Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zreszta z tego co mi wojtek gadal to licznik sprawdza logowania do sql wiec ciezko by bylo go ''podrasowac''

Chciałeś zaszpanować a tylko mnie rozbawiłeś ;-) Nie wiem jaki widzisz problem dodania przypadkowej liczby do tej która jest zwracana przez zapytanie ;)

Opublikowano

Troszkę te kd psują rozgrywkę, średni serwer ;/

Chyba żartujesz, przygotuj się lepiej na majową aktualizację klienta w której naprawdę będzie co robić. Jako że pojawiły się już na serwerze w dość sporych ilościach bronie virtualmt2 +20, to tym razem przygotowaliśmy dla Was komplet broni i zbroi które można "upnąć" znacznie wyżej :) Zastanawiacie się pewnie co z ulepszaczami... pomyśleliśmy i o tym, już w maju na virtualu pojawią się 4 nowe, siedmiopiętrowe wieże z potężnymi Bosami z których będzie można zdobyć ulepszacze na te cacka.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Chyba żartujesz, przygotuj się lepiej na majową aktualizację klienta w której naprawdę będzie co robić. Jako że pojawiły się już na serwerze w dość sporych ilościach bronie virtualmt2 +20, to tym razem przygotowaliśmy dla Was komplet broni i zbroi które można "upnąć" znacznie wyżej :) Zastanawiacie się pewnie co z ulepszaczami... pomyśleliśmy i o tym, już w maju na virtualu pojawią się 4 nowe, siedmiopiętrowe wieże z potężnymi Bosami z których będzie można zdobyć ulepszacze na te cacka.

Pozdrawiam.

To spamer, w każdej prezentacji coś napisał, ale mniejsza o to, dobrze, że napisałeś o nowościach :P

Świetny pomysł z dropem ulepszaczy na nowe bronie. Zastanawiam się tylko, czy te nowe bronie nie będą miały zbyt dużo ataku.

Opublikowano

Mam takie zapytanie jaki sens ma dodanie do dropu monety o wartości 1sm skoro rzeczy w is są po 20tyś sm wzwyż? Chyba, że jest coś o czym nie wiem ponieważ dopiero zacząłem tu grać.

Opublikowano

Świetny serwer :)

Mam takie zapytanie jaki sens ma dodanie do dropu monety o wartości 1sm skoro rzeczy w is są po 20tyś sm wzwyż? Chyba, że jest coś o czym nie wiem ponieważ dopiero zacząłem tu grać.

Jak uzbierasz te 20 k za yangi to możesz coś kupić w IS... pech to pech :D

Ale są PRO :D

x6iky9.png

Opublikowano

Jako że na Virtualu nic nie dzieje się przypadkiem, a wszystkie wprowadzane zmiany są starannie przemyślane potraktuj drop tych smoczych monet jako dodatek do dropu. Myślę że wraz z majową aktualizacją drop monetek również otrzyma stosownego power`a.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ej weź ktoś mi pomóż :)

Czy faktycznie jest tutaj aż 200zbroji i mieczy?bo tak pisze na stronie a tutaj inaczej jest ?

czy faktycznie jest tak dużo graczy o.O??

Opublikowano

Serwer jeden z najlepszych na, którym lubię robić PVP chociaż ja już mam eq i kasy, ale jak bym miał zaczynać od nowa, to bym tego nie zrobił przynajmniej 48h trzeba dropić, żeby zdobyć 1 itemek z kd+8.

Ale ogólnie polecam graczom do grania serwer exp idealny kasa trochę słaba, ale poradzicie sobie .

Jeste hejtejem i dobrze mi z tym ziomki ; )

Opublikowano

Ej weź ktoś mi pomóż :)

Czy faktycznie jest tutaj aż 200zbroji i mieczy?bo tak pisze na stronie a tutaj inaczej jest ?

czy faktycznie jest tak dużo graczy o.O??

Gram tu krótko, ale nie ma tu 200 broni ani zbroi przynajmniej mi się tak wydaje a ludzi gra dużo 2k +.

Opublikowano

Jeśli piszesz o kimś że zachowuje się jak debil, to przede wszystkim spójrz na siebie. Najpierw pytasz o jakieś przedziwne i idiotyczne monsters z podmianą mobów na dzikie psy, później logujesz się na serwer i nie potrafisz przeczytać i przyswoić kilku prostych słów "Uriela" OX kolego jest od 100lvl, jeśli chodzi o możliwość zarobku graczy z niższymi lvl to też wypadało by poprosić kogoś o przetłumaczenie 2 zdań z naszego forum, i myślę że byłbyś w miarę poinformowany że jednorazowy wypad na DT to zarobek 100 bryłek złota. Aluzji do IS nie skomentuje, ale jak zdążyłeś zauważyć.. kogo stać na gumę do żucia, nie koniecznie musi go być stać na perfect EQ jak to miałeś okazję zauważyć na innych serwerach. No i w końcu pokaż tego ss, sam jestem ciekawy co tam przeczytałeś :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie interesuje mnie co bierzesz, ale jak już zaczynasz pieprzyć od rzeczy to mógłbyś pokazać coś na "uwiarygodnienie" swoich mądrości.
Pozdrawiam.

