Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zobaczylem pewna wojne to mnie rozwalilo ;x

cala gildia eq na 250lv... ;x zbroja na 240lv... ;x all najlepsze rzeczy petsy itp..

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zobaczylem pewna wojne to mnie rozwalilo ;x

cala gildia eq na 250lv... ;x zbroja na 240lv... ;x all najlepsze rzeczy petsy itp..

i w związku z tym próbujesz dorobić do tego teorię spiskowa? poza tym nie wiem jak mogłeś zobaczyć petsa na wojnie skoro nie da się go tam przywołać :D

Opublikowano

Na świąteczne eventy 100 kodów na smocze monety o wartości 40 zł już są gotowe i czekają na wykorzystanie :)

Na same święta Team VirtualMT2 przygotował dla was Smocze Monety o łącznej wartości 4000 zł i nagród razem z bryłkami o łącznej wartości ok. 35.000 bryłek !!!

Pamiętajcie ! Zaczynamy od 24 Grudnia !!

Team VirtualMT2

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Na świąteczne eventy 100 kodów na smocze monety o wartości 40 zł już są gotowe i czekają na wykorzystanie :)

Na same święta Team VirtualMT2 przygotował dla was Smocze Monety o łącznej wartości 4000 zł i nagród razem z bryłkami o łącznej wartości ok. 35.000 bryłek !!!

Pamiętajcie ! Zaczynamy od 24 Grudnia !!

Team VirtualMT2

A za te 35k bryłek i tak gówno dostaniesz, ew. pakiecik pvp/exp, a to gówno bo gdzie pet itd? :) :*

Nie polecam, % ulepszeń zbyt niski, żeby z hełmem męczyć się jakieś 5-6godzin?

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

fajny server

Jeśli ja to ty, a ty to ty, to kim jestem ja? A może ty to ja a ja to ty a ty to ty a ja to ja?

Pacz na hooby, potem pomyśl xD

Opublikowano

Drodzy Gracze, świat VitualMT2 w dniu dzisiejszym kilkukrotnie odwiedzi Święty Mikołaj, który przyniesie naszym Graczom wiele.. wiele.. prezentów.

Miejsce jego występowania będzie losowe. Dodatkowo przez cały dzisiejszy dzień każdy z Was będzie mógł "wydropić" Świąteczny prezent, z którego po rozpakowaniu otrzyma cenne przedmioty, lub będzie mógł go wymienić na smocze monety (łączna pula nagród to 4000zł) a teraz uwaga Specjalnie dla naszych Graczy do końca roku podnieśliśmy o 50% szansę na ulepszenie wszystkich itemów!

Pozdrawiamy

VirtualMT2

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

VirtualMT2 to kolejny, warty uwagi priv. Tyle nowości co on posiada nie znajdziecie na żadnym innym serwerze. Ci szaleńcy dodali aż 12 zbroi dla każdej postaci. O broniach już chyba nie muszę pisać. Wprowadzili kd +200000hp (tak, nie pomyliłem się) , 150% na klasy i +200 np. siły (kd siły +9). Nie brakuje też nowych tarcz, biżuterii i butów. Znajdziecie tu 6 poziomów groty wygnańców, a także inne nowe mapki np. pustynia zapomnienia. Administracja zaczerpnęła pomysł z wowa i wprowadza instancje. Bardziej pracowitego teamu jeszcze nie widziałem. Raty serwera: 300x. Serwer polecam graczom znudzonym normalnym metinem.

A to jeszcze nie wszystko :)

już w styczniu:

• Kilkadziesiąt kostiumów
  • Kilkanaście nowych fryzur
  • Kilkadziesiąt nowych potworów
  • Kilka nowych map - w tym długo oczekiwana mapa do expa, oraz mapa górnicza.

Opublikowano

4.

Przeszkadzanie w eventach -

1-14 dni

Hahhaha spoko

Kotek dał mi na 1 miech za to ze stałem dropem na zuo dla innego krolestwa ...

Opublikowano

Servera nie polecam poniewaz wszystko zepsuli ;/ kiedys gralo sie tak fajnie a teraz zjebali -.-

4.

Przeszkadzanie w eventach -

1-14 dni

Hahhaha spoko

Kotek dał mi na 1 miech za to ze stałem dropem na zuo dla innego krolestwa ...

