Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• Ludzi mamy ok. 2500 w ciągu dnia. Bywa więcej, bywa mniej :)

• TeamSpeak Serwera : virtualmt2.pl

• Myślę że na dniach zostanie zaktualizowana.

Jeszcze jakieś pytania? Chętnie odpowiem,

Tak jeszcze dwa pytanka.

1.Kiedyś , a przynajmniej 1,5 roku temu grałem u was na serwerze i mimo iż nawalałem z w ciul tych metinów 90 na specjalnej mapie nie mogłem wydropić ani jednej broni na 65 do tej pory jest taki beznadziejny drop ? Pamiętam że nawaliłem w metki bodziakiem 90 i drop był zerowy.

2.Jaki jest % ulepszenia epików ? Chodzi mi bardziej o te początkowe.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ehh kurcze nienawidze klasowych bonów, pewnie pvp wygląda tak: zabiera się po 5obrażeń :/ no nic może jednak wpadne kiedyś.

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Tak jeszcze dwa pytanka.

1.Kiedyś , a przynajmniej 1,5 roku temu grałem u was na serwerze i mimo iż nawalałem z w ciul tych metinów 90 na specjalnej mapie nie mogłem wydropić ani jednej broni na 65 do tej pory jest taki beznadziejny drop ? Pamiętam że nawaliłem w metki bodziakiem 90 i drop był zerowy.

2.Jaki jest % ulepszenia epików ? Chodzi mi bardziej o te początkowe.

Itemy wymienione przez Ciebie leża na ziemi w miastach bo nikt takich itemów nie potrzebuje.

Szansa na ulepszenie epików jest wysoka ( nie zdradzam % ) więc szybko ulepszysz :)

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Szansa na ulepszenie epików jest wysoka ( nie zdradzam % ) więc szybko ulepszysz :)

pamiętam ulepszałem dzwon na 120 lvl z +1 na+2 spaliło mi 43 razy hwang na 160 nigdy nie ulepszyłem tak samo kd 8 wszystko paliło .Przestałem w to grac są naprawde lepsze serwy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

autopatchera masz w klijencie, wystarczy pobrać

Tylko ja mam troszku słaby internet wiec zanim pobiorę klienta to mi trochę zejdzie.

Opublikowano

UP nie wiele Ci to da, nasz klient to nie gotowiec więc tak czy inaczej autopatcher pobierze Tobie wszystkie pliki :)

Opublikowano

ehh kurcze nienawidze klasowych bonów, pewnie pvp wygląda tak: zabiera się po 5obrażeń :/ no nic może jednak wpadne kiedyś.

Właśnie nie. Są kd +8 i PVP wygląda super. Z początku też tak myślałem jak Ty ale spoko ;P

Opublikowano

Serwer jest naprawdę super. :) gram już lekko ponad 2 miechy a extra się dorobiłem. ;) Po dodaniu nowego DT małe lvl mogą zarabiać na lepsze eq. :)

Administracja miła i pomocna. Graczy jest sporo ponad 2800 tys w godzinach szczytu. Jeśli już marnować swoje życie na tego metina to tylko na virtualu. ;)

Mam pytanko ;d bo w tym tygodniu miało zostać DT na podstawie W/W czy bd. ? Bo bardzo trudno o metka jest w godz 12-20 ^^ Same 70 lvle chodzą i je wybijają ;d

Pozdrawiam i Polecam. :)

Wieża demonów od dzisiaj hula na zasadzie wieży wygnańców, metek na parterze respi się teraz co jedną sekundę tak że nie powinno być kolejek do ripera.

W dzisiejszej aktualizacji klienta czaka na Was nie mała niespodzianka, na serwerze od dnia dzisiejszego z każdego potworka i na wszystkich mapach dropią "smocze monety" które na bieżąco zasilają Wasze konta!!!

Myślę że w drugiej połowie miesiąca zaskoczymy Was czymś naprawdę extra :)

Opublikowano

Wieża demonów od dzisiaj hula na zasadzie wieży wygnańców, metek na parterze respi się teraz co jedną sekundę tak że nie powinno być kolejek do ripera.

W dzisiejszej aktualizacji klienta czaka na Was nie mała niespodzianka, na serwerze od dnia dzisiejszego z każdego potworka i na wszystkich mapach dropią "smocze monety" które na bieżąco zasilają Wasze konta!!!

