Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to robisz ss Ty wchodzą max 140 lvl robisz jakieś eq pvp i składasz ich ...

Czendżys

Ale on czepia się szczegółów, po prostu nie rozumie słowa "ksucie" które i tak jest "wzięte" w cudzysłów w regulaminie.

Koleś po prostu szuka dziury w całym :D

Opublikowano

Mógłby mi ktoś powiedzieć czy mapa metin na 130 lvl ma coś w sobie poza "biciem" pojedynczych metinów mimo, że nie leci z nich prawie kasa, ani dropu nie ma? xD

io7e.jpg

Opublikowano

Mógłby mi ktoś powiedzieć czy mapa metin na 130 lvl ma coś w sobie poza "biciem" pojedynczych metinów mimo, że nie leci z nich prawie kasa, ani dropu nie ma? xD

Poza expem, masz drop Kd statusowych +4, klasowych +6, szczęśliwa moneta na 24h, + dwie misję z nagrodą w postaci bryłek.

Opublikowano

Poza expem, masz drop Kd statusowych +4, klasowych +6, szczęśliwa moneta na 24h, + dwie misję z nagrodą w postaci bryłek.

Rozumiem, że szansa na te itemy jest bardzo mała ? Mam 130 lvl, uwaliłem z 30 metinów i figa z makiem :P

io7e.jpg

Opublikowano

Rozumiem, że szansa na te itemy jest bardzo mała ? Mam 130 lvl, uwaliłem z 30 metinów i figa z makiem :P

Ujowo dropi, ale dropi nie ma opcji żebyś zapchał EQ kamieniami +6 po godzinie ekspienia :)

Opublikowano

Wersja dla Wszystkich.

Przepustki dropią ze smoka na mapie niebiosa. Z kompasem wikingów wejdziesz do warowni, z magiczna mapą do zbrojowni. Co do szkaty nie mam pewności ale raczej się da.

Więcej konkretnego info w konkretnym towarzystwie znajdziesz na pewno na forum serwera.

Wersja dla Istnego diabła (uargumentowana zgodnie z regulaminem)

1. Aby zdobyć przepustkę na mapę niebiosavirtualmt2 pierwsze co musisz zrobić to upewnić się że w twoich gniazdkach sieciowych jest odpowiednie napięcie, jeśli nie masz pewności musisz użyć w tym celu probówki, napięcie powinno wynosić ~230V.

2. Po upewnieniu się iż napięcie w kontakcie jest właściwe, energicznym ruchem włączasz komputer (jeśli masz laptopa nie ma potrzeby włączania monitora)

3. Po uruchomieniu się komputera/laptopa lokalizujesz wzrokiem ikonkę VirtualMT2.exe i za pomocą dwu-kliku uruchamiasz grę.

4. Jeśli wszytko jest w porządku, powinieneś ujrzeć siedem kanałów które masz do wyboru - nie ma różnicy który z dostępnych kanałów wybierzesz.

5. Po zalogowaniu się do gry, szukasz kolegi/koleżanki która/który weźmie z Tobą PT.

6. Jeśli masz już party, lider grupy szuka "niepokaźnego pieszego", następnie lider naciska na tego npc i wybiera wejście na mapę "Niebiosa VirtualMT2"

7. Po przejściu kilku pięter mapy oczom Twoim ukaże się smok, z którego dropi właśnie magiczna mapa i magiczny kompas.

8. Jeśli przy odrobinie szczęścia "dropniesz któryś z tych itemów, spokojnie możesz użyć pierścienia teleportacji, i wybrać za pomocą jego zakładkę "Przed DT"

9. Jeśli już zostaniecie prze teleportowanie przed wieżę demonów, lider grupy za pomocą za przeproszeniem "myszy" naciska na strażnika, i wybiera opcję "Runiczna Warownia"

Opis handlu szkatułką postaram się opisać w najbliższym czasie.

sygnatura3k.png

Opublikowano

A ja mam jeszcze jedno pytanie, jeśli można. Więc w poradniku o DT na tym serwerze, nawiązała się polemika między autorem, a innym graczem. Jeden napisał, że bon na trupy nie działa na ripera, a autor uważa, że działa. Miał dać edit i napisać czy ma rację czy nie, ale do tej pory tego nie zrobił. Tak więc bon na nieumarłe działa na ripa czy nie ?

