Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chodzi o to,rozumiem z pół roku,no ale 2-3 lata? To jest przesada jak na ,,easy''

Przykro mi ale nie bardzo rozumiem, to że nieprzerwanie od 5 lat realizujemy obrany scenariusz, a nie myślimy o idiotycznych i płytkich pomysłach typu s2 s3, revorki, srevorki i inne chujostwa w innym przebraniu to chyba nie wada prawda ?

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To teraz już wiadomo dlaczego oczerniasz serwer  xD  xD

Twoje konto zostało zbanowane bodajże za blokowanie czy coś takiego, przykro mi, ale 1k graczy niby sklepy ?

To ciekawe, wejdź na spoty, dungi itp to się przekonasz. Euforia upadła, bo była 0 :)

Euforia była zerem? No jakoś jak grałem z rok temu to w 4 osoby potrafili r******* prawie kazda gildie..

Opublikowano

Euforia była zerem? No jakoś jak grałem z rok temu to w 4 osoby potrafili r******* prawie kazda gildie..

Euforia nie była zerem.. :) Ale zrobić EQ bez zrobienia nawet 1 mapy.. :)  Dzień po wprowadzeniu setów na serwer ?? :D Dopiero jak się zaczął robić syf na forum o to, przez dzień dwa pokazali ze "chodzą".. :) Szkoda że magicznie co niektórym V3 zajmowało 1.5h ;p Albo wchodzili i robili mapy w EQ pvp :) :)Na szczęście po wbijaniu 255 przez Arka wszystkim członkom (pamiętne stanie i nagle 255) odpuściłem sobie ta gildię. I w końcu cały serwer. Szkoda mi było tych co się męczyli.

Obojętnie odeszło z serwera min. przez EQ robione w NAVI specjalnie na nich - strzałki superaje elo wykoksowane - na jeden strzał każdy padał :) Przestali być super kiedy właśnie zaczął się robić o to dym na serwie :) A i tak , ilość , "jakość" jeśli chodzi o bony ich eq pozostanie dla wielu tajemnicą.. :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Przykro mi ale nie bardzo rozumiem, to że nieprzerwanie od 5 lat realizujemy obrany scenariusz, a nie myślimy o idiotycznych i płytkich pomysłach typu s2 s3, revorki, srevorki i inne chujostwa w innym przebraniu to chyba nie wada prawda ?

Ja coś mówie o reworkach itp ?  o.O

Poprostu to jest dziwne ze ludzie ktorzy grają od poczatku jeszcze eq nie porobili na serwerze easy,który stoi 3 czy tam 4 lata...

79160594027661829163.png

Opublikowano

@Orbit84 Jest takie powiedzenie które idealnie pasuje do ciebie "pierdolnięty zawsze uśmiechnięty"

Opublikowano
vckat

Wybacz, słyszałem że o Tobie tak mówią :) Ja się śmieję ;) Z Ciebie, twojego zachowania, i twoich "pomysłów". Ale też z Twojego przekonania o własnej idealności i świętości. A zarazem o ślepocie i bezmyślności jaką od dłuższego czasu przejawiasz i którą się chełpisz :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Nawet nie chce mi się wierzyć w Navi dla Euforii :) Widziałem i to nie raz ich eq i jakoś nic nadzwyczajnego tam nie było :)

Opublikowano

vckat

Wybacz, słyszałem że o Tobie tak mówią :) Ja się śmieję ;) Z Ciebie, twojego zachowania, i twoich "pomysłów". Ale też z Twojego przekonania o własnej idealności i świętości. A zarazem o ślepocie i bezmyślności jaką od dłuższego czasu przejawiasz i którą się chełpisz :)

A ja ponawiam po raz 3 prośbę żebyś skończył zachowywać się jak ciota w rurkach i przedstawił tu w tym temacie swoje rewelacje odnośnie innowacji takich jak:

1 - Shopy z możliwością handlu yangami i bryłkami.

2 - Zmiana klasy postaci z zachowaniem zgodności EQ

3 - System Pożyczania ekwipunku.

4 - Shopy Offline

Opublikowano

Nawet nie chce mi się wierzyć w Navi dla Euforii :) Widziałem i to nie raz ich eq i jakoś nic nadzwyczajnego tam nie było :)

Uwierz, bo chyba mało grałeś na tym serwie ;) Mogę Ci nawet powiedzieć kiedy i jak było to robione  ;) Na koncie Admina kiedy wychodził z pokoju, albo zasypiał spity przez Areczka :) :) I nie tylko tak. O ulepszaniu już nie będę się rozpisywał... Jeśli Ty to Ten Realny którego pamiętam z gry - to wiele cię ominęło... Myślę że exGM Candis / Smerfetka mogła by nawet sporo na ten temat opowiedzieć, bo swego czasu grała z nami w Euforii, zresztą założę się ze nie jedno miała na sumieniu będąc GM - ciekawy jestem czemu odeszła ( chodziły słuchy że udostępniła komuś dane do czyjegoś konta i konto zostało okradzione, inna opcja że Admin nie pozwalał nawet na święta w domu bo trzeba eventy robić, i kilka wersji słyszałem ) ... Była chyba jedyną rozsądną osobą w Teamie tego serwa mimo że sporo miała na sumieniu jako właśnie GM ( choćby pomaganie swoim z Br**vy czy wcześniej Bajla***o :))  .Ale Z nią dało się wszystko przynajmniej załatwić.

