Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zadam pare pytan administracji serwera:

1)Gdzie te nowe petsy będzie dropiły i jakie bonusy?

2)Ta nowa biżuteria ma byc po boskim?

3)Czy perły będą przywrócone?

3)Co zamierzacie jeszcze wprowadzić?

Opublikowano

Zadam pare pytan administracji serwera:

1)Gdzie te nowe petsy będzie dropiły i jakie bonusy?

2)Ta nowa biżuteria ma byc po boskim?

3)Czy perły będą przywrócone?

3)Co zamierzacie jeszcze wprowadzić?

1. petsy będą dropiły, dokładnie tak jak jest to obecnie, bonusy to narazie tajemnica.

2. dokładnie tak.

3. pomyślimy nad małżami :)

4. na początek kompletnie przepakujemy i uporządkujemy bałagan jaki się narobił przez 3 lata działalności serwera w plikach klienta, przez co klient zyska na świeżości, stabilności i szybkości działania

Jeśli masz jakieś propozycję, nawet takie które wydają Ci się nie możliwe do wprowadzenia od strony technicznej, pisz śmiało na naszym forum :)

Opublikowano

Serwer wydaje się być za bardzo przesadzony, Nie zagram :/ Duże lagi :/ Wole jakieś dobre Medium, STABILNE ale powodzenia :)

26. Każda opinia o serwerze musi byc uargumentowana.

Sugerujesz,ze virtual nie jest stabilnym serwerem? Lagi sa zalezne od twojego komputera.

Topic@ Wojtku jezeli bedziesz zajmowal sie plikami klienta uwzglednij bugowanie sie nno jak i wyskakiwanie errorow w kliencie,poniewaz nie tylko ja mam taki problem.

Serwer polecam ze wzgledu na duza aktywnosc administracji.Jest sporo eventow,na ktorych nie mozna sie nudzic.

Srij9JT.png

Opublikowano

nie polecam gry na tym serwerze, moze wydawac sie fajny ale po pewnym czasie sytuacja staje sie nie za fajna.

uklady które panuja na serwerze - Administracja a gildia Obojetnie i jeszcze kilka. bugowali bryłki nie dostali bana

nie pamietam dokładnie nicku postaci ale też bugował i dostał bana ale nie zabral mu eq i dostal unbana, a kilka osob które dostały unbana za bugowanie zostały ukarane- zabraniem eq.

teksty typu "masz znany nick to za to usuwam ci all" ...

zbanowane konta "bo trzeba sprawdzic czy nie bugujesz znowu" ... po czym zostaje zabrane eq,

albo jeszcze lepszy fakt ! konto było czyste, "przypadkowo" zostało usuniete eq a admin odda inne... bez kd... bo mu sie nie chce dodawac, lub tez przywracac.

baza danych? zapis jest z 24 czerwca, bo do tego dnia mógł niektórym przywrocic eq, a gdyby cos sie stalo i trzeba przywrocic baze?;) podobno juz jest backup zrobiony nowy ^ ^

uklady innych tez osob, po znajomosci z HA mozna dac komus bana.

kolejna sprawa, Team np. SQO zna sie na swojej robicie tak jak pewna osoba o sporcie;> nie bede wymienial z nazwiska.

forum? rygorystyczne zasady, gdzie admin nie bedzie sie mieszal bo moderator ma swoje pkt regulaminu ktore nie sa wpisane w zasady forum. podam jeszcze inny przyklad rang na forum, mialy byc od 200postów oraz roku konta na forum a ktoś tu ma konto od maja i ma juz elite;>

to jest moja opinia, czekam na wasze hejty.

26. Każda opinia o serwerze musi byc uargumentowana. > mysle ze ten warunek jest spelniony.

hejo ;)

Opublikowano

Widzisz, a jeszcze wczoraj na ts miałeś zupełnie inne zdanie. Poza tym jeśli nie akceptujesz regulaminu serwera nie musisz na nim grać.

Jeśli chodzi o punkt 26 który tu wkleiłeś to wszystko ładnie tylko naucz się czytać ze zrozumieniem, a nie cytujesz tu kilka zasłyszanych plotek od młodszych kolegów, przez co na siłę próbujesz błysnąć.

Pozdrawiam.

26. Każda opinia o serwerze musi byc uargumentowana.

Sugerujesz,ze virtual nie jest stabilnym serwerem? Lagi sa zalezne od twojego komputera.

Topic@ Wojtku jezeli bedziesz zajmowal sie plikami klienta uwzglednij bugowanie sie nno jak i wyskakiwanie errorow w kliencie,poniewaz nie tylko ja mam taki problem.

Serwer polecam ze wzgledu na duza aktywnosc administracji.Jest sporo eventow,na ktorych nie mozna sie nudzic.

