Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zmieniłem zdanie co do virtuala, jak hubert masz marudzić bo wbiłes 254 lvl i robiłeś pvp a nie mapki i że kasa ma wpadać z stania w m1 i marudzenia jak tu cięzko itd to jasne że cięzko się wybić, sam teraz ogarnąłem sobie ładnie konto chodzilem sporo na dt dziennie 5 dt i jakos sie zarobilo na arre boskie exp/pvp gram ninją jest ładnie, ludzie spoko pomocni itd jeśli chodzi o pytania.

Sam kiedyś marudziłem jak tu cięzko i jaki ten serwer chuyowy bo nie ma zarobku, ale jak mam teraz ten 230 po fioletach to chodze sobie z buffką 254 na ww, dziennie 25 ww i zarabiam około 2kb licząc medale portalu, dt zrobisz na spokojnie więc nie mów mi tu o jakimś piekielnym.

Zagraj chodz na mapki itd czy eventy, zarabiaj z początku na eq exp potem pvp i mozna sie bawic w expie i pvp a nie stoisz w m1 tak jak napisałem wyżej i marudzenie tylko.

Na mniejszy lvl polecam DT lub razadora.

Nie sądziłem że moje oczy dojrzą czegoś takiego. W końcu ktoś spróbował i się przekonał - nic tylko dziękować więc dziękujemy :D

A tak wgl o jakim hubrecie mowa?

Robert - miło mi ^^ jak coś

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zmieniłem zdanie co do virtuala, jak hubert masz marudzić bo wbiłes 254 lvl i robiłeś pvp a nie mapki i że kasa ma wpadać z stania w m1 i marudzenia jak tu cięzko itd to jasne że cięzko się wybić, sam teraz ogarnąłem sobie ładnie konto chodzilem sporo na dt dziennie 5 dt i jakos sie zarobilo na arre boskie exp/pvp gram ninją jest ładnie, ludzie spoko pomocni itd jeśli chodzi o pytania.

Sam kiedyś marudziłem jak tu cięzko i jaki ten serwer chuyowy bo nie ma zarobku, ale jak mam teraz ten 230 po fioletach to chodze sobie z buffką 254 na ww, dziennie 25 ww i zarabiam około 2kb licząc medale portalu, dt zrobisz na spokojnie więc nie mów mi tu o jakimś piekielnym.

Zagraj chodz na mapki itd czy eventy, zarabiaj z początku na eq exp potem pvp i mozna sie bawic w expie i pvp a nie stoisz w m1 tak jak napisałem wyżej i marudzenie tylko.

W m1 też można zarobić :D (Na pojedynkach).

Srij9JT.png

Opublikowano

Tylko, że kolega michalxiix jest jeden na milion. To, że jednej osobie się tak uda nie oznacza, że każdemu. Dodatkowo nie napisał ile czasu mu zabrało i ile kasy prawdziwej poświęcił (chociaż teraz przez to, że się "nawrócił" niezależnie od prawdy napisze, że wcale kasy nie wydał). Napisał też, że gracze są pomocni więc możliwe, że miał wielkiego farta i znalazł kogoś kto bezinteresownie dał mu coś. 

Nie wiem jak to zrobiłeś tzn czy sama zwykła gra czy jednak czyjaś pomoc lub pomoc portfela oraz ile to ci zajęło ale gratuluję ci :)

To nie zmienia faktu, że ten serwer nadal jest najgorszą opcją dla nowych gracz, administracja to najniższy poziom kultury z możliwych, jest przepchany, nowości są wprowadzane na siłę i bez potrzeby.

