Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skończcie robić burdel w prezentacji, nick dentysta rozumiem żale ale w necie jest cała masa darmowych blogów do wylewania swoich żali.

Póki co poniżej masz przedstawione jasno i wyraźnie dlaczego pożegnałeś się z serwerem.

27494468071332523804.png

To wszystko w temacie, mam nadzieję że moderator zwróci uwagę na załączonego screenshota i porówna adres IP który masz na forum.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak bana dostałem za nic ,śmieszne to jest a tutaj an tym ss Ip widac więc lepiej to usuń... bo jak ktoś bd miał moje ip to inaczej pogadamy..

Po 2 dostałem bana niedawno ;] ,a tamto pisałem wcześnie więc się nie ośmieszaj .oke?... bo to żąlosne i usun tego ss..

Opublikowano

Tak bana dostałem za nic ,śmieszne to jest a tutaj an tym ss Ip widac więc lepiej to usuń... bo jak ktoś bd miał moje ip to inaczej pogadamy..

Po 2 dostałem bana niedawno ;] ,a tamto pisałem wcześnie więc się nie ośmieszaj .oke?... bo to żąlosne i usun tego ss..

Odpoczniesz od internetu tydzien czy 2 nic sie nie stanie.Bedziesz mogl poswiecic ten czas na lekture jezyka ojczystego.

Po za tym przestan oczerniac serwer,musisz sie z tym pogodzic ze dostales bana slusznie zreszta.

Opublikowano

Odpoczniesz od internetu tydzien czy 2 nic sie nie stanie.Bedziesz mogl poswiecic ten czas na lekture jezyka ojczystego.

Po za tym przestan oczerniac serwer,musisz sie z tym pogodzic ze dostales bana slusznie zreszta.

Zadnego Eq nie ukradłem nie znasz Historii nie Hejtuj oke?.

Admin do cb - Co do Kradzieży Eq zadnego eq nie ukradłem ,bo ta postać kupiłem pewnie były właściciel kradł i tyle. ;] możesz po ip sprawdzić sobie....

Opublikowano

Skończcie robić burdel w prezentacji, nick dentysta rozumiem żale ale w necie jest cała masa darmowych blogów do wylewania swoich żali.

Póki co poniżej masz przedstawione jasno i wyraźnie dlaczego pożegnałeś się z serwerem.

To wszystko w temacie, mam nadzieję że moderator zwróci uwagę na załączonego screenshota i porówna adres IP który masz na forum.

to ze masz kogos serwer, i masz dostep do IP NIEUPOWAŻNIA CIE DO ROZPOWSZECHNIANIA IP UZYTKOWNIKÓW NA OTWARTYM FORUM, takie rzeczy sa karalne chyba., a gdy teraz ktos wkradnie się na PC Denstysty? jezeli chcesz cos do moderatora, to napisz mu na pw a nie tutaj. a po 2. za co ban? za napisanie prawdy?

Wojtek ogarnij sie bo robi to sie zalosne z Twojej str.

kradzieze eq? usuneles eq podobno przypadkiem a teraz udajesz ze to jego wina?

zalosne.

Opublikowano

Stary raduj sobie te idiotyczne teksty, IP jest niewidoczne, a to że ewidentnie masz coś z głową nie upoważnia Ciebie do pisania takich bzdur na temat serwera.

Tak jak wcześniej pisałem kolego, nie rozmawiam z ludźmi Twojego pokroju ponieważ zapewne chciałbyś sprowadzić mnie do swojego poziomu, a później pokonać doświadczeniem.

Po przeczytaniu Twoich wcześniejszych postów, myślę że czas zakończyć z Tobą konwersację prowadzoną na poziomie dna który reprezentujesz.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Stary raduj sobie te idiotyczne teksty, IP jest niewidoczne, a to że ewidentnie masz coś z głową nie upoważnia Ciebie do pisania takich bzdur na temat serwera.

Tak jak wcześniej pisałem kolego, nie rozmawiam z ludźmi Twojego pokroju ponieważ zapewne chciałbyś sprowadzić mnie do swojego poziomu, a później pokonać doświadczeniem.

Po przeczytaniu Twoich wcześniejszych postów, myślę że czas zakończyć z Tobą konwersację prowadzoną na poziomie dna który reprezentujesz.

Pozdrawiam.

Poprawię Cię (na czerwono), wielki ogarze:

Stary, daruj sobie te idiotyczne teksty, IP jest niewidoczne, a to że ewidentnie masz coś z głową, nie upoważnia Ciebie do pisania takich bzdur na temat serwera.

Tak jak wcześniej pisałem, kolego, nie rozmawiam z ludźmi Twojego pokroju, ponieważ zapewne chciałbyś sprowadzić mnie do swojego poziomu, a później pokonać doświadczeniem.

