Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@xDefqonOnex nie mam pojęcia skąd ten problem, u mnie leci po 22MB/s, dla świętego spokoju trzeci link w dziale download to mirror do mega.co.nz

Ok podziękował za info.

Edit. Od razu widać różnice pobierania teraz pobiera max coś macie z hostingami albo tylko u nielicznych jest taki problem na mega już działa w 100% idealnie.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za kilka dni, poprawka wiąże się z usunięciem wszystkich gildii więc chcę to przemyśleć dokładnie.

Nazwy gildii, ktore cos znacza np. Euforia/Pewni/Bajlandoo/LegionMroku mozesz czasowo zablokowac aby nie wpadly w niepowolane rece i jakies ''noł nejmy'' nie przywlaszczyly renomowanej gildii :D

Reszta osob nie powinna miec zadnych obiekcji, natomiast ja zasugeruje nizsza oplate za gildie z 10 do 5kb, bo koniec koncow tylko w/w gildie zdecyduja sie na prowadzenie gildii premium xD (Kto mial zrozumiec ten zrozumial :P )

Srij9JT.png

Opublikowano

1. Tak - razador

2. Sprecyzuj pytanie, jesli mozesz :)

3. Tak.

1.Gdzie jest wejście na razador?

2.Chodzi mi o to że mam buffa 47 lv i chciałbym mu szybko wbić 75 lv, gdzie najlepiej nim expić?

Opublikowano

1.Gdzie jest wejście na razador?

2.Chodzi mi o to że mam buffa 47 lv i chciałbym mu szybko wbić 75 lv, gdzie najlepiej nim expić?

1. Na ognistej ziemi, do wejscia potrzebujesz amulet marinnes, ktory dropi z ognistego krola od 100lvl z szansa 50% (min. 3 osoby w pt, sam dungeon jest od 60lvl)

2. V2 pajaki/grota v1

Srij9JT.png

Opublikowano

1. Na ognistej ziemi, do wejscia potrzebujesz amulet marinnes, ktory dropi z ognistego krola od 100lvl z szansa 50% (min. 3 osoby w pt, sam dungeon jest od 60lvl)

2. V2 pajaki/grota v1

Dzięki za pomoc.

Opublikowano

Za kilka dni, poprawka wiąże się z usunięciem wszystkich gildii więc chcę to przemyśleć dokładnie.

Czyli w tym tygodniu wyjdzie aktualka?

Opublikowano

Abaddon jest jeszcze w teamie?

Nic o tym nie wiem.

Czyli w tym tygodniu wyjdzie aktualka?

Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu.

Opublikowano

Zacząłem smokiem mam 100lvl 6/7 zrobione hajsu mam może z 1b, hity po 6/7K ;x Jakieś rady? Jak zwiększyć hity, nie mając kasy na bambusa czy co to tam się tu kupuje?

Opublikowano

Chętnie zagrałbym na s2, bo wiem jak dzialaja servery easy/4fun, dogonienie topki ktora po wiekszosci ma porobione po kilka ekwipunkow na max lvl na kilku postaciach jest impossibru.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Chętnie zagrałbym na s2, bo wiem jak dzialaja servery easy/4fun, dogonienie topki ktora po wiekszosci ma porobione po kilka ekwipunkow na max lvl na kilku postaciach jest impossibru.

Nie planujemy otwierania serwera s2 tylko dlatego żeby kilka osób z parciem na topkę mogło się "wybić". Od tego na tym forum jest cała masa serwerów które raz na kwartał, lub w razie większych niepowodzeń produkują klony czy też twory typu s2 s3 itd.

Pozdrawiam.

Opublikowano

nikt tutaj nie ma eq na max lvl wiec o czym ty mowisz? xD jakbys mial eq na max lvl to twoje konto by bylo top 1;) i nikt przez nastepne kilka lat mysle by cie nie wyprzedzil

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Warto Jeszcze Wbijać ? :D

oczywiscie jedyny stabilny dopracowany z zainteresowaniem administracji oraz ich doswiadczeniem serwer easy w polsce jak nie na swiecie :) no moze jest jakis zagraniczny ale to hard :) ps. zanim mi ktos wyjedzie z pandora czy elitemt2 niech sie zastanowi popatrzy na to co napisal za smieje skasuje to co napisal oraz da mi lajka

Opublikowano

Dużo daje to dowodzenie? Smokiem dam radę, czy lepiej zrobić tego wp?

@ Sa na serwerze bronie 75?

