Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się na tym serwerze grać ... ??!?!

Czy się opłaca? jeżeli lubisz grać, ulepszać, starać się żeby coś osiągnąć.... To ten Serwer jest dla Ciebie idealny.

Na start jest bardzo łatwo zarobić, przez Eventy które się odbywają codziennie w grze, Forum i na TeamSpeak

Świetna zabawa, Zapraszamy

sygnatura2lg.png

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdyby informacja na stronie "10 minutowa przerwa, po przerwie zapraszamy na "drop" pisanek :)" nie pojawiała się od godziny to by było ok. Czekam aż włączą stronę i się zarejestruje ^_^

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Gdyby informacja na stronie "10 minutowa przerwa, po przerwie zapraszamy na "drop" pisanek :)" nie pojawiała się od godziny to by było ok. Czekam aż włączą stronę i się zarejestruje ^_^

Jeśli tak ciężką ruszyć głową, to może chociaż myszą ruszysz i naciśniesz przycisk "Odśwież" :)
Opublikowano

Nie chce mi się latać po mapkach ;3 Miejmy nadzieję że jutro bd lepiej z tymi jajkami co lotają do eq z all mobów :)

Fajne forum... szkoda tylko że MODy pojeb@ne... ;)

Opublikowano

Nie chce mi się latać po mapkach ;3 Miejmy nadzieję że jutro bd lepiej z tymi jajkami co lotają do eq z all mobów :)

Szkoda papieru żeby pisać 200 stronicową instrukcję obsługi do eventu który budową przypomina budowę cepa.

Poniżej 2 najważniejsze punkty

Gracze z przedziałem lvl 160-254 szukają metinów wielkanocnych na pustyni.

Gracze z przedziałem lvl 100-159 szukają metinów wielkanocnych na dolinie.

Po wydropieniu pisanek wymieniacie je u zająca w m1 i m2 na nagrody w postaci bryłek złota, kamieni dusz +8, ulepszaczy, fryzurek, medali portalu, przepustek.

Opublikowano

Szkoda papieru żeby pisać 200 stronicową instrukcję obsługi do eventu który budową przypomina budowę cepa.

Poniżej 2 najważniejsze punkty

Gracze z przedziałem lvl 160-254 szukają metinów wielkanocnych na pustyni.

Gracze z przedziałem lvl 100-159 szukają metinów wielkanocnych na dolinie.

Po wydropieniu pisanek wymieniacie je u zająca w m1 i m2 na nagrody w postaci bryłek złota, kamieni dusz +8, ulepszaczy, fryzurek, medali portalu, przepustek.

Event jest banalny ;) Ja tylko napisałem że mi się nie chce ;o Tak wgl Pzdro tym co szukają ;d na 1 CH zaloguje się 150 osób i bd szukało jajka... na 1 mapkę i 1 CH spada chyba tylko 1 jajko ;d No niby zaraz respi się gdzieś indziej next :D

Pozostaje mi czekać na DT po świetach i wtedy można zarabiać :)

No nic Zdrowych i Wesołych. :)

Opublikowano

Plakat VirtualMT2 VIII

Zasady:

Każdy uczestnik powinien przygotować SS

z serwera VirtualMT2

Na SS musi być widoczna oryginalna nazwa serwera !

SS ma przedstawiać " Wielkanoc "

Więcej znajdziecie na naszym Forum w dziale Dyskusje

Pamiętaj prace oddajemy do jutra !!!

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Admin zobacz ile czasu minęło od waszego startu a ty nadal masz wg mnie najlepszy 4fun w Polsce oby tak dalej i sukcesów życzę

Widziałem prezentacje innych serwerów easy/4fun to albo się sypały jak domy w Jemenie albo miały tyle bugów ze gracze z nich uciekali u cb wszystko dopracowane jest wręcz z pedantyczną precyzją ;)

Jak najbardziej polecam stabilny elegancki serwer do typowej bitki jak za czasów krzyżaków xD

Opublikowano

Admin zobacz ile czasu minęło od waszego startu a ty nadal masz wg mnie najlepszy 4fun w Polsce oby tak dalej i sukcesów życzę

Widziałem prezentacje innych serwerów easy/4fun to albo się sypały jak domy w Jemenie albo miały tyle bugów ze gracze z nich uciekali u cb wszystko dopracowane jest wręcz z pedantyczną precyzją ;)

Jak najbardziej polecam stabilny elegancki serwer do typowej bitki jak za czasów krzyżaków xD

No trzeba przyznać, Wojtek z resztą ekipy dają radę. Codziennie eventy, nigdy się nie nudzi w grze.

Gdyby był S2 to chętnie bym zagrał od nowa.

Opublikowano

Cieszymy się że widać efekty naszej pracy, robimy co tylko możemy aby na Serwerze nie wiało nudą, mogę was zapewnić że to nie koniec niespodzianek które pojawią się na Serwerze w najbliższym czasie. Pozdrawiam [GM]Kotek

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Dołączam sie do poytania pana up i jeszcze mam od siebie kilka pytań.

1.Czy jest tu ts ?

2.Czy będzie zaktualizowana prezentacja ? Bo widze że admin pisał że są tu jakieś dunegony i misje o których w prezentacji wg. nie wspomniano.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Ile ludzi tu gra dziennie ?

