Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up eq możesz dogonić tylko trzeba chcieć a top chyba nie jest takie ważne liczy się zabawa.Ja zasysam klijęta i gram. Królestwo Jinno Nick: BeQiet :) jeszcze 1h

Opublikowano

Up eq możesz dogonić tylko trzeba chcieć a top chyba nie jest takie ważne liczy się zabawa.Ja zasysam klijęta i gram. Królestwo Jinno Nick: BeQiet :) jeszcze 1h

EQ da się nadrobić tylko trzeba dużo czasu. Znacie jakieś sposoby na zarabianie? Po kupnie stalki full kd8 nie mam nic. Jakby co to dysponuje 75- 140lv

Opublikowano

Eq może i idze nadrobić.. 3 miechy mam full boskie exp + postac 254 lv po red ziołach. :> W 6 miesięcy idze dogonić TOPke. :)

Opublikowano

EQ da się nadrobić tylko trzeba dużo czasu. Znacie jakieś sposoby na zarabianie? Po kupnie stalki full kd8 nie mam nic. Jakby co to dysponuje 75- 140lv

Jeden z bardziej aktualnych poradników znajdziesz w tym temacie -> http://www.mpcforum.pl/topic/880469-tut-virtualmt2-i-sposoby-na-zarobek/

Więcej szczegółów i aktualne sposoby na zarobek jak zawsze znajdziesz na naszym forum.

Opublikowano

@UP

Tutek nie ma zdjęć i nie wiadomo troche jak co zrobić.

@top

Może ktoś dać rozpiske gdzie i na jakim lvlu expić ?

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

1-20 Lvl - Wioska 1 ( M1 )

20-35 Lvl - Wioska 2 ( M2 )

35-45 Lvl Dolina Orków ( BO )

45-60 Lvl - Świątynia

60-70 Lvl - Loch Pająków V1

70-80 Lvl - Loch Pająków V2

80-90 Lvl - Atlandyda V1

90-100 Lvl - Atlandyta V2

100-105 Lvl - Grota Wygnańców V1

105-130 Lvl - Mapa Zombie

130-135 Lvl - Grota Wygnańców V4

135-140 Lvl - EmpirWar

140-150 Lvl - Grota Wygnańców V5

150-170 Lvl - Grota Wygńańców V6

170-254 Lvl - Mapa Metin 2

Opublikowano

Wojtek powiedz mi jak mam w pełni zaktywować swoje konto na forum? Potwierdziłem maila, dodatkowo potwierdzałem ręcznie (z wpisywaniem) i nadal nie mam praw usera.

Jakiś administrator musi zaakceptować nowe konto?

O już jest OK.

Opublikowano

1-20 Lvl - Wioska 1 ( M1 )

20-35 Lvl - Wioska 2 ( M2 )

35-45 Lvl Dolina Orków ( BO )

45-60 Lvl - Świątynia

60-70 Lvl - Loch Pająków V1

70-80 Lvl - Loch Pająków V2

80-90 Lvl - Atlandyda V1

90-100 Lvl - Atlandyta V2

100-105 Lvl - Grota Wygnańców V1

105-130 Lvl - Mapa Zombie

130-135 Lvl - Grota Wygnańców V4

135-140 Lvl - EmpirWar

140-150 Lvl - Grota Wygnańców V5

150-170 Lvl - Grota Wygńańców V6

170-254 Lvl - Mapa Metin 2

Dziękuje bardzo za rozpiske :)

Do wszystkich expowisk dostane się za pomocą pierścienia czy są jakieś specjalne teleporty ? :)

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Dziękuje bardzo za rozpiske :)

Do wszystkich expowisk dostane się za pomocą pierścienia czy są jakieś specjalne teleporty ? :)

Jeśli chodzi o expowiska to wszystko dostępne jest z pierścienia, na mapki z z ciekawszym dropem w większości wchodzisz u strażnika wieży demonów w PT min 2 osobowym.
Opublikowano

Jeśli chodzi o expowiska to wszystko dostępne jest z pierścienia, na mapki z z ciekawszym dropem w większości wchodzisz u strażnika wieży demonów w PT min 2 osobowym.

