Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest zrombany pełno noobów latają z klasowym eq ,bossy nie do ubicia,potwory pobugowane ogólnie nie polecam serwera bo to typo nooboski serwer a i tak jeszcze to bez buffa nic tam nie ubijesz bo ja nie wiem czym gm te moby karmi .

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest zrombany pełno noobów latają z klasowym eq ,bossy nie do ubicia,potwory pobugowane ogólnie nie polecam serwera bo to typo nooboski serwer a i tak jeszcze to bez buffa nic tam nie ubijesz bo ja nie wiem czym gm te moby karmi .

Też tak myślę jak Cie składa 90 lv... Bossy ? poezja padają w mniej niż 10 sekund :) Noobski jest jak grają takie osoby jak Ty, które nie wiedzą jak się robi eq, tylko narzekają i szukają dziury w całym :) A tak wgl wbiłeś chociaż 150 lv ? Aaa sorry jest za trudny ten serwer jak dla Ciebie...

Polecam i zapraszam do większego zapoznania się z serwerem niż ten oto wyżej kolega, który nawet nie zdążył zwiedzić wszystkich map :)

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

Wygląda na to że sam jesteś zbugowany skoro nie potrafisz ubić dzika w m1, jeśli chodzi o jakiekolwiek błędy to virtual jest ich pozbawiony.

Pozdrawiam i zapraszam do gry.

Opublikowano

To nie jest bug, tylko zabezpieczenie przed botami na sztabki w m1 (mowa o dzikach :P)

Co do reszty po powiem, że gra rozpoczyna się na 150lv+ jak już możesz robić nowe epiki. Co za problem zrobić buffa? :O

Opublikowano

Też tak myślę jak Cie składa 90 lv... Bossy ? poezja padają w mniej niż 10 sekund :) Noobski jest jak grają takie osoby jak Ty, które nie wiedzą jak się robi eq, tylko narzekają i szukają dziury w całym :) A tak wgl wbiłeś chociaż 150 lv ? Aaa sorry jest za trudny ten serwer jak dla Ciebie...

Polecam i zapraszam do większego zapoznania się z serwerem niż ten oto wyżej kolega, który nawet nie zdążył zwiedzić wszystkich map :)

Wiem jak zrobić eq a bossy możesz dopiero dedac jak masz 200lvl+ z boskim eq a mapa jest od którego 130 więc skoro jest od 130 to taki koles z tym lvl tez powinienen dedac bossa a jest to nie możliwe

Wygląda na to że sam jesteś zbugowany skoro nie potrafisz ubić dzika w m1, jeśli chodzi o jakiekolwiek błędy to virtual jest ich pozbawiony.

Pozdrawiam i zapraszam do gry.

Nie chodzi mi o dzika tylko o lepsze bossy a swoją drogą mógłbyś wywalic klase na postacie w 6/7 bonach a serwer by sie poprawił bo pełno ciot lata nie da sie poexpic 5min w spokoju

To nie jest bug, tylko zabezpieczenie przed botami na sztabki w m1 (mowa o dzikach :P)

Co do reszty po powiem, że gra rozpoczyna się na 150lv+ jak już możesz robić nowe epiki. Co za problem zrobić buffa? :O

Problem zrobic buffa to nie problem tylko tracisz kolejny czas zeby go expić .... :(

Opublikowano

Zgadzam sie 6-7 klasowe bardzo zrazily mnie do gry tutaj.

dodatkowe te bugi.Ksiegi misji po japonsku.Duzo dzieci nie przekraczajacych 10 lat.

Zajmij się najpierw bugami "serwera" którego reklamę masz w sygnaturce, dopiero później czepiaj się takiego szczegółu jak źle przetłumaczona jedna z ksiąg. Jeśli nie odpowiada Ci towarzystwo młodszej części społeczności serwera, to niestety musisz znaleźć sobie taki na którym grają "dyslektycy" nie zwracający uwagi na ortografię, podobnie jak Ty.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam, ponieważ jest boski *.* Wiele nowych znajomości, fakt jest dużo dzieciarni na serwie, lecz ponad 30% są to osoby dorosłe. :)

Opublikowano

Server bardzo mi się spodobał i jest idealny taki jakiego szukałem. Klient już do mnie leci więc w najbliższych dniach rozpocznę rozgrywkę :)

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Nowicjusz
Opublikowano

Stary dobry virtual ;d Nwm już z którego konto na MPC bd pisał moją opinię. :)

Pamiętam początek serwera jak było 5.000 ludzi a ja głupi dostałem bana za KM ;/

Żałuję że nie grałem od początku na serwie bo jest bardzo fajny. :)

Aktualnie w 2013 roku grałem coś ok. 4 miesięcy.

