Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam. ;)

@ vckat

Planujecie na przyszłość zabezpieczenie przed kamermodem oraz BS w kamer modzie i BS od padmaka. ? Bs to tam mały pikuś ale KM. :( Sporo dzieci na km biega dziennie nawet 3 osoby z Km znajdę.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapraszam. ;)

@ vckat

Planujecie na przyszłość zabezpieczenie przed kamermodem oraz BS w kamer modzie i BS od padmaka. ? Bs to tam mały pikuś ale KM. :( Sporo dzieci na km biega dziennie nawet 3 osoby z Km znajdę.

@.InSaNe.

3 osoby ? :)

zdaje się że jest ich znacznie więcej, ale jak widzisz u nas ma wszystko ręce i nogi, tak że wielkiej szkody tacy gracze nam nie robią, gilldie założone poniżej dopuszczalnego lvl, usuwane są w czasie rzeczywistym, oraz stały monitoring map objętych limitem leveowym, wielkich korzyści graczom grających na modzie nie przynoszą.

Zapraszam do gry

W grudniu ruszamy z meeeega dużymi niespodziankami ;)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Turniej PvP

Serdecznie zapraszamy wszystkich graczy na pojedynki wszystkich klas postaci.

1. Turniej PvP Tylko w przedziale lvl : 100-138

oraz 139-219

" Przegrani od 3 walki w górę otrzymują upominek ""

2. Podczas walki zabrania się:

- używania potek ( czerwone&niebieskie)

- używanie konia

- używanie PT

- używania pieczęci

- używania petard

Nagrody :

- Ulepszacze na wysoko-lvl itemy

- Bryłki

- Szkatułki (Śmierci,Nagini,Azraela,Mumii.)

- Rudy (Wszystkie rodzaje)

i wiele innych...

Więcej na forum

www.forum.virtualmt2.com.pl

sygnatura2lg.png

Opublikowano

bry. Mam takie pytanie. Podczas instalacji waszego klienta instalator zmienil mi jakis plik systemowy. Po czym ukazala mi sie wiadomosc ze plik systemowy ulegl zmianie i nalezy wsadzic plyte win xp do cd romu

co to byl za plik bo nie wiem czy to jakis wirus czy co :/ sry za bledy pisze z fona ;)

WxLme.png

By. Cristiano

:D

Opublikowano

bry. Mam takie pytanie. Podczas instalacji waszego klienta instalator zmienil mi jakis plik systemowy. Po czym ukazala mi sie wiadomosc ze plik systemowy ulegl zmianie i nalezy wsadzic plyte win xp do cd romu

co to byl za plik bo nie wiem czy to jakis wirus czy co :/ sry za bledy pisze z fona ;)

Plik który podmienia instalator, a raczej instaluje jego nowszą wersję to python22.dll, wyłącz kontrolę plików systemowych w XP jeśli przeszkadza Ci ten komunikat, lub dograj oryginalny plik pobierając go ze strony developera http://www.python.org/getit/windows/

Opublikowano

Czekamy na najnowsze aktualizacje. :D

Pozdrawiam. ; x

Co do aktualizacji zgodniej z obietnica na Andrzejki przewidziany start 10 nowych questów z których łączna nagroda to 500 bryłek złota + ulepszacze na All itemki (Questów przygotowanych jest 2k czekamy na reakcje graczy :) ).

Opublikowano

Co do aktualizacji zgodniej z obietnica na Andrzejki przewidziany start 10 nowych questów z których łączna nagroda to 500 bryłek złota + ulepszacze na All itemki (Questów przygotowanych jest 2k czekamy na reakcje graczy :) ).

To ja proponuję wiekszy resp metinów i w mniejszym czasie. Aaaa ceny jak zwykle sie powiększą. ^^

Opublikowano

Super, że dodaliście questy, ale teraz zwiększcie resp metinów i zmniejszcie czas na resp ;D

Opublikowano

Rajd Mikołajowy !!!

1 Grudnia Godz. 00.30

CH1 M2 Jinno

Odbędzie się Rajd Mikołajowy.

Udział może wziąć każdy z

lvl 75+

Każdy z uczestników otrzyma

Marmur Mikołaja, naszym zadaniem

będzie zwiedzić wszystkie miasta 1 i 2

Mam nadzieje że będzie nas więcej niż

w roku 2011. Na koniec Rajdu każdy otrzyma

upominek " od mikołaja "

Po Rajdzie Event ZUO

Team VirtualMT2

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Rajd Mikołajowy !!!

