Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o stary masz taki lvl jak ja po 10 min. gry na Serwerze :D Na Virtualu def to jeden z najgorszych bonów :D nie używaj go i lepiej daj na 6-7 250/20

A gdzie szybko zarobić tą surą 90 lv? :P

Opublikowano

wystarczy chodzić na eventy a są codziennie to jest obecnie najlepszy zarobek dla początkujących

A co zrobić z dropkiem surą 90 lv? Expić ją? Czy bić metki?

Opublikowano

A co zrobić z dropkiem surą 90 lv? Expić ją? Czy bić metki?

W tym temacie znajdziesz odpowiedź

Pozdrawiam.

Opublikowano

jak moby Ci bija wtedy 3k z szycia ...

Czasem jak gm ma humor to dostajesz te głupie 10b na start jak wygrasz oxa to mzoesz 500b dostac (ox codziennie 3-6 rund + inne eventy)

Opublikowano

skoro tak duzo bija Ci moby, zrob sobie bufka i 103% blogo musisz miec.

bufek na tym serwerze to podstawa

Opublikowano

Nie polecam grać wycofali perły i teraz lipa jest z malz leca perly wszystkie oprocz krwawej a jak poleci to cud .Robiłem wczoraj hełm x5 spalił i pereł juz nie mam dziękuje.Ja szukam sobie innego serwera bo nie wiem czym admin sie kieruje zmieniajac na gorsze słucha nie wiadomo kogo.

Opublikowano

Nie polecam grać wycofali perły i teraz lipa jest z malz leca perly wszystkie oprocz krwawej a jak poleci to cud .Robiłem wczoraj hełm x5 spalił i pereł juz nie mam dziękuje.Ja szukam sobie innego serwera bo nie wiem czym admin sie kieruje zmieniajac na gorsze słucha nie wiadomo kogo.

Nie wiesz czym się kierujemy, bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem naszego forum, a zdaje się że jest tam jasno i czytelnie napisane, iż szansa na pomyślne ulepszenie kamieni KD z +7 na +8 wzrosła z ~5 do 25%. Więc wybacz ale Twój post jest absurdalnie idiotyczny, w którym brakuje tylko propozycji umieszczenia na naszej stronie linka do moda.

Opublikowano

To żeby było sprawiedliwie to podwyżcie w takim razie szanse na ulepszanie itemkow o 5% albo zeby krwawe perły lepiej leciały

Opublikowano

Serwer mi sie podoba wszystko OK . Ale kurde co to za CENY W ITEMSHOPIE !!!?

Przelew 100 zl = 316000 SM

Boski helm +0 =360000SM

CZYLI ZEBY SOBIE W IS KUPIC BOSKIE BIZU TRZEBA WYDAC OK.800ZL MOIM ZDANIEM TO JEST JAKAS PORAZKA .. Wiem ze nie zmuszaja do tego zeby kupowac w IS ale jak ju to NIGDY NA ZADNYM SERWERZE NIE WIDZIALEM TAKICH WYSOKICH CEN W IS . Sory Za CapsLocka ale troche mnie to przerazilo ;] Takich cen na pl przeciez nie ma nawet . Chyba ze zera zle policzylem ..

.:: MrBrukiew ::.

.:Pomoc?:.

.:Pytanie?:.

.:Proźba?:.

Opublikowano

wlasnie te ceny w is mnie odstraszyly ;] wiem ze duze zainteresowanie serwerem jest ale ja niestety podziekuje tylko przez ten Is :D

.:: MrBrukiew ::.

.:Pomoc?:.

.:Pytanie?:.

.:Proźba?:.

Opublikowano

wlasnie te ceny w is mnie odstraszyly ;] wiem ze duze zainteresowanie serwerem jest ale ja niestety podziekuje tylko przez ten Is :D

W takim razie musisz szukać serwera, na którym takie EQ kosztuje nie więcej niż guma do żucia, wybór masz ogromny podejrzewam że na większości za jedyne 5zł możesz stać się mega koksem świeżo po rejestracji.

Pozdrawiam.

Opublikowano

W takim razie musisz szukać serwera, na którym takie EQ kosztuje nie więcej niż guma do żucia, wybór masz ogromny podejrzewam że na większości za jedyne 5zł możesz stać się mega koksem świeżo po rejestracji.

