Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie trzeba miec eq na mapie zombie 105lv??

Mooby bija mnie po 20k mimo 1.5k deffa i 60%buffow.Bez peta da sie wg ogarnac??

Jeśli to możliwe ubierz jak najmniej defa, lub wybonuj EQ na bufie, koszta niewielkie a znacząco podniosą komfort przebywania na tej mapie.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli to możliwe ubierz jak najmniej defa, lub wybonuj EQ na bufie, koszta niewielkie a znacząco podniosą komfort przebywania na tej mapie.

Z tym,ze ja gram buffem :D

Zrobie 2 secik eq z intem.Najpierw buffne a pozniej zaloze eq na mooby tylko czy tak mozna?

Topic@ polecam serwer,tutaj po prostu nie mozna sie nudzic.Nie patrzcie jak dlugo stoi.Jest bardzo duzo graczy nisko levelowych.

Srij9JT.png

Opublikowano

Tak z ciekawosci ile jest tutaj % na ulepszenie? Kilka razy spalilem hwanga a zeby ulepszyc stalke od +0 na +9 poszlo ok. 35 metali.Tydzien temu gildie mozna bylo zalozyc od 90lv(lub mniej) a teraz 130.Troszke nad tym ubolewam ale nie bede podwazal decyzji administracji.Wkrecilem sie na dobre wiec macie 1 stalego gracza wiecej ;p

Serwer jak zawsze polecam.Nie trzeba miec wysokiego lvl aby dobrze sie bawic.Samo dropienie yangow na mapie metin 1 kojarzy mi sie z eventem zuo :D

Niestety musze dokupic ram,bo mam tam pokaz slajdow ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

Tak z ciekawosci ile jest tutaj % na ulepszenie? Kilka razy spalilem hwanga a zeby ulepszyc stalke od +0 na +9 poszlo ok. 35 metali.Tydzien temu gildie mozna bylo zalozyc od 90lv(lub mniej) a teraz 130.Troszke nad tym ubolewam ale nie bede podwazal decyzji administracji.Wkrecilem sie na dobre wiec macie 1 stalego gracza wiecej ;p

Serwer jak zawsze polecam.Nie trzeba miec wysokiego lvl aby dobrze sie bawic.Samo dropienie yangow na mapie metin 1 kojarzy mi sie z eventem zuo :D

Niestety musze dokupic ram,bo mam tam pokaz slajdow ;)

Możliwość założenia gildii od zawsze dostępna była od 130lvl, w zeszłym tygodniu prawdopodobnie była literówka w opisie locale, tak czy inaczej "wbicie" 130lvl to żaden problem a nam zdecydowanie zmniejsza ilość botów :) Jeśli chodzi o szansę na pomyślne ulepszenie to na pewno nie raz poślesz pare kur.. pod naszym adresem, natomiast zasada jest taka że przy dużej liczbie graczy na danym kanale, zdecydowanie ładniej ulepsza się itemki na kanale o mniejszym oblężeniu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Możliwość założenia gildii od zawsze dostępna była od 130lvl, w zeszłym tygodniu prawdopodobnie była literówka w opisie locale, tak czy inaczej "wbicie" 130lvl to żaden problem a nam zdecydowanie zmniejsza ilość botów :) Jeśli chodzi o szansę na pomyślne ulepszenie to na pewno nie raz poślesz pare kur.. pod naszym adresem, natomiast zasada jest taka że przy dużej liczbie graczy na danym kanale, zdecydowanie ładniej ulepsza się itemki na kanale o mniejszym oblężeniu.

Pozdrawiam.

O tym ulepszaniu nie wiedzialem ;P

Nie mysleliscie o tym,zeby u handlarki wprowadzic 200 magicznych metali,lub wprowadzic mozliwosc laczenia? ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

O tym ulepszaniu nie wiedzialem ;P

Nie mysleliscie o tym,zeby u handlarki wprowadzic 200 magicznych metali,lub wprowadzic mozliwosc laczenia? ;)

Myślimy nad tym dość intensywnie, póki co na dniach wprowadzimy możliwość deponowania wszystkich rodzai "rud" za pomocą dynamicznie zmieniającego się boxa.

Więcej informacji jak zawsze znajdziesz na naszym forum.

Opublikowano

Administracja informuje o ,kazdej najmniejszej konserwacji co jest wielkim +

Serwer ma naprawde sporo graczy,czeste wojny,wspolne wypady gildii etc.

