Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprzedaż kont? Śmieszny jesteś Wojtuś. Już nie masz co wymyślać. Broń się jak możesz. I tak tylko się pogrążasz tym co piszesz.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Język i swoje chamstwo to Ty zaprezentowałeś właśnie tu an forum i nie tylko w moim temacie. A odnośnie mojej gry jak pisałem. Grałem na Twoim serwerze prawie od początku serwa. Tak traktujesz starych graczy jak widać. Zresztą chyba jestem nietypowym przypadkiem i pierwszą taką osobą. Chyba dla mnie wprowadziłeś te zmiany do regulaminu, bo pierwsze to widzę. A że jak napisałem pożegnanie i nie mam szansy powrotu na swoje konta to już masz ocenione na forum Twojego Virtuala przez innych graczy. Mam nadzieję, że i tu napiszą, a tu mnie nie zbanujesz na Twoje nieszczęście więc mogę z nimi także dyskusje prowadzić. Ludzie pytający o serwer też niech wiedzą co tu się dzieje.

Człowieku zamiast zachowywać się jak nastolatka, rusz głową i domyśl się że jest coś takiego jak dział w którym gracz informuje o chęci powrotu do gry. Natomiast jeśli zachowujesz się jak rozkapryszona panna i za wszelką cenę próbujesz coś na mnie wymusić mało tego w sposób wulgarny, cel jaki osiągnąłeś jest taki jak widzisz.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja się osobiście zgłosiłem do Ciebie. Nie byłem niegrzeczny tylko Ty mi osobiście to powiedziałeś ze mi nie odblokujesz tych kont i że mogę sobie założyć nowe. więc nie wiem o czym Ty tu piszesz. A jak Ci napisał Wolverrine na forum możesz ten swój regulamin zmieniać kiedy chcesz , a wcześniej takiego punktu nie było specjalnie czytałem.

Opublikowano

Myślę że tej rozmowy nie ma sensu kontynuować. Są zasady i jest regulamin którego trzeba przestrzegać. Umówcie się na Ts'a i tam sobie to wytłumaczcie bo na mpc jak i na vt nie ma po co robić zbędnego syfu.

Pozdrawiam. :)

sygnatura1w.png

Opublikowano

Nie Polecam . Grałem Tam prawie Od Początku. Nie Polecam :)

Więc prawie 2 lata grałeś i po takim czasie stwierdziłeś że nie opłaca się tam grac??:> ciekawie :)

Ja po skończeniu gry nadal polecam serwa prezentuje wysoki poziom jedyny w swoim rodzaju, na serwerze cały czas się coś dzieje różnorakie eventy,turneje itp... :) Administracja jest na najlepszym poziomie z możliwych nie mam nic do zarzucenia ale jak widać nie każdy ma takie zdanie jak ja :)

Pozdrawiam polecam GoLGis :)

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

Dzięki GOLGI za budujące słowa :)

A już w poniedziałek kolejny harcore na virtualu, około południa udostępnimy wam nowe wojenne EQ z innowacyjnym systemem ulepszania :)

Opublikowano

Hmmm a jak tak z innej beczki. :D

Adminie czy już testowałeś nowe biżu,mapy,moby. ? :D I kiedy możemy się spodziewać owych nowości. :)

GORĄCO ! POLECAM ! SERWER !

sygnatura1w.png

Opublikowano

Hmmm a jak tak z innej beczki. :D

Adminie czy już testowałeś nowe biżu,mapy,moby. ? :D I kiedy możemy się spodziewać owych nowości. :)

GORĄCO ! POLECAM ! SERWER !

Pimp4s w przeciągu ostatniego miesiąca wprowadziliśmy ponad 300 itemów, teraz musimy usiąść przy dobrej butelce i napisać dobry scenariusz do kolejnych zmian, tak żeby to wszystko miało ręce i nogi :)
Opublikowano

Serwer działa ? Bo jak tak to wbijam ? ;D

Ależ dowcipne pytanie zadałeś :)

Od ponad dwóch lat działa ten serwer :) i nic nie traci na wartości a wręcz przeciwnie.

Opublikowano

Jest to serwer najbardziej dopracowamy i dopasowany do potrzeb graczy.

Administracja caly czas dodaje cos nowego

Niewiele osob ma 254lv okolo 100 na 3,5 tys. To malo

Codziennie jest conajmniej 6 eventow nawet maja rozpiske na forum

Chyba zaden inny serwer nie osiagnal takiego sukcesu

Opublikowano

Jest to serwer najbardziej dopracowamy i dopasowany do potrzeb graczy.