Czy to prawda ,że jest eq z navi ? I czy jest go bardzo dużo ?

Na przykład na Pan**** jest eq z navi i się Admini do tego przyznają ,tylko stopniowo te itemy usuwają , jak tu jest?

Zróbcie jakieś urozmaicenie dla gilldi,bo wojen nie ma :<

28928409202092795768.jpg

Fearless <3

Opublikowano

Czy to prawda ,że jest eq z navi ? I czy jest go bardzo dużo ?

Na przykład na Pan**** jest eq z navi i się Admini do tego przyznają ,tylko stopniowo te itemy usuwają , jak tu jest?

Zróbcie jakieś urozmaicenie dla gilldi,bo wojen nie ma :<

Nie ma żadnego EQ z navi bo tylko admin ma dostęp do bazy.

Po prostu są wysokie bony wbudowane w EQ na 150lv+.

Opublikowano

Nie ma żadnego EQ z navi bo tylko admin ma dostęp do bazy.

Po prostu są wysokie bony wbudowane w EQ na 150lv+.

Nie pytam się Ciebie .

28928409202092795768.jpg

Fearless <3

Opublikowano

Nie pytam się Ciebie .

Może trochę przewrotnie ale zapytam: Mądry Ty jesteś ?
Opublikowano

teraz navi nie ma.. kiedyś było ale miała tylko 1 osoba " PATOLODZI " który został zbanowany 4 ever ale kilka tygodni temu go widziałem ;p

Opublikowano

teraz navi nie ma.. kiedyś było ale miała tylko 1 osoba " PATOLODZI " który został zbanowany 4 ever ale kilka tygodni temu go widziałem ;p

Również masz kiepskie info :)

W związku właśnie z takimi postami postanowiliśmy wycofać ostanie 2 sztuki broni turniejowych które pod koniec 2010r można było wygrać w turniejach PVP

Pozdrawiam.

Opublikowano

Również masz kiepskie info :)

W związku właśnie z takimi postami postanowiliśmy wycofać ostanie 2 sztuki broni turniejowych które pod koniec 2010r można było wygrać w turniejach PVP

Pozdrawiam.

No nwm. :p To info było od osoby która gra od początku serwera. :> I która bardzo znała PATOLODZI'ego. ;)

Sztyle 27 um 20 lud 20 zręka 20 szycie ;x. ? A wiesz że ORGAZM miał je już jako virtuale +8 ;x. ?

Opublikowano

No nwm. :P To info było od osoby która gra od początku serwera. :> I która bardzo znała PATOLODZI'ego. ;)

Sztyle 27 um 20 lud 20 zręka 20 szycie ;x. ? A wiesz że ORGAZM miał je już jako virtuale +8 ;x. ?

Uuu stary to już w szkołach o tym uczą ? bo ja bynajmniej nic na ten temat nie wiem :)
Opublikowano

Uuu stary to już w szkołach o tym uczą ? bo ja bynajmniej nic na ten temat nie wiem :)

Taki z Ciebie polonista ?

Nie potrafisz nawet poprawnie zbudować zdania,więc nie będziesz mówił do mnie,że jestem głupi :).

Zapytałem się bezpośrednio Ciebie,a ty wyskakujesz z jakimiś idiotycznymi postami,które nazywasz "przewrotnymi".

Nie dziwię się,że ludzie mają taką opinię o Virtualu,jeżeli są tam tacy durnie jak ty.

PS : Idź wpisać /go ox :)

28928409202092795768.jpg

Fearless <3

Opublikowano

Nie potrafisz nawet poprawnie zbudować zdania,więc nie będziesz mówił do mnie,że jestem głupi :).

