Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skille do P trzeba m-g-p normalnie czy da sie jakoś inaczej bo już 30 minut się męczę bo stoi na g10 ;/

Sa specjalne ksiegi,ktore wbijaja skille od razu na p,mozna je kupic od graczy.

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.Ile jest % na zrobienie smoczego naszyjnika ? 0.01% ? Bo już 12 razy spalił na +0 !!

2.Kiedy moje konto na forum będzie aktywowane

Opublikowano

1.Ile jest % na zrobienie smoczego naszyjnika ? 0.01% ? Bo już 12 razy spalił na +0 !!

2.Kiedy moje konto na forum będzie aktywowane

Tutaj ulepsza sie na kanale,na ktorym gra najwiecej osob czyli ch1.Jest wieksza szansa na pomyslne ulepszenie.Na konto czekalem jakies 12h

Srij9JT.png

Opublikowano

Tutaj ulepsza sie na kanale,na ktorym gra najwiecej osob czyli ch1.Jest wieksza szansa na pomyslne ulepszenie.Na konto czekalem jakies 12h

Dobrze kombinujesz.

Jeśli chodzi o forum, z uwagi na upalne lato i zimny browar, codziennie około 23 rejestruję wszystkie konta na forum.

Opublikowano

Szczerze? Powiedz mi co ma ulepszanie do iliości osób online :) Szansa na ulepszanie jest w navi refine_proto podane w %

Opublikowano

Szczerze? Powiedz mi co ma ulepszanie do iliości osób online :) Szansa na ulepszanie jest w navi refine_proto podane w %

Ale to samo napisał Admin Virtuala parę stron wcześniej -.-

Gówno nie spam ty małolacie tępy. Gość się spytał co to ma wspólnego, a ja mu odpowiedziałem, że sam admin to potwierdził ty zubożały kretynie. Kto was psy tępe na mpc na pozycje modów dopuszcza

io7e.jpg

Opublikowano

Bez fenixa lodowego to ty szamanem go nie uwalisz, więc nie masz co lecieć :D Ogólnie każdy na forum mi gadał, że szaman to tutaj na buffa jedynie się nadaję (jest parę osób, które dają radę). :D

io7e.jpg

Opublikowano

Bez fenixa lodowego to ty szamanem go nie uwalisz, więc nie masz co lecieć :D Ogólnie każdy na forum mi gadał, że szaman to tutaj na buffa jedynie się nadaję (jest parę osób, które dają radę). :D

Wystarczy zwykly pet i kd vita +8.Bilem go po 75k ale hp mam jeszcze zbyt malo.Znam ludzi,ktorzy ubijaja go uderzajac z hitow po ok.60k.Podstawa jest trucie.Dzieki niemu nie regeneruje pz.

Srij9JT.png

Opublikowano

a te metiny 130? oplaca sie ?

Mapa metin od 130lv nie jest przeznaczona do zarobku.Expi sie tam powyzej 160lv postaci.Co prawda dropia kd,niekiedy wartosciowe ale bardzo rzadko.Jezeli chcesz dropic yangi idz na mape metin1 lub v2 na ok 50lv.

Srij9JT.png

Opublikowano

A na mapie metin1 ile idzie wyciagnac brylek w jaki czasie?

Osobiście z full eq na drop yang, monetką itp wyciągam 2kkk + sztabki w jakies 30 minut może troszkę więcej, żeby osiągnąć taki wynik, musisz walić około 25k w te metki (polecam bodziaka) wtedy spływają jak gówno także .. Wyniki zależą również od ilości osób na danym CH, jeżeli jest 1 osoba i ty, fajnie się dropi, ale 4 osoby to już tłok także ;)

Opublikowano

Dlaczego zostały usunięte przywołania metinów od handlarza ?

A do czego Ci te metiny, do robienia lagów w m1 ?

Opublikowano

A do czego Ci te metiny, do robienia lagów w m1 ?

Potrzebne mi są m.in. do zrobienia misji " Polowanie na metiny" bo trochę ciężko jest znaleźć metka np. na 40 lv który niby to jest na pustyni a praktycznie w ogóle go nie ma.. I ilość ich do zabicia nie jest w cale mała, a respienie w mieście można zablokować i ustawić że się da dokonać zrzutu tylko poza miastem ( za murem ). Poza tym nie chodzi wyłącznie o metka na 40 lv.

P.s zrzut kilku rud też powoduje lekkie lagi :P

Opublikowano

Potrzebne mi są m.in. do zrobienia misji " Polowanie na metiny" bo trochę ciężko jest znaleźć metka np. na 40 lv który niby to jest na pustyni a praktycznie w ogóle go nie ma.. I ilość ich do zabicia nie jest w cale mała, a respienie w mieście można zablokować i ustawić że się da dokonać zrzutu tylko poza miastem ( za murem ). Poza tym nie chodzi wyłącznie o metka na 40 lv.

P.s zrzut kilku rud też powoduje lekkie lagi :P

Za 1 polowanie dostajesz bodajze 50b.Gdyby metiny byly u npc ludzie robiliby multikonta i tylko wykonywali te misje.W konsekwencji bryly straciliby na wartosci.Dobrze jest jak jest,nie kombinuj.

Srij9JT.png

Opublikowano

Za 1 polowanie dostajesz bodajze 50b.Gdyby metiny byly u npc ludzie robiliby multikonta i tylko wykonywali te misje.W konsekwencji bryly straciliby na wartosci.Dobrze jest jak jest,nie kombinuj.

akoś wcześniej nikomu nie przeszkadzały, tylko jak jakieś debile zaczęli robić pseudo "zou" to już zaczęła się fala protestów. I za pierwsze zadanie dostaje się 10 bryłek ( to jest nic, ~źródło forum virtual ) a metinów jednak 50 trzeba.

@edit: zadanie z metkiem na 40lv 100 sztuk mmm.. super tylko trud jest znaleźć 5 sztuk.

Opublikowano

akoś wcześniej nikomu nie przeszkadzały, tylko jak jakieś debile zaczęli robić pseudo "zou" to już zaczęła się fala protestów. I za pierwsze zadanie dostaje się 10 bryłek ( to jest nic, ~źródło forum virtual ) a metinów jednak 50 trzeba.

@edit: zadanie z metkiem na 40lv 100 sztuk mmm.. super tylko trud jest znaleźć 5 sztuk.

Wczesniej nie bylo wg nagrod za polowania.Jezeli az taki trud sprawia Ci ta misja nie rob jej.Jest przeciez wiele innych sposobow na zarobek.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...