Właśnie w tym momencie mamy rozłożonego całego klienta, myślę że pod koniec tego, lub początek przyszłego tygodnia powinien znaleźć się już na naszej stronie.

Opublikowano

Widzisz, a jeszcze wczoraj na ts miałeś zupełnie inne zdanie. Poza tym jeśli nie akceptujesz regulaminu serwera nie musisz na nim grać.

Jeśli chodzi o punkt 26 który tu wkleiłeś to wszystko ładnie tylko naucz się czytać ze zrozumieniem, a nie cytujesz tu kilka zasłyszanych plotek od młodszych kolegów, przez co na siłę próbujesz błysnąć.

Pozdrawiam.

obawiam się że mylisz mnie z inną osoba, nie mieliśmy chyba przyjemności rozmawiać ;) .

nie cytuje kilka plotek, tylko same fakty; ) , i tak wiem ze powiesz ze nie mam ci tego udowodnic ;>

Opublikowano

obawiam się że mylisz mnie z inną osoba, nie mieliśmy chyba przyjemności rozmawiać ;) .

nie cytuje kilka plotek, tylko same fakty; ) , i tak wiem ze powiesz ze nie mam ci tego udowodnic ;>

Nie musisz mi nic udowadniać, to my udowodniliśmy tobie jak bardzo dbamy o to aby w grze przestrzegany był regulamin.

Tak że pozdrów kolegów, i zachęć ich do lektury wspominanego już regulaminu serwera, jak i forum.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie musisz mi nic udowadniać, to my udowodniliśmy tobie jak bardzo dbamy o to aby w grze przestrzegany był regulamin.

Tak że pozdrów kolegów, i zachęć ich do lektury wspominanego już regulaminu serwera, jak i forum.

Pozdrawiam.

jeszcze bardizej przestrzegasz konta bankowego zeby zawsze byly zyski z virtuala :D ,

ale zastanawiajace jest ile obojetnie zaplacili ;>

z czytaniem regulaminow powtarzasz sie:)

edit, a tak widze po Twoich postach w tym temacie ze lubisz jezdzic po ludziach, czy tak powinien zachowac sie admin serwera?

Opublikowano

Dokładnie serwera nie polecam bo ludzie się męczą ,żeby eq odrobić ,a nasz Szanowny Pan Admin usuwa wszystko przez pomyłke ;] ,i chce oddac itemy +0 za takie coś to ja podziekuje ...

Widocznie ma już za dużo kasy i chce troche ludzi stracić no Cóż bywa. Ci, którzy grają tam z 2 lata i wysyłają mu na Konto ,przelewy itp , to mają dobrze w grze , grają sobie jak na własnym serwerze ,ale ci ktorzy się męcza z eq, grają dzien i noc ,żeby odzyskac eq ,to zostanie all usunięte i oddane +0 ;x , przez żałosną pomyłke to juz się śmieszne robi ,dziwi mnie to ,że ten serwer trzyma sie już 3 lata ok. , moim zdaniem zaniedługo ten serwer upadnie jeżeli bd takie coś się działo jak wyżej opisałem.

Opublikowano

Dokładnie serwera nie polecam bo ludzie się męczą ,żeby eq odrobić ,a nasz Szanowny Pan Admin usuwa wszystko przez pomyłke ;] ,i chce oddac itemy +0 za takie coś to ja podziekuje ...

Widocznie ma już za dużo kasy i chce troche ludzi stracić no Cóż bywa. Ci, którzy grają tam z 2 lata i wysyłają mu na Konto ,przelewy itp , to mają dobrze w grze , grają sobie jak na własnym serwerze ,ale ci ktorzy się męcza z eq, grają dzien i noc ,żeby odzyskac eq ,to zostanie all usunięte i oddane +0 ;x , przez żałosną pomyłke to juz się śmieszne robi ,dziwi mnie to ,że ten serwer trzyma sie już 3 lata ok. , moim zdaniem zaniedługo ten serwer upadnie jeżeli bd takie coś się działo jak wyżej opisałem.

zgodze się z Toba, serwer upadnie jezeli sytuacja bedzie sie tak rozwijac.. :)

reklama serwera powinna być taka:

ŁADUJESZ W ISa, PRZELEWY ? CHCESZ MIEĆ FORY OD TEAMU?

NIE CHCESZ MIEĆ BANA ZA WYKORZYSTYWANIE BUGÓW?

TO SERWER DLA CIEBIE !

VIRTUALMT2 ! SERWER MARZEŃ LUDZI ZE ZBYT DUŻYMI śRODKAMI NA KONCIE !

Opublikowano

No i mamy dwóch "mądrych" którzy najpierw robią później myślą. Zapoznaj się z regulaminem człowieku i zacytuj tutaj punkt mówiący o tym co dzieję się z taką osobą która w jakikolwiek sposób ułatwia sobie grę.

