Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer stary jak świat i za duzo n00bków jak na mój gust.

Oceniasz negatywnie serwer po jego stabilnosci? To chyba dobrze,ze stoi dlugo przynajmniej masz pewnosc,ze nie padnie.

Owszem jest duzo dzieci ale graja tez osoby dorosle( Mam na mysli moja osobe i nie tylko).

Polecam ze wzgledu na "doswiadczona" administracje i duza ilosc eventow.

Opublikowano

na początek zastanów się co oznacza słowo " noobków " bo podejrzewam że sam nie jesteś lepszy :)

Serwer stary jak świat i za duzo n00bków jak na mój gust.

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Oceniasz negatywnie serwer po jego stabilnosci? To chyba dobrze,ze stoi dlugo bynajmniej masz pewnosc,ze nie padnie.

Owszem jest duzo dzieci ale graja tez osoby dorosle( Mam na mysli moja osobe i nie tylko).

Polecam ze wzgledu na "doswiadczona" administracje i duza ilosc eventow.

Bynajmniej masz pewnosc

BYnajmniej to przeczenie i uzywa sie go np. bynajmniej nie wiec jesli szukac sensu bo nie ma go w tym zdaniu to piszesz, ze nie ma pewnosci, ze nie padnie czyli ma szanse pasc?

Idz kundlu, za godzine wieczorynka, pakuj plecak bo jutro buda.

@AW Czy na 77 lvl można wbić 5x P?

Opublikowano

Ile osób w godzinach szczytu? Skąd brać ulepki na epicki? Dlaczego usunęliście perły z NPC? Skąd brać brochy?;d

w weekendy przekracza 2k.Masz licznik na stronie glownej.Ulepki leca w wiezy wygnancow.Glownym ulepszaczem sa rudy.Przywolania rud masz u npc.Perly zostalu usuniete,poniewaz zostala zwiekszona szansa na ulepszenie kd (na+8)[ z 5 na 25%]. Administracja zwiekszyla % na ulepszenie itemow wymagajacych perel.Broszki z atlantyd.
Opublikowano

Mam 100 kuponów na dziesiejszá loteriade wczoraj podobno kilku kolesi wygralo 3 zbroje i 2 bronie na 250lvl.

Administracja mogla by uaktualnic prezentacje, z samego waszego dzialu poradniki i nowosci zrobila by sie tu niezla encyklopedia.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Mam 100 kuponów na dziesiejszá loteriade wczoraj podobno kilku kolesi wygralo 3 zbroje i 2 bronie na 250lvl.

Administracja mogla by uaktualnic prezentacje, z samego waszego dzialu poradniki i nowosci zrobila by sie tu niezla encyklopedia.

W moim odczuciu event "Wielka loteriada" jest wlaczony po to aby zapobiec inflacji.10 brylek za kupon to wkoncu nie tak malo.Trzeba przyznac,ze ceny poszly troszke w dol.Ogolnie,zycze Ci powodzenia aczkolwiek watpie abys cos wygral.Nagroda nie sa same itemy na 250lvl a takze medale portalu i tym podobne rzeczy.Nie wiem czy zauwazyles lecz Wojtek dostal bana na mpc i od tego czasu tutaj nie wchodzi ;D

Bez spamu,serwer polecam,duzo wojen,ludzi i eventow.Na,kazdym lvlu jest co robic.Zarobkow jest sporo.Nie trzeba ograniczac sie do dropu "skrzynek".

Opublikowano

Wygrać idzie i to nie tylko w loteriadzie. Masz tyle Eventów że jest w czym wybierać i w każdym są fajne nagrody :)

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Mi tylko nie podoba sie wyglad trawy z 2008r.Uwazam ze ta standardowa byla lepsza.Miasta stracily to cos.

trawa w z 2008r jest cudowna najlepsze czasy mojego nołlajfienia

;P

Opublikowano

Panowie w tym temacie piszemy opinie na temat serwera a nie o trawie z 2k8 roku ;)

Idz sobie popilnuj prezki concordi lepiej

Serwer polecam perła wśród easy, ciągłe eventy graczy od groma

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Chyba czas wrócić na stare śmieci, stabilne smieci :)

@@

Was administratorów za przeproszeniem aby nie poje*ało? :) Wpieprzacie ostrzeżenie za byle gówno, za twarz sobie wlepcie jak wam mało. Dałem info o serwerze, post nie był bez sensu "stabilne śmieci" u tego który mi to dał, czytanie ze zrozumieniem leży na najniższym poziomie i prosi się aby się podszkolić Mr. Administratorze. Beka z was :) Nie macie co robić to wlepiacie ostrzeżenia za byle co, pajace xD Teraz pewnie dostane bana, bo uraziłem kogoś dume hahaha :D

ZjaranaPanda

Opublikowano

Jezeli ktos ma dylemat aby tutaj zagrac,niech sie nie zastanawia i pobiera klienta.Naprawde swietny serwer.

