Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po 1 skoro Ci się nie podoba czemu sam nie nagrasz?

Po 2 od czegoś trzeba zacząć. Twoim zdaniem odrazu ma nagrywac profesjonalne filmy ?

Po 3 jakim prawem krytykujesz pasję?

Zastanów się kilka razy zanim coś napiszesz.

nie mam prawa ocenić/skrytykować czegoś co udostępniła publicznie? XDDDDDDDDDDDDDDD Puknij się w czoło, moje pierwsze filmy na yt w 2011 roku były bardziej profesjonalne niż to coś

Opublikowano

nie mam prawa ocenić/skrytykować czegoś co udostępniła publicznie? XDDDDDDDDDDDDDDD Puknij się w czoło, moje pierwsze filmy na yt w 2011 roku były bardziej profesjonalne niż to coś

Masz prawo krytykować to co nagrała, ale twoim zakichanym obowiązkiem społecznym jest docenić to czym się pasjonuję. I czekam na twoje nagrania, "profesjonalisto" . 

Też coś nagrałem.

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

Mapa metin1, na ktora tak duzo osob sie uskarzalo, po aktualizacji zostanie objeta ograniczeniem do 140lvla. Zostanie wprowadzony rowniez system zabezpieczenia konta przed kradzieza.

Tutaj link

http://www.forum.virtualmt2.com.pl/index.php?showtopic=124258#entry844460
Od siebie dodam, ze bardzo cieszę się ze zwiekszonego dropu na warowniach, w koncu wezme sie za berelko :)

Srij9JT.png

Opublikowano

­

Nowa prezentacja czy mi się zdaje?

Wszystko fajnie, lecz na serwer mogli by dodać jakieś ładne gui np teleportacji.

A tak ogólnie to polecam. 

Tak wykonał ją Atacamas dobry grafik.

­46883540656645472816.png

Opublikowano

Admin, jak przebiegają prace nad nowym systemem handlu ? :P

Tak jak obiecałem do końca marca powinno wszystko śmigać, w przyszłym tygodniu postaram się z jakiejś funkcjonalnej bety skleić kawałek filmu i pokazać jak to wygląda.

Opublikowano

Mapa metin1, na ktora tak duzo osob sie uskarzalo, po aktualizacji zostanie objeta ograniczeniem do 140lvla. Zostanie wprowadzony rowniez system zabezpieczenia konta przed kradzieza.

Tutaj link

http://www.forum.virtualmt2.com.pl/index.php?showtopic=124258#entry844460
Od siebie dodam, ze bardzo cieszę się ze zwiekszonego dropu na warowniach, w koncu wezme sie za berelko :)

I to jest super można sobie spokojnie dropić;) i zarobić na eq

Opublikowano

I to jest super można sobie spokojnie dropić ;) i zarobić na eq

Zwłaszcza, ze osoby z kamer modem jak rownież tacy, którzy próbują się przeniesć poprzez ślub nie mają możliwości przebywania na tej mapie, ze względu na dodatkowe zabezpieczenia.

574151426276519922706.png

Srij9JT.png

Opublikowano

elos. poda mi ktos link do  najnowszego clienta?...  bo nie moge znalesc,  na stronie sa  2 ale tylko v3  a wiem ze jest v4... pomoze ktos?

Opublikowano

Pierwsza wersja beta, nowo wprowadzanego systemu. Z początkiem kwietnia całość powinna pojawić się na virtualu.

Opublikowano

Wielkanoc 2015

Drop pisanek

W tym roku Zając Wielkanocny przygotował dla was 4 dni niesamowitej zabawy.

Główną świąteczną atrakcją jest zebranie ukrytych po świecie kolorowych pisanek Wielkanocnych.

Uzbierane jajeczka posłużą do rozmaitych wymian na eventowe przedmioty.

Nagrodami są: Kostium oraz Czapka Króliczka(k), Kostium oraz Czapka Zająca(m).

virtual_1426880135__0320_203401.jpg

Jako, że sam drop jajek nie jest wystarczająco efektowny Zając pomyślał nad możliwością zmiany ich koloru.

