Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ vckat : D

Dałoby radę zrobić np taki kostium który ma wrodzony bonus np: 300 wart i 40-80 % na yangi. ? ^^

i czy wgl bd kiedyś kostiumy itp. ^^ System energiii itd .. ;d

Jasne czemu nie wszystko da się zrobić, z tym że trochę w innej konfiguracji.

U nas wartość ataku dostajesz poprzez przywołanie petsa - 3k wartości ataku i 3k wartości magicznego ataku 100k hp, a jeśli chodzi o bonus yang to w krwawej stalce są wbudowane bony + 50% drop itemów i 50% drop yang

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Albo od razu wszystkie na "P" za pomocą itemu "Przepis dla profesjonalisty". :)

Kolego zdziwiłem się. Specjalnie wszedłem na grę. Pytałem, szukałem. I nie ma nic takiego ja Przepis dla profesjonalisty. ;) Trzeba skile robić od podstaw

Opublikowano

Kolego zdziwiłem się. Specjalnie wszedłem na grę. Pytałem, szukałem. I nie ma nic takiego ja Przepis dla profesjonalisty. ;) Trzeba skile robić od podstaw

Jest jest ;p Nawet przez IS możesz kupić i się przekonasz jak ze szkaty nie chcesz dropić xD

Opublikowano

Przyjmując jako pewnik że nie jestem Twoim wrogiem, szanując Cię i ceniąc za nieraz niepopularne decyzje :) wiem że mojego postu nie przyjmujesz za jakikolwiek atak na Ciebie i serwer, ale sam dobrze wiesz ze rotacja dobrze wpływa na game play serwera.Przecież nikt Ci nie powie , tak ten i ten to mój człowiek <_< .Wiec czasem dobrze jest odpalić postać anonimowo posłuchać co tam na serwerze i o serwerze sądzą i mówią gracze, wyciągnąć odpowiednie wnioski, zadziałać w Twoim ale tylko Twoim stylu .No cóz jeszcze napisać? Życzę Ci następnych dwóch lat działania na tym rynku i ogarniętych graczy. Tyle i aż tyle.Pozdrawiam. B)

Opublikowano

Kolega wyżej dobrze pisze :D Admin dał sobą sterować i tyle. Teraz to da się zauważyć że w miarę ma własne zdanie-kiedyś tak nie było. Granie na nim to frajda, gorzej z administracją (ale to na każdym serwie narzekają) lecz nie jestem już jego zwolennikiem ;)

<<>>

Opublikowano

Jasne czemu nie wszystko da się zrobić, z tym że trochę w innej konfiguracji.

U nas wartość ataku dostajesz poprzez przywołanie petsa - 3k wartości ataku i 3k wartości magicznego ataku 100k hp, a jeśli chodzi o bonus yang to w krwawej stalce są wbudowane bony + 50% drop itemów i 50% drop yang

Pozdrawiam.

Nie rozumiesz. Ja napisałem że możesz zrobić owy item a nie fenix za 230 zł czy coś. Tak samo zbr 50/50 drop,yangi jest na 150 lv a po co komu na takim lv takie bonusy. ?

Do tego polecam dawać wieksze kary za : klnięcie,obraze rodziców, kamer mody za Km raczej perm murowany i perm na IP powinnien być. :)

Opublikowano

Ja grałem na serverze na samym początku , wtedy to była zabawa. Tylko 2ch , jedyną "nową mapką" było zombie. Pamiętam jak administracja musiała zamknąć rejestracje , bo był taki przyrost graczy, a maszyna za słaba hehe. Polecam server.

Opublikowano

Jest jest ;p Nawet przez IS możesz kupić i się przekonasz jak ze szkaty nie chcesz dropić xD

Widzisz, Is. :) To po co takie coś ? Tylko dla graczy którzy inwestują w is :)

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Oj to chyba nie szukałeś tam gdzie trzeba, wszystko zdaje się zostało wyjaśnione w tym temacie, gdybyś jednak miał problemy ze znalezieniem, zapoznaj się z tym tematem :)

Opublikowano

człowieku co ty z tym silem na P przecież zrobisz to w grze za 10 minut ,a czy drapią Przepis dla profesjonalisty pewnie nie bo na forum by ktos to sprzedawał . Druga kwestja zrobiłem zbroje na 150 zeby drapic wiece żeczy do biologa i co zbugowana ta zbroja tak samo te niby nowe bronie żenada łuk na 150 ma 40 na ludzi i co bije mniej niz ten co z niego był robiony , a teraz te ceny kiedys za zbroja dałem z all kd 8 120kkk tera to i po 350 chcą nie polecam nikomu tego serwa szczegulnie tym co tam chcą zaczynac bo ci co grają mają 2x biolga i to pod nich jest wszystkie mapki zrobione ty z 1x biologiem nie ubijesz zadnego bosa nie mówiąc o pvp