vckat

A ciebie ignoruję, bo już setki razy pokazałeś że nie warto zawracać sobie głowy twoimi tekstami i odzywkami. Już pomijając brak kultury na TS , i traktowanie siebie jak króla a każdego innego jak małe dziecko... Pozostawiając milczeniu sposób w jaki rozmawiasz z ludźmi, czy sposób w jaki się do ludzi odnosisz. Ale skoro tak się plujesz jak tutaj to znaczy że chyba zabolało..

54169037467327365173.png

Opublikowano

@Orbit84 Za grosz honoru stary nie masz, pozwalam sobie nazwać ciebie ciotą i głąbem a ty jak ostatni szczur rzucasz tu jakimiś idiotycznymi tekstami, zamiast udowodnić tutaj wszystkim prostym dowodem w postaci screenshota o wyższości swoich racji.

Cóż ciota zawsze będzie ciotą.

Trzym się

Opublikowano

@Orbit84 Za grosz honoru stary nie masz, pozwalam sobie nazwać ciebie ciotą i głąbem a ty jak ostatni szczur rzucasz tu jakimiś idiotycznymi tekstami, zamiast udowodnić tutaj wszystkim prostym dowodem w postaci screenshota o wyższości swoich racji.

Cóż ciota zawsze będzie ciotą.

Trzym się

Mówi o honorze ten który groził banami na forum i w grze za publikowanie / ujawnianie informacji o przekrętach Abaddona... Proszę Cię. Napisałem, że Cię ignoruję. I nie mam zamiaru wdawać się z Tobą w dyskusje, bo to nigdy nie miało najmniejszego sensu. Klapki na oczach i wio... Niestety. Ja się do twojego poziomu nie zniżę i nie mam zamiaru wdawać w takie dyskusje. Co było na twój temat powiedziane - już zostało. CO było powiedziane na temat serwera - nie jedno jeszcze zostanie dodane. Kilka filmów się renderuje, jak będzie czas - bo mam lepsze rzeczy do roboty w taki ładny dzień - więc te kilka filmów wrzucę. I nie dam się zaciągnąć na Twój poziom.

Żegnam. Swoim zachowaniem udowadniasz kulturę i poziom "Admina" VirtualMT2.

54169037467327365173.png

Opublikowano

Wielkanoc 2015

Drop pisanek

W tym roku Zając Wielkanocny przygotował dla was 4 dni niesamowitej zabawy.

Główną świąteczną atrakcją jest zebranie ukrytych po świecie kolorowych pisanek Wielkanocnych.

Uzbierane jajeczka posłużą do rozmaitych wymian na eventowe przedmioty.

Nagrodami są: Kostium oraz Czapka Króliczka(k), Kostium oraz Czapka Zająca(m).

virtual_1426880135__0320_203401.jpg

Jako, że sam drop jajek nie jest wystarczająco efektowny Zając pomyślał nad możliwością zmiany ich koloru.

Aby zamienić kolor swojego kostiumu lub czapki wystarczy uzbierać wymaganą ilość run magicznych.

virtual_1426880526__0320_204013.jpg

virtual_1426880653__0320_204339.jpg

Kraina Wielkanocna

Zając widząc niezadowolenie najbardziej doświadczonych graczy w poprzednim roku,

zdecydował skonstruować mapę z ciekawym wyzwaniem oraz najlepszą wielkanocną nagrodą.

virtual_1426881719__0320_205951.png

Każdy śmiałek, który posiada "Medal Bohatera" może wraz z grupą przenieść się do krainy Wielkanocnej.

Czeka go tam wyzwanie zniszczenia 20 kolorowych kamieni będąc pod atakiem potężnych potworów.

Po wykonaniu części wyzwania na środku malowniczej krainy pojawią się kolejne kamienie,

z których istnieje szansa na drop Złotej Pisanki oraz szlachetnego Wielkanocnego Skarbu.

virtual_1426881396__0320_205552.jpg

Skarb Wielkanocny zawiera m.in duszę Srebrnego Strażnika, który wiernie strzeże swojego właściciela.

Za pomocą Złotej Pisanki możesz podwyższyć umiejętności "peta" oraz zmiany wyglądu na złoty.

virtual_1426881941__0320_210401.png   virtual_1426882130__0320_210754.png

System wymiany

Zamiany przedmiotów dokonuje wyłącznie Zając stojący w każdym M1.