Aby zamienić kolor swojego kostiumu lub czapki wystarczy uzbierać wymaganą ilość run magicznych.

virtual_1426880526__0320_204013.jpg

virtual_1426880653__0320_204339.jpg

Kraina Wielkanocna

Zając widząc niezadowolenie najbardziej doświadczonych graczy w poprzednim roku,

zdecydował skonstruować mapę z ciekawym wyzwaniem oraz najlepszą wielkanocną nagrodą.

virtual_1426881719__0320_205951.png

Każdy śmiałek, który posiada "Medal Bohatera" może wraz z grupą przenieść się do krainy Wielkanocnej.

Czeka go tam wyzwanie zniszczenia 20 kolorowych kamieni będąc pod atakiem potężnych potworów.

Po wykonaniu części wyzwania na środku malowniczej krainy pojawią się kolejne kamienie,

z których istnieje szansa na drop Złotej Pisanki oraz szlachetnego Wielkanocnego Skarbu.

virtual_1426881396__0320_205552.jpg

Skarb Wielkanocny zawiera m.in duszę Srebrnego Strażnika, który wiernie strzeże swojego właściciela.

Za pomocą Złotej Pisanki możesz podwyższyć umiejętności "peta" oraz zmiany wyglądu na złoty.

virtual_1426881941__0320_210401.png   virtual_1426882130__0320_210754.png

System wymiany

Zamiany przedmiotów dokonuje wyłącznie Zając stojący w każdym M1.

Kolorowanie kostiumów

Mężczyzna oraz Kobieta

Niebieski, Różowy, Zielony, Czarny

virtual_1426883288__0320_211532.png virtual_1426883308__0320_212330.png virtual_1426883326__0320_212336.png virtual_1426883434__0320_212342.png

Kolorowanie czapek

Mężczyzna

virtual_1426884236__0320_213456.png virtual_1426884257__0320_213502.png virtual_1426884276__0320_213511.png virtual_1426884290__0320_213519.png

Kobieta

virtual_1426884342__0320_213817.png virtual_1426884360__0320_213823.png virtual_1426884386__0320_213832.png virtual_1426884402__0320_213838.png

Pozostała wymiana

Ulepszenie Sreb. Strażnika

p. Sreb. Strażnika + 20x Złota Pisanka + Medal Bohatera = p. Run. Strażnika

virtual_1426885303__0320_215124.png

Tworzenie Medalu Bohatera

5x Miłosna Runa + 5x Zatruta Runa + 5x Wyklęta Runa + 5x Lodowa Runa + Pisanka( taka jak na zdjęciu ) = Medal Bohatera

virtual_1426885499__0320_215216.png

Tworzenie Skarbu Wielkanocnego

60x Złota Pisanka = Skarb Wielkanocny

virtual_1426885781__0320_215258.png

Tworzenie Kostiumu

15 rodzai 20x Pisanka( takie jak na zdjęciu ) = Kostium Zająca(m)

virtual_1426885861__0320_215626.png

Tworzenie Kostiumu

15 rodzai 20x Pisanka( takie jak na zdjęciu ) = Kostium Króliczka(k)

virtual_1426886509__0320_222029.png

Pozdrawiamy, Administracja VirtualMT2.

Opublikowano

Od siebie dodam iż prace nad systemem shopów offline zostały ukończone, i wraz w wcześniej zapowiedzianą

aktualizacją pojawi się możliwość wystawienia sklepu bez konieczności przebywania w grze.

Wystawiając sklep w trybie offline będziecie mogli wyłączyć komputer, a po sprzedaniu itemu na Waszą

skrzynkę pocztową zostanie wysłana wiadomość informująca o przebiegu transakcji.

virtual_1426896424__beztytulu.png

Jeśli uda nam się wyjaśnić od strony prawnej kwestię auto informowania

z przebiegu transakcji na shopie za pomocą wiadomości sms,

to dla Waszej wygody i komfortu dodamy również taką opcję.

