Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to prawda, że ninja w pvp jest bardzo słaby? Podobno z eq np. virtual noże +20,  zbr. hermesa,  król. fenix i boskim eq bije bardzo mało w osoby z 90-95% abs.

Z osobami z takim samym eq bije podobnie, więcej od szamana, troszkę mniej od sury ale nadrabia na szybkości.

Przy umiejętnej grze jesteś wstanie wygrać każde PvP.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zostało jesze 5 dni, podczas których łowiąc karpie możecie stać się posiadaczami itemów pokaźnej wartości.

W dniu wczorajszym przepisaliśmy całkowicie od początku cały algorytm łowienia ryb, przez co dużo łatwiej można złowić karpia jak i 36 nowych gatunków ryb potrzebnych do ulepszania EQ Otchłani.

Opublikowano

Czyli nici z dropu szkat? :/

Nie będziesz z tego powodu na pewno narzekał, wystarczy być na serwerze aby odebrać nagrodę od mikołaja który kilka razy w ciągu dnia będzie odwiedzał miasteczka.

Startujemy około 15:00, poza tym cały rozkład jazdy na święta znajdziesz na naszym forum.

Wesołych Świąt^^

Opublikowano

Mam pytanie czy mógłby mi ktoś wysłać na PW patchera do Virtuala bo ściągnołem Clienta całego i nie mam pliku którą moge odpalić Virtuala

Opublikowano

Wyjaśni mi ktoś fenomen tego serwera? Cały czas powyżej 1.5k na liczniku, a serwer przecież dość stary. Pograłbym chętnie ale wątpię żebym ogarnął te wszystkie sety, expowiska i tak dalej ;d

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Mam pytanie czy mógłby mi ktoś wysłać na PW patchera do Virtuala bo ściągnołem Clienta całego i nie mam pliku którą moge odpalić Virtuala

Prawdopodobnie korzystasz z Avasta, który usunął ci plik exe. Przed świętami z supportu producenta tego programu dostaliśmy zapewnienie że podczas kolejnej aktualizacji definicji baz antywirusowych fałszywy alarm zostanie usunięty.

Wyjaśni mi ktoś fenomen tego serwera? Cały czas powyżej 1.5k na liczniku, a serwer przecież dość stary. Pograłbym chętnie ale wątpię żebym ogarnął te wszystkie sety, expowiska i tak dalej ;d

Widzisz, grunt to zaufanie graczy. Serwerowi w 2015 roku pyknie 5 lat, przez cały ten czas trzymamy się dawno obranego kursu, do tego  nie korzystamy z gotowców, nie kopiujemy rozwiązań z innych serwerów, nie tworzymy w razie kryzysu S-dwójek  S-trójek czy innych ujówmujów.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pograłem trochę i może na dłużej zostanę. Takich kilka uwag, przydałoby się skasować drop tych śmieci na pierwszych expowiskach bo to jest masakra, dodać może jakiegoś npc z rozdawaniem skilli od razu na g/p, bo skoro wszystkie itemy do wbijania skilli sa u npc to po co utrudniac to graczom? Skasowałbym spam w tym temacie i zrobił nową, dokładniejszą prezentacje i myslę że na pewno jeszcze kilku graczy by do was zawitało :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

jeśli chodzi o zmiany to na początek zablokował bym możliwość wchodzenia wysokim levelom na mapę metiny od 90  od wczoraj gram na servie  i troszke mnie to zniechęca gdy wysokie lev lataja po mapach i nie dają grać  jeśli pominąć to to server wydaje się ok, up zw który daje all skile na P masz w is więc raczej nie oczekuj że będzie on dostępny za yangi u npc mają z niego zysk w postaci zł

Opublikowano

Pograłem trochę i może na dłużej zostanę. Takich kilka uwag, przydałoby się skasować drop tych śmieci na pierwszych expowiskach bo to jest masakra, dodać może jakiegoś npc z rozdawaniem skilli od razu na g/p, bo skoro wszystkie itemy do wbijania skilli sa u npc to po co utrudniac to graczom? Skasowałbym spam w tym temacie i zrobił nową, dokładniejszą prezentacje i myslę że na pewno jeszcze kilku graczy by do was zawitało :)

Drop "śmieci" usuniemy w pierwszych tygodniach stycznia przy okazji dodawania nowego sytemu gildyjnego. Co do możliwości wbicia skilli na P, to na niskim lvl tylko w sposób tradycyjny, lub za pomocą przepisu dla profesjonalisty, natomiast jeśli chodzi o postacie z poziomem 254+ skille wbijamy u kapitana. Z ograniczeniem lvl na mapie metin 90 pomyślimy na dniach, myślę że znajdziemy jakiś rozsądny kompromis.

Opublikowano

a gdzie ja bede expil peta? :P

A mapy na wyższy lvl? Tam nie możesz?

Można też wyłączyć pvp, ale troche bez sensu.

Chyba, że dać oddzielne mapy metin dla danego królestwa, na serwerze Im***n jest coś takiego z grotą. 

Chodzi przeważnie o jinno, bo tam same dzieciaki siedzą i biją. W m1 nie dają sobie rady, to chodzą na mapke 90 lv :D

Opublikowano

kompromis polega na tym by jedna jak i 2 strona na tym nie ucierpiała wiec pewne postąpią tak żeby było ok

nie wiem dokladnie jak to jest z petami mam sam peta ale go nie expie bo lv nic nie daje  z tego co czytałem nie można expic peta gdzie popadnie

Opublikowano

kompromis polega na tym by jedna jak i 2 strona na tym nie ucierpiała wiec pewne postąpią tak żeby było ok

nie wiem dokladnie jak to jest z petami mam sam peta ale go nie expie bo lv nic nie daje  z tego co czytałem nie można expic peta gdzie popadnie

Najlepszym sposobem była by prywatna mapa metin, ale było by wtedy za łatwo.

Opublikowano

Obejrzyj film Sh4ke'a od 1:40

https://youtube.com/watch?v=V-E-44DMN-Q

Srij9JT.png

Opublikowano

Wystarczyło by ograniczenie levelove  od 90 do 100/110   nie wiem jak tam z dropem jest bo bilem metki na 100 lv i 0 dropu  aby z oponek coś leci wiec ja sadze ze 100 lv to max ale my możemy gdybać decyzje niech podejmuje Team

Opublikowano

tylko że w lesie może być all zajęte ja bym moby z lasu umieścił na mapie gildij tak zwanym m3  i  tak z tej mapy nikt nie korzysta

Zajete nie bedzie,poniewaz aby moc expic na moobach z red lasu potrzebny jest +/- 130lvl peta a osob z takim lvlem jest garstka.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...