Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z ciekawosci zapytam. Ma ktos juz ten item VirtualMT2 +20. ? :D

Niewiele brakuje, z tego co wczoraj zauważyłem, są dwie sztuki +14 :)

Zapraszam do poniedziałkowej aktualizacji klienta, tym razem na serwer zawitają nowe zwierzaki, bossy, oraz kamienie metin.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Niewiele brakuje, z tego co wczoraj zauważyłem, są dwie sztuki +14 :) Zapraszam do poniedziałkowej aktualizacji klienta, tym razem na serwer zawitają nowe zwierzaki, bossy, oraz kamienie metin.
hehena +14 koles pewnie z rok czasu robi.. a taki co poleci na turniej pvp i wygra to odrazu ma +20 co to za sprawiedliwosc.. jeden napier.. ww ciagle zeby ulepszyc a 2 pojdzie an turniej wygra 2-3 walki i ma +20 smieszne w uj i pozdro dla tego co wymyslil ta nagrode za turniej co byl niedawno
Opublikowano

hehena +14 koles pewnie z rok czasu robi.. a taki co poleci na turniej pvp i wygra to odrazu ma +20 co to za sprawiedliwosc.. jeden napier.. ww ciagle zeby ulepszyc a 2 pojdzie an turniej wygra 2-3 walki i ma +20 smieszne w uj i pozdro dla tego co wymyslil ta nagrode za turniej co byl niedawno

Kłopoty ze wzrokiem? wkręciłeś coś sobie i próbujesz do tego dorobić teorie, chyba dostatecznie czytelną czcionka jest napisane że +14 to max.

Pzd.

Opublikowano

ja wiem swoje bo gralem tam i akurat koles sie chwalil ze dostal +20 tasak za turnirej

Aha.... a nie pisał czasem że jego wujek barack został po raz drugi prezydentem stanów zjednoczonych ?

Opublikowano

Wszystko Cacy... Ale te skile...

od m1 do g Księgi

od g1 do p Kamienie ( G1-G2-G3... )

Albo od razu wszystkie na "P" za pomocą itemu "Przepis dla profesjonalisty". :)

Opublikowano

Serwer jak najbardziej mi się podoba, można dużo powalić ze skilli oraz pobawić się mniejszymi levelami aby zabić większy lv, oraz trzeba mieć jednak dużo kasy na robienie 6/7 :P.

Opublikowano

Dawno nie grałem w Metina i chyba przez ten serwer wrócę do gry :P

I walcz o swoje! Wyjdź z tarczą z wojen!

I kochaj Ją jak pojeb, bo chce się żyć gdy tańczą Dwoje!

Opublikowano

Jaki jest tutaj drop yang ? Yangi lecą do eq , czy sztabki dropią (wypadają na ziemię, czy wpadają do eq) ?

Opublikowano

Albo od razu wszystkie na "P" za pomocą kawałka kryształu. :)

Z tego co widzę w IS " Kawałek kryształu " służy do wyciągania dowolnego KD :)

A w ogóle to macie ciekawy cennik xD Przytoczę go tutaj:

1) Drogą SMS'ową: 6,15zł - 10000SM, 12,03zł - 22400SM, 30,75zł - 80000SM.

2) Przelewem: 50zł - 159600SM, 100zł - 319200SM.

Widzę również Fryzury Premium (nie ma informacji co dają, ani na jaki okres są) zostały wycenione na 22500SM, czyli o 100 mniej niż SMS za 12,03zł. Trzeba więc kupić SM za cenę 30,75zł by móc posiąść takową fryzurę. Mniemam że wartość SM za 12,03zł została specjalnie zmieniona tak aby wyłudzić więcej pieniędzy od graczy :O Dobrze ale to pierwsza sprawa.

Drugą rzeczą są " skille P ", owszem znajduje się u Was w IS, lecz to nie żaden Kryształ, ale " Księga Profesjonalistów ". Została wyceniona na 160000 czyli x2 SMS'y po 30,75zł, lub przelew za 100zł o.O

Nie wiem jak innych graczy i czytelników, ale mnie takie ceny odstraszają, a wręcz szokują. Rozumiem że w IS mogą znajdować się wspomagacze typu PD, fryzury, rękawice itd. Ale Wasze kosmiczne ceny są chyba BARDZO przesadzone, nie sądzisz vckat ?

Przy liczbie graczy przekraczającej 2000+ osób dziennie na serwerze, i tym że choć 1/2 wykupi miesięcznie SM za kwotę 6,15zł (z czego 50% jest dla Was, a 50% dla usługodawcy). W takim wypadku wychodzi na czysto 3150zł. Opłacenie maszyny na miesiąc nie jest takie drogie. Powiem śmielej, granice opłaty serwera to koszt. ok 600-700zł miesięcznie przy komfortowych opcjach. Oczywiście jeżeli nie ma się opłaconego serwera z góry, bądź też nie ma się żadnych zniżek :)

Wychodzę więc z założenia że najmniej zarabiacie 2500zł miesięcznie na rękę po opłaceniu serwera :rolleyes:

Moja ocena serwera.. Jest to serwer przede wszystkim dla zarobku i dorobieniu się na małoletnich graczach (podstawówka, gimnazjum). Nie wiem czy ktoś starszy wyłożyłby 30zł aby kupić 1 fryzurę. Czy 60-100zł aby otrzymać skille na P w moment. Z takimi cenami oraz rozwiązaniami nie spotkałem się jeszcze na żadnym prywatnym serwerze.

