Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer słaby, grałem i nie polecam.

Słaby z Ciebie gracz stary, skoro Twój szczyt możliwości to dziki w m1. Na przyszłość jeśli bierzesz się za hejtowanie to postaraj się skleić chociaż jedną mądrą i uargumentowaną opinie, bo raczej nie zdajesz sobie sprawy, że od czasów kiedy za przeproszeniem wjeżdżałeś nocnikiem pod szafę Virtual zawsze był o lata świetlne do przodu w odróżnieniu od innych serwerów tego typu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

tak jak NvK nie polecam pełno oszustów i złodzieji tam gra na 10 z dwoje jest uczciwych ,na forun podają ceny a w grze zmieniają kręcą e tam są naprawde lepsze serwery nie mówiąc już o tych bonach klasowych totalna porażka

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tak jak NvK nie polecam pełno oszustów i złodzieji tam gra na 10 z dwoje jest uczciwych ,na forun podają ceny a w grze zmieniają kręcą e tam są naprawde lepsze serwery nie mówiąc już o tych bonach klasowych totalna porażka

Zejdź sobie mistrzu do prezentacji gladora ok? pokazać jak słodziłeś nie tak dawno czy darować prezentacji "forumowego idioty" ?

Opublikowano

Aham, czyli ze względu na to, że ktoś zmienił cene i wchodzisz na strony typu darmoweyangvirtualmt2.pl nie polecasz serwera? :rolleyes:

Opublikowano

Sposób 1

• Skille na M to chyba każdy potrafi wbić .
  • Gdy mamy skille M , wystarczy iść do Instruktora Mocy w M1 i kupić (bodajże 55) Instrukcji umiejętności . Np. Inst.Aura Miecza
  • Gdy mamy zakupione Instrukcje kupujemy Zwoje Egzorcyzmy i Rady Pustelnika w NPC "Spożywczy" .
  • Klikając PPM (Prawy Przycisk Myszy) na Zwój Egzorcyzmu i Rade Pustelnika, następnie klikając na Instrukcje . I tak aż uzyskamy Skille na G . (Trzeba mieć trochę wbitego PD)
  • Skille na P wbijamy kupując Kamienie Duchowe w NPC "Spożywczy"
  • Tak jak i przy wbijaniu skilli na G Kupujemy Zwoje Egzorcyzmu (Rady raczej tu nic nie dadzą)
  • Klikając PPM na zwój, a następnie na Kamień Duchowy .
  • Wyskakuje nam komunikat "Wybierz umiejętność którą chcesz trenować" więc wybieramy .
  • Znów wyskakuje komunikat, komunikuje, że zostaną nam odebrane punkty rangi . Klikamy Kontynuuj .
  • Gdy mamy range na + (np. 600 rangi, a na wbicie na G2 potrzeba 100) wpisujemy "Trenuj" i klikamy "Ok"
  • Zostały nam odebrane punkty rangi i pisze czy skill został wbity na G2 czy nie
  • Gdy Mamy Zbyt Dużo Rangi na - Trzeba użyć fasolek zen .
  • Znaleźć je można w NPC "Spożywczy", a używamy je prosto klikając na nie PPM .

Sposób 2

• Za pomocą "Przepisu dla profesjonalistów" wbijamy wszystkie skille od razu na Perfect Master Skill.

Notatka Mędrca

• Notatka mędrca ulepsza każdy item ze 100% szansą na pomyślne ulepszenie z +5 na +6

Opublikowano

Nie polecam serva ;/

Inteligencja widze nie grzeszysz ale lajka od Pana Fiil3rMacheen napewno dostaniesz.

Aw; Gdzie dropi zatruty miecz,poniewaz w prezentacji nie znalazlem takiej informacji?

Srij9JT.png

Opublikowano

Zanim zagracie na servie to polecam zalukac na cennik w IS. ^^ i wszystko jasne :D

Może oświecisz nas co takiego jest jasne, bo dla mnie chyba tylko to, że musisz wykazać się umiejętnościami w grze, a nie za cenę gumy do żucia skompletujesz sobie EQ.