Po przeczytaniu Twoich wcześniejszych postów, myślę że czas zakończyć z Tobą konwersację prowadzoną na poziomie dna, który reprezentujesz.

Pozdrawiam.

Szczególnie popracuj nad interpunkcją.

Pozdrawiam.

123

Opublikowano

No więc tak sobie czytam te niektóre posty i widzę że strasznie się uczepiliście Wojtka oraz serwera. Przykre, że dwóch takich "dorastających" wypłakuje się na forum mpc i oczernia bogu ducha winnego admina. Jest opiekunem jak i właścicielem virtuala i zrozumiałe jest to, że musi dbać i chronić uczciwych graczy od takich tu m.in. dwóch siusiumajtków (Skitty, Dentystaa) wypłakujących się że bana dostali za "niewinność". Nie umiecie grać uczciwie to poszli won.

Panie Wojtku szkoda czasu na takich "dzieci", mają przewagę liczebną ;)

Serwer prowadzony jest starannie, uczciwie i co najważniejsze jest czysty. Oczywiście zaraz Ci co chcą Wojtkowi dogryźć, odpiszą "swoje". Nie mam nic do zarzucenia ani serwerowi, ani administracji. Dzieci z gilem do pasa na mpc przyleciały się wypłakać w d*** ku*** jego mać. Gnoje. Ja to wziąłbym jednego i drugiego na kolano i pasem w dupsko przyrżnął i spokój by był.

Weźcie się lepiej za przeglądanie podręczników bo znowu przed wakacjami, jak co roku, będziecie się poprawiać na oceny mierne, prawda? :)

Serwer polecam !!!

p.s. Anonymus do dzieła, sprawdź pisownię i interpunkcję, polonisto :) Poczytałem Twoje posty kozaku i wytykać błędy to możesz wtedy jak sam ich nie robisz :) I jak już wziąłeś się za takie poprawki, to i swoim kolegom wyżej też popraw błędy, będą mieli lżej na starcie w nowym roku szkolnym.

Dobranoc.

Opublikowano

@anony ogarnij się chłopcze. zrobiłes większy spam tym poprawieniem bledu niż to było warte.

@up kolejny liczący na to ze napisze dobre słowo o adminie i dostanie cos?

dla twojej świadomości nie Dostalem bana i ze ty masz problemy w szkole z nauka to twoja sprawa i nie porownoj swoja osoba innych użytkowników tego forum. widze ze niestety kultury tez nie Jestes nauczony, przykre. klnac chcesz udowodnic ze Jestes fajny? no niestety nie udało się.

a tobie drogi wojtku życzę jak najwięcej kasy na koncie od naiwnych graczy i udanego wkrecania kitow oraz banowania za free. pamiętaj nic nie trwa wiecznie. a mowisz o poziomie? spójrz na siebie i swoje zachowanie jak jedziesz po innych (kilka str wcześniej), czy tak się zachowuje HA ? :).

tyle na ten temat. gry na serwerze nie polecam. żegnam.

Opublikowano

Chłopczyku ja nie z tego pokolenia, że aby coś osiągnąć musi się podlizać. Wpajano Ci widzę, że jak dobrze się zachowasz i pochwalisz ładnie to dostaniesz "cucu". Nagrodą w grze jest dla mnie to iż sam uczciwie doszedłem do tego co mam . Coraz bardziej wzbudzasz u mnie współczucie. Nie umiesz grać uczciwie, zmień serwer tylko uprzedź wcześniej administrację, że jak coś pójdzie nie po Twojej myśli to przylecisz na mpc z rykiem i ich obsmarujesz, może jest szansa, że będą traktować Cię "wyjątkowo" :)

Nie mszę być taki fajny, mam normalnych znajomych i nie muszę szpanować i się popisywać. Nie komentuj moich postów smarku bo widzę, że jednak z gnojami nie warto dyskutować a jeśli już musisz, to pisz z dużych liter.

A tak w ogóle to chyba już dawno powinieneś spać płaczku :)

I gratuluję Skitti - bo mimo wszystko - pokazałeś, że jednak uczciwość tego serwera zwaliła Cię z nóg i Tobie to nie odpowiada :)

Serwer polecam.

Opublikowano

Skiiti i reszta bandy nie mam zamiaru sie z wami klocic lecz to co napisaliscie to zwykle oszczerstwa.

Wojtek interesuje sie kazdym graczem.Nie wyznacza "przepasci" pomiedzy osoba korzystajacą z is a ta ktora nie wydaje pieniazkow na gre.Pomaga,kazdej osobie.Nikt nie jest faworyzowany.Gram tutaj ponad miesiac i pomogl mi niejednokrotnie.Rozumiem twoj bol zwiazany z utratą konta lecz nie musisz wylewac tutaj swoich zalow.

