Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może i fajny ale ma sporo do życzenia w dzień mapa 90 Metiny zajęta  w nocy to samo  nie mam gdzie zarabiać w ten sposób stoję w miejscu  wczoraj zbilem 2 oponki poczym kolejne 3 h bilem się o spoto  dopiero jakies dungeony zaczynają się chyba na 175 lecz nawet gdy wbije ten lev i tak mi to nic nie da bo nie mam jak zarobić ani zrobić eq jednym slowem brak perspektyw na dalszą gre szkoda a zapowiadało się ciekawie

Opublikowano

na ripera już sie nie wybiorę mam 153 lv nie wiedziałem że jest ograniczenie lev mam szamanke 140 lv ale ona raczej nie zbije ripa xD a co do Rozadora to nie wiedziałem o nim  jest jakiś poradnik na forum Virtuala czy cos jakie eq itp może bym spróbował

Opublikowano

na ripera już sie nie wybiorę mam 153 lv nie wiedziałem że jest ograniczenie lev mam szamanke 140 lv ale ona raczej nie zbije ripa xD a co do Rozadora to nie wiedziałem o nim  jest jakiś poradnik na forum Virtuala czy cos jakie eq itp może bym spróbował

Tak jest bramy piekiel, masz go na ognistej ziemi, przepustka dropi z ognistego króla czy jakoś tak po drodze do dunga ale dungeon tez do 140 lvl`a i jest trudny bo są szyfry, wiec za kazdym razem nie skonczysz go pomyslnie

Opublikowano

czyli najlepszym wyjściem jest zrobienie dropa tak max 140 lv xD  a jeszcze jedno pytanko gdzie jeszcze jestem wstanie dropnać kd + 7 oprucz oponki słyszalem ze z wiedzmy ale jej to chyba nie dam rady zlac może na poli  wiecie za ile kupie woja lub sure na 130lv

Więc tak nabyłem sobie postać na 139lv  i powiem tak że tego dziada z DT (ripera) nie da się zabić nie dosyć że wpycha w ścianę to ma skile pobugowane i nie da go się zablokować, byłem też  na Dungeonie Bramy Piekieł jakieś 10x i za każdym razem kończył mi się czas, powinien moim zdaniem ten czas blokować się po odgadnięciu szyfrów no ale tak nie jest, jednym słowem nic nie zarobiłem a straciłem ostatecznością było by kopanie rudy ale dla mnie po 1 to zbyt monotonne a po 2 nie mam czasu na to by poświęcać swój czas na tak mozolne zadanie jedyne światełko w moim problemie to takie że młodzież wraca jutro do szkół więc może na tej mapie metin 90 znajdę coś wolnego  a tak na marginesie to leci coś z mietków na mapie 130 czy tam tylko expią

Opublikowano

a tak na marginesie to leci coś z mietków na mapie 130 czy tam tylko expią

Kd statusowe,monetki,pdki,rekawiczki, ta mapa sluzy glownie do expa wiec na zarobek bym sie nie nastawial.

Srij9JT.png

Opublikowano

powiem tak udalo mi się już 4 rozadoruw czy jak im tam i drop naprawde całkiem sympatyczny co prawda trzeba się namęczyć ale drop jest na tyle spoko że było warto

Opublikowano

Trzymamy kciuki aby podczas testowania nowych systemow obylo sie bez przykrych niespodzianek a aktualizacja zostala zaimplmentowana na serwer zgodnie z planem tj do 15 stycznia :)

Serwer polecam.

Srij9JT.png

Opublikowano

Fajny server polecam jak ktoś chce się zaangażować dobry server dla tych co lubią expić jak i tych co wolą tylko stać w m1 i się bić co do expa po 130/140 juz jest słabo tak z półgodziny z pd na lvl trzeba i buff 100% + a na zarabianie jest duzo sposobów np drop z bossów albo kopanie rud lub drop pereł w grocie :) 

Opublikowano

Zagram mam dość, nowych serverów która padają i admini mają all w d***e :)

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

To nie jest serwer dla początkujących. Sam tak zaczynałe i może było fajnie zanim chciałem kupić podstawowe eq do expa. W dodatku musisz grać 2 postaciami na raz ( ty + buff ) bo na wielu mapach padasz na hita od mobów.

