Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe Abaddon coraz sławniejszy jest ^^

A powiedz mi poco przechodzić na silnik sourca który posiada dziury ( Po to aby mieć 5 zakładek eq a nie 2 ) Wszystko co jest na source może być i na starym game 

Areczku, Abaddonku, Helionku - nie wiem ( mówię przed edycją twojego posta, kogo wy zbanowaliście znowu ale na pewno nie  mnie :D

No to zróbcie na starym game 4 zakładki eq :) Itp :)

54169037467327365173.png

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zastanawiam się czy nie wrocić na ten stary dobry serwer. Długo Stoi i muszę przyznać że jestem pod wrażeniem że przy tylu latach serwer posiada tak dużą liczbę graczy :)

Opublikowano

Zastanawiam się czy nie wrocić na ten stary dobry serwer. Długo Stoi i muszę przyznać że jestem pod wrażeniem że przy tylu latach serwer posiada tak dużą liczbę graczy :)

Virtual to jest jeden z niewielu ponad czasowych serwerów. Również rozważam ponowny powrót ;)

Opublikowano

siemka.od rana gram na tym serverze i po 2h gry nie wiem kompletnie co mam robic, na czym konktetnie moge zarobic i czy wogole jest sens tu grac? na forum serwera nie ma poradnika  ktory mialby na celu pomoc  nowym graczom.

Opublikowano

po grze  od rana  do teraz i wbiciu 95lv.   rzygac mi sie chce na spolecznosc na tym serverze.   koxy max lv  porobili sobie dropki i nie idzie nawet metka ubic na mapie 90 metin bo jest obsada czyli  1 gosciu na cala mape.... bez szans jestem lece na skilla.!.  bez przyszlosci  jest zaczynac tu  gre od 0...   NIE POLECAM, a mialem chec tu pograc...^^   

Opublikowano

po grze od rana do teraz i wbiciu 95lv. rzygac mi sie chce na spolecznosc na tym serverze. koxy max lv porobili sobie dropki i nie idzie nawet metka ubic na mapie 90 metin bo jest obsada czyli 1 gosciu na cala mape.... bez szans jestem lece na skilla.!. bez przyszlosci jest zaczynac tu gre od 0... NIE POLECAM, a mialem chec tu pograc...^^

Masz po części rację bo są dropy i na mapie metin niema czego szukać. Ale cała reszta się nie zgadza xD Trzeba mieć wyjebane na tych max lv z eq i poprostu grać.

Początek kopiesz rude zeby zrobic eq 250/20 i jakas zbroje bron do expa. Do tego bedziesz potrzebował buffa i jakiejs postaci ok.100 lv. Robisz pt (musi byc 3 os. ) i latasz na razadora az dorobisz sie ok 1000 brył. Drugi sposob to dt. Wbijasz 135 lv (od tego trujesz ripa) i tak samo dropis zloto ripa do 1000b. Co do potrzebnego eq masz poradnik. Gdy masz juz 1000b ulepszasz niebianskie/boskie z kazdego itemu jestes do przedy 5x wiecej niz w to wkladasz czyli bardzo szybko mozesz sie dorobic na perfekt eq exp po czym tylko expisz latasz na bossy az zrobisz eq do pvp ;)

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

Jaka jest najwieksza masa rybki mozliwej do wylowienia? (Chodzi o event manwoo).

Jedną 6 kilową sztuką dziś widziałem więc całkiem wykarmiona sztuka się komuś trafiła.

Od dnia dzisiejszego na serwerze można korzystać z opcji pożyczania ekwipunku.

Dla tych hejterów w pieluchach którzy nie tak dawno płakali i straszyli że zrobią sobie krzywdę jeśli nie zostaną odblokowani, screnshot dostępny poniżej.

virtual_1424969765__11.png

I naprawdę mało mnie interesuje pieprzenie głupot jakiegoś brzydkiego gimbusa na swoim filmiku.

Jak już chcesz koniecznie robić karierę na YT, to pokaż rówieśnikom ze 2 pierwsze włosy pod pachą.

Opublikowano

Zastanawia mnie jedno czemu tu jest server easy przeglądam wasze forum i propozycje i większość ludzi pisze że nie bo to nie jest server easy.

Opublikowano

Zastanawia mnie jedno czemu tu jest server easy przeglądam wasze forum i propozycje i większość ludzi pisze że nie bo to nie jest server easy.

Ludzie zbyt często mylą pojęcie 'easy'. 

#rein

Opublikowano

Ludzie zbyt często mylą pojęcie 'easy'. 

Jak dla mnie ludzie mylą easy/medium z easy/4fun i potem na forum virtuala są propozycje troche dziwne:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...