Zmarnowałem 15min na ściągnie klienta, 3 minuty na rejestrację, oraz 10 minut na poznanie gry i Item Shop'u.

Klient ląduje w koszu. Granie na tym serwerze to jakieś nieporozumienie :rolleyes:

Pozdrawiam

Neater,

#EDIT

Poprawiłem błąd przy przelewie 50zł, jednak trzeba wykonać przelew za 100zł aby kupić księgę skilli P xD

Opublikowano

gowniany serwer, pod IS, pupile gm sa niemilosiernie faworyzowani, team nie wliczajac w to mod ma swoje prywatne postacie znajomi jak juz pisalem dostaja ulepszacze itp od gm'ostwa. Stanowczo NIE POLECAM

Opublikowano

@ 2x UP a wypadały by się zorientować w polityce serwera i dojść do dość prostych wniosków że każdy z tych itemów możesz niskim nakładem sił zrobić w grze

@ 1x UP Zmień program z TVP Seriale "Tata a Marcin powiedział" na niewolnice izaure.

Pzd.

Opublikowano

synu sam wiem bo gralem tam i mam pojecie jaki syf sie tam dzieje

Popraw ortografie, a tym czasem zamieniam się w słuch......

Opublikowano

@VCKAT

Mam do ciebie pytanie... W Autopatherze i na stronie jest napisane ze 1 ksiega i skill P

Już dziś załóż konto i dołącz do kilkutysięcznej społeczności graczy W grze czeka na Ciebie cała masa nowych nie spotykanych nigdzie broni, zbroi, oraz świetnie przemyślanego systemu ulepszeń.
Co ciekawego znajdziesz na VirtualMT2 ?
   Mapa Metin 90 lvl
   Mapa Zombie od 105 lvl
   Mapa Metin2 od 130 lvl
   Mapa EmpireWar od 135 lvl
   Mapa Mummy Extreme od 140 lvl
   Mapa Lodowa Kraina od 180 lvl
   Mapa Wieża Wygnańców od 110 lvl
   Mapa Pustynia Zapomnienia od 150 lvl
   Mapa Diabelskie Katakumby od 200 lvl
   Mapa Niebiosa VirtualMT2 od 220 lvl 
   Mapa Zaginiona Kraina VirtualMT2 od 180 lvl 
   Sześć poziomów Groty Wygnańców od 100 do 150 lvl
   Nowy Bossy, w tym Diabelski Elf ! 
   10 nowych nigdzie nie spotykanych zbroi
   Nowe misje Biologa - obecnie do 240 lvl
   Najnowsze bronie ulepszane do +20 !
   Najnowsze zbroje - obecnie do 240 lvl 
[color=#ff0000][size=7]    Perfect Master Skill za pomocą jednej księgi [/size][/color]
   System Zwierzakow Pets 
   Arena walk PVP
   Wagoniki Zlota 1.5kkk 
   Nowe Potwory
   Nowe Kamienie Metin
   200 nowych broni
   7 Channelei
   KD do +9
   Pomocna administracja

a moge wiedzieć gdzie to jest? Nikt nic o tym nie wie, nigdzie tego nie ma... To po co to piszesz ? Po co oszukujesz ludzi

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

popraw otrografie bo zamiast ł napisalem l hah good joke :D koncze tu temat co mialem napisac napisalem a jak chcecie grac na serwerze gdzie gosci faworyzacja i trzeba niemilosiernie pchac w is to polecam :)

Opublikowano

@ ~Publikator~

Wystarczy poszukać, no chyba że oczekujesz ode mnie całości mob drop item.

Myślę że tym co napisałem, stanowczo naprowadziłem Ciebie na trop poszukiwać owego tajemniczego itemu :)

popraw otrografie bo zamiast ł napisalem l hah good joke :D koncze tu temat co mialem napisac napisalem a jak chcecie grac na serwerze gdzie gosci faworyzacja i trzeba niemilosiernie pchac w is to polecam :)

Idź idź i piórnika nie zapomnij spakować do tornistra, a tak całkiem poważnie samych piątek juto w szkole życzę.

Pzd.

Opublikowano

ja córciu pracuje tak sie sklada moze tobie mama wszystko pod nos podstawia. dobra nie napinaj sie na forum bo ci żylak na dupie strzeli i co bedzie. zepnij poslady chlopaczyno jutro bedzie dobrze nie ma co plakac i napinac sie na forum

Pozdro 600

Opublikowano

@ UP

Przedstawiłeś się tu w taki sposób że wypada tylko dodać:

congratulations dla absolwenta szkoły specjalnej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...