Kotek rozdawal eq ;d ale go wyjebali i to i chyba to nie jest prawidziwy kotek ;/

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

@UP

Zasób Twojego słownictwa jest wyjątkowo ubogi, a jeśli masz kłopoty z przyswajaniem wiedzy, skoncentruj się i przeczytaj raz jeszcze co napisałeś:D

Opublikowano

Gra tu z 1k osób ;p ?

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

Gra tu z 1k osób ;p ?

A ciężko jest zobaczyć na stronę serwa <http://virtualmt2.pl/> i zobaczyć ilu jest graczy ? Na tą chwile jest ponad 2.3k osób :>

Oczywiście polecam i zapraszam GoLGis :>

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

Ile patcher pobiera mb?

Patcher pobiera całość, jeśli różni się md5 plików w katalogu pack.

Opublikowano

Po komentach mam mieszane uczucia, mianowicie z tego co tutaj wyczytałem są takie +/- (to moja opinia, nie zgadzasz się, nie hejtuj)

+:

-Dużo ludzi,

-Dużo nowości,

-Eventy,

-Jeszcze raz nowości.

-:

-(Po komentach patrząc...)Słaby drop yang,

-(---------||||----------) G*wniane ulepszanie,

-Ceny.

Jak dla mnie Neutral, ale wy możecie sądzić co innego.

Tak czy inaczej zagram.

E9mwj60.png

Bronze V czeka na nowe mięso.

Opublikowano

Po komentach mam mieszane uczucia, mianowicie z tego co tutaj wyczytałem są takie +/- (to moja opinia, nie zgadzasz się, nie hejtuj)

+:

-Dużo ludzi,

-Dużo nowości,

-Eventy,

-Jeszcze raz nowości.

-:

-(Po komentach patrząc...)Słaby drop yang,

-(---------||||----------) G*wniane ulepszanie,

-Ceny.

Jak dla mnie Neutral, ale wy możecie sądzić co innego.

Tak czy inaczej zagram.

Słaby to ten drop yang nie jest ... Ceny dochodza za itemy np " virtual mieczy +8/9/10 do 4kkkk :)

W v2 w 1h można dropnąć 8kkk-10kkk. :)

Ogólnie gram 3 dni na nowo ;d fajnie jest bo vt jest ciągle ulepszany i nie ma nudy ;p

sygnatura1w.png

Opublikowano

Zachęcamy Wszystkich do jutrzejszej aktualizacji klienta oznaczonej numerem v2 w którego zapakowaliśmy 200 nowych tekstur kostiumów, zbroje monarchy na 250lvl, kilkadziesiąt nowych potworów, oraz 160 nowych itemów.

Poniżej kilka skromnych screenów obrazujących wprowadzone poprawki.

28133918182140710350.png

53348587778102710966.png

Opublikowano

oO O stary. :) Nic tylko wstać i bić brawo. ! :)

Czekamy na aktualizacje i zapraszamy wszystkich do gry. :D

sygnatura1w.png

Opublikowano

Zachęcamy Wszystkich do jutrzejszej aktualizacji klienta oznaczonej numerem v2 w którego zapakowaliśmy 200 nowych tekstur kostiumów, zbroje monarchy na 250lvl, kilkadziesiąt nowych potworów, oraz 160 nowych itemów.

Poniżej kilka skromnych screenów obrazujących wprowadzone poprawki.

28133918182140710350.png

53348587778102710966.png

Ta aktualizacja z mobami itp. to będzie jutro? I już jutro to wszystko na serwie?:D

Opublikowano

Ta aktualizacja z mobami itp. to będzie jutro? I już jutro to wszystko na serwie? :D

To co jest widoczne na screenach na pewno będzie dostępne jutro, miejsce dla nowych mobów również się znajdzie :)

Opublikowano

Serwer był bardzo dobry.

Nabiłem kilka postaci 150+ i się nie nudziło. A teraz ? pfff....

Jak ktos chce wymienic eq (nie mam juz nic z kd 8 bo zostalem oszukany)

(miedzy serwerowa wymiana)

Piszcie PM/PW.

Dla mnie ten serwer padl.

Odważ się !

sp4n3rekx.jpg

Opublikowano

Expienie na serwerze nie należy do czynności wymagających zbyt dużego nakładu inteligencji no cóż wielkie brawa za jak ze pokaźny i godzien podziwu 100lvl. W Na przyszłość rusz czasem głową i zapoznaj się z regulaminem serwera, , a jak sprawia ci to aż taki wysiłek nie wymieniaj się na konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...