Myślę że w drugiej połowie miesiąca zaskoczymy Was czymś naprawdę extra :)

Dobry pomysł z tym dropem SM, tylko żeby boty w M1 znowu nie stały :P

Opublikowano

VirtualMT2 jest dobrym serwerem , ponieważ ogólnie wszystko ciężko zdobyć w krótkim czasie , bo trochę trzeba się namęczyć na dropienie kasy itp.

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Klient zawsze pobiera sie po 100 kb czy to jakies chwilowe problemy? Chcialbym wejsc na serwer,ale leci po 90 itd. gdzie inne pliki po 800.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Klient zawsze pobiera sie po 100 kb czy to jakies chwilowe problemy? Chcialbym wejsc na serwer,ale leci po 90 itd. gdzie inne pliki po 800.

Chwilowe problemy z przeciążeniem jednej z maszyn, teraz download powinien śmigać jak należy.
Opublikowano

server godny uwagi grałem na nim kiedyś w lipcu 2012 ale na 200 lvl przestałem nie lubie expic na metkach (metki powinny byc do dropu)ale to tylko moje zdanie jak by jakies mapki do expa wprowadzili powyzej 180+ to było by fajnie

Pomocna administracja i na servie o eq jest tak jak powinno byc na małym lvl łatwo na srednim lvl srednio na wysokim ciezko

Ocena serva 8,5/10 mozna by było co nie co poprawic niewiem jak z ulepszanie ale jak grałem to na wyszy lvl mogłem ulepszac 40 razy i sie nie ulepszyło może to zostało poprawione bo za niski % na ulepszenie był tak jak pisałem ocena serva 8,5/10

Jeden z lepszych serverów jakie są i bardzo długo jest

Życze mu aby dalej sie rozwijał i stał jak najdłużej

Opublikowano

Serwer był ciekawy na początku , ale teraz za duzo nowosci jak i tych wszystkich itemow ktore mozna zdobyc.

Ale coz , widze ze ripper ma jakis inny drop , ale co po tym...

Moze sie mozna jakos na tym dorobic..

tak samo bylo z tym npc co wymienia itemy z w/w za brylki.

Wartosc tego troche spadla , ale osoby ktore mialy tego od .... to dostali cos .

A ci ktorzy dostawali to z eventow czy cos to mogli to wywalic jedynie bo pozytek zadny z tego.

Nie wiem jak teraz jest bo pewnie juz mojego konta tam nie ma , ale od lutego czy tam kiedys sie usuwaja, wiec jesio moze jest , ale z pewnoscia juz tam nie wejde .

Jezeli ktos chce sie pobawic troche z kopaniem/osciami pozniej w/w jakies niebiosa nie wiem co tam jesio zeby zdobyc jakies itemy.

Bo na mapie 90 pewnie nikogo tam nie ma, procz poczatkujacych ktorzy zbieraja na poty.

Serwer polecam, ale gdyby zostal utworzyony s2 z mniejszymi systemami ulepszen etc. moze bym zagral, ale w obecnej sytuacji nie.

Opublikowano

Mam pytanko , a mianowicie skąd wziąść bronie na 75 lvl na tym serwerze ? Tylko riper czy jeszcze z czegoś dropią ?

„Can you feel it?

Your future, torn away.

Opublikowano

Mam pytanko , a mianowicie skąd wziąść bronie na 75 lvl na tym serwerze ? Tylko riper czy jeszcze z czegoś dropią ?

Drop z opony na mapce metków od 90 lv.

Fajne forum... szkoda tylko że MODy pojeb@ne... ;)

Opublikowano

Na ziemi możesz znaleźć bronie, które są zrobione z tych na 75.

Opublikowano

No ok , ale najlepiej do jakiego lvl'a jest dropić na tej mapce od 90 z metinami ? Bo miałem kiedyś 99 i nic nie dropiło.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

Opublikowano

No ok , ale najlepiej do jakiego lvl'a jest dropić na tej mapce od 90 z metinami ? Bo miałem kiedyś 99 i nic nie dropiło.

Do 95. Najlepiej na 90 yangi z monetką dropią.

Opublikowano

Ekwipunek i yangi w is i nie mowic ze serwer nie jest pod is,bo cala gra sie na nim opiera.w item shopie mozna wykupic cala "gre".Nie zagram,nie polecam

1364552867-U863910.png Zapraszam wszystkich na prywatny serwer metin2 www.camerionmt2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...