Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To masz złe eq ^^ Bo znam 254 lvle co biją w osobnika z 100% po 10-20k ^^ Ze skila oczywiście.

Osobnika nie osobników

To weź pvp 254 vs 254 z takimi samymi abs na klase, tj 110% + na broń.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wracam do gry 161 lvl!

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

Powiedz mi co to da, że zbrojke ściągniesz ?:* Jak i tak masz 100%.

Ehh no nwm jak Ci to wytłumaczyć... Nie bd rozpowiadał jaka broń sie robi na 1:1 bo zaraz bd na nią spory popyt ^,-

Powiem Ci że Maupka bije w gracza z 100% po 16k ( zawsze). ;) Ale żeby tak bić to sura po fioletach i boskie eq klasowe ^^)

sygnatura1w.png

Opublikowano

Powiedz mi co to da, że zbrojke ściągniesz ?:* Jak i tak masz 100%.

No wiesz jak by nie patrzeć to masz te 100-350k pz mniej zależy od zbro :) po 2 nie masz już 100% uchyłki i można śmiało hitać aż ktoś padnie innej opcji nie ma :>

Ale żeby tak bić to sura po fioletach i boskie eq klasowe ^^)

Hmm powiem Ci że tylko sura potrafi tyle walnąć... Znałem osoby ze 170 lv które też potrafiły walnąć te 16k bez większego problemu :> A np wojem przy 100% abs już tyle nie walniesz niestety ;]

Pozdrawiam polecam :)

GoLGis

:)

GoLGis

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cała góra kolorowych Pisanek!

Podczas realizacji tegorocznego świątecznego Eventu będziesz mógł zgromadzić wiele Pisanek, które potem wymienisz na cenne przedmioty.

Pisanki trafią do Ciebie z potworków oraz metinów, wymienić je będziecie mogli u zająca w m1 oraz m2 na:

Wszystkie rodzaje kamieni dusz +8,

Wagony oraz bryły złota,

Fryzury, madale portalu, oraz wiele wiele więcej....

Już w kwietniu wielka aktualizacja klienta, nie zdawaliśmy sobie sprawy iż tak szybko pójdzie Wam z ulepszeniem nowych broni na +20 :) Tym razem przygotujemy coś czego jeszcze nie było w świecie prywatnych serwerów metin2....

Opublikowano

jak z dropem kolorowych pisanek? od kiedy do kiedy?

Cały pierwszy i drugi dzień świąt dodatkowo w sobotę całkiem nowa formuła eventu OX, będzie o co walczyć :) więcej info jak zawsze na naszym forum.
Opublikowano

Ogolnie prezka i serw wszystko ładnie, pięknie... Ale niestety mnie odstraszają te 6/7 na klasy. Lecz jeśli komuś to nie przeszkadza to jak najbardziej serwer polecam bo wydaje się całkiem ciekawy i dopracowany :)

Opublikowano

ten serw to easy czy medium?

W ogólnym przekonaniu graczy to 4fun, ale jeśli chodzi o ilość misji oraz stopień ich trudności nie jest łatwo, do tego dochodzi proces ulepszania :)
Opublikowano

Serwer jest naprawdę super. :) gram już lekko ponad 2 miechy a extra się dorobiłem. ;) Po dodaniu nowego DT małe lvl mogą zarabiać na lepsze eq. :)

Administracja miła i pomocna. Graczy jest sporo ponad 2800 tys w godzinach szczytu. Jeśli już marnować swoje życie na tego metina to tylko na virtualu. ;)

Mam pytanko ;d bo w tym tygodniu miało zostać DT na podstawie W/W czy bd. ? Bo bardzo trudno o metka jest w godz 12-20 ^^ Same 70 lvle chodzą i je wybijają ;d

Pozdrawiam i Polecam. :)

Fajne forum... szkoda tylko że MODy pojeb@ne... ;)

Opublikowano

Serwer jest naprawdę super. :) gram już lekko ponad 2 miechy a extra się dorobiłem. ;) Po dodaniu nowego DT małe lvl mogą zarabiać na lepsze eq. :)

Administracja miła i pomocna. Graczy jest sporo ponad 2800 tys w godzinach szczytu. Jeśli już marnować swoje życie na tego metina to tylko na virtualu. ;)

Mam pytanko ;d bo w tym tygodniu miało zostać DT na podstawie W/W czy bd. ? Bo bardzo trudno o metka jest w godz 12-20 ^^ Same 70 lvle chodzą i je wybijają ;d

Pozdrawiam i Polecam. :)

Zaraz po świętach pojawi się poprawione DT, a wraz z nim przy okazji przebudujemy kilka dugeonów, między innymi "zaginiona kraina v1, zaginiona kraina v2, niebiosa virtualmt2, tajemnicza kopalnia"
Opublikowano

Zaraz po świętach pojawi się poprawione DT, a wraz z nim przy okazji przebudujemy kilka dugeonów, między innymi "zaginiona kraina v1, zaginiona kraina v2, niebiosa virtualmt2, tajemnicza kopalnia"

Jak dla mnie ten serwer wymiata nie ma lepszego do tego cały czas jest update !

Kocham go !

Opublikowano

Team VirtualMT2 zaprasza

na nowy Event

Kszysztow Chipis II

Masz pomysł aby pokonać

Kszysztow'a w tzw. grze w ciemno?

Więc ta zabawa jest właśnie dla Ciebie !!!

Co zrobić aby wziąć udział w Evencie?

Wszystko znajdziesz na naszym Forum w Dziale "" Dyskusje ""

Błędy które występują w poście są

wpisane celowo.

Team VirtualMT2

sygnatura2lg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...