Wszystko to co znajduje sie w item shopie mozna zdobyc rownie dobrze w grze.Dzisiaj gralem tutaj zaledwie 2godzinki i zdobylem 170b.Zaczynalem od 0,jeszcze kilka stron wczesniej pytalem sie czy warto tutaj grac.Serwer bardzo mnie wciagnal dlatego nie bede pozwalal na oczernianie Wojtka.Mam nadzieje,ze nie bedziesz odpisywal na moj post.

Topic@ Gra sie naprawde przyjemnie,kazdemu polecam virtuala chociazby ze wzgledu na stabilnosc.Wszystkie przerwy konserwacyjne odbywaja sie w nocy.Spamboty,cheaty sa na biezaco banowane.Graczy jest naprawde sporo.Nic tylko grac.

Down: Ja widze tylko jedno wyjscie,robic eq samemu ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

Mam jeszcze prośbe do admina zrób coś zeby ceny spadły bo codzień ceny rosną normalnie jak z kosmosu teraz za eq to trzeba chyba rozbić bank żeby coś kupić

Opublikowano

Mam jeszcze prośbe do admina zrób coś zeby ceny spadły bo codzień ceny rosną normalnie jak z kosmosu teraz za eq to trzeba chyba rozbić bank żeby coś kupić

Pracujemy nad tym, w chwili obecnej pomajstrowaliśmy trochę przy dropie bryłek i czekamy na efekty :)

Opublikowano

Szykujecie cos na zakonczenie wakacji?;P

Wprowadzenie malzy do npc jest dobrym pomyslem wiec zastanowcie sie nad tym.

Kiedy bedzie mozna pobierac nowego klienta?

Jasne że tak, chociażby od godziny 24:00 przez cały tydzień ostatnich dni wakacji 50% UP SM w naszym is, z małżami nie będzie również problemu aktualnie mocno myślimy nad ich ceną tak że na dniach powinny się pojawić u naszego psychiatry. Klienta składamy właśnie do kupy, więc w połowie tygodnia powinna się pojawić pierwsza beta.

Zapraszamy Wszystkich graczy w przedziale lvl do 249lvl na wielką wojnę gildii, zapisy dostępne na naszym forum.

UWqQzHt.png

Opublikowano

Majstrowaliście coś przy riperze i dropie z niego? Bo ostatnio byłem 3 razy i dwa razy poleciało mi po 20b, a raz 30b. Jeśli tak, to zapraszam do mojego tematu na forum w dziale propozycje:''Sposób na zmniejszenie ilości bryłek''.

edit

Jednak pech, dzisiaj wypadło mi 50, 80 i 100 ;)

Opublikowano

Co myslicie aby dodac nowe skyboxy? Mysle,ze ladnie sie prezentuja.

Topic@ Ustaliliscie juz cenę za malze u historyka? Bedzie ich 200sztuk?

Czy gdy zakoncza sie wakacje mozna bedzie jeszcze przez tydzien wymieniac kolorowe proszki na prezenty?

Serwer jak zawsze polecam ;)

Opublikowano

Co myslicie aby dodac nowe skyboxy? Mysle,ze ladnie sie prezentuja.

Topic@ Ustaliliscie juz cenę za malze u historyka? Bedzie ich 200sztuk?

Czy gdy zakoncza sie wakacje mozna bedzie jeszcze przez tydzien wymieniac kolorowe proszki na prezenty?

Serwer jak zawsze polecam ;)

Małże będę w naszym monopolu cena jak za samranckie mocne w biedronce, na skybox rzucę okiem szczególnie że fajnie wyglądałoby to z naszym automatem do gaszenia światła. Wymianę proszków udało mi się załatwić do 10 września.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mam takie pytanko :P czemu tak wolno exp leci skoro to easy moze ja nie wiem gdzie expic :D ?? W takim razie p[rosze o podpowiedz gdzie expic mam 52 xD i exp leci jak krew z nosa :)

242662WizKhalifa.png

Opublikowano

15lvl do 30lvl M2
30lvl do 40lvl Dolina okrów
40lvl do 50lvl (czarne orki)
50lvl do do 75lvl możesz powoli próbować loch v2 najpierw węże i skorpiony później szpony
75lvl do 90lvla Atlantyda v1
90lvl do 110lv Atlantyda v2
110lvl do 130lvl Zombie
130lvl do 170lvl Odpowiednio groty wygnańców do v1 do v6

170+ pustynia zapomnienia, empire-war, mapa metin2 130

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...