1 Grudnia Godz. 00.30

CH1 M2 Jinno

Odbędzie się Rajd Mikołajowy.

Udział może wziąć każdy z

lvl 75+

Każdy z uczestników otrzyma

Marmur Mikołaja, naszym zadaniem

będzie zwiedzić wszystkie miasta 1 i 2

Mam nadzieje że będzie nas więcej niż

w roku 2011. Na koniec Rajdu każdy otrzyma

upominek " od mikołaja "

Po Rajdzie Event ZUO

Team VirtualMT2

Jak mam być szczery to głupota. Kto normalny gra o godz 24:30. ? :) (00:30)

Opublikowano

Jak mam być szczery to głupota. Kto normalny gra o godz 24:30. ? :) (00:30)

Nie chce się kłucić no ale pokażę Ci SS z zabawy..

48791299257156014656.jpg

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Super, że dodaliście questy, ale teraz zwiększcie resp metinów i zmniejszcie czas na resp ;D

Myślę ze nie ma takiej potrzeby, w momencie wprowadzenie tych misji metiny stały się towarem deficytowym :) ale to ze względu na liczbę graczy którzy wykonują te misje. W kolejnej części misji cala fabułę przeniesiemy na zupełnie inne mapy, ale to już inna bajka :)

Opublikowano

Event wydawał się fajny, tylko szkoda że tak późno. Sam osobiście czekałem od 24 do 1.40 i jestem zawiedziony, bo to nie event na jednego GM'a. Świetnie to wyglądało, mam pare SS'ów jak staliśmy w M2, potem na arenie OX, ale nie doczekałem się eventu.

post-356147-0-04608700-1354361997_thumb.jpg

cześć.

Opublikowano

Od dnia 5 stycznia 2013 roku, na serwerze zostanie uruchomiony skrypt mający za zadanie usuniecie wszystkich nieużywanych przez 180 dni (pol roku) kont.

Skrypt poddaje weryfikacji ostatnia datę logowania na konto, oraz każda z postaci która się na nim znajduje.

Krótko mówiąc, jeśli postać nie była logowana do gry przez pol roku, licząc od dnia 5 stycznia 2013r zostanie usunięta wraz ze znajdującymi się na niej itemami.

Korzyści jakie pojawia się po w/w operacji to przede wszystkim zmniejszenie gigantycznego rozmiaru bazy danych serwera oraz zwolnienie się całej masy nazw postaci które są zarejestrowane a nieużywane w grze.

Od dnia 5 stycznia 2013 roku każde konto z tak zwanym last time powyżej 180dni zostanie usunięte.

Opublikowano

@ vckat. :)

Gram na twoim serwie od kilku dni gra się extra i wgl ale jedno mnie dręczy. Co. ? Postacie z 2x biologiem nwm czy to był jakiś bug czy co ale doszły mnie słuchy że są takie postacie. Podobno "niby" to zostało wyrównane i te postacie z 1x biologiem mogą mieć 2x biologa. Ale postacie z 2x bilogiem mogą mieć 3x biologa i te 50 % DMG większe jest to strasznie nie równe. Bo na takich turniejach PvP itp to taka postać z 2x biologiem niszczy tego konkurenta z 1x biologiem. :D

Nwm naprawisz to jakoś. :D. ?

Pozdrawiam. ; )

W związku z dość dużym zamieszaniem, jakie pojawiło się z tak zwanym starym i nowym biologiem, postanowiliśmy zrównać rozniecę miedzy postaciami, "podciągając" wartości bonów wszystkich postaci posiadających tak zwanego 1x biologa do wartości 2x biolog

Całość prac zaplanowaliśmy na 7.12.2012r (piątek godzina 5:00 rano) przerwa potrwa około 30 minut.

Podczas prac zostanie przedłożona o kolejny rok możliwość korzystania z powiększonego magazynu.

Skutki uboczne jakie przyniesie cala operacja, to konieczność wykonania przez wszystkich misji z konarami na 90lvl oraz misji z futrami yeti na 95lvl. Po wykonaniu misji wszystkie postacie dostaną bonus w postaci 40% DMG. Z taka różnica iż bonus na postaci z tak zwanym 2 x biolog zachowa się tylko do ponownego logowania, a na postaci z tak zwanym 1 x biolog zachowa się na stale, co pozwoli zniwelować różnice w wartości ataku różniące te postacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...