<Proszę się do tego nie odnosić ale jakoś dziwi mnie fakt, że kiedy Pain zaliczył wtopę wklejając tutaj z dupy wziętą i nie na temat historyjkę gościa z forum serwerowego nagle pojawia się druga "cudowna" historyjka kogoś innego jaki to Virutal jest wspaniały. Dlatego śmiem wątpić w pełną prawdziwość tego (mogę uwierzyć, że michalxiix ma taką postać ale nie uwierzę, że zrobił to takim "zwykłym sposobem">

Opublikowano

Wiecie co tym razem na powaznie z ciekawosci i zeby poprzec Moje poprzednie posty,zagram tu przez hmm 4mc? chyba wystarczy wkoncu to easy xD i zobaczymy co tu osiągne

Wezme to na powaznie i zobaczymy :)

Opublikowano

Wiecie co tym razem na powaznie z ciekawosci i zeby poprzec Moje poprzednie posty,zagram tu przez hmm 4mc? chyba wystarczy wkoncu to easy xD i zobaczymy co tu osiągne

Wziąć sobie na poważnie to możesz wiesz... trzeba potrafić grać a nie pisać post "aa zagram na poważnie 4miesiące potem nara". Nie jeden przypadek spotkałem jak gracze wybijali się. Nawet Ci co mieli dłuuugą przerwę od serwera a wrócili po połowie roku, roku i narobili eq bardzo szybko :) już śr +9 już runiczne bronie a za pare dni piekielne. Wystarczy znaleźć gildię która na prawdę pomaga bo tacy gracze wracają np do starych gildii w których byli lub do starych znajomych. Ale i bez tego też się wybijają ludzie więc nie widzę problemu.

Oczywiście nowy, świeży gracz który pierwszy raz gra na tym serwerze może mieć ciężko na początku ale po czasie jak mu się będzie chciało to zrobi te eq - tylko trzeba się wziąć do roboty a nie pisać ciągle na forum "czy warto grać? Ile osiągnę w tyle dni? Dam rade zagrać i jakoś się wybić?" Na te pytania jest jedna krótka odpowiedź - TAK

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Opublikowano

Tylko, że kolega michalxiix jest jeden na milion. To, że jednej osobie się tak uda nie oznacza, że każdemu. Dodatkowo nie napisał ile czasu mu zabrało i ile kasy prawdziwej poświęcił (chociaż teraz przez to, że się "nawrócił" niezależnie od prawdy napisze, że wcale kasy nie wydał). Napisał też, że gracze są pomocni więc możliwe, że miał wielkiego farta i znalazł kogoś kto bezinteresownie dał mu coś. 

Nie wiem jak to zrobiłeś tzn czy sama zwykła gra czy jednak czyjaś pomoc lub pomoc portfela oraz ile to ci zajęło ale gratuluję ci :)

To nie zmienia faktu, że ten serwer nadal jest najgorszą opcją dla nowych gracz, administracja to najniższy poziom kultury z możliwych, jest przepchany, nowości są wprowadzane na siłę i bez potrzeby.

<Proszę się do tego nie odnosić ale jakoś dziwi mnie fakt, że kiedy Pain zaliczył wtopę wklejając tutaj z dupy wziętą i nie na temat historyjkę gościa z forum serwerowego nagle pojawia się druga "cudowna" historyjka kogoś innego jaki to Virutal jest wspaniały. Dlatego śmiem wątpić w pełną prawdziwość tego (mogę uwierzyć, że michalxiix ma taką postać ale nie uwierzę, że zrobił to takim "zwykłym sposobem">

Prawde mówiąc nic nie wydałem :P wbilem sobie 2 postacie 100 lvl buff + ninja dagger i chodzilem na razadora co jakis czas i jakos kasa wpadała na pierwsze eq ;P peta itd, potem przeniosłem się na DT i tam posiedziałem z miesiąc zarobiłem na boskie eq, potem przez eventy i chodzenie po m1/m2 zarobiłem na krol fenka potem przerobiłem na arre i tak jakoś mi idzie ^^ nie trzeba dużo trudu w to wkładać uwierz mi :P znajdziesz gildie a o wiele łatwiej idzie (nie pomyśl czasem że mi z eq pomagali lub coś dawali, tylko pomoc na spotach itd).