Budowniczy
Opublikowano

Bardziej prawdopodobne jest to że serwery Ci się pojebały to co tu
piszesz to jeden wielki bełkot nie wspomnę o Twojej grze na serwerze bo
pewnie jest żadna.

Najbardziej zastanawiające jest to że
zawsze się znajdzie taka pizda jak Ty która widzi tylko bugi itp zobacz
pustaku ile osób gra na serwerze i nie stękają jak Ty

za byle gównem jeśli chodzi o % to szansa na 100b jest duża :* to nie zmienia faktu że dalej jesteś pizdeczką

Budowniczy
Opublikowano

Więc po co się udzielasz ? jak nie masz zielonego pojęcia na temat serwera?

nazywając Cie hm hm miałem racje :)

Wszedł polatał 5 min i ocenia serwer gz

A jeśli chodzi o dzieci to gdzie ich nie masz ? Bozia dała Ci 16 lat i jesteś niby lepszy od innych ?

Opublikowano

A jeśli chodzi o dzieci to gdzie ich nie masz ? Bozia dała Ci 16 lat i jesteś niby lepszy od innych ?

rdb ty ułomie ja już długo gram i nudny ten serwer pajacu

Opublikowano

Na pajaca i ułoma to Ty wyszedłeś pisząc ten post. Serwer jest nudny?

Hmm...

Dla mnie w sumie też był by nudny gdybym grał tak jak Ty eq boskie marzenia, 150 lvl nieosiągalny , biolog bardzo trudny bo się nie oddaje w minute całego...

Tak to jest jak taki baran jak Ty napisze post bez większego zastanowienia...

PS. Podaj nazwę serwa który jest ''niby'' lepszy i stabilniejszy :)

Polecam serwa :)

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

kolego wiem na twuj temat trochu przygłupiutki jesteś i cwaniaka zgrywasz a 16 lat niema jak co jestem dużo starszy a ty taki głupi jestes jak but szaman co poszed na extreme popznałem cie tam na tym serwie cie ostrzegłem i potem spierdolieś bo cienki tam byłeś a tu na virtuala zgrywasz a tam cieniżna gnojku

Na pajaca i ułoma to Ty wyszedłeś pisząc ten post. Serwer jest nudny?

Hmm...

Dla mnie w sumie też był by nudny gdybym grał tak jak Ty eq boskie marzenia, 150 lvl nieosiągalny , biolog bardzo trudny bo się nie oddaje w minute całego...

Tak to jest jak taki baran jak Ty napisze post bez większego zastanowienia...

PS. Podaj nazwę serwa który jest ''niby'' lepszy i stabilniejszy :)

Polecam serwa :)

widzę że barane ty jesteś bo sam się przyznałeś do tego

i jeszcze jedno ni wołaj boga nadaremnie w grze idioto jak chodzisz do kościoła palancie bo piszesz bzdury pajacu

Opublikowano

kolego wiem na twuj temat trochu przygłupiutki jesteś i cwaniaka zgrywasz a 16 lat niema jak co jestem dużo starszy a ty taki głupi jestes jak but szaman co poszed na extreme popznałem cie tam na tym serwie cie ostrzegłem i potem spierdolieś bo cienki tam byłeś a tu na virtuala zgrywasz a tam cieniżna gnojku

Po tym jak się tu przedstawiłeś my też już wiemy na Twój temat wszystko, więc sorry ale daruj sobie może granie w metina i weź się lepiej za nadrabianie zaległości z języka polskiego, bo robisz błędy ortograficzne na poziomie szkoły specjalnej.

