Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ekwipunek i yangi w is i nie mowic ze serwer nie jest pod is,bo cala gra sie na nim opiera.w item shopie mozna wykupic cala "gre".Nie zagram,nie polecam

Powiedz mi wbiłeś tu 100 lv i już nie dawałeś rady. ?

Fajne forum... szkoda tylko że MODy pojeb@ne... ;)

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ekwipunek i yangi w is i nie mowic ze serwer nie jest pod is,bo cala gra sie na nim opiera.w item shopie mozna wykupic cala "gre".Nie zagram,nie polecam

Zakochany złej baletnicy przeszkadza nawet kapusta, itemków jakie mamy na serwerze nie ogarnął byś wyobraźnią przez ruski miesiąc, a wyobraź sobie że ten ułamek tego co jest w IS równie dobrze możesz zrobić, lub wydropić w grze :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam i mam kolejne pytania .

1.Czy nadal na serwerze istnieje coś takiego jak np. księżyce na 1 lvl ?

2.Czy nadal jest tak sporo cofek jak kiedyś i resetów że strach było co kolwiek kupić w godzinach szczytu żeby nie było nagłego padnięcia ch ?

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Witam i mam kolejne pytania .

1.Czy nadal na serwerze istnieje coś takiego jak np. księżyce na 1 lvl ?

2.Czy nadal jest tak sporo cofek jak kiedyś i resetów że strach było co kolwiek kupić w godzinach szczytu żeby nie było nagłego padnięcia ch ?

1. Tak

2. Nie

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

Up nie wiem czy Ci się serwery nie pomyliły, pytając o stabilność serwera. Zresztą zerknij sobie na uptime serwera który znajduję się na stronie głównej.

Opublikowano

Up nie wiem czy Ci się serwery nie pomyliły, pytając o stabilność serwera. Zresztą zerknij sobie na uptime serwera który znajduję się na stronie głównej.

Nie pomyliłem serwerów ;) Poprostu kiedyś jak grałem u was (rok temu xD )tak w godzinach 13-17 strach było co kolwiek wystawić. O ile pamiętam zarabianie polega na dropieniu z piesków sztabek i jeżeli dropi sie hajs np. po 2h to kiedyś poprostu logało wszystkich + cofka . Ale skoro mówisz że jest ok to zawitam na serwerze.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Nie ma żadnych błędów czy cuś. ^^ Po wprowadzeniu nowego DT nawet nowy gracz może sporo zarobić. ^^

Teraz na serwie mamy aż za dobrze :D

Polecam :>

Fajne forum... szkoda tylko że MODy pojeb@ne... ;)

Opublikowano

Od niedzieli na serwerze dla komfortowej i bezpiecznej wymiany oraz handlu postaciami, udostępnimy Wam nową opcję

Jak zwykle więcej szczegółów znajdziecie na naszym forum.

1

41647874477752018557.png

2

95941958808383233281.png

3

67420535409342520958.png

4

02483258325898904314.png

5

37014775086574293681.png

Opublikowano

Mega Event ZUO !!!

Tego dnia osoby posiadające

dobre EQ na Boss'y i inne moby dobrze zarobią .

Event składa się z 2 części

• 90-149

• 150-254

Na Evencie Pojawią się wszystkie Boss'y

które są dostępne na Serwerze w bardzo dużej ilości

Event odbędzie się dziś w godzinach wieczornych,

więcej znajdziecie na naszym Forum w dziale Eventy

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Obecnie to na tym servie najbardziej opłaca się grać. DLACZEGO?

- Stabilny serv od 2 lat. Nie to co te nowe serverki odbiegajace typowo od metina które stoją 2-3 miechy i padaja a gra tam do 500 luda na start

- Gra tutaj 2-3k wiary

- 7 ch i wszyscy proporcjonalnie rozmieszczeni a nie ze na jednym ch wszyscy

- Wyrafinowany IS. Dobry server ma drogi IS i nie dla łośków niemyslac takie cos :) Trzeba myśleac jak zdobywac SM

- Genialnie rozbudowany system ulepszen

Opublikowano

Gdybybyl s2...

Przez 2.5 roku ludzie narobili itemow..

Z tego co wdize eq jest od uja. Plus jakies caly czas nowe itemy dochodza...

Feniksy lodowe itd. to jest totalna porazka.

Nie wiem czy sa ograniczenia lvlowe na te pety, ale nawet jezeli 100lv przywola lodowego + jakas bron z kd +8 i jezeli ktos nie ma klasy do 150lvla to tez nie ma co zbytnio robic..

Abs wojenny 8 itemow 10/10 = 40% na klase + boska tarcza = 90% jezeli sie nie ma eq boskiego na wojnach tez sie zbytnoi nie zrobi nic .

S2 niby bylby konkurencja , ale co to za roznica , jezeli od jednej osoby?

Tu i tu bylyby dochody.. Bo zawsze znajdzie sie jakis ubytek , ktory bez isa nie moze grac.( nie ze zazdroszcze im tego ze maja na is )

Opublikowano

Gdybybyl s2...

S2 niby bylby konkurencja , ale co to za roznica , jezeli od jednej osoby?

Tu i tu bylyby dochody.. Bo zawsze znajdzie sie jakis ubytek , ktory bez isa nie moze grac.( nie ze zazdroszcze im tego ze maja na is )

tu nie chodzi o zarobek, tylko frekwencje :) s2 nie jest potrzebny, ponieważ na Serwerze nie skończyły nam się pomysły

sygnatura2lg.png

Opublikowano

tu nie chodzi o zarobek, tylko frekwencje :) s2 nie jest potrzebny, ponieważ na Serwerze nie skończyły nam się pomysły

To koteczku dodawajcie dalej eq dla tych ktorzy sa z wami od poczatku.