Kolorowanie kostiumów

Mężczyzna oraz Kobieta

Niebieski, Różowy, Zielony, Czarny

virtual_1426883288__0320_211532.png virtual_1426883308__0320_212330.png virtual_1426883326__0320_212336.png virtual_1426883434__0320_212342.png

Kolorowanie czapek

Mężczyzna

virtual_1426884236__0320_213456.png virtual_1426884257__0320_213502.png virtual_1426884276__0320_213511.png virtual_1426884290__0320_213519.png

Kobieta

virtual_1426884342__0320_213817.png virtual_1426884360__0320_213823.png virtual_1426884386__0320_213832.png virtual_1426884402__0320_213838.png

Pozostała wymiana

Ulepszenie Sreb. Strażnika

p. Sreb. Strażnika + 20x Złota Pisanka + Medal Bohatera = p. Run. Strażnika

virtual_1426885303__0320_215124.png

Tworzenie Medalu Bohatera

5x Miłosna Runa + 5x Zatruta Runa + 5x Wyklęta Runa + 5x Lodowa Runa + Pisanka( taka jak na zdjęciu ) = Medal Bohatera

virtual_1426885499__0320_215216.png

Tworzenie Skarbu Wielkanocnego

60x Złota Pisanka = Skarb Wielkanocny

virtual_1426885781__0320_215258.png

Tworzenie Kostiumu

15 rodzai 20x Pisanka( takie jak na zdjęciu ) = Kostium Zająca(m)

virtual_1426885861__0320_215626.png

Tworzenie Kostiumu

15 rodzai 20x Pisanka( takie jak na zdjęciu ) = Kostium Króliczka(k)

virtual_1426886509__0320_222029.png

Pozdrawiamy, Administracja VirtualMT2.

W jaki sposob bedzie mozna pozyskac te runy? Jajka dropic beda rowniez ze zwyklych potworow, czy tylko na mapie eventowej?

Od siebie dodam iż prace nad systemem shopów offline zostały ukończone, i wraz w wcześniej zapowiedzianą

aktualizacją pojawi się możliwość wystawienia sklepu bez konieczności przebywania w grze.

Wystawiając sklep w trybie offline będziecie mogli wyłączyć komputer, a po sprzedaniu itemu na Waszą

skrzynkę pocztową zostanie wysłana wiadomość informująca o przebiegu transakcji.

virtual_1426896424__beztytulu.png

Jeśli uda nam się wyjaśnić od strony prawnej kwestię auto informowania

z przebiegu transakcji na shopie za pomocą wiadomości sms,

to dla Waszej wygody i komfortu dodamy również taką opcję.

W takim razie testujcie i czekamy na wprowadzenie :p

Srij9JT.png

Opublikowano

Runy zdobędziesz dropiąc pisanki na którejś z map.

Przydalaby sie informacja dotyczaca tego, jak wygladac bedzie wymiana jajek na runy, moglbys objasnic to w sposob bardziej szczegolowy? :p

Czyli pisanki dropia na wszystkich mapach lacznie z m1/2?

Srij9JT.png

Opublikowano

Przydalaby sie informacja dotyczaca tego, jak wygladac bedzie wymiana jajek na runy, moglbys objasnic to w sposob bardziej szczegolowy? :P

Z tego się najbardziej śmieję - z zapychania przez Ciebie i Sacrize'a tematu żeby ludzie prawdy nie czytali... :) Oj już myślałem ze niżej nie upadniecie, ale widać da się :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Z tego się najbardziej śmieję - z zapychania przez Ciebie i Sacrize'a tematu żeby ludzie prawdy nie czytali... :) Oj już myślałem ze niżej nie upadniecie, ale widać da się :)

Ciekaw jestem zasad eventu a, ze na virtualu nie sa one schematyczne wole sie dopytac wczesniej aby nie bylo niedomowien :)

Tak na marginesie o jakiej prawdzie piszesz? Masz na mysli swoj kazuistyczny belkot? Stary, sam nie wierzysz w to co piszesz dlatego nie widze potrzeby zaglebiania sie nt. gildii Euforii , no chyba ze przygotujesz sie na tyle, ze zaopatrzysz sie w choc jednego ss'a ktory popieralby twoja teze.

Dodam tylko, ze sam nalezalem do Euforii i moge Ci zagwarantowac, ze predzej na serwerze z sygny znajdziesz uchybienia administracji anizeli tutaj.

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie obchodzi mnie twoja żałosna postawa w stosunku do tego serwera. Umieszczam informację na temat zabawy jaką szykujemy dla naszych graczy.

Opublikowano

Przydalaby sie informacja dotyczaca tego, jak wygladac bedzie wymiana jajek na runy, moglbys objasnic to w sposob bardziej szczegolowy? :p

@Xlider opowiedz jesli mozesz, bo naprawde zalezy mi na odpowiedzi :D

Srij9JT.png

Opublikowano

Zacząłem wczoraj grę, jest wspaniała atmosfera, przyjemnie się expi :)

Tylko mam 1 pytanie ;p Jakiś dobry zarobek na 80 lvl? :)

Zeby sie dorobic na starcie to:

- Kopiesz rudy

- Mapa metin1

- drop yang na lochu ( ale to juz taki bardzo stary sposob )

Opublikowano

Ale mapa metn1 jest od 90 ;/

Dobij ten 90 to jest kwestia kilku minut :P + jeszcze mozesz wbić 100 i dropić małże w grocie ( otwierac lub sellac )

Ale jak nie masz eq np na expa to najlepiej kopac rudy na 3-4 konta :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...