Jeśli będziesz miał kłopoty z poprawnym zrozumieniem prostego tekstu który jest zawarty w regulaminie, poproś kogoś ze starszych domowników o wytłumaczenie.

Opublikowano

TO SERWER DLA CIEBIE !

Również zgodzę się z tobą ,a co do reklamy to lepiej bym nie napisał :D

No i mamy dwóch "mądrych" którzy najpierw robią później myślą. Zapoznaj się z regulaminem człowieku i zacytuj tutaj punkt mówiący o tym co dzieję się z taką osobą która w jakikolwiek sposób ułatwia sobie grę.

Jeśli będziesz miał kłopoty z poprawnym zrozumieniem prostego tekstu który jest zawarty w regulaminie, poproś kogoś ze starszych domowników o wytłumaczenie.

Powiem ci jedno , fer to by było to , wiesz ,że duzo ludzi bugowało ,a dlaczego troche ludziom pozabierałes eq ,zbanowałes? ,innych nawet nie ruszyłeś i jak mam napisac ,że to jest uczciwy serwer? śmieszne to jest jak i ty jesteś ,jesteś Człowiekm który leci na kase ,poza kasa nic nie widzi innego .

Opublikowano

TO SERWER DLA CIEBIE !

To co ktoś ładuje najmniej powinno Ciebie interesować. Zainteresuj się lepiej nauką.

A to jaka powinna być puenta na koniec dyskusji z Tobą wymyślił ktoś znacznie mądrzejszy od Ciebie, a mianowicie "Nie rozmawiaj

z debilem bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem"
Pozdrawiam i dużo dużo zdrowa życzę.
Opublikowano

Jesli tutaj bronie na 254lv ktore sie robi z pol roku sa w ISIE po 300 zeta, to ja nie mam pytan.. Wydasz 5 tysiaczków i masz wszystkie tarcze pvp bronie i zbroje na 254 gotowa..

Widze TEAM tutaj ma kontrole umysłu pieniądza jak swidowie jehowy kontrole umyslu straznicy..

Opublikowano

To co ktoś ładuje najmniej powinno Ciebie interesować. Zainteresuj się lepiej nauką.

"Nie rozmawiaj z debilem bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem"

no tak ale to kto ile laduje interesuje Ciebie, bo to w koncu na Twoje konto idzie ;P i dostaja za to udogodnienia ;>

a co do tej puenty, dlatego własnei nie rozmawiałem z Toba na ts^^ ;>

a chodza takie pogloski ze za "pokazanie piersi przed kamerka" tez sa jakies zalety . np. ktos zostal GMem ^^ (nowy) :)

Opublikowano

Ps: "Z tymi cyckami też to słyszałem" być może to prawda ;D ,a poza tym co do tej kasy to widać ,że jakieś uzależnienie jest na pieniądze ,polecam Lekarza jakiegos czy coś. :]

Opublikowano

Jesli tutaj bronie na 254lv ktore sie robi z pol roku sa w ISIE po 300 zeta, to ja nie mam pytan.. Wydasz 5 tysiaczków i masz wszystkie tarcze pvp bronie i zbroje na 254 gotowa..

Widze TEAM tutaj ma kontrole umysłu pieniądza jak swidowie jehowy kontrole umyslu straznicy..

Nie dość że poważnym wyzwaniem dla Ciebie jest sklejenie kilku słów tak żeby nie zrobić w nim co najmniej 4 byków, to najwyraźniej masz również kłopot z okularami. Tak że zainwestuj w porządną lupę i dopiero weź się za przeglądanie itemów które są w Is, bo albo ja się nie znam albo u nas nie ma itemów na 254lvl :)

Opublikowano

Nie dość że poważnym wyzwaniem dla Ciebie jest sklejenie kilku słów tak żeby nie zrobić w nim co najmniej 4 byków, to najwyraźniej masz również kłopot z okularami. Tak że zainwestuj w porządną lupę i dopiero weź się za przeglądanie itemów które są w Is, bo albo ja się nie znam albo u nas nie ma itemów na 254lvl :)

Pomyliło mu się z "250 lvlem " ale mi tez Halo ,ale prawde pisze i to się liczy ,same fakty ,Adminie coś widzę słów ci braknie powoli .... ,no i ludzi na serwerze też :D

Opublikowano

no nie ma eq na 254lv

a co do lepszych itemow w is moze i nie ma ale prywatnie jakby ktos chcial wyslac przelew na prywatne konto bankowe to pewnie problemu nie am ;>

Opublikowano

no nie ma eq na 254lv

a co do lepszych itemow w is moze i nie ma ale prywatnie jakby ktos chcial wyslac przelew na prywatne konto bankowe to pewnie problemu nie am ;>

Co do Prywatnych przelewów ,to z tajnych Informacji słyszałem o tym ,no ale cóz,co ludzie robia dla kasy.... Szkoda słów ;x Ps: masz uzależnienie na Pieniądze widać to odrazu , a i jeszcze jedno Uzależnienie to Choroba Mózgu jakbyś nie wiedział polecam ponowną wizyte u Lekarza.

