Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesli juz poruszyles ta kwestie jestem ciekaw tego jak dlugo beda trwaly testy oraz jesli wypadna pomyslnie kiedy caly system zostanie wdrozony. Kolejna sprawa dotyczy pozyczania eq, wprowadzisz obie aktualizacje za jednym zamachem? Jeszcze w styczniu bedzie mozna zaznac obu tych nowosci? :)

System gildyjny jesteśmy w stanie wprowadzić w przeciągu kilku dni, natomiast w kwestii pożyczania nie chcę rzucać jakąś konkretną datą ponieważ różne kwiatki wychodzą podczas zwrotu EQ np. ze scrash`owanego CH.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile ten serwer już stoi xD?

Jest bardzo dobry, polecam ! 

Stoi baardzo długo, ale z tym,że jest dobry to chyba żartujesz!? Zapraszam kanał pewnego youtuber'a, który prowadzi serię na których sprawdza serwery pod względem cheatów.. Na Virtualu działa W S Z Y S T K O.

Opublikowano

Stoi baardzo długo, ale z tym,że jest dobry to chyba żartujesz!? Zapraszam kanał pewnego youtuber'a, który prowadzi serię na których sprawdza serwery pod względem cheatów.. Na Virtualu działa W S Z Y S T K O.

Nie żartuję, serio jeżeli tyle się już trzyma to musi być dobrym serwerem :D

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Gdyby nie był dobry, to po tych 2-3 latach odkąd stoi nie grało by tu 2k ludzi w godzinach szczytu, co nie?

Cheaty działają wszędzie, na niektórych serwerach wykryją je szybciej, na innych później a na jeszcze innych w ogóle. Fakt, mogli by się trochę bardziej zabezpieczyć, ale nie możesz powiedzieć, że Virtual nie jest dobrym serwerem.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jak jest tu z kamer modem? Banujecie za niego, czy nie? :) Bo widzę, że sporo ludzi kopie rudy na kamerze.

Zerknij sobie na liczby i wyciągnij wnioski

virtual_1421408796__123.png

Opublikowano

@MarueS

Serwer stoi juz ponad 4 lata :P

@GallAnonim1429

To tym bardziej serwera nie można nazywać nie dobrym.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Admin nie chcialbys wlaczyc na ferie automatycznego eventu cos na wzor ''kolorowych proszkow'' ?

Juz dawno z moobow nic nie dropilo a nie ukrywam, ze brakuje mi takiej formy eventow :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Admin nie chcialbys wlaczyc na ferie automatycznego eventu cos na wzor ''kolorowych proszkow'' ?

Juz dawno z moobow nic nie dropilo a nie ukrywam, ze brakuje mi takiej formy eventow :)

Pomyślimy coś w tym kierunku podczas weekendu.

Opublikowano

Tutaj to przynajmniej klient jest swietnie zoptymalizowany, zero przycięć czy lagów nawet na starym sprzęcie, u konkurencji lagi mam nawet w pustych miastach xD

Opublikowano

Planujecie przenieść serwer na source?

Na razie nie widzę potrzeby eksperymentowania tym bardziej ze nie ma czegoś, czego byśmy nie potrafili zrobić na naszym game.
Opublikowano

Zerwaliscie wspolprace z ns? Radyjka na stronie nie ma :D

Tak została zerwana, ale to dłuższa historia :)

Da się jakoś przypomnieć login? Wiem że da się tylko hasło i czy dane o rejestracji przychodzą na e-mail?

Jeśli rejestrowałeś konto to dane do logowania musisz mieć na poczcie która podałeś podczas rejestracji - sprawdź  zawartość skrzynki spam.

Opublikowano

Tak została zerwana, ale to dłuższa historia :)

Dzisiaj na stronie głównej zamieścili informację o zakończeniu działalności, także już wszystko rozumiem. Szkoda, bo tego radia słuchałem jeszcze za czasów gdy nie grałem na virtualu. Tyle lat świetnej muzyki, cóz nie pozostaje mi nic innego jak pogodzić sie z taką a nie inną decyzją.

Srij9JT.png

Opublikowano

To kiedy będą te gildie? :P

Za kilka dni, poprawka wiąże się z usunięciem wszystkich gildii więc chcę to przemyśleć dokładnie.

Opublikowano

pograłbym ale ten wasz download to jakaś masakra nie dość że jak pobieram to leci max 50 kb/s to albo w połowie pobierania przerwie i koniec,zmieńcie hosting na mega wtedy można pogadać o grze na waszym serwerze ale tak to pasuje szkoda nerwów bo wina jest po waszej stronie bynajmniej,u mnie internet chodzi idealnie.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Mam kilka pytań odnośnie serwera mianowicie:

1. Jest jakiś dungeon do 105 lv?

2. Gdzie szybko wbić lv na buffie?

3. Ruda dalej chodzi po 3/4b?

Opublikowano

Mam kilka pytań odnośnie serwera mianowicie:

1. Jest jakiś dungeon do 105 lv?

2. Gdzie szybko wbić lv na buffie?

3. Ruda dalej chodzi po 3/4b?

1. Tak - razador

2. Sprecyzuj pytanie, jesli mozesz :)

3. Tak.

Srij9JT.png

Opublikowano

pograłbym ale ten wasz download to jakaś masakra nie dość że jak pobieram to leci max 50 kb/s to albo w połowie pobierania przerwie i koniec,zmieńcie hosting na mega wtedy można pogadać o grze na waszym serwerze ale tak to pasuje szkoda nerwów bo wina jest po waszej stronie bynajmniej,u mnie internet chodzi idealnie.

@xDefqonOnex nie mam pojęcia skąd ten problem, u mnie leci po 22MB/s, dla świętego spokoju trzeci link w dziale download to mirror do mega.co.nz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...