Pozdrawiam.

Nie chodzi o to zeby kosztowalo te 5zl ale tez nie powinno byc tak ze tylko milionerzy moga sobie tam cos kupic

Opublikowano

Nie chodzi o to zeby kosztowalo te 5zl ale tez nie powinno byc tak ze tylko milionerzy moga sobie tam cos kupic

Ceny w is sa tak ustawione aby gracze robili sami eq a nie szli na łatwizne,oraz aby itemy mialy swoją wartosc.

Nie wiesz czym się kierujemy, bo nie potrafisz czytać ze zrozumieniem naszego forum, a zdaje się że jest tam jasno i czytelnie napisane, iż szansa na pomyślne ulepszenie kamieni KD z +7 na +8 wzrosła z ~5 do 25%. Więc wybacz ale Twój post jest absurdalnie idiotyczny, w którym brakuje tylko propozycji umieszczenia na naszej stronie linka do moda.

Okej ale perly sa potrzebne rowniez na ekwipunek.

Srij9JT.png

Opublikowano

Siemanko mam takie pytanie dotyczące serwera, bo mam ochotę zagrać daggerem, ale nie wiem z których sztyletów robi się te najmocniejsze. Odpowie ktoś?

Opublikowano

Siemanko mam takie pytanie dotyczące serwera, bo mam ochotę zagrać daggerem, ale nie wiem z których sztyletów robi się te najmocniejsze. Odpowie ktoś?

Z Noży Siamese i smoczych noży, dojdziesz do VirtualMT2 nóż +20, a następnie Runicznych noży.

Opublikowano

Z Noży Siamese i smoczych noży, dojdziesz do VirtualMT2 nóż +20, a następnie Runicznych noży.

Dzięki za szybka odpowiedź widzę administracja nie śpi.

Opublikowano

Nie spi, nie spi. Ale widze, ze serwer zwalili, z filmikow adasia wydawal sie bardzo fajny, a teraz? ehh, szkoda slow. Perly z malzy... Szansa na pomyslne ulepszenie kd 25%? To lepiej podwyzscie wymagania i zrobice z 60/70%. No rozumiem, serwer musi sie z czegos utrzymywac, ale 100 zl za 1 itemek? To nawet najbogatszy hard nie ma takich cen. Gratuluje, teraz mozecie smialo czekac, jak nowi gracze zaczna odchodzic, Ci starzy zostana, bo juz sie dorobili. Odradzam serwer. ;l

Opublikowano

Nie spi, nie spi. Ale widze, ze serwer zwalili, z filmikow adasia wydawal sie bardzo fajny, a teraz? ehh, szkoda slow. Perly z malzy... Szansa na pomyslne ulepszenie kd 25%? To lepiej podwyzscie wymagania i zrobice z 60/70%. No rozumiem, serwer musi sie z czegos utrzymywac, ale 100 zl za 1 itemek? To nawet najbogatszy hard nie ma takich cen. Gratuluje, teraz mozecie smialo czekac, jak nowi gracze zaczna odchodzic, Ci starzy zostana, bo juz sie dorobili. Odradzam serwer. ;l

Czytaj co jest napisane wyzej.

Ceny są tak dobrane aby itemy w grze mialy swoją wartosc.Nikt Ci nie kaze korzystac z is.Wszystko co w item shopie mozna zdobyc w grze ;)

Gracze nie odchodzą a wrecz przeciwnie.Codziennie widze nowych ludzi,ktorzy pytaja sie do czego sluzy to a tamto etc.

Co do perel musze sie zgodzic.Zostal zwiekszony % na pomyslne ulepszenie kd ale co z tego jak perly potrzebne sa rowniez na ekwipunek.

Gracze,ktorzy zrobili eq wczesniej maja zdecydowanie latwiej.Chcialbym aby perly wrocily znow do npc a 5% na ulepszenie kd mi nie przeszkadza.

Srij9JT.png

Opublikowano

Administracja tego serwera kieruje sie tylko kolesiami z 254 lvl a na mniejsze to kładzie lache 254lvl chcialy zwiekszenie % na ulepszanie kd+8 poleciala zrobila teraz zrobione jest ankieta na przywrócenie pereł na Nie sa same 254 lvl załosne .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...