Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wojtku,zajmij sie spambotami ktore zapraszaja na jakies gowno.

EDIT: 5% poprosze.

Speedy śmieszne jest to że byle shit`y roku 2013 próbują zrobić sobie darmową reklamę na porządnym markowym serwerze, nie zdając sobie sprawy że reklama na Virtualu to nie CaritasPolska

No nic w każdym razie we wtorek wracam do Was z pełną głową pomysłów.

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz racje na dluzsza mete jest to naprawde wkurwiajace.Aczkolwiek serwery tego pokroju nie stoja zbyt dlugo ;>

Kazdy chce sie wybic na popularnych serwerach i nic w tym dziwnego,ze wybieraja wlasnie virtuala.

Edit;5% poprosze.

Opublikowano

Bez fenixa lodowego to ty szamanem go nie uwalisz, więc nie masz co lecieć :D Ogólnie każdy na forum mi gadał, że szaman to tutaj na buffa jedynie się nadaję (jest parę osób, które dają radę). :D

Specjalnie dla Ciebie ;P

1376219010-U922706.jpg

Jak widac,kazda klasa nadaje sie do zarobku.

Czy lvl postaci ma jakies znaczenie przy otwieraniu szkaty??.Krąza pogloski,ze najwiecej bryl dropi na 135.

Srij9JT.png

Opublikowano

Specjalnie dla Ciebie ;P

Czy lvl postaci ma jakies znaczenie przy otwieraniu szkaty??.Krąza pogloski,ze najwiecej bryl dropi na 135.

nie, nie ma roznicy jaki lv masz.

Opublikowano

Specjalnie dla Ciebie ;P

1376219010-U922706.jpg

Zioom, nagraj pliska ubijanie go i daj na yt xD itp. itd.

AW@ - czy na serwerze występuje smok 1000 hektopascali ?

io7e.jpg

Opublikowano

Zioom, nagraj pliska ubijanie go i daj na yt xD itp. itd.

AW@ - czy na serwerze występuje smok 1000 hektopascali ?

Z moim komputerem(na korbke zreszta) nie byloby filmu tylko pokaz slajdow ;D

Dam ci jednak rade,zrob biologa z ogonami konia(dostajesz 20%na dt)

Wbij w 1-5 40% na dt w 6-7 250/20

Mile widziana bron 45+ chociaz ja mialem 41+ z kd potwora+7

Na 140lvl jest niebianski helm+9 ktory daje bodajze 500ataku.Nie mialem go na sobie ale planuje takowy zakupic ;d

Zbroja z kd vita+8 i pets.Minimalny lvl 133 aby go otruc.To chyba na tyle.Powodzenia ;)

Gdybys mial jakies pytania wal smialo w grze.Nick znasz.

EDIT: Jest duzo nowosci ale takiego smoka to ja nie widzialem ;c

Srij9JT.png

Opublikowano

Co myslicie o tym aby nieco "odswiezyc" serwer.Wprowadzic kilka aktualizacji,poprawek.

Proponuje nieco ograniczyc drop "smieci" podczas expienia.

Usunac drop ksiag misji(Sa bezuzyteczne,poniewaz nie dzialaja)

Poprawa literowek w misjach u biologa.

Wprowadzic niekonczaca sie peleryne,ktora mozemy uzupelniac.(Pomysl zaczerpniety z innego serwera).

Dodac paczki mikstur do npc.

Przydalyby sie lepsze zabezpieczenia przed cheatami.(Szczegolnie kamer mod-Byle dziecko ustawia spambota i zaprasza na inne serwery).

To tylko propozycje,nie musza byc zrealizowane.

Srij9JT.png

Opublikowano

Mimo iz nie osiagnalem tutaj wiele serwer polecam.Gra sie bardzo przyjemnie.

Wielki + dla Wojtka za to,ze nie tworzy innych serwerow tylko caly czas zajmuje sie jednym.

jesli bys jebal taki hajs co on na tym serwie tez bys go dalej robil ... to logiczne ,ze skoro serwer serwer przynosi zyski to admin bd go ulepszal itp

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Co myslicie o tym aby nieco "odswiezyc" serwer.Wprowadzic kilka aktualizacji,poprawek.