Znajdziecie tutaj mase dungeonow,na ktorych mozna efektywnie zarabiac.

Serwer jest bardzo stabilny,w ciagu mojej 2miesiecznej gry nie odczulem najmniejszego laga.

Niech was nie zmyli napis "easy" w prezentacji.Aby zdobyc niebianskie/boskie eq trzeba sie bardzo napracowac.

Opublikowano

Idz sobie popilnuj prezki concordi lepiej

Serwer polecam perła wśród easy, ciągłe eventy graczy od groma

Jakie easy? Sytuacja z servem wyglada tak. Eq sie robi z rok, moze dwa, a gotowe eq na 250lv mozna zakupic za to za okolo 300zl w IS. Zainwestujesz kilka tysiakow w IS to mozesz handlowac tarczami do pvp i je sobie drogo sprzedac w grze. Jest kilka takich typkow na serverze, ale coz jedni musza pracowac na eq rok jak woly, a ktos w 1 dzien mzoe zaladowac IS i miec gotowe eq na 250 w 1 dzien. z robieniem eq to ten server nie ma nic wspolnego z easy.

Opublikowano

Up zainteresuj się tym shitem na którym grasz, bo zdaje się że na stronie glównej tylko odnośnik do itemsopu tam dziala:D Ja gram przeszlo 2 lata i akurat bardzo mi sie to podoba ze nie jest to serwer kilku dniowy.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Jakie easy? Sytuacja z servem wyglada tak. Eq sie robi z rok, moze dwa, a gotowe eq na 250lv mozna zakupic za to za okolo 300zl w IS. Zainwestujesz kilka tysiakow w IS to mozesz handlowac tarczami do pvp i je sobie drogo sprzedac w grze. Jest kilka takich typkow na serverze, ale coz jedni musza pracowac na eq rok jak woly, a ktos w 1 dzien mzoe zaladowac IS i miec gotowe eq na 250 w 1 dzien. z robieniem eq to ten server nie ma nic wspolnego z easy.

Nie wiem czy wiesz ale z ,kazdego mooba masz szanse na dropniecie smoczych monet.Co z tego,ze sa itemy w is jak nie kazdy moze sobie na nie pozowolic? Lepiej wyjdziesz na zrobieniu ich w grze.Zwykly hw,ktorego mozesz miec po godzinie gry kosztuje kilkadziesiat zl.

Virtual oferuje jedna z lepszych jak nie najlepsza maszyne na rynku,koszty jej miesiecznego utrzymania wynosza wiecej niz koszty rocznego oplacenia arg******

Po za tym zajmij sie swoim serwerem bo chyba wam forum wywalilo.

Opublikowano

Runiczny Deszcz

Nadciąga deszcz Boss'ów z innego wymiaru.

Chcą zawładnąć światem VirtualMT2.

Musicie zebrać armię i pokonać deszcz Bossów

oraz inne przeszkody.

Więcej na naszym Forum w dziale Eventy lub na Facebook [GM]Kotek

sygnatura2lg.png

Opublikowano

nie polecam serwera po raz kolejny;) pomimo tego ze tutaj nie gram juz, wszedłem w dniu wczorajszym na TS aby porozmawiac ze znajoma.

po chwili wpadl czlowiek, o ile go mozna nazwac czlowiekiem, bo czlowiek to istota myśląca a gracz xxSingielxx nie nalezy do takich.

wszedł kłócic sie z pewna osoba, po czym ja, po prostu nie dam swoich znajomych traktowac jak przyslowiowią "szmate", i powiedzialem mu pare słów oczywiscie z kultura, bo posiadam takową aby poszedł z tego kanału i aby dal spokoj tej osobie, po czym on zaczal mnie wyzywac, i zaczal mi grozic ze dostane bana, i dodal ze zaraz wejdzie wojtek i pogada sobie ze mna, to mowie ze czekam;) po czym dostalem bana "perma" You are banned permanently. Reason: "Jeszcze raz i poleci na ip"

szkoda ze tutaj sie dostaje bany za nic;) ze gracze ktorzy laduja w IS maja wladze na tym serwerze, i to ze uklady takie tutaj panuja;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...