Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Moje czasy trwają i też nic nie ma

Więc? wychodzi na to że chłoptaś zobaczył idealnie wybonowane itemy i szok (next razem nie porównuj PL do priva) złota rada by RBD

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A wiec grałem troszeczke na virtalu serwer w sam sobie jest na + mogloby byc mniej ch zeby gracze sie bardziej do kupy zlozyli bo na ch1 prawie nigdy szopow nie ma i serwer wydaje sie przez to pusty. Ale licznik jest sprawdziwy , rozbraja mnie tylko regulamin serwera jak na moje jest troche ''idiotyczny''. No i pan ''Admin'' moglby czasem troche przystopowac bo jak na moje to za bardzo sie denerwuje.

Mimo wszystko serwer ciekawy jest co robic nie nudzi sie - Polecam.

Pozdrawiam

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Skończ ten bełkot i bluzgi bo doroślejszy przez to smarkaczy nie będziesz, a co najwyżej sam odpowiesz na zadane przeze mnie pytanie.

Jeśli dalej nie "kminisz" już tłumaczę, zapytałeś się a raczej zrobiłeś z siebie kretyna pytając się czy na serwerze jest navi, więc zapytałem czy jesteś mądry. Co się okazało to właśnie pokazałeś.... no comment

A teraz szybciutko umyć ząbki i lulu, bo strasznie śmiecisz w temacie.

PS: Gdybyś nie zrozumiał co napisałem, wydrukuj posta i poproś panią w szkolę, żeby zamiast wiecznej nauki budowy karmików dla ptaków wytłumaczyła i wbiła do głowy treść tego posta.

Pozdrawiam.

Haha :D . Człowieku,ty nawet nie potrafisz napisać poprawnie słowa "karmnik",widać opierdalałeś się w podstawówce i dalej z niej nie wyszedłeś.Ja się zapytałem czy na serwerze jest navi.Ty nie potrafisz normalnie odpowiedzieć na moje pytanie,to już twój problem :)

28928409202092795768.jpg

Fearless <3

Opublikowano

Powiedzcie mi

1. W ile mozna wbic max lvl ?

2. Zmianka skili jest u npc?

3. Trzeba robic dropa, by dorobic sie dobrego eq ? Czy wystarczy glowna postac ?

4. Jaka klasa jest najlepsza? Na kazdym serverze jest jakas najlepsza.

5. Ile jest online ?

6. W ile tygodni/ miesiecy mozna miec wszystko zrobione? W sensie max lvl, eq pro pvp, misje all

Opublikowano

Powiedzcie mi

1. W ile mozna wbic max lvl ? Kilka miesiecy

2. Zmianka skili jest u npc?Tak

3. Trzeba robic dropa, by dorobic sie dobrego eq ? Czy wystarczy glowna postac ?Trzeba robic dropa

4. Jaka klasa jest najlepsza? Na kazdym serverze jest jakas najlepsza.Mental

5. Ile jest online ?Masz na stronie licznik.

6. W ile tygodni/ miesiecy mozna miec wszystko zrobione? W sensie max lvl, eq pro pvp, misje all Ludzie grajacy kilka lat nie osiagneli wszsytkiego

Opublikowano

Powiedzcie mi

1. W ile mozna wbic max lvl ?

2. Zmianka skili jest u npc?

3. Trzeba robic dropa, by dorobic sie dobrego eq ? Czy wystarczy glowna postac ?

4. Jaka klasa jest najlepsza? Na kazdym serverze jest jakas najlepsza.

5. Ile jest online ?

6. W ile tygodni/ miesiecy mozna miec wszystko zrobione? W sensie max lvl, eq pro pvp, misje all

Opublikowano

Powiedzcie mi

1. W ile mozna wbic max lvl ? Kilka miesiecy

2. Zmianka skili jest u npc?Tak

3. Trzeba robic dropa, by dorobic sie dobrego eq ? Czy wystarczy glowna postac ?Trzeba robic dropa

4. Jaka klasa jest najlepsza? Na kazdym serverze jest jakas najlepsza.Mental

5. Ile jest online ?Masz na stronie licznik.

6. W ile tygodni/ miesiecy mozna miec wszystko zrobione? W sensie max lvl, eq pro pvp, misje all Ludzie grajacy kilka lat nie osiagneli wszsytkiego

Tylko server stoi troszke ponad 2 lata, to jak mogli ludzie nie osiagnac wszystkiego po paru latach ?