Osiągnołem postać 254 lv, boskie eq exp, lodowego feniksa + wiele, wiele innych rzeczy.

Nie wkładałem ni w ISa. :>

Grało się bardzo fajnie po 7-15 h dziennie i nie było nudy. :)

Jak jesteś nowy i nwm boisz się że nie dasz sb rady to powiem Ci że to tylko tak wygląda ( chodzi o postacie i eq ) Spokojnie w kilka miesięcy idzie dogonić TOPkę.

Mój kolega gra/grał 6 miesięcy full boskie, sztylety + 20 itp.

Sporo znakomitych osób jest to jedyny taki serwer gdzie " dzieci " jest mało i jest z kim pogadać czy też miło spędzić czas w grze.

Administrator virtuala też ma głowę na karku. :> Wie co robi i w co inwestuje... Odpisuje na każde pytanie każda zachciankę.

Siedzi prawie zawsze i to jest miłe zaskoczenie. :)

Sporo eventów !!! Tych bardzo cennych na jednym z nich były do wygrania zbr na 240 lv, lodowe fenk itp.

Ogólnie serwer się nie nudzi ale coś po tych kilku miesiącach mnie trafiło ;/

Nwm może dlatego że na innych srv jest wiele nowości te mapy itp które na virtualu miały być troszkę czasu temu no ale coś nie pykło.

Teraz ma być ta aktualizaja w maju. :) Zapowiada się znakomicie ponieważ bd moje ulubione DT jako WW na które chodziłem po 10-15 godzin dziennie.

Był to najlepszy sposób na zarobek i mam nadzieję że bd takie samo jak było. :)

Planuję wrócić na serwer z racji na to że to jest jedyny najbardziej stabilny serwer na całym rynku metin2. Ten serw padnie chyba dopiero wtedy gdy metek się skończy ( nigdy)

Się rozpisałem można by było pisać i pisać pozytywne opinie o serwie. Bo przez te 4 miechy co grałem żadnych negatywnych opinii nie było. :)

To tyle zachęcam was wszystkich do grania na serwie bo jest to najlepszy serwer metin2. :)

Czekam na majową aktualizację i mykam na serwer. ;)

Pozdrawiam

wSK.png

Opublikowano

up@Dzieci jest malo?Chyba mowisz o innym serwerze,bo ja spotkalem samych zjebow,ktorzy bija na wolnym mniejsze lvle.

Co do tych ox.One wzbogacaja tylko starych graczy,tym bardziej,ze wejscie na eventy sa od 150lvla+

Gdyby nie klasowe 6-7 mozna by bylo wstąpic,ale nie widzi mi sie bonowanie kilka setow eq.W dodatku administrator Wojtek wyzywa na mpc ;3

Nowicjusz
Opublikowano

up@Dzieci jest malo?Chyba mowisz o innym serwerze,bo ja spotkalem samych zjebow,ktorzy bija na wolnym mniejsze lvle.

Co do tych ox.One wzbogacaja tylko starych graczy,tym bardziej,ze wejscie na eventy sa od 150lvla+

Gdyby nie klasowe 6-7 mozna by bylo wstąpic,ale nie widzi mi sie bonowanie kilka setow eq.W dodatku administrator Wojtek wyzywa na mpc ;3

Wstąpiłeś do złego grona.

Ox jest od 90 lvla. :)

Eq klasowe robią tylko lvl mniejsze niż 150 lv. :> Potem 1 secik 70/70/70/10 po misjach.

Nie wyzywa tylko reaguje na uwagi które są nie trafne co do serwera. :)

Ty byś się nie zdenerwował gdyby ktoś wmawaiał innym nieprawidłowe inforamcje na twój czy też temat serwera. ?

wSK.png

Opublikowano

Zapraszamy Wszystkich do aktualizacji klienta w której to poprawce znalazły się między innymi:

- Zbroje na 250lvl (ulepszane do +9)

- Bronie na 250lvl (ulepszane do +20)

- 100 sztuk nowych potworów

- 25 sztuk nowych ulepszaczy

- 20 sztuk nowych bossów z niezwykle efektownymi skillami

- Runiczna Warownia (wieża w której znajdziecie bossy i ulepszacze na nowe zbroje)

- Runiczna Zbrojownia (wieża w której znajdziecie bossy i ulepszacze na nowe bronie)

- Przebudowana Wieża Demonów (działa w PT, w której niższe lvl po zabiciu Ripera dostają od 10 do 100 bryłek złota)

- Dwukrotnie zwiększony drop smoczych monet (Za ich pomocą możecie zasilić swoje konto w serwerowym item-shopie)

Myślę, że w tej aktualizacji każdy z graczy znajdzie coś dla siebie :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest fajny , ale dzisiaj mnie odstraszyła jedna rzecz.