Proponuje nieco ograniczyc drop "smieci" podczas expienia.

Usunac drop ksiag misji(Sa bezuzyteczne,poniewaz nie dzialaja)

Poprawa literowek w misjach u biologa.

Wprowadzic niekonczaca sie peleryne,ktora mozemy uzupelniac.(Pomysl zaczerpniety z innego serwera).

Dodac paczki mikstur do npc.

Przydalyby sie lepsze zabezpieczenia przed cheatami.(Szczegolnie kamer mod-Byle dziecko ustawia spambota i zaprasza na inne serwery).

To tylko propozycje,nie musza byc zrealizowane.

Dzisiaj się tym zajmę, jak wystarczy czasu to oczywiście dodamy coś jeszcze ekstra. Póki co do końca wakacji szansa na ulepszanie wszystkich itemów na Virtual`u wzrosła o 10~20% !

Zapraszamy do gry.

Opublikowano

Z checia bym zagral gdyby nie 6/7 ;D

Pvp mimo 6-7 bonow jest bardzo wyrownane.Przy full klasie pojedynek nie trwa kilku min tak jak na pand*** a kilka serii.

Malo serwerow ma klasowe 6-7 dlatego uwazam ze virtual jest wyjątkowy.

Srij9JT.png

Opublikowano

wez nie pierdziel zjebali ten serwer kasymalnie niech poprawia dmg broni na wiekszy lv bez klasy 100% za chuja nie ustoisz bo plyniesz na skila

tak samo szaman wachlarzami jak zajebie to pocic 3 dni mozna serwer jak dla mnie od jakiegos czasu stal sie do dupy

1377774857-U369478.png

Opublikowano

wez nie pierdziel zjebali ten serwer kasymalnie niech poprawia dmg broni na wiekszy lv bez klasy 100% za chuja nie ustoisz bo plyniesz na skila

tak samo szaman wachlarzami jak zajebie to pocic 3 dni mozna serwer jak dla mnie od jakiegos czasu stal sie do dupy

Pozwoliłem sobie zerknąć w Twoje posty, tak że śmiało mogę stwierdzić że chciałbyś coś stworzyć ale pojęcia to ty nie masz o niczym. Tak że zamiast pisać takie idiotyczne komentarze weź się lepiej za naukę ortografii, bo to już przecież końcówka wakacji.

Pozdrawiam.

Opublikowano

DMG broni jest dopasowane, dzięki 6/7 pvp jest wyrównane. Grałem długi czas na serwerze i mogę śmiało polecić, stabilny i ciekawy.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Bądźcie czujni, na dniach w naszym autopatcherze znajdzie się aktualizacja, dzięki której na serwer zawita 18 nowych petsów, oraz komplet nowej biżuterii.

Zapraszamy do gry.

Ybh7dqN.png

Opublikowano

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy] dojebaliscie do pieac ,az zgaslo jak ten serwer z Medium na Harda zaczyna jebac o Biologu to juz nie wspomne go zrobic ..

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Moby w m1 są zbugowane xD Nieb. alfa wilk, dziki mają za dużo hp, jak wale im po 200 to je praktycznie łaskocze + one mi walą całkiem dużo.

Zagrałbym na nowo, ale teraz gdy usunęliście perły to nie warto . ^^

Opublikowano

Moby w m1 są zbugowane xD Nieb. alfa wilk, dziki mają za dużo hp, jak wale im po 200 to je praktycznie łaskocze + one mi walą całkiem dużo.

Zagrałbym na nowo, ale teraz gdy usunęliście perły to nie warto . ^^

Mooby nie sa zbugowane,celowo maja taki demejdz aby botow nie stawiali.Teraz gdy nie ma perel,mozna na nich ladnie zarobic.Po za tym warto zagrac bo zostala zwiekszona szansa na ulepszenie kd z 5 na 25%.Wystarczy pojsc do v3 lub av2 i z perlami nie ma problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...