Nie sądziłem że moje oczy dojrzą czegoś takiego. W końcu ktoś spróbował i się przekonał - nic tylko dziękować więc dziękujemy :D

A tak wgl o jakim hubrecie mowa?

Robert - miło mi ^^ jak coś

Pain czy my sie znamy? :D

Michał miło mi :D

Wziąć sobie na poważnie to możesz wiesz... trzeba potrafić grać a nie pisać post "aa zagram na poważnie 4miesiące potem nara". Nie jeden przypadek spotkałem jak gracze wybijali się. Nawet Ci co mieli dłuuugą przerwę od serwera a wrócili po połowie roku, roku i narobili eq bardzo szybko :) już śr +9 już runiczne bronie a za pare dni piekielne. Wystarczy znaleźć gildię która na prawdę pomaga bo tacy gracze wracają np do starych gildii w których byli lub do starych znajomych. Ale i bez tego też się wybijają ludzie więc nie widzę problemu.

Oczywiście nowy, świeży gracz który pierwszy raz gra na tym serwerze może mieć ciężko na początku ale po czasie jak mu się będzie chciało to zrobi te eq - tylko trzeba się wziąć do roboty a nie pisać ciągle na forum "czy warto grać? Ile osiągnę w tyle dni? Dam rade zagrać i jakoś się wybić?" Na te pytania jest jedna krótka odpowiedź - TAK

Dokładnie tak jak Pain mówi, słuchać się go :D

Mochalix a tak niedawno hejtowales virtuala heh. (kilka stron wczesniej). Jaka przemiana xdd

Wiem, wiem :D teraz virtual na ostro :D hejtowałem bo mnie okradali ciągle i nie mogłem odzyskać, teraz nie ma pozyczania eq ani nic.

W m1 też można zarobić :D (Na pojedynkach).

No nawet. :D

Ogólnie nie zwracać uwagi na lRUNESl, lRUNSIAKl człowiek któremu zabijesz jego dropa 230 bo sam zaczyna pogrozi Ci że nie pograsz :D i że masz cięzko w życiu :D

Opublikowano

niech mi ktos powie co na tym servie jest easy, bo jak sie pytalem graczy, to samo zrobienie eq zajmuje w chuy czasu.

btw. tani is

Szybko exp leci i do boskiego eq łatwo jest

Opublikowano

niech mi ktos powie co na tym servie jest easy, bo jak sie pytalem graczy, to samo zrobienie eq zajmuje w chuy czasu.

btw. tani is 

254 poziom wbijesz w tydzien max ! biolog nie wiem, a eq jest latwe do zrobienia, nie potrzebujesz ekipy czy gildi zeby ci eq zrobili, poradniki na forum masz, jak zarobic jak grac ! Pozdrawia Gwiazdor z forum Ktory jest (Banned) na All konta xD

­

Opublikowano

btw. tani is 

254 poziom wbijesz w tydzien max ! biolog nie wiem, a eq jest latwe do zrobienia, nie potrzebujesz ekipy czy gildi zeby ci eq zrobili, poradniki na forum masz, jak zarobic jak grac ! Pozdrawia Gwiazdor z forum Ktory jest (Banned) na All konta xD

­

1.254 nigdy nie wbije w tydzień, bo do expa potrzebne jest dobre eq, którego w tydzień się nie zrobi +buff.

2.EQ nie jest łatwe do zrobienia. Nawet starzy, doświadczeni gracze, którzy wciąż tu na siłę bronią Virtuala przyznają, że do EQ potrzeba cierpliwości i czasu więc nie wiem kogo chcesz oszukać. To jest najtrudniejszy punkt serwera.

3."biolog nie wiem" jak ty możesz pisać porady odnośnie eq i lvla skoro nie potrafisz napisać nic na temat biologa, który można powiedzieć, że jest konieczny na serwerze.