Jak zobaczyłem fexixa 3k wartość ataku + 100k hp za 200 zł + to od razu podziękowałem .

Przypuśćmy że ktoś chce zacząć , a jakieś dziecko ma bogatych rodziców i jebnie sobie takiego fenixa i jest już ustawiony do końca .

Rozumiem że serwer musi się z czegoś utrzymać , ale no bez przesady o.O + jeszcze te wartości .

To w ogóle lepiej dać tam eq navi bo na to samo wyjdzie .

Grałem tylko na starcie :) Dziękuje za odpowiedź .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest fajny , ale dzisiaj mnie odstraszyła jedna rzec.

Jak zobaczyłem fexixa 3k wartość ataku + 100k hp za 200 zł + to od razu podziękowałem .

Przypuśćmy że ktoś chce zacząć , a jakieś dziecko ma bogatych rodziców i jebnie sobie takiego fenixa i jest już ustawiony do końca .

Rozumiem że serwer musi się z czegoś utrzymać , ale no bez przesady o.O + jeszcze te wartości .

To w ogóle lepiej dać tam eq navi bo na to samo wyjdzie .

Widzę że masz jakieś przykre doświadczenia z innymi serwerami, u nas mimo tego lodowego feniksa jak i każdy item który znajduję się w item shopie, możesz zdobyć w grze.

Jeśli chodzi o lodowego, wystarczy skorzystać z mapy "Niebiosa" ubić smoka i zebrać przy odrobinie szczęścia drop w postaci właśnie lodowego feniksa. Po minimalnym zorientowaniu się w grze, przyzwyczaił byś się również do bonów które pasują do całości fabuły.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Chociaz z początku bylem negatynie nastawiony do serwera to musze zmienic zdanie.Jest calkiem spoko.Mnostwo ludzi,wspaniala atmosfera.Troche rzucaja sie w oczy nieprzetlumaczone pdki/ksiegi misji ale to nie przeszkadza zbytnio w rozrywce.

Mam kilka pytan:

Czy jezeli zmixujemy bonusy 1-5 w itemach na wyzszych lvl to moze nam zniknąc wbudowany bon?

Wiem,ze np w diabelskim wachlarzu zniknie bonus na ludzi...

Srij9JT.png

Opublikowano

Admin musimy pogadać na ts pisz pw gdzie i kiedy mam się pojawić wg mnie sprawa ważna

ps co do serwera jak na dzisiejszy dzień najlepszy 4fun na polskim rynku ;)

Opublikowano

Wow Isamu komentuje inny serwer to musi byc napompowane...

A mam jedno poytanko czy na serwie jest navi? lub byly jakies doniesienia o navi?

@down nie nie Boga poprostu skomentowal inny serwer niz Ravia -.- tak trudno zrozumiec?

@PS Glinka wsadz sobie w dupe te 5%

Opublikowano

Wow Isamu komentuje inny serwer to musi byc napompowane...

A mam jedno poytanko czy na serwie jest navi? lub byly jakies doniesienia o navi?

Nie bylo i nie ma tutaj navii.

Wy uwazacie isamu za waszego boga czy jak?

Srij9JT.png

Opublikowano

Chociaz z początku bylem negatynie nastawiony do serwera to musze zmienic zdanie.Jest calkiem spoko.Mnostwo ludzi,wspaniala atmosfera.Troche rzucaja sie w oczy nieprzetlumaczone pdki/ksiegi misji ale to nie przeszkadza zbytnio w rozrywce.

Mam kilka pytan:

Czy jezeli zmixujemy bonusy 1-5 w itemach na wyzszych lvl to moze nam zniknąc wbudowany bon?

Wiem,ze np w diabelskim wachlarzu zniknie bonus na ludzi...

Jeśli zmiksujesz a masz już w 1-5 bon taki jak wbudowany to zniknie, krótko mówiąc jeśli masz masz bron +250 na ludzi, to po przemieszaniu nie wbijesz już ludzi.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Polecam jednak może zamiast 1 sm dropiło np 50 bo nie powiem dropi srednio a przy cenach gdzie rzeczy warta 6b jest za 15 sm :D

Dropi po jednej za to częściej, a jeśli chciałbyś "wydropić" naprawdę dużo to zapraszam 1 czerwca w Dniu Dziecka na serwer.

Właśnie w tym dniu, przygotowaliśmy dla Was specjalny 24 godzinny Event w którym za zadnie będzie zdobycie kompletu itemów "dropiących" ze wszystkich potworków na każdym lvl, a następnie przekazanie ich "domokrążcy" który wymieni je na prezenty z których między innymi otrzymacie, smocze monety, kamienie dusz +8, fryzurki, ulepszacze, oraz całą masę innych wartościowych itemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...