Bardzo duzo eventow ;p

Zaluje tylko,ze nie gralem tutaj wczesniej ;D

Serwer przyciagnal moja uwage wiec nie widze przeciwskazan aby pograc sobie nawet w nocy ;)

Moim zdaniem serwer zasluguje na lepsza prezentacje ;> Ta jest niegodna ;C

Srij9JT.png

Opublikowano

mozna Ip ??? bo nie chce sciagac calego clienta

Administracja czuwa wiec na kamer modzie dlugo nie pograsz.Liczba graczy porownywalna jest do pando**.Tam jest 10 spambotow a tutaj zadnego.

Polecam serwer ale poczatki sa naprawde trudne.Podobno gdy ma sie juz peta idzie z gorki ale wez tutaj zarob 350b.Tak czy inaczej nie poddaje sie ;p

Srij9JT.png

Opublikowano

350 bryłek to nic, fenix chodzi po 4000 bryłek xD Pogrywam tutaj dalej, powoli powoli, ale idzie xD jedyną rzeczą jest to, iż moglibyście wprowadzić broń dla szamana al'a maczuga dla innych profesji...głupio trochę, że szaman jest tak daleko w tyle jeśli o bossy chodzi np. Rippera. Nie myślicie może o tym ? :P

io7e.jpg

Opublikowano

350 bryłek to nic, fenix chodzi po 4000 bryłek xD Pogrywam tutaj dalej, powoli powoli, ale idzie xD jedyną rzeczą jest to, iż moglibyście wprowadzić broń dla szamana al'a maczuga dla innych profesji...głupio trochę, że szaman jest tak daleko w tyle jeśli o bossy chodzi np. Rippera. Nie myślicie może o tym ? :P

Jest taka bron i nawet lepsza od maczugi.Smoczy dzwon diabla(sdd)

Nie jest droga,mam ja na sobie ;p

Srij9JT.png

Opublikowano

No jak może byc lepsza skoro maczuga ma bodajże jeszcze wbudowane 1000 wartości ataku (chyba tyle), a ten dzwon nie ?

P.S - też mam ten dzwon xD

Maczuga ma wbudowana wartosc ataku 600 :p

Podasz mi twoj nick w grze? Pogramy razem

Topic@ Caly czas zastanawialem,sie czemu na prywatnych serwerach jest tak malo ludzi,gdzie oni wszyscy sa.Grajac tutaj otrzymalem odpowiedz.Polecam ze wzgledu na Wojtka,mialem problem pomogl mi blyskawicznie.Z poczatku balem sie tego serwera ale powolutku zaczynam sie wzbogacac ;)

Jezeli macie dylemat czy tutaj grac odpowiedz jest prosta : Tak

Srij9JT.png

Opublikowano

Fajny serwer, tylko trochę ciężko wbija się lvl, i bardzo dużo zabierają hp. np. w m1 są silniejsze potwórki niż w m2.
dzik który ma 7 lvl, pokonuje 50 xD

Opublikowano

Od 1 Sierpnia na serwerze rusza stały event, jakiego jeszcze nie widzieliście.

Wielka Loteriada VirtualMT2! - Od dnia 1.08.2013r na serwer zawita nowy NPC - Królewski Księgowy. Będzie on nadzorował nowy event zwany Wielką Loteriadą.
W czasie między losowaniami będzie sprzedawał specjalne bilety. - każdy po 10 brył złota. Po zakupie takiego biletu należy przeciągnąć go na księgowego, on zaś wpisze na nim dowolny numerek. - numerek od 4 do 999. W każdej chwili możemy sprawdzić numerek na bilecie. - wystarczy na niego kliknąć. Codziennie między 12 a 13 oraz 19 a 20 odbędą się automatyczne losowania, w tym czasie możemy przekazać nasze bilety księgowemu, sprawdzi on czy numerek na bilecie odpowiada jednymu z wylosowanych przez niego. Jeśli trafimy na jedną z pięciu numerków otrzymamy nagrodę w postaci Smoczych Monet, wartościowego EQ, itp.

Opublikowano

bilet jedno razowy?

Bilety które nie brały udziału w loterii ważne będą non stop, do momentu do póki nie oddasz go do księgowego :)

Opublikowano

No,przyznam serwer nie jest taki latwy na jakiego wyglada.W ciagu kilku minut stracilem moj caly dorobek(100b).

Planowalem ulepszyc 20kd na+8.Wszystkie spalil ;D

Na mniejszych lvlach trzeba sie troszke pomeczyc aby zarobic chociazby na peta ;p

Serwer oczywiscie polecam.Widac ze administracja nie spoczywa na laurach i caly czas stara sie go rozwijac.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...