io7e.jpg

Opublikowano

A ja mam jeszcze jedno pytanie, jeśli można. Więc w poradniku o DT na tym serwerze, nawiązała się polemika między autorem, a innym graczem. Jeden napisał, że bon na trupy nie działa na ripera, a autor uważa, że działa. Miał dać edit i napisać czy ma rację czy nie, ale do tej pory tego nie zrobił. Tak więc bon na nieumarłe działa na ripa czy nie ?

prawdopodobni tak,lecz nie ma wielkiej roznicy poniewaz riper ma sporo absow.
Opublikowano

bon na dt nie działa na ripa sprawdzane

wersja dla wszystkich

na "Ripa" działa Bon ( potwory) + średnie + wartość ataku oraz robaki (chwilowo nie dostępny)

wersja dla istnego (uargumentowana wytłumaczona jak dla dziecka) czyt. po paluszku

1(Potwory) -- silny przeciwko potworom bon wbudowany w bronie, buty, hełm oraz dostępny w 6/7

2(wartość ataku) -- bon dostępny jako stały bon w itemach + 6/7

3(Robaki) -- bon w trakcie testów klienta v3

edit

średnie to takie coś z % co zwiększa "DMG" naszych zadawanych obrażeń :)

sygnatura3k.png

Opublikowano

odrazu piszę żeby ripa uklepac min 130 k pż (czasem przy 190 padam xD) full 250/20 macza 45 sr+ kd moba 7/8 135 lvl pet i otruć buff 100% ihity 70-80k na krytyku

Opublikowano

odrazu piszę żeby ripa uklepac min 130 k pż (czasem przy 190 padam xD) full 250/20 macza 45 sr+ kd moba 7/8 135 lvl pet i otruć buff 100% ihity 70-80k na krytyku

Wersja dla wszystkich.

"*Riper" jest bossem który używa skilli (umiejętności) więc nawet buff 100% dany przez szamana smoka nie pomoże nam, w ubiciu bossa. Runiczna tarcza daje nam możliwość zablokowania 50% umiejętności od umiejętności jedynie na kliencie v3 (więcej informacji na merytorycznym forum serwera, z pełnoletnią administracją)

Wersja dla istnego d.

*Riper - Potocznie nazywany jest z Ripperem (ang. Ripper - Rozpruwacz). używa skilli (*umiejętności) więc nawet buff 100% dany przez szamana smoka nie pomoże nam, w ubiciu bossa. Runiczna tarcza daje nam możliwość zablokowania 50% umiejętności od umiejętności jedynie na kliencie v3.

*obrażenia od umiejętności - potocznie nazywane skillami "jest to wszystko co mamy dostępne w zakładce umiejętności"

sygnatura3k.png

Opublikowano

Mam pytanie odnosnie nowych petow.Z tego co wyczytalem ma byc dodane 18sztuk.Na forum wyczytalem,ze pety mozna bedzie ulepszac tj beda dawaly lepsze bonusy.Pokazaliscie 3 w kolejnosci od najslabszego do najsilniejszego.Czy 15kolejnych beda jeszcze lepsze od poprzednich?

Opublikowano

Mam pytanie odnosnie nowych petow.Z tego co wyczytalem ma byc dodane 18sztuk.Na forum wyczytalem,ze pety mozna bedzie ulepszac tj beda dawaly lepsze bonusy.Pokazaliscie 3 w kolejnosci od najslabszego do najsilniejszego.Czy 15kolejnych beda jeszcze lepsze od poprzednich?

Chyba musisz te pytanie zadać na innej stronie bo z tego co wiem administracja zmieniła forum tak że tu nikt ci raczej nie odpowie.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Czy oplaca sie tutaj lowic ryby?

Na ktorym poziomie groty wygnancow leci najwiecej perel?

Ile zajmie mi wbicie ok.130lvl'a?

Czy z lodowej wiedzmy faktycznie dropia kd +7?

Opublikowano

Ryb na Serwerze się nie łowi. Najwięcej pereł wydropisz od 100 lvl w Atlantydzie v2. 130 lvl przechodząc przez groty wygnańców wbijesz bardzo szybko Pozdrawiam

Czy oplaca sie tutaj lowic ryby?
Na ktorym poziomie groty wygnancow leci najwiecej perel?
Ile zajmie mi wbicie ok.130lvl'a?
Czy z lodowej wiedzmy faktycznie dropia kd +7?

sygnatura2lg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...