Tak czy inaczej jeśli już musisz się wypowiedzieć w temacie obrażając innych, przeczytaj najpierw swoją wypowiedź 20 razy, upewniając się czy aby nie zrobisz z siebie kretyna wciskając przycisk "wyślij odpowiedź"

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer ogolnie jak dla mnie swietny tylko ze na modzie mozna wejsc do komnaty smoka i tam sie respia metiny z ktorych jest resp Tych "nag" i trolli i w 2h mozna wbic od 80-120 :D takie cos odkrylem huehue

Tylko troche trudno sie dobic do topki(naprzyklad biolog)

Opublikowano

Napiszę krótko i na temat takich jak Ty to trzeba porządnie nasmarować wsadzić do d*** i dorobić... To co piszesz i oznajmiasz przekracza wszelkie granice... Patologia i debilizm wtórny :) Robisz z siebie jak to napisałeś wyżej do RBD przygłupa :) No i nie odpowiedziałeś na moje pytanie :)

Tylko troche trudno sie dobic do topki(naprzyklad biolog)

Topka(lvl) to jest pikuś . Biolog jest trochę bardziej wymagający oczywiście ten 210+ ale opłaca się :D Powoli zrobisz :)

Pozdrawiam :)

GoLGis

GoLGis

Opublikowano

Trafiają się bugi na serwie bo nic na TRZEŹWO ;)

Na Virtualu zawsze jest coś do robienia, nie ma takiej opcji żeby ktoś stał w m1 z powodu nudy i monotonni, od tego właśnie jesteśmy i tym się zajmujemy aby każdy Gracz nawet taki z 3 letnim stażem gry na serwerze porzucał w naszą stronę "mięsem" gdy przyjdzie mu ulepszać kolejny item :)

Myślę że wieczorem dotrze do nas świeżutka skrzynka zimnego piwa z Tesco, więc jak zwykle przy takich okazjach pomyślimy o bardziej wyszukanych aktualizacjach ;)

Pozdrawiam.

jak również i : "...Myślę że siedząc przy kilku zgrzewkach zimnego piwa, dodamy jeszcze coś extra smile.png

Pozdrawiamy
Administracja VirtualMT2 ..."

Ale pewnie dzięki temu się trzyma już tyle lat :)

Nie wiem jak jest teraz więc ciężko mi się odnieść co do stopnia "trudności" jak i samej gry.

<>

Opublikowano

Napiszę krótko i na temat takich jak Ty to trzeba porządnie nasmarować wsadzić do d*** i dorobić... To co piszesz i oznajmiasz przekracza wszelkie granice... Patologia i debilizm wtórny :) Robisz z siebie jak to napisałeś wyżej do RBD przygłupa :) No i nie odpowiedziałeś na moje pytanie :)

Topka(lvl) to jest pikuś . Biolog jest trochę bardziej wymagający oczywiście ten 210+ ale opłaca się :D Powoli zrobisz :)

widac ze ty masz w domu patologicznego ojca i robniętą rodzine jak tu tak wypusujesz głupoty przymulone dziecxko się sam nasmaruj i wejdz niech ci muzg poprawią bo gnojku pisze beznadziejne zeczy ułomku zasrańcu jeden i pokazujesz swoją kulture i swoje debila z siebie

Po tym jak się tu przedstawiłeś my też już wiemy na Twój temat wszystko, więc sorry ale daruj sobie może granie w metina i weź się lepiej za nadrabianie zaległości z języka polskiego, bo robisz błędy ortograficzne na poziomie szkoły specjalnej.

Tak czy inaczej jeśli już musisz się wypowiedzieć w temacie obrażając innych, przeczytaj najpierw swoją wypowiedź 20 razy, upewniając się czy aby nie zrobisz z siebie kretyna wciskając przycisk "wyślij odpowiedź"

Pozdrawiam.

do szkoły specjalnej to ty zasrańcu idż

Opublikowano

widac ze ty masz w domu patologicznego ojca i robniętą rodzine jak tu tak wypusujesz głupoty przymulone dziecxko się sam nasmaruj i wejdz niech ci muzg poprawią bo gnojku pisze beznadziejne zeczy ułomku zasrańcu jeden i pokazujesz swoją kulture i swoje debila z siebie

do szkoły specjalnej to ty zasrańcu idż

Twoja tępota przewyższa wszytko :) Po pierwsze naucz się poprawie pisać :) Po drugie to Ty robisz z siebie idiotę ''muzgu'' :> Po trzecie to nie spamowisko gdzie możesz napisać swoje wszelkie żale i problemy :> Po czwarte nie mam zamiaru pisać z takim za przeproszeniem debilem ja Ty, który nie myśli co pisze, Przeczytałeś chociaż to co napisałeś ? :) Weź długi rozbieg i pierd** głową w ścianę może coś Ci to pomoże :) A co do szkoły specjalnej to mógłbyś odwiedzić ją ''może'' oduczyła by Cie tych dziecinnych tekstów typu <Twój stary, Twoja stara> gimnazjum i presja kolegów źle na Ciebie działa :>

PS. Gdyby głupota umiała latać to już dawno byś był w kosmosie :P

GoLGis

GoLGis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...