w kółko tych samych bajeczek robi się już po prostu żałosne i nudne ;) I śmieszne zarazem, bo brakuje ci już argumentów, i piszesz ciągle w tym samym kontekście i w tym samym "bezsensie" :)

Malkontentów szukaj w swoim otoczeniu na twoim "boskim" serwerze ;) I nie obrażaj ludzi, bo uważasz się za nie wiadomo kogo, i nie wiadomo kim jesteś, pokazując jak to super mniemanie masz o samym sobie. W porównaniu do Ciebie, ja nie skacze z tematu na temat i nie robię syfu innym serwerom :) A to że obrażasz i wyzywasz każdy serwer, czy innych graczy bo nie grają czy piszą coś złego o Virtualku pokazuje tylko jedno - kto pod kim dołki kopie... :)

A prawda jest taka, do której się nie przyznasz, że Virtualowi skończyły się pomysły na grę :) I zostało tylko robienie czegoś takiego jak "usuwanie śmieciowych gildii"

Na pociechę masz tutaj ssa z tematu który był bardzo głośny w zeszłym roku , cały temat który został zamknięty i usunięty mam również na dysku zgrany w całości więc to tylko wycinki :) Ludzie za pisanie prawdy dotyczącej Euforii i Abaddona dostawali bany :)Wiem bo byłem w tej gildii baaardzo długo :)

93770451635949849137.jpg

54169037467327365173.png

Opublikowano

@Orbit84

Popieram, popieram i jeszcze raz popieram!

Już mnie denerwują posty tego pieska na posyłki ( galla ) we wszystkich tematach '' serwera nie polecam ze względu *jakiś mądry agrument* '', a virtuala broni jakby mu za to płacili.

O! o wilku mowa ( gall strzeże tego tematu 24/7 i odpowiada na wszystkie hejty po kilku sek. )

Serwer nie daje nic nowym graczom, w prośbach o zarobek piszą tylko ''idź kop rudy 3 miesiące na 4 konta to się dorobisz na 1 item'', a dla topki to eventy, nowe bronie, jakieś łowienie rybek itp.

Najlepsze są eventy. Co lepsze : ustawiane krzyżówki czy ustawiane ''wszystko po 1 yang''. Eventy idealne na przekręt. Grałem tam od roku i jeszcze nigdy w żadnym nie wygrałem....

Serwer był fajny kiedyś, jak było się koxem z kd +7, a nie teraz ''nie masz miecza otchłani +17 to jesteś słabiutki''

Opublikowano

@Orbit84 Gdybyś nie wyrwał bana za handel bryłkami nie pieprzył byś tego typu głupot, jako że nie mam w zwyczaju polemizować z idiotą posłużę się sentencją z Foresta Gumpa "poznasz debila po czynach jego"

Pozdrawiam Rosiek :)a

Rosiek, ja konta sprzedalem na allegro :) Kilka tygodni temu, śmiejąc się z idiotyzmu członków Teamu jak próbowali mnie "wziąć" na pokazanie itemu przez gg żebym bana dostał :D WIęc Za handel bryłkami może ty wielki moderatorze komuś bana dałeś, ale na pewno nie mnie :D Zresztą mam jeszcze jedno konto i czasami wpadam zobaczyć na ten syf ;) I się pośmiać :)

Przypomnę ci jak to po zostaniu MODEM na forum już się zacząłeś odgrażać wszystkim banami, a "swoich" przytulałeś :)

Więc co do polemizowania z Idiotami - polemizuj sobie ze swoimi na Virtualu :) Bo to ze Wojtek dął ci dostęp do konta nie czyni z ciebie nikogo wielkiego :) O wIELKi Moderatorze forum :D

Macie tu jeszcze jeden, bardzo ciekawy, bo chyba przygotuję się do stworzenia osobnego tematu z filmami na których jest super eq na pewne gildie czy  choćby z propozycji Abaddona co do kupna za złotówki bryłek i eq czy rozmów Abaddona z innymi graczami :) Jak już wspominałem cały temat znajduje się w moim posiadaniu :) Zdążyłem go skopiować przed jego usunięciem :)

41200728921611060296.jpg

54169037467327365173.png

Opublikowano

....

Hehe Abaddon coraz sławniejszy jest ^^

A powiedz mi poco przechodzić na silnik sourca który posiada dziury ( Po to aby mieć 5 zakładek eq a nie 2 ) Wszystko co jest na source może być i na starym game 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...