Zapytałem się bezpośrednio Ciebie,a ty wyskakujesz z jakimiś idiotycznymi postami,które nazywasz "przewrotnymi".

Nie dziwię się,że ludzie mają taką opinię o Virtualu,jeżeli są tam tacy durnie jak ty.

Naucz się czytać dziecko złote ze zrozumieniem, a jeśli tego nie potrafisz poćwicz sobie na forum typu "bravo girl"
Opublikowano

Naucz się czytać dziecko złote ze zrozumieniem, a jeśli tego nie potrafisz poćwicz sobie na forum typu "bravo girl"

Widzę,że tam zaglądałeś ? Znudziło się,bo nie ma jak navi opierdolić :D

O dziwo to ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem,napisałem to w poprzednim poście,gdybyś potrafił analizować tekst,zrozumiał byś i byś nie wyszedł teraz na idiotę ;)

/go ox ;)

28928409202092795768.jpg

Fearless <3

Opublikowano

Drakoris, dnia 04 Maj 2013 - 20:20, napisał:

Widzę,że tam zaglądałeś ? Znudziło się,bo nie ma jak navi opierdolić :D

O dziwo to ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem,napisałem to w poprzednim poście,gdybyś potrafił analizować tekst,zrozumiał byś i byś nie wyszedł teraz na idiotę ;)

/go ox ;)

Skończ ten bełkot i bluzgi bo doroślejszy przez to smarkaczy nie będziesz, a co najwyżej sam odpowiesz na zadane przeze mnie pytanie.

Jeśli dalej nie "kminisz" już tłumaczę, zapytałeś się a raczej zrobiłeś z siebie kretyna pytając się czy na serwerze jest navi, więc zapytałem czy jesteś mądry. Co się okazało to właśnie pokazałeś.... no comment

A teraz szybciutko umyć ząbki i lulu, bo strasznie śmiecisz w temacie.

PS: Gdybyś nie zrozumiał co napisałem, wydrukuj posta i poproś panią w szkolę, żeby zamiast wiecznej nauki budowy karmików dla ptaków wytłumaczyła i wbiła do głowy treść tego posta.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Drakoris, admin załatwiajcie takie sprawy na PM.

Mam jeszcze takie pytanie dot. biologa. Rozumie, że zęby i inne przedmioty dropią po 1 sztuce prosto do EQ tak? Następna sztuka dropnie do EQ jak zaniosę biologowi pierwszą sztk? Zęby, księgi, matowe i inne przedmioty do biologa dropną mi np. na 105lv czy muszę robić dropka?

Z góry dzięki za odp.

Nie pytam się Ciebie .

Następnym razem napisz na PM do administratora a nie zadajesz pytania w prezentacji a potem piszesz, że nie pytasz się mnie.

Opublikowano

Drakoris, admin załatwiajcie takie sprawy na PM.

Mam jeszcze takie pytanie dot. biologa. Rozumie, że zęby i inne przedmioty dropią po 1 sztuce prosto do EQ tak? Następna sztuka dropnie do EQ jak zaniosę biologowi pierwszą sztk? Zęby, księgi, matowe i inne przedmioty do biologa dropną mi np. na 105lv czy muszę robić dropka?

Z góry dzięki za odp.

Nie ze wszystkimi misjami tak jest, ale generalnie w większości misji aby "wydropić" itemek potrzebny do misji biologa nie możesz mieć owego w EQ. Co do dropu na konkretnym lvl jest tak, że itemki dropią niezależnie od poziomu postaci, krótko mówiąc możesz mieć 254lvl z aktywną misją matowych, i z dropem itemu nie będzie żadnego problemu.

Przy wykonywaniu misji biologa zwróć uwagę na kolejność wykonywanych misji. W razie problemów zerknij do poradników na naszym forum.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Stary jak ty nie potrafisz nawet przecinków wstawiać, wiec o czym Ty tu mówisz? :)

A co do navi, to za moich czasów nie było tam nic (czyt. 2 lata temu).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...