Osoba nowym , nie oplaca sie grac , chyba ze sie wkreca w jakas topowa gildie, ktora pomoze zrobic tej osobie eq.

+Te bosskie ewenty, nie wiem jak jest teraz , wiem jak bylo w listopadzie/grudniu ... Ale wtedy juz bylo marnie..

Pewnie jest jak nadal , osci sie nie wydropi bo sie nie ma bosskiego eq, rudy jedynie mozna kopac, zarobic tez pewnie sie nie da chyba ze latajac na w/w czy co tam macie teraz i sprzedawajac u beak te itemy ktore byly jakis czas temu w martwym punkcie , ale chociaz mialy jakas wartosc..

Powodzenia wam zycze , chociaz nie musze :)

Budowniczy
Opublikowano

Looknij Pustaku na grę potem dawaj komentarz

osoba nowa nie ma po co grać? jeśli byłeś na tyle wybity dropiłeś i sprzedawałeś osci a może kopałeś rude to się nie dziwie że marnie skończyłeś

Opublikowano

To koteczku dodawajcie dalej eq dla tych ktorzy sa z wami od poczatku.

Osoba nowym , nie oplaca sie grac , chyba ze sie wkreca w jakas topowa gildie, ktora pomoze zrobic tej osobie eq.

+Te bosskie ewenty, nie wiem jak jest teraz , wiem jak bylo w listopadzie/grudniu ... Ale wtedy juz bylo marnie..

Pewnie jest jak nadal , osci sie nie wydropi bo sie nie ma bosskiego eq, rudy jedynie mozna kopac, zarobic tez pewnie sie nie da chyba ze latajac na w/w czy co tam macie teraz i sprzedawajac u beak te itemy ktore byly jakis czas temu w martwym punkcie , ale chociaz mialy jakas wartosc..

Powodzenia wam zycze , chociaz nie musze :)

Kolejny bystrzak sie odezwał. Ja tu wróciłem na servie po roku a nie mam tamz a duzo bo tylko 100lv Wp ale wolę grac tutaj niż na nowych syfach co padaja do 3 miechów a ludzie teraz smieniaja srednie co miesiac, dwa servy a tu mozna 2 lata grac i sie nie nudzi a admini sa ciegle w grze a nie jak na innych servach olewka. Kiedy nie zaloguje to OX, ZUO, szukanie Gm itd. Jedyny minus tego serva to radio na stronce w którym puszczają tylko TECHNO i pop i nic poza tym. Typwo dla gimbów, ale tak to genialny server
Opublikowano

gralem osobiscie na serwerze dosc dlugo, i powiem wam ze wydaje sie fajny, ze fajna prezka itp.

ale nie warto na nim grac:

- dlugo stoi, ludzie maja juz pro eq.

- bronie z wysokimi UM, 2x luda, kd +8... miazgda do pvp...

- serwer pod is, ale mozna bez niego poradzic sobie

- musisz byc nolifem aby cos zarobic, zrobic, bo ceny opadaja.

- jak masz kontakty dobre to masz lepiej

- szczeniacki team (ginasta, sqo)

Opublikowano

Rozbawiłeś mnie tym postem, a szczególnie ostatnim "zarzutem":D

Więc powiem Ci że jak ten "szczeniacki team" zaczął grać w metina to ty raczej nocnikiem pod szafę wjeżdżałeś

Opublikowano

Chętnie zagram na serwerze, niestety od 0 ponieważ nie pamiętam hasła do starego konta :3

Możecie mi powiedzieć jak teraz najlepiej zarobić? Nadal psy w M1?

Opublikowano

Rozbawiłeś mnie tym postem, a szczególnie ostatnim "zarzutem":D

Więc powiem Ci że jak ten "szczeniacki team" zaczął grać w metina to ty raczej nocnikiem pod szafę wjeżdżałeś

drogi Wojtku ale tak jest ;) miales Justyne w Teamie nie kazdy ją lubił ale szanowali, i nie byla tak bardzo arogancka jak Ginasta ktory robi co chce, banuje za co chce, ustala wlasne zasady.

a Twoja wypowiedz pokazuje jaka na prawde jestes osoba, myslisz ze jestes wielkim panem i wladca bo masz serwer i dzieci wplacaja na is, i za przelew masz jeszcze dodatkowe zyski na lewo. niewiem czy z twoich tekstow mam sie smiac czy plakac, ale jestes zalosny.

Opublikowano

Nie wciskaj mi czegoś czego nie powiedziałem, a to że dalej tkwisz w swoich telewizyjnych idolach typu "tata a marcin powiedział" to już Twój problem.

Przewietrz się trochę bo masz straszne skłonności do konfabulowania.

Pozdrawiam i dużo zdrowia życzę.

Opublikowano

Aha i jeszcze takie pytanie odnośnie serwera, nie będzie problemu jak będę chciał wymienić eq na innym serwerze za eq tutaj? 100% legal? Można napisać ogłoszenie na forum Virtuala?

Opublikowano

Aha i jeszcze takie pytanie odnośnie serwera, nie będzie problemu jak będę chciał wymienić eq na innym serwerze za eq tutaj? 100% legal? Można napisać ogłoszenie na forum Virtuala?

Nie ma żadnego problemu, lecz zgodnie z regulaminem forum, nie można używać nazw serwerów. Co do wymiany robisz to na własną odpowiedzialność, lecz mamy bardzo fajną opcje kupna postaci w grze od innego gracza w zupełnie bezpieczny sposób.

Więcej informacji znajdziesz na naszym forum.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...