Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak Ci się mocno nie śpieszy z tym biologiem, to proponuję poczekać, na dniach wrzucimy kompletnie nowego biologa z uaktualnionymi nagrodami. Tak że zaczynając grę będziecie mogli poza standardowymi bonusami otrzymać ciekawe nagrody które pomogą Wam dobrze wystartować na virtualu.

Opublikowano

Jak Ci się mocno nie śpieszy z tym biologiem, to proponuję poczekać, na dniach wrzucimy kompletnie nowego biologa z uaktualnionymi nagrodami. Tak że zaczynając grę będziecie mogli poza standardowymi bonusami otrzymać ciekawe nagrody które pomogą Wam dobrze wystartować na virtualu.

Na to w sumie czekałem. Dodacie do starych misji nagrody czy całkiem nowe drzewko biologa z oddzielnymi nagrodami ? Bardzo dobry pomysł bo nowi gracze mogli czuć się troszkę pominięci. ;)

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

w poradniku pisze zeby expic od 100 do 105 w grocie wygnancow v1 a tam 0expa... gdzie expic?

tam dobrze leci exp :D

4kbucl.png
Opublikowano

4 minuty robienia biola i 9 minut berania po sklepach ;) Oby tak dalej widzę przed tobą świetlaną przyszłość.

Up coś tam wspominali że to serwer medium/hard ^^ Raczej nie ;) Jak tutaj grałem to w 3 miechy wbiłem kilka postaci 220 + zarobilem na postac 254 lv full biol ^^

Do tego boskie eq + lodowy fenek ( kiedys to byl najlepszy pet ) :D Pamiętam jak szło wyfarmić 900b w 1 dzień na DT :D

Ahhh bardzo fajny serwerek ;) Ale niestety nie widzę sensu wracania :( Dogonienie topki mija się z cele tym bardziej że na przerobienie miecza (nowego setu ) ludzie łowili ryby ponad 1 miesiąc xD

Ktoś kto lubi grać dla zabawy nie dla TOPki to polecam bo warto :)

Pzdr

Opublikowano

w poradniku pisze zeby expic od 100 do 105 w grocie wygnancow v1 a tam 0expa... gdzie expic?

Wybierz sie do groty v2 na ziny, tam exp leci całkiem przyzwoicie, dodatkowo od 105 jest duzy przeskok, ze spota wpada nawet kulka, do 125 mozesz siedziec śmialo na mapie zombie.

Srij9JT.png

Opublikowano

wiec tak, napisalem ze 0 expa bo tak bylo tylko ze...    ja 102lv  i buff 100lv w pt.  w PT nawet 1pkt w tabelce nie polecial, a jak rozbilem pt to exp juz w pojedynke fajnie smigal, wiec   przez grupe cos nie tak...     

Opublikowano

wiec tak, napisalem ze 0 expa bo tak bylo tylko ze...    ja 102lv  i buff 100lv w pt.  w PT nawet 1pkt w tabelce nie polecial, a jak rozbilem pt to exp juz w pojedynke fajnie smigal, wiec   przez grupe cos nie tak...

W jakich Ty czasach żyjesz, to ludzie nawet na PL bugują exp przez PT, a Ty się zastanawiasz jak szybko expić na PRIVIE! Propsy..

50596142255057180250.png

Opublikowano

nie zastanawiam sie tylko  chcialem 2 postacie dobic do 105lv.   Szamanem w pojedynke nie dalbym rady ze wzgledu na eq. Czemu sie mnie czepiasz i ublizasz. gram w metina 5h na 2 miesiace wiec nie ogarniam tak wszystkiego jak Ty. A to ze sie pytam to znaczy chyba ze czegos nie rozumiem^^ jak masz jakis bol to pisz na pw.

Opublikowano

nie zastanawiam sie tylko  chcialem 2 postacie dobic do 105lv.   Szamanem w pojedynke nie dalbym rady ze wzgledu na eq. Czemu sie mnie czepiasz i ublizasz. gram w metina 5h na 2 miesiace wiec nie ogarniam tak wszystkiego jak Ty. A to ze sie pytam to znaczy chyba ze czegos nie rozumiem^^ jak masz jakis bol to pisz na pw.

