Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gość którego wymieniłeś też wyłapał bana dla twojej świadomości :)

A wersja była zupełnie inna, podobno to ty zaczynałeś tą awanturę na kanale

sygnatura2lg.png

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja rozpoczelem? :)

a ktoci tak powiedzial? on ? :) ciekawe ze pierw banujecie a potem nic bez slowa nawet sie nie zapytacie drugiej str;>

on dostal bana? no popatrz ciekawe;>

nastepna sprawa kto to dajecie bana za "klotnie" ?;> gdy nawet nie obrazilem go?

odbanuj mnie na ts to chetnie o tym porozmawiam;)

Opublikowano

Aha, czyli jak ktoś ma 25 lat więcej odemnie to może wyzywać moje koleżanki a jak ja go za to zwyzywam to dostaję perma?

Rozumiem. To mówi o administracji więcej niż jakbyście mieli serw pod IS.

Opublikowano

nie polecam serwera jeszcze raz,

administracja pod wzgledem do graczy do niczego:)

przyklad wyzej

Naucz sie najpierw konstruktywnie budowac zdania.

Tak sie sklada,ze administracji nic nie mozna zarzucic.Czeste eventy, update oraz zawsze mozna liczyc na pomoc od Wojtka badz ktoregos z gmow.Takimi marnymi hejtami nie popartymi zadnymi dowodami nic nie wskorasz.W twoich postach wyczuwam zazdrosc.Boli Cie to,ze serwer odniosl sukces? Nie odpowiadaj,to bylo pytanie retoryczne.

Top@ Do kiedy trwaja zapisy na event??

Opublikowano

Do niczego jesteś ty, my siedzimy 24h na Serwerze żeby grało wam się komfortowo i żebyście grali bez lagów, a ty nam wyskakujesz z takimi tekstami? Chłopie ja czasami nie wiem co to znajomi bo robię Eventy i pomagam graczom na TS3

Już nie wpomnę o Forum na którym mam tyle Eventów że jestem do przodu z terminami o prawie miesiąc

JESZCZE RAZ KOLEGO ZASTANÓW SIĘ CO PISZESZ, BO NIE MASZ ZIELONEGO POJĘCIA CO MY ROBIMY ABY BYŁO DOBRZE.

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Rozmawialem z administratorem.Pracuje nad autorskim systemem osiagniec oraz ignorowaniem graczy(ze wzgledu na spamboty).

Tak wiec serwer caly czas jest doskonalony.Serdecznie zapraszam ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

Na serwerze występuje tzw. Niekończąca peleryna? Jeżeli nie, to zostanie dodana?

Nie, nie występuje. Admini uważają, że nie warto, bo każdy by nie schodził ze spota, tylko expi dalej. Lecz jest mały dodatek, pelerynki dropia na wyższych mapach z mobów, więc nie ma lipy ;)

@

Skąd bronie 75?

Skąd stalki?

Klasy są zrównoważone?

Opublikowano

Biologa opłaca się robić? Rzeczy potrzebne trzeba dropić? Ciezko zdobyć kd +8?

Wiadomo - opłaca.

No jasne, chodzi Ci pewnie o ulepki?;d

No troszkę ciężko, jest tylko 30% szansy + wymagania są sporawe, ale ten serwer nie jest na 3 dni. :)

Opublikowano

Biologa opłaca się robić? Rzeczy potrzebne trzeba dropić? Ciezko zdobyć kd +8?

Biolog na tym serwerze to podstawa.Bez niego ani rusz.Jest o tyle dobrze,ze przedmioty oddajemy bez limitu czasowego.

Na serwerze występuje tzw. Niekończąca peleryna? Jeżeli nie, to zostanie dodana?

Nie ma lecz w pierscieniu tp mozna kupic pelerynki.

Dlaczego moby w m1 mają tak dużo hp? :O Dziki, nieb. alfa wilki. Czyżby bug?;d

@Skąd dropią: perły, broszki, bryłki?