4.Gdyby bez ekipy i gildii nic nie dałoby się zrobić to serwer nie miałby sensu ale jednak na tym serwerze bez ekipy nie przetrwasz zbyt długo, bo się znudzisz i kogoś potrzebujesz na dungi.

Wszystko rozumiem: ktoś lubi serwer i go broni, a inni nie lubią i hejtują ale za takie ściemy, głupoty i robienie z siebie cymbała powinny być warny.

Opublikowano

Nawet w smoczym Eq mozna dobic 254lvl na lajcie a exp z buffem to jeszcze wieksza przyjemność. Tak pewnie zaczniesz ze skąd wziac smocze. Robisz z Eq 54lvl i podczas expienia lecą malze i perly. A expic mozna w eq niebiańskim.

Opublikowano

Ja pamiętam jak, jeszcze pytałem jednego z użytkowników tego forum czy warto tutaj zagrać-po przedstawionych mi faktach jak jest na tym serwerze-niestety byłem negatywnie nastawiony, lecz po 2 miesiącach gry tutaj przekonałem się do serwera i na serio jest to SUPER OPCJA również dla nowych graczy, wystarczy tylko czasu. Przez te 2 miesiące poznałem wiele świetnych ludzi (szkoda, że przez internet xD) oraz bawiłem, oraz ciągle bawię się niesamowicie. Na wszystko potrzeba czasu więc serwer polecam jak najbardziej.  :v

Opublikowano

btw. tani is 

­

1.254 nigdy nie wbije w tydzień, bo do expa potrzebne jest dobre eq, którego w tydzień się nie zrobi +buff.

2.EQ nie jest łatwe do zrobienia. Nawet starzy, doświadczeni gracze, którzy wciąż tu na siłę bronią Virtuala przyznają, że do EQ potrzeba cierpliwości i czasu więc nie wiem kogo chcesz oszukać. To jest najtrudniejszy punkt serwera.

3."biolog nie wiem" jak ty możesz pisać porady odnośnie eq i lvla skoro nie potrafisz napisać nic na temat biologa, który można powiedzieć, że jest konieczny na serwerze.

4.Gdyby bez ekipy i gildii nic nie dałoby się zrobić to serwer nie miałby sensu ale jednak na tym serwerze bez ekipy nie przetrwasz zbyt długo, bo się znudzisz i kogoś potrzebujesz na dungi.

Wszystko rozumiem: ktoś lubi serwer i go broni, a inni nie lubią i hejtują ale za takie ściemy, głupoty i robienie z siebie cymbała powinny być warny.

Narazie nie gram ale jak wroce to ci nagram jak wbijam 254 poziom w tydzien ! EQ Z*******e nie potrzebujesz zeby wbic poziom !

Kd +6/7 w broni, byle jakie kd w zbroi, buff z skillami g1 i dasz rade to nie problem wbic 254 poziom.. Zrobic eq lepsze chcesz? Masz kuzwa tyle opcji ze masakra.

EVENTY, Dungeony !

Ps: Nie moja wina ze nie umiesz grac  na VirtualMT2 :) Virtualmt2 sie rozni innymi serwerami easy ! 

Opublikowano

btw. tani is 

­

Narazie nie gram ale jak wroce to ci nagram jak wbijam 254 poziom w tydzien ! EQ Z*******e nie potrzebujesz zeby wbic poziom !

Kd +6/7 w broni, byle jakie kd w zbroi, buff z skillami g1 i dasz rade to nie problem wbic 254 poziom.. Zrobic eq lepsze chcesz? Masz kuzwa tyle opcji ze masakra.

EVENTY, Dungeony !

Ps: Nie moja wina ze nie umiesz grac  na VirtualMT2 :) Virtualmt2 sie rozni innymi serwerami easy ! 