Dołączam sie do poytania pana up i jeszcze mam od siebie kilka pytań.

1.Czy jest tu ts ?

2.Czy będzie zaktualizowana prezentacja ? Bo widze że admin pisał że są tu jakieś dunegony i misje o których w prezentacji wg. nie wspomniano.

• Ludzi mamy ok. 2500 w ciągu dnia. Bywa więcej, bywa mniej :)

• TeamSpeak Serwera : virtualmt2.pl

• Myślę że na dniach zostanie zaktualizowana.

Jeszcze jakieś pytania? Chętnie odpowiem,

sygnatura2lg.png

Opublikowano

/Nie gralem i nie powinieniem oceniac,ale zawsze jak chce wejsc na serwer patrze na IS i w ogole.Ogladam ogladam i co widze!?

Smieszny zwierzaczek za 300zl zeby go miec?Nie ogarniam podstawowe rzeczy na wyzsze lvle mounty/zbrojki po 100/200/300zl?Co to ma byc serwer pod IS.Nie wiem czy mozna to zdobyc w grze bo nic nie jest napisane,ale po prostu smiech na sali jakie to sa ceny.Wbije i zobacze za 50 min sie sciagnie i editne po paru godzinach/dniach grania.Lub licze na odp... co i jak

Opublikowano

Na serwerze zawsze chciałem zagrać , ale zatrzymywała mnie jedna rzecz "System ulepszeń" większość broni , epików można zdobyć tylko i wyłącznie z is za grube pieniądze bo ponad 150 zł, a praktycznie każdy je ma.

Na większości serwerach jest tak, że Epiki robi się tak Bojowy ->> Tryton i tak dalej a tutaj jest w ogóle inaczej, jest osoba która wytłumaczy mi to ?

xD 

Opublikowano

/Nie gralem i nie powinieniem oceniac,ale zawsze jak chce wejsc na serwer patrze na IS i w ogole.Ogladam ogladam i co widze!?

Smieszny zwierzaczek za 300zl zeby go miec?Nie ogarniam podstawowe rzeczy na wyzsze lvle mounty/zbrojki po 100/200/300zl?Co to ma byc serwer pod IS.Nie wiem czy mozna to zdobyc w grze bo nic nie jest napisane,ale po prostu smiech na sali jakie to sa ceny.Wbije i zobacze za 50 min sie sciagnie i editne po paru godzinach/dniach grania.Lub licze na odp... co i jak

Serwer pod Is. ? No właśnie NIE :) Ceny sa takie żeby Ci się chciało ruszyć dupala i zrobić eq a nie je kupić. ;)

No trzeba przyznać, Wojtek z resztą ekipy dają radę. Codziennie eventy, nigdy się nie nudzi w grze.

Gdyby był S2 to chętnie bym zagrał od nowa.

Gdyby zrobili s2 byłby to ich największy bład w życiu. :) grałem na pewnym s1 i po starcie s2 posypał się ten i ten. ;) S1 wsytarcza. :)

Jeśli nwm boisz się że nie dasz rady od początku to powiem że jest o wiele lepiej teraz się dorobić niż np 1 rok temu. ;) gram 2 miechy i gra się extra. :)

Powiem wam że już nawet po malutku nie zwracam uwagi na inne serwery. :)

Ceny spadły ludzi gra w pip i jeszcze więcej. :)

Polecam ;3

PS: Nie mogę się doczekać DT jako W/W oraz aktualizacji w kwietniu. :)

Opublikowano

Serwer pod Is. ? No właśnie NIE :) Ceny sa takie żeby Ci się chciało ruszyć dupala i zrobić eq a nie je kupić. ;)

Gdyby zrobili s2 byłby to ich największy bład w życiu. :) grałem na pewnym s1 i po starcie s2 posypał się ten i ten. ;) S1 wsytarcza. :)

Jeśli nwm boisz się że nie dasz rady od początku to powiem że jest o wiele lepiej teraz się dorobić niż np 1 rok temu. ;) gram 2 miechy i gra się extra. :)

Powiem wam że już nawet po malutku nie zwracam uwagi na inne serwery. :)

Ceny spadły ludzi gra w pip i jeszcze więcej. :)

Polecam ;3

PS: Nie mogę się doczekać DT jako W/W oraz aktualizacji w kwietniu. :)

Nie chodzi mi o to,ze chce kupic sam umiem zarobic na eq.Po prostu pomyslalem,ze eq w is po 200-300zl to trudno je zdobyc i malo kto je ma.

Next pytanie jesli nie pojda mi 2 metki to grac wp czy smok?

Opublikowano

Czy na serwerze jest 6/7 bon? jeśli tak to czy znajduje sie tam bon klasowy.

Tak , i wchodzi 15 silny, 10 odp, 250 wartości oaz status i HP. On jest dostępny u handlarzy za dosyć niską cenę , więc problemu z nim aż takie nie ma.

xD 

Opublikowano

Nie chodzi mi o to,ze chce kupic sam umiem zarobic na eq.Po prostu pomyslalem,ze eq w is po 200-300zl to trudno je zdobyc i malo kto je ma.

Next pytanie jesli nie pojda mi 2 metki to grac wp czy smok?

Każda postac jest tutaj dobra. :) Smokiem szybciej się dorobisz ale jest słabszy w PvP od WPka. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...