Opublikowano

Jak dla mnie coś co tylko pokazuje że serwer ma poważne problemy ( nie tylko z ilością graczy :P ) . Sklep offline - jeden plus tego widzę - będziecie mogli chełpić się stałą ilością graczy - zniknie masa kont z licznika czyli wszystkie sklepy To raczej nikogo na serwer nie przyciągnie.. :) Powiadamianie SMS - mylicie chyba serwer z bankiem :D No chyba że się przebranżowicie :) :) Założę się że po podaniu ( bo tak to będzie wyglądać ) numeru telefonu , po jakimś czasie będzie to trzeba opłacać, albo zacznie przychodzić tona reklam itp itd.. :) Naiwne i śmieszne :)

P.S - słyszałem że po sieci krąży nowy filmik ( tylko słyszałem jak na razie ) pokazujący "super" metale do ulepszania Abaddona - ulepszają zawsze za pierwszym razem :) Widział już to ktoś ?? :)

Jak dla mnie serwer upadł już dawno.. :) "Nowości" próbują na siłę zachęcać ludzi, a w realu serwer jest tak na siłę że coraz bardziej pustoszeje ipo kilku dniach ludzie odpadają ;) (Cały czas zerkam co się tam dzieje :) ) System offline pokaże realną ilość graczy na serwerze - chyba że licznik zostanie podkręcony ( o ile już nie jest ). Bo każdy wie że połowa z tego co na liczniku to drugie konta graczy ( Pt - większość ma i musi mieć dwie postacie na mapy ) oraz sklepy. Tak więc - na 1000 graczy (omg nie jarajcie się tylko przykład ) jakieś 400 z licznika odpadnie :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Jak dla mnie coś co tylko pokazuje że serwer ma poważne problemy ( nie tylko z ilością graczy :P ) . Sklep offline - jeden plus tego widzę - będziecie mogli chełpić się stałą ilością graczy - zniknie masa kont z licznika czyli wszystkie sklepy To raczej nikogo na serwer nie przyciągnie.. :) Powiadamianie SMS - mylicie chyba serwer z bankiem :D No chyba że się przebranżowicie :) :) Założę się że po podaniu ( bo tak to będzie wyglądać ) numeru telefonu , po jakimś czasie będzie to trzeba opłacać, albo zacznie przychodzić tona reklam itp itd.. :) Naiwne i śmieszne :)

P.S - słyszałem że po sieci krąży nowy filmik ( tylko słyszałem jak na razie ) pokazujący "super" metale do ulepszania Abaddona - ulepszają zawsze za pierwszym razem :) Widział już to ktoś ?? :)

Jak dla mnie serwer upadł już dawno.. :) "Nowości" próbują na siłę zachęcać ludzi, a w realu serwer jest tak na siłę że coraz bardziej pustoszeje ipo kilku dniach ludzie odpadają ;) (Cały czas zerkam co się tam dzieje :) ) System offline pokaże realną ilość graczy na serwerze - chyba że licznik zostanie podkręcony ( o ile już nie jest ). Bo każdy wie że połowa z tego co na liczniku to drugie konta graczy ( Pt - większość ma i musi mieć dwie postacie na mapy ) oraz sklepy. Tak więc - na 1000 graczy (omg nie jarajcie się tylko przykład ) jakieś 400 z licznika odpadnie :)

Widzę, że jest Gall, który chce każdemu udowodnić, że Virtual najlepszy i jest też czołowy hejter, który próbuje każdego zniechęcić pisząc takie argumenty, że aż chcę płakać.

Idąc Twoim tokiem rozumowania - na inv*rii z licznika trzeba odjąć 700 osób, bo są to sklepy i postacie do mixowania.

Widać, że nie znasz nawet podstaw prowadzenia serwera. Piszesz, że wprowadzają nowości na siłę... rly? Gdyby na serwer nie byłoby wprowadzanych nowości to by skończył jak każdy serwer od Asfena. Nie mówiąc o tym, że technik tutaj robi takie systemy na serwerze, że większość "ttechników" z MPC powinna przed nim klękać na kolanach jak przed bogiem.

Powiadomienie SMS przecież jest tylko dla wygody graczy. Niektórzy lubią sprawdzać, czy może coś im ze sklepu zeszło.

Więc teraz "skończ waść, wstydu oszczędź", bo pisząc ten post jedynie pokazałeś, że jesteś gorszy nawet od Galla.

tenor.gif

Opublikowano

Widzę, że jest Gall, który chce każdemu udowodnić, że Virtual najlepszy i jest też czołowy hejter, który próbuje każdego zniechęcić pisząc takie argumenty, że aż chcę płakać.