Swoją drogą nie polecasz, a gdzie reklamować jakiś syf wiesz doskonale......

Pozdrawiam.

Edit

Zaczynam lać na te forum, do póki nie znajdzie się jeden mądry moderator, który ukończy przynajmniej szkołę specjalną.

Opublikowano

Zanim zagracie na servie to polecam zalukac na cennik w IS. ^^ i wszystko jasne :D

Dzisiaj zaczalem gre,serwer swietny.Duzo osob,mila atmosfera a co najwazniejsze 3krolestwa.Wiekszosc nowych privkow rezygnuje z chunjo,poniewaz nikt tam nie gra a tutaj jest wrecz przeciwnie.Powiem szczerze,item shop wogole mi nie przeszkadza.To dobrze,ze itemy maja swoja wartosc.Nie kazdy moze sobie na nie pozwolic,co za tym idzie lepiej jest je robic samemu.
Opublikowano

Nowy klient smiga az milo.Podoba mi sie to ze administracja "nie spoczywa na laurach" a caly czas wprowadza update i doskonali serwer.

Nowe miasta bardzo mi sie podobają.Jeden z niewielu serwerow,ktory trzyma klase.Jak najbardziej polecam.

Opublikowano

Przepraszam za zamieszanie ale nie doczytałem regulaminu serwera a potem mnie poniosło i wyszła lipa.

Serwer jak najbardziej polecam jest dobry .

Opublikowano

Ten serwer to dno założyłem temat że koncze grę na serwie i odrazu mi wszystkie konta poblokowali nawet nie moge wejsc do gry dac eq komus i sie pozegnac z ziomkami oraz wziaść kontaktu do nich .Poza tym jakim prawem konta odrazu zostaly poblokowane ?To chyba moja decyzja co dalej bede robil z kontami moze wróciłbym za miesiać i co?a tak to blokada do 2050roku za to ze napisalem temat ze koncze gre.

Nie histeryzuj i nie rozpaczaj tylko zapoznaj się z regulaminem, chęć ponownej gry sygnalizujesz w tym samym dziale w którym się pożegnałeś i konto jest automatycznie odblokowane.

W każdym razie zapoznałem się z Twoją opinią.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja serwer naprawdę polecam :>

Gra się rewelacyjnie , kamienie dusz + 8 idealnie wyrównują bonusy klasowe , które przerażają dużą ilość ludzi , jednak tutaj bez obaw można je przełamać .

Więc przedstawię wam sytuację u mnie <3

Szaman 151 poziom , osiągnięcie tego poziomu było dla mnie w pewnym sensie karkołomne ,ale udało się .

Ekwipunek wojenny ~~ 70 - 90 % na każdą klasę .

Wszystkie kamienie mam na 7 <3

Niszczę dużo osób ze znacznie wyższymi poziomami niż mój :)

Zapraszam do gry .

Opublikowano

Jeden z nie licznych serwerów gdzie admin załatwia sprawe randoma przez 2 dni do tego udpedy ciągłe olbrzymia ilośc eventów a 6/7 sie nie przejmować bo to jest skorygowane idealnie

Opublikowano

10. Blokowanie DemonTower run, uniemożliwianie lub ksucie króla - 3 dni BAN przez ten punkt nie zagram na innym serwezrze tez bylo to w regulaminie ja robilem Dt wbilo dwoch typow zrobili ss i dostalem bana za nic , "KSUCIE" -po tym poznaje ze serwer od dzieci dla dzieci nawet takiego slowa w slowniku nie ma .....

Opublikowano

27114631144977546468.jpg

Jeżeli nie rozumiesz słowa Ksucie w grze, to wejdź na TS a ja Ci osobiście wytłumaczę co to znaczy

Edit, jak ktoś się nie ma czym za przeproszeniem pobawić, to bawi się warnowaniem... ehhh.

sygnatura3k.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...