Administracja caly czas dodaje cos nowego

Niewiele osob ma 254lv okolo 100 na 3,5 tys. To malo

Codziennie jest conajmniej 6 eventow nawet maja rozpiske na forum

Chyba zaden inny serwer nie osiagnal takiego sukcesu

100 Graczy 254lv haha padłem xDxDxD Ranking na stronce nie działa ;) 254 wbije się w około 3 tygodnie cały czas expiąc^^ ale ważne, że nawet majac 254 ma się co robić ;) Chociaż to kopanie nudzi troche ;/

Opublikowano

100 Graczy 254lv haha padłem xDxDxD Ranking na stronce nie działa ;) 254 wbije się w około 3 tygodnie cały czas expiąc^^ ale ważne, że nawet majac 254 ma się co robić ;) Chociaż to kopanie nudzi troche ;/

Odrobinę ale.... Admin podniósł szanse na ulepszenie każdego itemka o 15 % więc na każdy + wynosi 40 % +5/6 100 %. ;)

W 1h idzie wykopać 6.000 + danej rudy ;p Ości hmm jak ma się boskie czy cuś to sporo w 1h :D

Dokładnie jak pisał smok590 jest sporo eventów nawet nowy gracz ma szansę wygrać nagrody. :)

Stała opieka nad serwerem, 0 cziterów :)

Polecam i Zapraszam ;d

Nawet jest 40 % na ulepszenie a ja nadal mam pecha xD niebiański helm na +1 spalilo mi 11 raz. Raz za razem ulepszalem. ;/

I jeszcze nie wlazł ;(

sygnatura1w.png

Opublikowano

Video Event VIII ++

Tematem filmiku video jest "" Harlem Shake "" !

Czeka nas niezła zabawa, i wspaniałe nagrody !!

Więcej na naszym forum w dziale " Eventy "

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Według mnie nowościami zwaliliście serwer.

Rozumiem Twoje niezadowolenie, ale u nas nie ma bezczynnego stania max lvl w2, bo rozumiem że pijesz do nowo wprowadzonych misji biologa do 253lvl
Opublikowano

Rozumiem Twoje niezadowolenie, ale u nas nie ma bezczynnego stania max lvl w2, bo rozumiem że pijesz do nowo wprowadzonych misji biologa do 253lvl

Omidżi...

Na 254 jest co do roboty... Choćby wbijać broń do +20.

Nowe biżu niepotrzebne.. teraz jest dobrze.

Mapki? W 2 tygodnie max lv. Teraz rozumiem, że w 5 dni?

Nowy biolog- abs'y... teraz pvp będzie już porażką.

Jak tak się wam nudzi i edytujecie tak dobrego serwa to pomyślcie nad s2. Kiedyś pomysły się skończą.

Opublikowano

Omidżi...

Na 254 jest co do roboty... Choćby wbijać broń do +20.

Nowe biżu niepotrzebne.. teraz jest dobrze.

Mapki? W 2 tygodnie max lv. Teraz rozumiem, że w 5 dni?

Nowy biolog- abs'y... teraz pvp będzie już porażką.

Jak tak się wam nudzi i edytujecie tak dobrego serwa to pomyślcie nad s2. Kiedyś pomysły się skończą.

Zwróć uwagę jak wygląda pvp, przykładowo 150lvl z graczem z max lvl, właśnie dlatego dla graczy którzy osiągnęli maksymalny lvl zostały wprowadzone nowe misje biologa, jeśli chodzi o mapy to póki co żadna nie została jeszcze dodana, poza jutrzejszą aktualizacją w której pojawi się nowa mapa z minerałami :)
Opublikowano

Zwróć uwagę jak wygląda pvp, przykładowo 150lvl z graczem z max lvl, właśnie dlatego dla graczy którzy osiągnęli maksymalny lvl zostały wprowadzone nowe misje biologa, jeśli chodzi o mapy to póki co żadna nie została jeszcze dodana, poza jutrzejszą aktualizacją w której pojawi się nowa mapa z minerałami :)

Popatrzcie sb na pvp 254 vs 254 w turnieju lub mistrzu pvp serwera coś takiego. W klasowym można się godzinę bić, a nic sobie nie robią.

Opublikowano

Popatrzcie sb na pvp 254 vs 254 w turnieju lub mistrzu pvp serwera coś takiego. W klasowym można się godzinę bić, a nic sobie nie robią.

To masz złe eq ^^ Bo znam 254 lvle co biją w osobnika z 100% po 10-20k ^^ Ze skila oczywiście.

sygnatura1w.png

Opublikowano

Grałem na początku i był spoko serwer, nie wiem jak teraz jest, chętnie bym zagrał na s2, bo tu się nie opłaca zaczynać bo zbyt dużo 200+ ;))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...