"Virtualmt2 sie rozni innymi serwerami easy"-co to znaczy? Zanim wrócisz do Virtuala to najpierw wróć do szkoły.

Nie wbijesz 254 w tydzień chyba, że będziesz grać dzień i noc. Wiem, że jest dużo opcji robienia eq i zarabiania na Virtualu ale napisze ci skróconą ścieżkę: walisz małże/rudy/przedmioty dla biologa (lub jak debil siedzisz cały dzień w grze w oczekiwaniu na event, w którym bierze udział 1000 osób więc małą szanse masz na wygraną) bardzooooo długo. Następnie masz eq na dt to lecisz na dt 1000 razy. Masz w tym momencie na eq na lepsze dungi i też je robisz xxxx razy. Tak właśnie będzie wyglądała twoja gra przez następne kilka miesięcy podczas, której zrobisz tysiące razy ten sam dungeon, po drodze nie raz ci coś spali na co zarabiałeś tygodniami. Gdy już masz ten pro set eq wojenny i drugi pro do expa to uświadamiasz sobie, że jeszcze klasowe eq musisz zrobić i znowu to samo nawalasz.

Gdy już po xxxxxx godzinach zmarnowanego czasu na rutynowe robienie tego samego zamiast na dobrej zabawie na innym, mniejszym, niestabilnym ale zdecydowanie ciekawszym serwerze dochodzisz do wniosku, że masz to super eq. Gratulacje teraz możesz wprost powiedzieć, że po 100000 godzinach zrobiłeś pro eq i udowodniłeś mi, że da się.

Opublikowano

Jesli piszesz ze na tym serwerze jest potrzeba robienia eq klasowego, to najwidoczniej nie grales tutaj. Mam nadzieje ze to co napisałeś z tym klasowym to nie jest metafora ktora ma na zamiarze przekazania innym ze tutaj trzeba w Uj setów eq zrobić. Z tym ze trzeba dużo mapek zrobic to się zgadzam-wtedy item ma jakas wartość. No ale cóż serwer poświęcony dla ludzi którzy chcą po prostu zagościć na tym serwerze na troche dluzej niż inne nowe 3miesieczne serwery.

Opublikowano

Ej pany nigdy nie miałem okazji zacząć grać na virutalu, ile ludzi teraz tam gra ? Warto wchodzić ? :D Bez hejtów, nigdy nie miałem styczności po prostu i jestem zielony w temacie virtuala ;)

Opublikowano

Ej pany nigdy nie miałem okazji zacząć grać na virutalu, ile ludzi teraz tam gra ? Warto wchodzić ? :D Bez hejtów, nigdy nie miałem styczności po prostu i jestem zielony w temacie virtuala ;)

Graczy online :1986

Godzina 17;26 :) Pozdrawiam

Opublikowano

Nie pisz tak bo zaraz się zleci forumowy plebs i  znowu bd hejtowali chociaż nigdy nie grali na serwerze xDD

Opublikowano

Nie pisz tak bo zaraz się zleci forumowy plebs i  znowu bd hejtowali chociaż nigdy nie grali na serwerze xDD

Post #3747=za późno, już główny przedstawiciel jest.

To elegancko, a co możecie napisać o samej rozgrywce ? :D

Polecam przelecieć wzrokiem (nie czytaj, bo za dużo czytania) ostatnie ~20 stron tej prezentacji ze szczególnym naciskiem na prawdziwość argumentów i się wszystkiego dowiesz na temat serwera. Więcej nie ma sensu pisać, bo po co mam się powtarzać (tak jak pewna grupa na tym forum broniąca na siłę serwera).

Opublikowano

Ale ze tobie Hubert chce się tak spamic w tematach abyś mial tylko dużo postów. To twoje hobby? Przychodzisz ze szkoly/pracy i jedynie co robisz to wchodzisz na forum i wchodzisz w każdy temat i cytujesz każdego wypowiedzi. Opanuj sie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...