Opublikowano

@kd44

Z czym wlasciwie masz problem? Jesli nie dysponujesz na tyle wysokim budzetem aby zaopatrzyc sie w gotowe eq mozesz wykuc je samemu :)

Co do moobow polecam niebianska tarcze i kd uchylki+8 w zbroi a buff nie bedzie konieczny.

Srij9JT.png

Opublikowano

jeśli chodzi o eq to spokojnie uda ci się je zdobyć z czasem server nie jest easy powiedział bym że medium  więc by coś osiągnąć musisz troszkę się wysilić jedyną wadą servera to gracze którzy nie dają grać innym no ale co zrobić Polska ma najbardziej chamowatych graczy 

Opublikowano

Mega irytuje mnie biolog!

Na dodatek że trzeba przekładać żeby np. na szamankę to jeszcze ten skur.. Musiałem dropić aż 19 zębów!

Ksiegi dropia bardzo słabo i spadają na zimię i cholera wie czy też trzeba je przekładac aby Ci dropiły ;/

Chętnie będe grał na serverze, ale przydał by się "straszy" doświadczeniem Ktoś z serwera z kim bym mógł grać :)

Opublikowano

Mega irytuje mnie biolog!

Na dodatek że trzeba przekładać żeby np. na szamankę to jeszcze ten skur.. Musiałem dropić aż 19 zębów!

Ksiegi dropia bardzo słabo i spadają na zimię i cholera wie czy też trzeba je przekładac aby Ci dropiły ;/

Chętnie będe grał na serverze, ale przydał by się "straszy" doświadczeniem Ktoś z serwera z kim bym mógł grać :)

Każdy item do biola ( do tych jeczmieni ) wywalaj na glebe lub przekładaj :)

Serwer polecam :) Raczej nie ma lepszego z tych starszych serwerów.

Opublikowano

Cholera długa zabawa mnie czeka...

Tak jak pisałem chętnie zagram z kimś doświadczonym i przepraszam za spam :)

Opublikowano

Dzięki :).

Trochę zabawy z tym biologiem jest...

Na dodatek trzeba poznać wszystkie sety...

Opublikowano

itemy do biologa dropniesz tez ze szkaty biolog czy jak ona tam sie zwie ta szkata dropi na przykład z oponki i metkow na mapie 90 metin warto nie tylko oponke bić bo z innych mietkuw też czasem moze poleciec perla szkata i inne smakolyki

Opublikowano

Dzięki :).

Trochę zabawy z tym biologiem jest...

Na dodatek trzeba poznać wszystkie sety...

Jak chcesz to moge Ci oddać początkowego biologa (itemki od zebow do red konarow) Pisz na pw.

Opublikowano

dodalibyście normalny hosting a nie z netem 80mb ściąga się 100kB/s totalna porażka

Klient znajduje się na 2 serwerach zlokalizowanych w Polsce, więc z szybkością połączenia nie powinno być problemów.

Zainteresowanych nowym systemem gildyjnym informujemy iż rozpoczęliśmy testy napisanego całkowicie od nowa systemu gildyjnego metina.

Całość opierać się będzie na prowadzeniu wojen dzięki którym będziecie mogli zarobić wcześniej obstawioną sumę bryłek, ilość zdobywanego expa dzieli się 50 do 100 dla wygranej gildii, skarbiec gildyjny przerobiony został na magazyn bryłek do którego tylko lider ma dostęp.

Opublikowano

Klient znajduje się na 2 serwerach zlokalizowanych w Polsce, więc z szybkością połączenia nie powinno być problemów.

Zainteresowanych nowym systemem gildyjnym informujemy iż rozpoczęliśmy testy napisanego całkowicie od nowa systemu gildyjnego metina.

Całość opierać się będzie na prowadzeniu wojen dzięki którym będziecie mogli zarobić wcześniej obstawioną sumę bryłek, ilość zdobywanego expa dzieli się 50 do 100 dla wygranej gildii, skarbiec gildyjny przerobiony został na magazyn bryłek do którego tylko lider ma dostęp.

Jesli juz poruszyles ta kwestie jestem ciekaw tego jak dlugo beda trwaly testy oraz jesli wypadna pomyslnie kiedy caly system zostanie wdrozony. Kolejna sprawa dotyczy pozyczania eq, wprowadzisz obie aktualizacje za jednym zamachem? Jeszcze w styczniu bedzie mozna zaznac obu tych nowosci? :)

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...