Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer był bardzo dobry.

Nabiłem kilka postaci 150+ i się nie nudziło. A teraz ? pfff....

Jak ktos chce wymienic eq (nie mam juz nic z kd 8 bo zostalem oszukany)

(miedzy serwerowa wymiana)

Piszcie PM/PW.

Dla mnie ten serwer padl.

To tylko i wyłącznie twoja wina że cb oszukali. :) Co do expa mam od wczoraj surke od godz chyba 7. Do dziś do tej godz wbiłem 146 lv. :) Wiec 2-3 dni i masz 170-180 lv. :)

@edit

juz 165. ^^

sygnatura1w.png

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer bardzo stary, lecz można na nim kurwicy dostać i spędzić parę tyg w miłym towarzystwie ;

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Jest już ten nowy klient?^^

Tak klient znajduję się już w dziale download na naszej stronie. Jako bonus za mały poślizg

:) przygotowaliśmy 2 komplety zbroi na 250lvl

które robimy ze zbroi +9 240lvl,mało tego do wyboru są dwie opcje bonów.... ulepszamy na zbroje z UM lub ŚR (ss poniżej)

09152304981677422306.png59732018572494163136.png

Opublikowano

Mam pytanko do admina. Kiedy bd dostępny ten nowy clietn oraz nowości. ? :D Wystąpiło kilka drobnych błędów które już chyba zostały naprawione.

sygnatura1w.png

Opublikowano

Mam pytanko do admina. Kiedy bd dostępny ten nowy clietn oraz nowości. ? :D Wystąpiło kilka drobnych błędów które już chyba zostały naprawione.

Jest na naszej stronie, oznaczony numerkiem v2

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z EXPEM powyżej 170 lvl na mapie 130,odradzam kategorycznie nowym graczom w ogole podchodzić do tematu:)

Ooo Stary nie dramatyzuj -.- ! Trzeba się pomęczyć żeby coś mieć. Jak olewasz sprawe to nwm jak nastawiony jesteś na życie poza światem wirtualnym. ;)

Pewnie następny osobnik który wbił 180 i powiedział NQ. Uśiwadomie Ci że 170 wbiłem w 12-13h a od 170 do 180 w ok 2h. ;) ( chyba nie przesadziłem bo już nie pamiętam z tym 170-180 )

Pozdrawiam, Polecam i Zapraszam ! SUPER SRV. ;)

sygnatura1w.png

Opublikowano

super serwer ale dziwi mnie jedna rzecz z tak słabym dropem dla biologa... mając 30 lvl do 60 lvl przez półtora godziny wyleciał mi tylko jeden ząb i to jeszcze w trakcie konkursu "drop itemy w tym zęby orka" ...

Opublikowano

super serwer ale dziwi mnie jedna rzecz z tak słabym dropem dla biologa... mając 30 lvl do 60 lvl przez półtora godziny wyleciał mi tylko jeden ząb i to jeszcze w trakcie konkursu "drop itemy w tym zęby orka" ...

Możesz mieć tylko 1ząb w eq.

Opublikowano

Aha że nikt na serwerze nie potrafił na to odpowiedzieć... eh taka pomoc na serwerze jak na pandora się zapytasz 20 razy i nikt nie odpowie :D

Opublikowano

Aha że nikt na serwerze nie potrafił na to odpowiedzieć... eh taka pomoc na serwerze jak na pandora się zapytasz 20 razy i nikt nie odpowie :D

Wystarczyło skorzystać z wyszukiwarki, na naszym forum :)

Opublikowano

Nie Polecam . Grałem Tam prawie Od Początku Teraz To Dno GM'owie Pomagaja Ludzią Z innej Gilldi Lipna Nie Polecam :)

Nie wiem w jaki sposób i skąd takie przepuszczenia, ale nic nie stoi na przeszkodzie abyś poprosił któregoś z naszych GM o pomoc w nadrobieniu zaległości z języka polskiego.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Kirov2 zapoznaj się z regulaminem, rusz głową i zamiast prezentowania w prywatnych wiadomościach swojego rynsztokowego wychowania i języka rodem z meliny przydało by się poświęcić godzinę na przeczytanie regulaminu serwera (w proporcjach 5 minut na przeczytanie 25min na zrozumienie)

Obrażanie i jakieś niedorzeczne groźby w stylu zgłaszam serwer do gameforge, nie robią na mnie żadnego wrażenia, a jedynie obrazują chamską, sfrustrowaną, mściwą w dodatku robiąca potworne błędy ortograficzne "dorosłą osobę"

I jeszcze raz to samo tylko już powoli... Zapoznaj się z regulaminem serwera.

Opublikowano

Są linki niech ludzie sami to ocenią. Nie pisz mi o rynsztokach, bo to nie jakiś cyrk. I się trochę pohamuj Ty ze słownictwem. Czekam na opinię ludzi z serwera, bo na forum mi nie dałeś szansy poczytać. Na szczęście mam paru znajomych tam co mi podesłali linki. Niech chociaż inni to poczytają.

Opublikowano

Ależ Panie Wiesławie, nie ma tam nic do ukrycia ot... publiczna i dostępna dla każdego dyskusja. Natomiast osoba taka jak ty nie znająca regulaminu i dublująca 4 razy tego samego posta została najzwyczajniej w świecie i wyobraź to sobie zgodnie z regulaminem zablokowana ze względu na spam :)

Tak że nie rób z siebie pośmiewiska na tym forum bo myślę iż dorosłej osobie to po prostu nie pasuje - cytatów ani screenów z języka jaki reprezentujesz przedstawiał tutaj nie będę ponieważ jak wcześniej pisałem nadaje się on tylko i wyłącznie do komunikowania się z osobami Twojego pokroju.

Bardzo mi przykro że przez nieznajomość regulaminu nie udało Ci się sprzedać kont.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Hmm.. Języka jaki reprezentujesz? Wejdź może w pierwsze posty dyskusji Virtuala.. Przypomnisz sobie jaki ty reprezentujesz :)

Zbieram like ;x

Opublikowano

Język i swoje chamstwo to Ty zaprezentowałeś właśnie tu an forum i nie tylko w moim temacie. A odnośnie mojej gry jak pisałem. Grałem na Twoim serwerze prawie od początku serwa. Tak traktujesz starych graczy jak widać. Zresztą chyba jestem nietypowym przypadkiem i pierwszą taką osobą. Chyba dla mnie wprowadziłeś te zmiany do regulaminu, bo pierwsze to widzę. A że jak napisałem pożegnanie i nie mam szansy powrotu na swoje konta to już masz ocenione na forum Twojego Virtuala przez innych graczy. Mam nadzieję, że i tu napiszą, a tu mnie nie zbanujesz na Twoje nieszczęście więc mogę z nimi także dyskusje prowadzić. Ludzie pytający o serwer też niech wiedzą co tu się dzieje.

Opublikowano

Hmm.. Języka jaki reprezentujesz? Wejdź może w pierwsze posty dyskusji Virtuala.. Przypomnisz sobie jaki ty reprezentujesz :)

Widzisz człowiek uczy się na błędach, po latach doszedłem do wniosku i stosuję się do starej życiowej maksymy nie ruszaj g... nie będzie śmierdziało.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...