Idąc Twoim tokiem rozumowania - na inv*rii z licznika trzeba odjąć 700 osób, bo są to sklepy i postacie do mixowania.

Widać, że nie znasz nawet podstaw prowadzenia serwera. Piszesz, że wprowadzają nowości na siłę... rly? Gdyby na serwer nie byłoby wprowadzanych nowości to by skończył jak każdy serwer od Asfena. Nie mówiąc o tym, że technik tutaj robi takie systemy na serwerze, że większość "ttechników" z MPC powinna przed nim klękać na kolanach jak przed bogiem.

Powiadomienie SMS przecież jest tylko dla wygody graczy. Niektórzy lubią sprawdzać, czy może coś im ze sklepu zeszło.

Więc teraz "skończ waść, wstydu oszczędź", bo pisząc ten post jedynie pokazałeś, że jesteś gorszy nawet od Galla.

Technik robi takie systemy... Szkoda że 99% z nich są zaczerpnięte i przerobione z innych serwerów , bo niestety wiele z "innowacji" tegoż serwera to coś co było, jest na innych od dawna, a duża część nie wnosi nic a wręcz odstrasza od grania i powoduje że ludzie odchodzą :) :) Po za tym - gdybyś miał taką wiedzę na temat tego serwera co ja, nie pisał byś takich postów :) :) Kupa czasu zmarnowana w Euforii i innych gildiach wystarczyła żeby skończyć , pozbyć się kont i nie patrzeć już na przekręty i mydlenie oczu innym graczom żeby zaistnieć w "światku" tej gry. Po za tym - nie porównuj mnie do Galla - ja tak nisko nie upadłem. I przynajmniej jeśli jak to nazwałeś - Hejtuję - to tylko serwer na którym wiem z doświadczenia o tym jakie brudy tu się pierze. Co do Invorii - też hejtuję :) I nie gram tylko na jednym serwie więc czasami "waść" wielki techniku nieudanych serwerów - popatrz na swoje podwórko , a nie zaglądaj do innego :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Technik robi takie systemy... Szkoda że 99% z nich są zaczerpnięte i przerobione z innych serwerów , bo niestety wiele z "innowacji" tegoż serwera to coś co było, jest na innych od dawna, a duża część nie wnosi nic a wręcz odstrasza od grania i powoduje że ludzie odchodzą :) :) Po za tym - gdybyś miał taką wiedzę na temat tego serwera co ja, nie pisał byś takich postów :) :) Kupa czasu zmarnowana w Euforii i innych gildiach wystarczyła żeby skończyć , pozbyć się kont i nie patrzeć już na przekręty i mydlenie oczu innym graczom żeby zaistnieć w "światku" tej gry. Po za tym - nie porównuj mnie do Galla - ja tak nisko nie upadłem. I przynajmniej jeśli jak to nazwałeś - Hejtuję - to tylko serwer na którym wiem z doświadczenia o tym jakie brudy tu się pierze. Co do Invorii - też hejtuję :) I nie gram tylko na jednym serwie więc czasami "waść" wielki techniku nieudanych serwerów - popatrz na swoje podwórko , a nie zaglądaj do innego :)

To teraz już wiadomo dlaczego oczerniasz serwer  xD  xD

Twoje konto zostało zbanowane bodajże za blokowanie czy coś takiego, przykro mi, ale 1k graczy niby sklepy ?

To ciekawe, wejdź na spoty, dungi itp to się przekonasz. Euforia upadła, bo była 0 :)

Opublikowano

@Orbit84 Dziecko złote, spłyń z tematu bo siejesz tu jakąś herezję, grasz dziecko tam gdzie grasz to graj mało tego w 100% jestem przekonany że gdyby twój YouTube`r kazał ci latać z gołą dupą po podwórku czy też chodzić w obleśnych rurkach to też byś to zrobił.

W myśl pewnego mądrego powiedzenia "milczenie jest złotem" nie będę rozwijał myśli, ale nieskromnie powiem że badziewia startujące po raz 10 z rąk tego samego sponsora są za nami lata świetlne.

Tak czy inaczej nie będę prosił cię o wymienienie nawet 1% tego co rzekomo jest zaczerpnięte z innych serwerów, bo zwyczajnie zaje..ł byś tu karpia.