Opublikowano

Co do Prywatnych przelewów ,to z tajnych Informacji słyszałem o tym ,no ale cóz,co ludzie robia dla kasy.... Szkoda słów ;x Ps: masz uzależnienie na Pieniądze widać to odrazu , a i jeszcze jedno Uzależnienie to Choroba Mózgu jakbyś nie wiedział polecam ponowną wizyte u Lekarza.

no w koncu ktos musial zasponsorowac wakacje ktore mial w tym roku :D

Opublikowano

Craschuje, dnia 22 Sie 2013 - 01:52, napisał:

Serwer wydaje się być za bardzo przesadzony, Nie zagram :/ Duże lagi :/ Wole jakieś dobre Medium, STABILNE ale powodzenia :)

Zainwestuj w jakiś lepszy komputer nawet z lombardu, bo po twoim poście widzę że twój nie nadaje się nawet na złom

nie polecam gry na tym serwerze, moze wydawac sie fajny ale po pewnym czasie sytuacja staje sie nie za fajna.

uklady które panuja na serwerze - Administracja a gildia Obojetnie i jeszcze kilka. bugowali bryłki nie dostali bana

nie pamietam dokładnie nicku postaci ale też bugował i dostał bana ale nie zabral mu eq i dostal unbana, a kilka osob które dostały unbana za bugowanie zostały ukarane- zabraniem eq.

teksty typu "masz znany nick to za to usuwam ci all" ...

zbanowane konta "bo trzeba sprawdzic czy nie bugujesz znowu" ... po czym zostaje zabrane eq,

albo jeszcze lepszy fakt ! konto było czyste, "przypadkowo" zostało usuniete eq a admin odda inne... bez kd... bo mu sie nie chce dodawac, lub tez przywracac.

baza danych? zapis jest z 24 czerwca, bo do tego dnia mógł niektórym przywrocic eq, a gdyby cos sie stalo i trzeba przywrocic baze? ;) podobno juz jest backup zrobiony nowy ^ ^

uklady innych tez osob, po znajomosci z HA mozna dac komus bana.

kolejna sprawa, Team np. SQO zna sie na swojej robicie tak jak pewna osoba o sporcie;> nie bede wymienial z nazwiska.

forum? rygorystyczne zasady, gdzie admin nie bedzie sie mieszal bo moderator ma swoje pkt regulaminu ktore nie sa wpisane w zasady forum. podam jeszcze inny przyklad rang na forum, mialy byc od 200postów oraz roku konta na forum a ktoś tu ma konto od maja i ma juz elite;>

to jest moja opinia, czekam na wasze hejty.

26. Każda opinia o serwerze musi byc uargumentowana. > mysle ze ten warunek jest spelniony.

hejo ;)

Ranga na forum Cie podnieca? czy jak bo nie kumam, ja osobiście mam te rangi w dupie

Plotki to może słyszałeś od świadków jak to było napisane wyżej, daj jakieś SS'y tu na mpc a nie piszesz jakieś fusy

TO SERWER DLA CIEBIE !

Ładować to mogą Cie w dupę. Serwer jest dla ludzi normalnych, a nie dla debili

Ps: "Z tymi cyckami też to słyszałem" być może to prawda ;D ,a poza tym co do tej kasy to widać ,że jakieś uzależnienie jest na pieniądze ,polecam Lekarza jakiegos czy coś. :]

Lekarza to ja Ci polecam "" Laryngologa ""

Ty sie człowieku lecz jak najszybciej, bo aż mi Cie szkoda. Jeżeli nie wiesz o co chodzi w IS to jebnij się w ten swój pusty łeb. Kretyn zobaczy co jeden i drugi pisze i pamięta co do słowa.... szkoda że w szkole tak nie uważałeś bo po twojej mózgownicy widzę że raczej średnia 2.0 to max

sygnatura3k.png

Opublikowano

@tadzio widze ze jestes kolejnym czlowiekiem ktory mysli ze jak bedzie bronic wojtka to dostanie jakies eq. i ogarnij troche kulture, to ze rodzice nie nauczyli to juz nie moja wina.

nie ma to jak taki pro "Serwer" a ma wikipedie na takiej str;) http://pl.vmt2.wikia.com/wiki/VMT2_Wiki

nie ma to jak placic złotówki inenj osobie za tworzenie map/questow ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...