Dowodzenie na P daje 2000 ataku albo 300 000 HP

Tak, są bronie 75

O co chodzi z tym eq na max lvl? Serio po kilku latach nikt nie zrobił tego eq? Tak ciężko je zrobić?

Nowy lvl i eq zostało nie dawno dodane

Opublikowano

Serwer jaki sam serwer polecam stabilny itp. Ale jesli chodzi o graczy i przyjemność z gry to absolutnie takowej nie ma.Na forum była propozycja i powinna byc wprowadzona no ale niestety tak nie bedzie a mianowicie:  OGRANICZENIE NA MAPE METIN 1!! To juz sie robi nudne że nowy gracz nie ma mozliwosci dropienia bo na kazdym CH stoi 250lvl.Ograniczenie powinno byc do np. 105lvl i jakby ktos mial kd +9/klase na tym lvl trudno no ale nie 250 kiedy się nie wejdzie 250 albo teksty "zaraz przyjdzie kolega" i przychodzi 5x 254 a na malym lvl gdzie sie praktycznie nie ma eq to jest chyba najlepszy zarobek. Dziekuje za uwage

PS:Jesli to co napisałem czasami nie ma zbytnio sensu Przepraszam.

Opublikowano

Serwer jaki sam serwer polecam stabilny itp. Ale jesli chodzi o graczy i przyjemność z gry to absolutnie takowej nie ma.Na forum była propozycja i powinna byc wprowadzona no ale niestety tak nie bedzie a mianowicie:  OGRANICZENIE NA MAPE METIN 1!! To juz sie robi nudne że nowy gracz nie ma mozliwosci dropienia bo na kazdym CH stoi 250lvl.Ograniczenie powinno byc do np. 105lvl i jakby ktos mial kd +9/klase na tym lvl trudno no ale nie 250 kiedy się nie wejdzie 250 albo teksty "zaraz przyjdzie kolega" i przychodzi 5x 254 a na malym lvl gdzie sie praktycznie nie ma eq to jest chyba najlepszy zarobek. Dziekuje za uwage

PS:Jesli to co napisałem czasami nie ma zbytnio sensu Przepraszam.

mapa metinow to najgorszy obecnie zarobek i lepszym zarobkiem jest kopanie rud na 4-5 kont :) ja w ciagu 3 rud wyszedlem 30 bryl do przodu:)

oponka resp = 10 minut

czas trwania rudy = 10 minut

ruda wypada zawsze = tak

zawsze jest dobry drop z oponki = nie

zawsze cos dropi = nie

wniosek = kopanie rudy jest lepsze

Opublikowano

mapa metinow to najgorszy obecnie zarobek i lepszym zarobkiem jest kopanie rud na 4-5 kont :) ja w ciagu 3 rud wyszedlem 30 bryl do przodu:)

oponka resp = 10 minut

czas trwania rudy = 10 minut

ruda wypada zawsze = tak

zawsze jest dobry drop z oponki = nie

zawsze cos dropi = nie

wniosek = kopanie rudy jest lepsze

Dobrze ale na tych wszystkich kontach masz pewnie dowodzenie na P  dowodzenie jest po 50kk no to pare brył na to idzie ale trudno.Ale pewnie kilofy +4/6 na co gracza poczatkujacego moze nie stać z tego co ja sie bawiłem kilofem +0 nie z kazdego dropi ruda chyba ze to zalezy od + kilofu ale dobra nie róbmy tu spamy.Moze lepiej pogadajmy na PW o tym/ ew na virtualu

Opublikowano

Dobrze ale na tych wszystkich kontach masz pewnie dowodzenie na P  dowodzenie jest po 50kk no to pare brył na to idzie ale trudno.Ale pewnie kilofy +4/6 na co gracza poczatkujacego moze nie stać z tego co ja sie bawiłem kilofem +0 nie z kazdego dropi ruda chyba ze to zalezy od + kilofu ale dobra nie róbmy tu spamy.Moze lepiej pogadajmy na PW o tym/ ew na virtualu

no tak dowodzenia mam na P kilofy mam +0 ale ja tez jestem poczatkujacy :P poprosilem pewna osobe by mi pomogla dala mi na start 50 brylek dobrze to wykorzystalem i mam maczuge oraz duzo bryl ;)

Opublikowano

Da się jakoś zacząć grę od nowa na chwilę obecną czy już nie bardzo coś osiągnę jeśli wcześniej w ogóle nie grałem i nic nie mam? Dużo gra osób? Sporo jest gildii aktywnych i wojen/ ustawek?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...