Jedno sobie przychlaście zapamiętaj, nigdy ale to nigdy nie posiłkowaliśmy i nie posiłkujemy plagiatami.

Pozdrawiam.

Opublikowano

To teraz już wiadomo dlaczego oczerniasz serwer  xD  xD

Twoje konto zostało zbanowane bodajże za blokowanie czy coś takiego, przykro mi, ale 1k graczy niby sklepy ?

To ciekawe, wejdź na spoty, dungi itp to się przekonasz. Euforia upadła, bo była 0 :)

Moje konto , żadne nie zostało zbanowane ;) Znowu uważasz że dostała bana właściwa osoba - ale to u was normalne ;)  Więc wybacz :) Skoro tak utwierdzacie się we własnym przekonaniu iż TO JA dostałem bana - spoko ;) Ale jak dla mnie - niestety, nikt nigdy nie był w stanie zbanować mnie za sprzedaż konta na allegro ;) Moje konta gonią sobie i z tego co widzę mają się całkiem nieźle - chyba że ban to oznacza - swobodna gra u was :)

vckat

Jak zawsze - mydlić oczy i walić ładniutkie teksty to ty potrafisz :) I od "przychlastów" nazywaj sobie swoje otoczenie na TS i serwerze, bo wódki razem nie piliśmy jak ty z Bidonem, i nie dorastasz mi do pięt żeby tak się do mnie odzywać. A że uważasz się za bożka i każdemu, nawet na ts tak jedziesz, śwadczy tylko o Tobie.  Co do innowacji - nie nazywaj czegoś nowym , wyjątkowym czy innowacyjnym tylko dlatego że któryś serwer na którym było to zrobione padł, bądź ma problemy i ty przywłaszczyłeś sobie do tego prawo :) Nie wywyższaj się nad innych tylko dlatego że Ty uważasz się za najmądrzejszego :)  :) Co do "mojego" youtubera - znam go ?? Chyba nie ;) Bo spędzam , grając max 3-4 h dziennie, na kilku różnych serwerach i jakoś nie mam w zwyczaju wybierać go zwzgl na to kto nagrywa itp :) Tylko ze ty Wojtusiu już nie jeden raz pokazałeś - wszystko w tyle bo serwer, bo eventy trzeba robić, bo to , bo tamto :) :)

Serwer się sypie, i sypał będzie. Granie na nim nie ma sensu. Jak jesteś mądry i sprytny - opchniesz konto na allegro bez żadnego bana - tylko Wojtek twierdzi że jest inaczej.

Serwera nie polecam .

54169037467327365173.png

Opublikowano

Ponawiam prośbę przychlaście zacząłeś to skończ jak facet a nie jak ciota hejtująca w temacie  i wpisz mi tu jedną innowacyjną rzecz którą widziałeś wcześniej na innym serwerze.

Opublikowano

Wbiłem na serwer,pogadałem z 255 lvlem. Pokazał eq z kdkami+200 inta,broń 450 int,zbroja chyba też ale nie jestem pewien,dziesiątki tysięcy ataku w czarowanym,po 2,5 roku gry na serwerze easy,chociaż całego eq jeszcze nie zrobil. Nie polecam...

79160594027661829163.png

Opublikowano

Wbiłem na serwer,pogadałem z 255 lvlem. Pokazał eq z kdkami+200 inta,broń 450 int,zbroja chyba też ale nie jestem pewien,dziesiątki tysięcy ataku w czarowanym,po 2,5 roku gry na serwerze easy,chociaż całego eq jeszcze nie zrobil. Nie polecam...

Jeśli tak mało od siebie wymagasz, zawsze na tym forum możesz znaleźć coś pod siebie. Jest tu cała masa serwerów na których po kilu dniach grania okrzykną Cię koksem i geniuszem.

Opublikowano

Jeśli tak mało od siebie wymagasz, zawsze na tym forum możesz znaleźć coś pod siebie. Jest tu cała masa serwerów na których po kilu dniach grania okrzykną Cię koksem i geniuszem.

Nie chodzi o to,rozumiem z pół roku,no ale 2-3 lata? To jest przesada jak na ,,easy''

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...