Ale czy ja powiedziałem, że ogarniam wszystko? Stwierdzam tylko fakty, że ta gra przez te 8 lat jest już tak oklepana, że wystarczy tylko poczytać lub się dowiedzieć. :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

chciałem skomentować ale ten film i to co w nim zawarte jest najlepszym możliwym komentarzem

@artagan333 To ja sobie pozwole skomentować Twoje podejście do gry:

Sprawa pierwsza (najprostrza) rzuć propozycję na forum odnośnie Twoich umiejętności gry - postaramy się zaradzić i zjechać zpierdzielonym już do poziomu dna podejściem tego tyupu graczy do gier olnline)

Sprawa druga (dość kosztowna) napisz mi PW, postaram Ci wysłać grę którą dostałem na 1 komunie - myślę że z Twoim podejściem do logicznego rozumowania z grą konstrukcji cepa powinieneś sobie poradzić co najmniej do 9lvl

Bez obrazy stary, ale burdelu, syfu i serwera dla bez mózgów z virtuala nie zrobisz

Gierkę masz w spoilerze

(jak wbijesz 9 lvl możesz napisać meila do producenta z prośbą żeby ufundował Ci stypendium na harvard`zie,

które umożliwiło by ci przejście na kolejny poziom)

z9061674Q,ruskie-jaja--gra.jpg

Pozdrawiam.

Opublikowano

Sprawa pierwsza (najprostrza) rzuć propozycję na forum odnośnie Twoich umiejętności gry - postaramy się zaradzić i zjechać zpierdzielonym już do poziomu dna podejściem tego tyupu graczy do gier olnline)

Sprawa druga (dość kosztowna) napisz mi PW, postaram Ci wysłać grę którą dostałem na 1 komunie - myślę że z Twoim podejściem do logicznego rozumowania z grą konstrukcji cepa powinieneś sobie poradzić co najmniej do 9lvl

Bez obrazy stary, ale burdelu, syfu i serwera dla bez mózgów z virtuala nie zrobisz

Gierkę masz w spoilerze

(jak wbijesz 9 lvl możesz napisać meila do producenta z prośbą żeby ufundował Ci stypendium na harvard`zie,

Pozdrawiam.

Prawda jest taka, ze jak dla mnie nudne jest ogladanie youtuberow, ktorzy np. caly film ulepszaja eq,oddaja biologa czy expia... To sa chyba jedne z najnudniejszych czynnosci w tej grze i nwm w ogole kto oglada takie rzeczy

9YbAX2Z.png
Opublikowano

Prawda jest taka, ze jak dla mnie nudne jest ogladanie youtuberow, ktorzy np. caly film ulepszaja eq,oddaja biologa czy expia... To sa chyba jedne z najnudniejszych czynnosci w tej grze i nwm w ogole kto oglada takie rzeczy

Ale wiesz, że te 3 rzeczy to jakieś 70% metina?

@top Na serwerze chwilę zagrałem, ale jakoś mi się nie spodobało to, że nowy gracz miesiąc musi myśleć o co tu chodzi ^^

tenor.gif

Opublikowano

Gierkę masz w spoilerze

Pozdrawiam.

bardziej mi chodziło o umiejętności pani której wielką pasją jest yt, a lets play jest na poziomie nagrywającego 7latka, nie spinaj się już tak lepiej i poćwicz czytanie ze zrozumieniem.

Opublikowano

bardziej mi chodziło o umiejętności pani której wielką pasją jest yt, a lets play jest na poziomie nagrywającego 7latka, nie spinaj się już tak lepiej i poćwicz czytanie ze zrozumieniem.

Po 1 skoro Ci się nie podoba czemu sam nie nagrasz?

Po 2 od czegoś trzeba zacząć. Twoim zdaniem odrazu ma nagrywac profesjonalne filmy ?

Po 3 jakim prawem krytykujesz pasję?

Zastanów się kilka razy zanim coś napiszesz.

73383320936140824091.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...