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

człowieku co ty z tym silem na P przecież zrobisz to w grze za 10 minut ,a czy drapią Przepis dla profesjonalisty pewnie nie bo na forum by ktos to sprzedawał . Druga kwestja zrobiłem zbroje na 150 zeby drapic wiece żeczy do biologa i co zbugowana ta zbroja tak samo te niby nowe bronie żenada łuk na 150 ma 40 na ludzi i co bije mniej niz ten co z niego był robiony , a teraz te ceny kiedys za zbroja dałem z all kd 8 120kkk tera to i po 350 chcą nie polecam nikomu tego serwa szczegulnie tym co tam chcą zaczynac bo ci co grają mają 2x biolga i to pod nich jest wszystkie mapki zrobione ty z 1x biologiem nie ubijesz zadnego bosa nie mówiąc o pvp

Od razu widać wypowiedź mega eksperta w tematyce metina, z tym że pisząc tu takie niestworzone historie, zainteresuj się swoją "zbugowaną" ortografią na poziomie drugiej klasy szkoły podstawowej, Wstyd!

Pozdrawiam.

Opublikowano

Druga kwestja zrobiłem zbroje na 150 zeby drapic wiece żeczy do biologa i co zbugowana ta zbroja

Co Do zbroi Bon 50% yang i 50 % dropu - Nie działa na Questy, Zwieksza szanse na drop przedmiotów z mob_drop_item oraz specjal_item_group chyba jakos tak czyli ze wszystkiego co otworzysz, bosow i potworków. W Questach masz odrebną szanse na wydropienie, która nie ulega zmianie.

P.S. Przepraszam za błedy ort. i stylistyczne

Opublikowano

To tak...

Nie widać kodu jeśli chce ise zrobić konto. ;]

Lipne eventy na srv.

Sporo dzieci.

Postacie z 2x biologiem ( 0 równych szans). ;)

Jest tego wieciej

a i forum nie dziala ok kilku dni.

PS: Nie usuwajcie postów.

Opublikowano

@ UP

Szkoda słów żeby odpisywać na takie absurdalne posty

Nie widzisz kodu zabezpieczającego - zainteresuj się wtyczka flash w swojej przeglądarce.

Nie działa forum ? - pomyśl 3x czy aby na pewno poprawnie wpisałeś adres, ewentualnie podczas pisania adresu śledź kursor palcem wskazującym.

Sporo dzieci ? - a na którym serwerze nie ich nie ma ?

Lipne Eventy ? - zdaje się ze masz kłopot z rejestracja więc nie wiem co możesz na ten temat wiedzieć.

2 x Biolog, zainteresuj się misjami które niwelują ta różnice..

Tak ze przed kolejną chęcią nabicia sobie licznika postów w tym temacie, poświeć chociażby 15 minut na zapoznanie się z działem poradniki znajdującym się na naszym forum, naprawdę wszystko jest tam w dość czytelny i niezbyt skomplikowany sposób opisane.

Opublikowano

@ UP

Szkoda słów żeby odpisywać na takie absurdalne posty

Nie widzisz kodu zabezpieczającego - zainteresuj się wtyczka flash w swojej przeglądarce.

Nie działa forum ? - pomyśl 3x czy aby na pewno poprawnie wpisałeś adres, ewentualnie podczas pisania adresu śledź kursor palcem wskazującym.

Sporo dzieci ? - a na którym serwerze nie ich nie ma ?

Lipne Eventy ? - zdaje się ze masz kłopot z rejestracja więc nie wiem co możesz na ten temat wiedzieć.

2 x Biolog, zainteresuj się misjami które niwelują ta różnice..

Tak ze przed kolejną chęcią nabicia sobie licznika postów w tym temacie, poświeć chociażby 15 minut na zapoznanie się z działem poradniki znajdującym się na naszym forum, naprawdę wszystko jest tam w dość czytelny i niezbyt skomplikowany sposób opisane.

Wtyczke mam. :)

Chce sb zrobić 2 konto buffa. :)

Tak lipne np OX : pytanie pól na pól. :)

2x biolog daje kazdemu co go zrobili +50 % do dmg :)

Forum :

404 Page Not Found

The page you requested was not found.

Wbijam przez strone.

nie mam nic do cb czy tez adm ale musze napisać co mi nie gra. Każdy użytkownik ma do tego prawo. :)

PS: Posty mam gdzieś. :)

PS2: Po napisaniu owego posta mam Kod. Dziwne >.>

Opublikowano

.InSaNe.

Super, cieszę się ze udało Ci się zarejestrować nowe konto, myślę ze na resztę nurtujących Ciebie pytań znajdziesz odpowiedz na forum serwerowym.

Przede wszystkim spokojnie powoli i jak to mówią po paluszku a na pewno trafisz tam gdzie trzeba :)

Opublikowano

No i pogratulować Administracji na MPC.A cóż takiego napisałem że skasowano mój post? Oj nieładnie.Do wiadomości tych niezorientowanych, dyskusja polega na kulturalnrj wymianie zdań kazdej ze stron, tak sądzę.Ale nie tutaj jak widać.Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...