Budowniczy
Opublikowano

Na serwer wchodzą cały czas nowe rzeczy zrobisz jedno robisz drugie w każdym bądz razie nudy nie ma :)

A jeśli chodzi o max lvl to kolega przesiadzł z deka wybija się w mniej wiecej Tydzień może dwa ^^

Opublikowano

Na serwer wchodzą cały czas nowe rzeczy zrobisz jedno robisz drugie w każdym bądz razie nudy nie ma :)

A jeśli chodzi o max lvl to kolega przesiadzł z deka wybija się w mniej wiecej Tydzień może dwa ^^

Szamanem tak ale jak grasz wojem to nie tak szybko wbijesz max lv. :)

Trzeba dodatkowo buffa robić, a to już samo w sobie jest problem, chyba że znasz jakiś szamanów :P

Opublikowano

Tylko server stoi troszke ponad 2 lata, to jak mogli ludzie nie osiagnac wszystkiego po paru latach ?

Na Virtualu zawsze jest coś do robienia, nie ma takiej opcji żeby ktoś stał w m1 z powodu nudy i monotonni, od tego właśnie jesteśmy i tym się zajmujemy aby każdy Gracz nawet taki z 3 letnim stażem gry na serwerze porzucał w naszą stronę "mięsem" gdy przyjdzie mu ulepszać kolejny item :)

Myślę że wieczorem dotrze do nas świeżutka skrzynka zimnego piwa z Tesco, więc jak zwykle przy takich okazjach pomyślimy o bardziej wyszukanych aktualizacjach ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Grałem kiedyś na serwerze ty i max 210lvl miałem ale potem mi sie nudziło i zaczynam odnowa grać.

Polecam wam ten serwer w 100% :)

Opublikowano

Mam jeszcze takie pytanko dotyczące expa, chcę w końcu wbić ten 105lv tylko na początku w AV2 exp leci jak krew z nosa. Możecie zaznaczyć mi na mapce najlepsze expowisko? Jakby co mam buffka 105lv, 100khp więc powinienem dać radę.

Tu macie mapke, zaznaczcie jakąś kropką najlepiej :P

1283810165-U65201.png

//

Dobra już wbiłem ten 105 :D

Opublikowano

Gram na serwerze od 3 dni i podoba mi się , ale mam jeden problem , a mianowicie widze że strasznie cieżko tutaj o broń na 65 lvl typu smocze noże. Wie może ktoś jak je najszybciej wydropić ?

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Gram na serwerze od 3 dni i podoba mi się , ale mam jeden problem , a mianowicie widze że strasznie cieżko tutaj o broń na 65 lvl typu smocze noże. Wie może ktoś jak je najszybciej wydropić ?

Smocze noze znalazlem na ziemi w m1.. Wiec raczej trudno nie jest jak komus nie potrzebne , szukaj po sklepach ja tam wszystko widzialem.

Dziwi mnie ze tyle online a sklepow na ch1 wogole nie ma , tylko kilka , a jak sie gralo na serwerach po 1k osob , to w m1 przejsc sie nie dalo.

Opublikowano

1368024725-U509176.png

Efekt 1,5h expienia na zoombieland (107-120lv) :D

Gdzie teraz expić atlantyda V3 czy nadal zoombie do 135?

/Jest w IS jakiś PD na parę dni?

Opublikowano

Smocze noze znalazlem na ziemi w m1.. Wiec raczej trudno nie jest jak komus nie potrzebne , szukaj po sklepach ja tam wszystko widzialem.

Dziwi mnie ze tyle online a sklepow na ch1 wogole nie ma , tylko kilka , a jak sie gralo na serwerach po 1k osob , to w m1 przejsc sie nie dalo.

Zobacz ile jest ch .... jak masz 7 chaneli 7x300 = 2100 graczy a 300 graczy na jeden kanal to bardzo malo .. ;d zreszta z tego co mi wojtek gadal to licznik sprawdza logowania do sql wiec ciezko by bylo go ''podrasowac''

Diamond mi sie znudzil wiec moze spowrotem wbije tu ;c

1368024725-U509176.png

Efekt 1,5h expienia na zoombieland (107-120lv) :D

Gdzie teraz expić atlantyda V3 czy nadal zoombie do 135?

/Jest w IS jakiś PD na parę dni?

Zes sie nameczyl ; ) nie zebym sie chwalil ale jak nadal jest ten bug to 130 sie wbija w 30 minut : (

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Dokładnie Zenon1966 nie ma sensu zaczynac gry na serwerze z klasowymi 6-7 zadna rozrywka juz widze gosci ktorzy dla satysfakcj beda kasowac niskie levele. Sam serwer niczego sobie ale szału nie ma

Opublikowano

serwer jest fajny ale z eq to jest taka porażka jak niewiem bo musisz mieć eq na każdą klase i tu zrobili takie jaja z tym eq jak niewiem bo cały ekwipunek masz z tarczami i innymi eq bo tu na każą klase cza inne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...