Dziki sa podrasowane aby ludzie nie stawiali botow.Wilki nie byly edytowane.

Perly dropia w av3 brylki z ripa broszki av1/2

Nie, nie występuje. Admini uważają, że nie warto, bo każdy by nie schodził ze spota, tylko expi dalej. Lecz jest mały dodatek, pelerynki dropia na wyższych mapach z mobów, więc nie ma lipy ;)

@

Skąd bronie 75?

Skąd stalki?

Klasy są zrównoważone?

Bronie 75 dropia z tzw oponki na mapie metin1

Stalki rip i oponka.

Klasy sa wyrownane przynajmniej w moim odczuciu.

Opublikowano

Wiadomo - opłaca.

No jasne, chodzi Ci pewnie o ulepki?;d

No troszkę ciężko, jest tylko 30% szansy + wymagania są sporawe, ale ten serwer nie jest na 3 dni. :)

25% szans nie 30.

Top@ Polecam serwerek,gra sie swietnie.

Opublikowano

Czy schowki na rudy i osci juz dzialaja? Tzn mozna deponowac w nich osci/rudy??

Top@ Jedyny na serwer na,ktorym topka nie wyprzedaje sie a gra dalej,poniewaz nawet na maksymalnym lvlu jest co robic.Goraco polecam.

Opublikowano

Czy schowki na rudy i osci juz dzialaja? Tzn mozna deponowac w nich osci/rudy??

Top@ Jedyny na serwer na,ktorym topka nie wyprzedaje sie a gra dalej,poniewaz nawet na maksymalnym lvlu jest co robic.Goraco polecam.

tak
Opublikowano

Grałem kiedys na tym servie, ale doszedlem do wniosku, ze nie ma co poswieca na gre swoich 2 lat, by miec tam topowe eq i sie liczyc na servie. Zreszta ktos bogaty moze sobie nakupic za pare tysiakow w IS eq na 250 i posrzedacwac w grze i zaraz szybko sie dorbi i nie musi mieisacami latac na rudy i kopac, co jest bardzo kreatywne. Licznik na strnie tez jest bardzo kontrowersyjny, bo watpie czy tam gra te 1600 graczy, skoro na kazdym kanale jest kilka tobolkow i pare luda do bicia. Najgorsze jednak jest to radio na stronce dla gimbusow, bo nie jest to liberalne radio, ale same techaniwy puszczaja DJe, ktorzy sa bez mutacji. Jedyny poztyw serva, ze jest stabilny.

Opublikowano

Chodza sluchy ze bedzie mozna zdobywac lvl powyzej 254 jestem ciekawy tej rewolucji ktora ma byc wprowadzona ma ktos jakies informacje na czym to bedzie polegalo ?

Grałem kiedys na tym servie, ale doszedlem do wniosku, ze nie ma co poswieca na gre swoich 2 lat, by miec tam topowe eq i sie liczyc na servie. Zreszta ktos bogaty moze sobie nakupic za pare tysiakow w IS eq na 250 i posrzedacwac w grze i zaraz szybko sie dorbi i nie musi mieisacami latac na rudy i kopac, co jest bardzo kreatywne. Licznik na strnie tez jest bardzo kontrowersyjny, bo watpie czy tam gra te 1600 graczy, skoro na kazdym kanale jest kilka tobolkow i pare luda do bicia. Najgorsze jednak jest to radio na stronce dla gimbusow, bo nie jest to liberalne radio, ale same techaniwy puszczaja DJe, ktorzy sa bez mutacji. Jedyny poztyw serva, ze jest stabilny.

Sory ty jesteś po mutacji czy po pierwsej misiączce? bo czytam twoje posty i za kazdym razem zmieniasz zdanie, a co najgorsze strasznie wlazisz w tylek, zreszta ktos juz ciebie nazwal lizodupem.

sygnatura3k.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...